matangt8 כתב:קראתי עכשיו שמנכלית השיווק של סוני אירופה אמרה שהפס4 צפוי להישאר במלאי מוגבל עד לאפריל לפחות,אני מקווה שזה לא ישפיע על ההזמנה שלי
bling כתב:מאיפה הזמנת, מהארץ?
כי אם כן אז ראיתי שיש במחסני חשמל כבר עכשיו ב 2500 ש״ח.
matangt8 כתב:הזמנתי מבאג והם אמרו לי בסוף החודש/תחילת מרץ. הזמנתי את החבילה של קיילזון עם מצלמה ועוד שלט ב2700
matangt8 כתב:הזמנתי מבאג והם אמרו לי בסוף החודש/תחילת מרץ. הזמנתי את החבילה של קיילזון עם מצלמה ועוד שלט ב2700
matangt8 כתב:אילת אומרת היי
bling כתב:סרטון חדש של Infamous מהגרסה הרוסית, לא מדובר במשימה או משהו אלא סתם מישהו שמסתובב בלילה בעיר בגשם, ושמעו זה נראה יפהיפה ויזואלית:
http://lenta.ru/features/infamous/city/
מי שרצה חיזוק לכך שהעיר מתה יקבל אותו בסרטון הזה, אומנם הוא מסתובב בלילה והכל אבל לא זכור לי ב GTA5 שבלילה אין כמעט נפש חיה...
עדיין נראה מאוד מרשים גראפית.
matangt8 כתב:המשחק נראה מדהים,אבל הפעם אני באמת ואה שאין אנשים. הבה פחות ממה שהיה ב-2. מקווה שזה בגלל משימה או משהו..
bling כתב:אני די בטוח שהמשחק נמצא במוד של משימה לפי זה שמדברים איתו ברדיו אבל מי שמשחק מעדיף לא לעשות אותה אלא בוחר סתם לטייל ולעשות שטויות.
עדיין גם אם זה במצב משימה זה ממש לא תירוץ.
bling כתב:סרטון חדש של Infamous מהגרסה הרוסית, לא מדובר במשימה או משהו אלא סתם מישהו שמסתובב בלילה בעיר בגשם, ושמעו זה נראה יפהיפה ויזואלית:
http://lenta.ru/features/infamous/city/
מי שרצה חיזוק לכך שהעיר מתה יקבל אותו בסרטון הזה, אומנם הוא מסתובב בלילה והכל אבל לא זכור לי ב GTA5 שבלילה אין כמעט נפש חיה...
עדיין נראה מאוד מרשים גראפית.
DrKeo כתב:כמו ראש של דוגמנים אוקראינית, יפה וריק
bling כתב:תיאור מדויק.
אני מסכים, מבחינתי המשחק עושה רושם די מאכזב עד עכשיו.
אני חושב שהוא גם יקבל בראש בביקורות למרות שיש מצב שיהיה הטוב בסדרה, המבקרים כבר לא סלחנים כמו בעבר ל IP חדש ומקורי (בזמנו) של גיבור על בעולם פתוח.
באופן כללי הם גם יותר קשוחים היום מפעם, ועם הציפיות לדור חדש הם רוצים לראות יותר מאינפמוס ב 1080P, ועושה רושם שזה בדיוק מה שהם יקבלו פה, יש לי תחושה עוד מה PREVIEWS הדי מאופקים ששוחררו שהוא הולך ליפול חזק על זה.
למרות שאני בכל מקרה אקנה איתו ועם MGS:GZ את הפס4, נכון שאני לא מת על אינפמוס אבל זה עדיין משחק סביר ולא זוועה כמו קילזון וביחד עם הדמו בתשלום של מטאל גיר זה ליינאפ לא רע לפתוח איתו דור, קניתי כבר קונסולות עם משחקים פחות טובים
אני חושב שהוא גם יקבל בראש בביקורות למרות שיש מצב שיהיה הטוב בסדרה, המבקרים כבר לא סלחנים כמו בעבר ל IP חדש ומקורי (בזמנו) של גיבור על בעולם פתוח.
באופן כללי הם גם יותר קשוחים היום מפעם, ועם הציפיות לדור חדש הם רוצים לראות יותר מאינפמוס ב 1080P, ועושה רושם שזה בדיוק מה שהם יקבלו פה, יש לי תחושה עוד מה PREVIEWS הדי מאופקים ששוחררו שהוא הולך ליפול חזק על זה.
למרות שאני בכל מקרה אקנה איתו ועם MGS:GZ את הפס4, נכון שאני לא מת על אינפמוס אבל זה עדיין משחק סביר ולא זוועה כמו קילזון וביחד עם הדמו בתשלום של מטאל גיר זה ליינאפ לא רע לפתוח איתו דור, קניתי כבר קונסולות עם משחקים פחות טובים
Nucleus_Dawn כתב:
לא הייתי סומך על זה שהוא יהיה פחות בינוני מקילזון. הוא נראה די חסר השראה, עד עכשיו.
Death_119 כתב:למה אתה מוותר על BF4? הוא בקלות המשחק הטוב ביותר לפס4. מה גם שיש מלא מה לשחק בPS4, רק על שלושת המשחקי PSN שמקבלים אתה יכל לסגור לא מעט זמן.
Stick כתב:את האמת, הליינאפ של הPC לזמן הקרוב נראה משמעותית יותר טוב מהPS4 והone.
לפי דעתי dark souls 2 הוא המשחק הגדול של התקופה הזאת (הראשון הוא בין המשחקים האהובים עלי בכל הזמנים), והוא בכלל לא יוצא לדור הבא. יקבל גרסה עדיפה על המחשב.
בנוסף גם סאות'פארק שנראה נהדר לא יוצא לדור הבא. ההרחבה של דיאבלו 3 היא בלעדית לPC.
TF יוצא גם הוא לPC, וברור שעדיף לשחק משחק מולטי על הPC.
הDLC האחרון של ביושוק גם הוא לא יוצא לדור הבא.
בנוסף גם משחקים שאותי אישית קצת פחות מעניינים כמו thief מגיעים למחשב.
בקיצור, הסיבה היחידה לקנות קונסולה בזמן הקרוב היא PS4 בשביל אינפמוס וזה נראה לי ממש לא שווה את זה, הPC שמשלבת בין הדור הקודם (שעדיין פורה יותר) לבין הדור הבא בנוסף לכמה בלעדיים משלה עדיפה בהרבה.
לפחות עד שהחברות צד א' של סוני יכנסו להילוך גבוה.
bling כתב:תכל׳ס צודק, הכוח של ה PC גדל משמעותית, אם בדור הקודם עשו עם הפלטפורמה חסד כשזרקו לה כמה שאריות בחצי עבודה, היום עושה רושם שמקבלת הרבה יותר כבוד, אם זה ימשיך ככה היא תהיה המכשיר המוביל למשחקי מולטיפלטפורם מכל הבחינות- גם תקבל משחקים באופן מקביל לקונסולות, גם תמיד גרסה עליונה משמעותית וגם במחיר הזול ביותר, ואם הפרש הכח יהיה באמת ענקי אפילו לי לא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות PC חזק...
Laskin כתב:האמת? אין לי ספק... אני בטוח שUNCHARTED וGOW יעיפו לי את המח, שלא נדבר על חשיפה של THE LAST GUARDIAN סוף כל פאקינג סוף (!), והפרוייקט של MEDIA MOLECULE ויש גם את GT7 וכד'... את כל אלו עוד נראה השנה.
אבל עד שיצאו?
אני לא רואה שום משחק עד כדי כך "חובה" כדי לקנות עבורו קונסולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים