Titanfall - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

Re: Titanfall - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי erezronen » 24 פברואר 2014, 11:56

Death_119 כתב:Respawn פרסמו נתונים לגבי שימוש השיא בבטא:

מצד אחד מספרים טובים, מצד שני רק שני מיליון למשחק שהיה פתוח גם לפיסי.

בכל מקרה, משהו יודע מה החישוב ענן שהם עושים, על איזה חלק במשחק?

אם אני זוכר נכון, חישוב הענן הוא בשביל ה-AI של הבוטים שרצים בילט-אין בתוך השרת ולא דרך המשחק עצמו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2014, 17:30

טוב, אז למי שזוכר ולמי שלא - כתבתי כאן שהייתי קונה את המשחק אם היה לו סינגל פלייר, וכמה שהיה יכול להיות מדהים לשלב אותו עם פלטפורמה.

אז הנה משחק שעושה כמעט בדיוק את זה:

אמנם לא נראה מדהים ממש, אבל כן נראה מאוד מהנה, לפחות לדעתי, וטיטאנפול יכול היה לעשות כמעט בדיוק של 1:1 משהו כזה (אפילו מבט שלישי, אבל גם ראשון עובד מצויין כמו מירור'ס אדג'), רק יפה יותר ועם יותר גיוון ועלילה - ואז בהחלט הייתי שוקל ברצינות לקנות אותו ב-60 דולר.
קיצר, אחרי שראיתי את זה אני עוד יותר מבואס, אבל לפחות אוכל לקנות את זה באיזה 5 דולר בסטים, ואולי גם המפתחים של טיטאנפול ישחקו בו ובמשחק הבא בסדרה ישקלו ליישם את זה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 13:11

Laskin כתב:טוב, אז למי שזוכר ולמי שלא - כתבתי כאן שהייתי קונה את המשחק אם היה לו סינגל פלייר, וכמה שהיה יכול להיות מדהים לשלב אותו עם פלטפורמה.

אז הנה משחק שעושה כמעט בדיוק את זה:

אמנם לא נראה מדהים ממש, אבל כן נראה מאוד מהנה, לפחות לדעתי, וטיטאנפול יכול היה לעשות כמעט בדיוק של 1:1 משהו כזה (אפילו מבט שלישי, אבל גם ראשון עובד מצויין כמו מירור'ס אדג'), רק יפה יותר ועם יותר גיוון ועלילה - ואז בהחלט הייתי שוקל ברצינות לקנות אותו ב-60 דולר.
קיצר, אחרי שראיתי את זה אני עוד יותר מבואס, אבל לפחות אוכל לקנות את זה באיזה 5 דולר בסטים, ואולי גם המפתחים של טיטאנפול ישחקו בו ובמשחק הבא בסדרה ישקלו ליישם את זה :)

התנועה במשחק באמת ממש כיפית. אני גם מקווה שהם יעשו איזה קמפיין מוצלח, עם דגש על פלטפורמינג. זה יכול להיות אדיר. נקווה שהמותג יצליח (ואני חושב שעם החיבור שלו לMS, אין שמץ של סיכוי שהוא לא יצליח) מספיק, בשביל שנראה את זה מתווסף במשחקים הבאים בסדרה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2014, 13:40

מקווה מאוד... בלי שום קשר - זה יכול להיות ממש נחמד גם כשלב למולטי. שלבים עם פחות... ריצפה :)
וגם לעשות "מירוצים" ולהשוות זמנים... זה מדליק מאוד והיה יכול להיות ערך מוסף משמעותי מבחינת המון אנשים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 פברואר 2014, 14:13

Laskin כתב:מקווה מאוד... בלי שום קשר - זה יכול להיות ממש נחמד גם כשלב למולטי. שלבים עם פחות... ריצפה :)
וגם לעשות "מירוצים" ולהשוות זמנים... זה מדליק מאוד והיה יכול להיות ערך מוסף משמעותי מבחינת המון אנשים.

פחות או יותר מה שהיה במירורס אדג'?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2014, 15:37

כן, ציינתי אותו בהודעה הקודמת לזו... רק עם יריות (והרבה), וג'ט פק שמאפשר לרוץ הרבה זמן ואולי גם טיטאן דינמי מיוחד לאלו או לפחות EXOSKELETON שיתאים יותר לקצב של המשחק, וכו'... כן :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 פברואר 2014, 11:45

כנראה נקבל את זה בME2 :P

השלבי DLC היו ממש נחמדים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 פברואר 2014, 13:25

לא הגעתי אליהם, אני די סבלתי במשחק הזה, למרות כל היופי שלו והתחושה הייחודית

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 פברואר 2014, 14:41

מה זאת אומרת לא הגעת? הם היו להורדה... זה היה בנפרד מהסיפור של המשחק.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 פברואר 2014, 15:46

הכוונה היא שנטשתי את המשחק אחרי איזה 3 שלבים

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 פברואר 2014, 21:31

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 פברואר 2014, 22:49

Kazz כתב:https://twitter.com/VinceZampella/status/437980161263153152

על מה ולמה?

