Laskin כתב:בינתיים הממוצע 87... כ-2 נקודות מעל סאות' פארק, אז אני מניח שעפ"י שחר זה "משחק סולידי/בינוני".... פלוס 2 נקודות.

וברצינות - נראה משחק מהנה מאוד, אם כי רחוק מלהיות מהפכני ממש... במחיר הנוכחי - אחכה למשחק השני.
נקווה שיהיו עוד מצבי-משחק, גרפיקה נורמלית, עוד כמה סוגי טיטאנים ומי יודע... אולי גם קמפיין איכותי ויישום טוב של פוטנציאל הפלטפורמה העצום שלא מומש בינתיים.
השוואה מאוד תמוהה. משחק סינגל ומשחק מולטי. שני עולמות שונים לחלוטין, עם סרגל ציונים שונה לחלוטין. כמובן שקיימים עוד המון הבדלים ברורים מאליהם, כמו ההייפ העצום של טיטאנפול והציפיות ממנו, לעומת האדישות היחסית לסאות' פארק אחרי כל הדחיות שלו והעובדה שכבר בשלב הזה, לטיטאנפול יש יותר ביקורות מהגירסא עם הכי הרבה ביקורות של סאות' פארק (לא צריך להסביר שככל שיש יותר ביקורות, הציונים נוטים יותר למטה).
אנקדוטלית, מעניין מה יהיה הציון הממוצע לגירסא הכי טובה של טיטאנפול, בPC.
מעבר לזה, חשוב להזכיר שהציון הממוצע של סאות' פארק (שאם כבר משווים, אז לפחות לקונסולה דומה - 82 ממוצע ב360, שגם בה יש הכי הרבה ביקורות, מסיבה כלשהי) הוא ציון סולידי וממוצע. הציון הממוצע, כידוע, לא בהכרח מעיד באופן מדויק על איכות המשחק.
במקרה, לפי תיאור המשחק של רוב האנשים ששיחקו בו, הוא גם עושה רושם של משחק סולידי, אז נראה שקיימת קורולציה בין הציון ואיכות המשחק, במקרה של סאות' פארק. לא מפתיע בכלל, בהתחשב במפתחת שלו, שטרם הצליחה לפתח משחק שהוא יותר מסולידי, או בינוני.
בהרבה ביקורות באמת אמרו שלא מדובר במהפכה, אבל בזריקת מרץ חשובה לז'אנר והתקדמות מאוד יפה. בתור מישהו שהוא לא שחקן מולטיפלייר, באמת קשה לי להוציא 50-60 דולר על משחק שהוא אך ורק מולטיפלייר, למרות שממש נהניתי מהבטא שלו ובמהלכה חוויתי משהו שלא חוויתי מאף משחק מולטיפלייר (כולל BF3, בטא של משחקים אחרים וכן הלאה) - רציתי לחזור לשחק ועשיתי את זה באופן פעיל. מאז MW4, לא חזרתי לשחק במשחק מולטיפלייר (אולי פה ושם TF2, באמצע) וזה הישג די מדהים, לדעתי.
אם אמצא אותו במחיר יותר קרוב ל30-40 דולר, בטח אקנה אותו.
אני גם מחכה לראות אם השרתים עומדים בעומס, כי בכל זאת מדובר במשחק של EA (למרות שלא הם מטפלים בשרתים, ככל הנראה).