Death_119 כתב:Kotaku הרכיבו רשימה של - "מה כדאי לרכוש לפס4 כיום", לטעמי היא לא רעה וכולנו פה יכולנו להרכיב אותה רשימה, רק מפתיע לדעתי שהם לא בחרו לכלול את BF4:
http://kotaku.com/the-best-games-for-th ... 1500350643
למרבה ההפתעה (או שלא) הם מצאו עוד פחות מה לשחק על האקסבוקס והרשימה שם בכלל הייתה מוזרה (אשכרה המליצו על Ryse).

DrKeo כתב:התמונותה שוואה הן בולשיט, באותה מידה יכלו לשמור על הרוחב ולתת לך פשוט יותר גובה (דמיין שהתמונות הרחבות נשארות כמו שהן רק שהתמונה פשוט ממשיכה איפה שהפסים השחורים). ברוב משחקי הpc בגוף ראשון יש בהגדרות סליידר שמשנה אתה fov, אין לזה שום קשר ליחס גובה רוחב.
Nigga כתב:זה מבוסס על אינסיידר שרשם את זה בטוויטר:
The PS4 version of The Witcher 3 apparently is 900p currently and the developers working towards trying to hit 1080p
אבל למי אכפת? גם אם גרסת ה PS4 תרוץ ב 1080p אני אקנה את זה למחשב.
סתם, פשוט קצת יאכזב אם זה יקרה כל כך מהר, אני מצפה לאורך חיים נורמלי לקונסולה כשרק אחרי שנתיים ככה מתחילים לצאת הדברים התובעניים שמאתגרים קשות את החומרה וגורמים להורדת רזולוציה, אני מקווה שהדור הזה יהיה מספיק חזק כדי לסחוב 5 שנים.
Laskin כתב:נכון, בנו מנוע כבד, אז לא הבנתי למה "דווקא" בגלל שאינו בלעדי אתה מאוכזב.
המשחק לא נבנה עבור הקונסולה הספציפית הזו בלבד, לכן רק התאימו אותו עד כמה שאפשר, אבל לא בנו את כל המנוע סביב הPS4, אז זה מובן שבמשחקים כאלו - יהיו הפרשים.
אבל משחק בלעדי שיחליטו לבנות אותו במיוחד עבור הקונסולה ולהשתמש בכל משאב אפשרי שלה בצורה חכמה - יכול להראות אפילו הרבה יותר יפה מהוויצ'ר 3.
הוא לעולם לא יהיה מתקדם טכנית כמו הוויצ'ר ורבים אחרים שיצאו בעתיד, אבל מפתחת מוכשרת יכולה לגרום לו להראות (עבור העין שלנו) מרשים בהרבה.
כך שתתלה את התקוות שלך שם
Laskin כתב:דווקא הגיימפליי בינתיים לא נראה גנרי.
יש קטעי קישור אינטראקטיביים, וקרבות סינמטיים אינטראקטיביים, נשקים מאוד מיוחדים (עפ"י הדיווחים) ונזק שלא ראינו בTPS.
כמו כן, גם כיוון אמנותי ועולם מעט יוצא דופן מהרגיל.
בקטע של הייחודיות אני לא מאוד דואג, השאלה אם הגיימפליי יהיה מהנה מספיק ואיך יהיה הפייסינג ואולי הכי חשוב - כמה שעות הוא (למרות שאין מולטי אז אני מניח שלא קצר מדי, אבל לכו תדעו...).
לגבי וויצ'ר - זה נראה לי דווקא מקובל וצפוי הרבה יותר שפורט ישיר לא ירוץ משהו *דווקא בגלל שהקונסולה חדשה*. פורטים ייעשו בקלות יותר בעתיד וביעילות יותר גדולה, מאחר והכלים שיעמדו ברשות המפתחים יתקדמו עם הזמן.
דווקא אם זה היה קורה שנתיים מעכשיו, עם משחק זהה טכנית - זה היה כן מדאיג. עכשיו עוד מובן יותר.
בקשר למה שיהיה בעתיד - אני חושב שיגיעו טכנולוגיות כמו PHYSX/TESSELATION/TRESSFX שישנו משמעותית את המראה של המשחק, והכרטיס של הPS4 לא יוכל אפילו לעבד רק אותם, בלי משחק מסביב בכלל. אז אני כן חושב שנראה אותם ב-1080P, פשוט בלי האפקטים הכי בולטים ומתקדמים שבעצם יהפו אותו למרשים כל כך.
רוב המשחקים שנשחק הם מולטיפלאטפורם, ולכן מי שרוצה לשחק אותם על ההגדרות הכי גבוהות, או מעבר לMEDIUM בעתיד - יהיה חייב מחשב חזק, בדיוק כמו בדור הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 68 אורחים