הטקסטורות בInsane, אולי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מרץ 2014, 18:10

אחרי שראינו ביקורות אלפא וביקורות בטא, בעקבות הפופולאריות הגדלה של הearly access בסטים, טיטאנפול הוא כנראה המשחק הראשון שיש לו ביקורת השקה.
במקום ללכת לאירוע ההשקה של המפיצה ולכתוב על בסיסו את הביקורת, מפרידים ביורוגיימר בין האירוע הזה ובין הביקורת ה"מלאה", שתתבסס על החוויה בשרתים הרגילים.

פשרה מעניינת, בין הרצון להוציא ביקורת עם כל שאר התקשורת ורצון שהביקורת תייצג את המשחק נאמנה. ציון אין, אבל כמו כל התרשמות אחרת, של כל מי ששיחק בו, הביקורת מאוד חיובית:

In fact, Titanfall gets so much right that it's easy to start taking it for granted, as game-changing ideas become second nature so quickly and so easily. There's still room for improvement, most notably in that rather drab line-up of game modes, and in its current form it's perhaps more of a step forward for shooters than a giant leap. But that still represents the most positive momentum seen in the genre for at least five years. Quite simply, if you feel like you're in danger of falling out of love with multiplayer shooters, Titanfall is the game to win you back.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מרץ 2014, 18:12

הביקורות למשחק מתחילות להתפרסם.

הציון שלי לביקורות הוא אפס. מדהים איך אתרים עדיין נותנים ציון למשחק אונליין על בסיס משחק בסביבה מבוקרת אצל המפיצה. נציין לטובה את יורוגיימר, ג'יאנט בומב ואפילו IGN שנמנעו מלהדביק ציון למשחק לפני שהם יחוו אותו כפי שהוא אמור להיות עבור מי שמוציא את הכסף מכיסו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 מרץ 2014, 10:56

מאוד נהנתי מהבטא... מקווה שהמחיר שלו יירד מתישהו בחצי השנה הקרובה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2014, 11:29

בינתיים הממוצע 87... כ-2 נקודות מעל סאות' פארק, אז אני מניח שעפ"י שחר זה "משחק סולידי/בינוני".... פלוס 2 נקודות. ;)

וברצינות - נראה משחק מהנה מאוד, אם כי רחוק מלהיות מהפכני ממש... במחיר הנוכחי - אחכה למשחק השני.
נקווה שיהיו עוד מצבי-משחק, גרפיקה נורמלית, עוד כמה סוגי טיטאנים ומי יודע... אולי גם קמפיין איכותי ויישום טוב של פוטנציאל הפלטפורמה העצום שלא מומש בינתיים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מרץ 2014, 12:07

Laskin כתב:בינתיים הממוצע 87... כ-2 נקודות מעל סאות' פארק, אז אני מניח שעפ"י שחר זה "משחק סולידי/בינוני".... פלוס 2 נקודות. ;)

וברצינות - נראה משחק מהנה מאוד, אם כי רחוק מלהיות מהפכני ממש... במחיר הנוכחי - אחכה למשחק השני.
נקווה שיהיו עוד מצבי-משחק, גרפיקה נורמלית, עוד כמה סוגי טיטאנים ומי יודע... אולי גם קמפיין איכותי ויישום טוב של פוטנציאל הפלטפורמה העצום שלא מומש בינתיים.

השוואה מאוד תמוהה. משחק סינגל ומשחק מולטי. שני עולמות שונים לחלוטין, עם סרגל ציונים שונה לחלוטין. כמובן שקיימים עוד המון הבדלים ברורים מאליהם, כמו ההייפ העצום של טיטאנפול והציפיות ממנו, לעומת האדישות היחסית לסאות' פארק אחרי כל הדחיות שלו והעובדה שכבר בשלב הזה, לטיטאנפול יש יותר ביקורות מהגירסא עם הכי הרבה ביקורות של סאות' פארק (לא צריך להסביר שככל שיש יותר ביקורות, הציונים נוטים יותר למטה).
אנקדוטלית, מעניין מה יהיה הציון הממוצע לגירסא הכי טובה של טיטאנפול, בPC.
מעבר לזה, חשוב להזכיר שהציון הממוצע של סאות' פארק (שאם כבר משווים, אז לפחות לקונסולה דומה - 82 ממוצע ב360, שגם בה יש הכי הרבה ביקורות, מסיבה כלשהי) הוא ציון סולידי וממוצע. הציון הממוצע, כידוע, לא בהכרח מעיד באופן מדויק על איכות המשחק.
במקרה, לפי תיאור המשחק של רוב האנשים ששיחקו בו, הוא גם עושה רושם של משחק סולידי, אז נראה שקיימת קורולציה בין הציון ואיכות המשחק, במקרה של סאות' פארק. לא מפתיע בכלל, בהתחשב במפתחת שלו, שטרם הצליחה לפתח משחק שהוא יותר מסולידי, או בינוני.

בהרבה ביקורות באמת אמרו שלא מדובר במהפכה, אבל בזריקת מרץ חשובה לז'אנר והתקדמות מאוד יפה. בתור מישהו שהוא לא שחקן מולטיפלייר, באמת קשה לי להוציא 50-60 דולר על משחק שהוא אך ורק מולטיפלייר, למרות שממש נהניתי מהבטא שלו ובמהלכה חוויתי משהו שלא חוויתי מאף משחק מולטיפלייר (כולל BF3, בטא של משחקים אחרים וכן הלאה) - רציתי לחזור לשחק ועשיתי את זה באופן פעיל. מאז MW4, לא חזרתי לשחק במשחק מולטיפלייר (אולי פה ושם TF2, באמצע) וזה הישג די מדהים, לדעתי.
אם אמצא אותו במחיר יותר קרוב ל30-40 דולר, בטח אקנה אותו.
אני גם מחכה לראות אם השרתים עומדים בעומס, כי בכל זאת מדובר במשחק של EA (למרות שלא הם מטפלים בשרתים, ככל הנראה).
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 מרץ 2014, 20:35

מי שרוצה להוריד סרטונים מגרסת המחשב ב1080פ ו60FPS:
http://www.gamersyde.com/news_our_pc_vi ... 99_en.html

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2014, 12:39

לא יודע אם מעיד או לא, זה כל אחד ייקח לאן שהוא רוצה. אבל ציון 87 או 85 זה אותו דבר בערך, נראה איך יתקדמו הממוצעים, ולדעתי מדובר בממוצע של משחק טוב מאוד, לא פחות.
(אגב, בGAMERANKINGS יש לSP ממוצע של 87, כמו לטיטאנפול, ויש לסאות' פארק 2 ביקורות יותר)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מרץ 2014, 13:15

Laskin כתב:לא יודע אם מעיד או לא, זה כל אחד ייקח לאן שהוא רוצה. אבל ציון 87 או 85 זה אותו דבר בערך, נראה איך יתקדמו הממוצעים, ולדעתי מדובר בממוצע של משחק טוב מאוד, לא פחות.
(אגב, בGAMERANKINGS יש לSP ממוצע של 87, כמו לטיטאנפול, ויש לסאות' פארק 2 ביקורות יותר)

באמת יש כמות קטנה במיוחד של ביקורות לסאות' פארק שם. הכי הרבה שיש זה 25, שזה ממש מעט. זו גירסאת ה360, עם ממוצע של 83.
במטהקריטיק זו גירסאת הPC, עם 38 ביקורות, עם ממוצע 84 (לגירסאת ה360 ממוצע 82, עם 30 ביקורות).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 מרץ 2014, 13:23

אני עדיין גורס שאנחנו עדים לשינוי ב"סקאלה" של ציוני משחקים. יקח לזה עוד איזה שנה לפחות של ציונים בשביל שבאמת אוכל לומר את זה במידה רבה של ביטחון אבל אני ממש חושב שעברנו את הזמנים שהסקאלה של ציוני משחקים נעה בין 6 ל 10 כאשר הרוב המוחץ של המשחקים מקבלים 8-9 וכמות לא מובנת מקבלת 9-9.5

נ.ב
לא קראתי ביקורות אבל אם MW4 קיבל ציונים בשמיים (גרסת אקס בוקס עם ציון 94 במטאקריטיק) אז לא מובן לי כל כך (כמובן שזה קצת בעייתי כאשר בעצם בקושי נגעתי במשחק אבל בכל זאת) מה היה יותר מהפכני שם שהצדיק את הציון הזה. ולא, אני לא מסכים שקמפיין סינגל צריך לשנות את הציון... כמו שהעובדה שזה לא עולם פתוח לא צריך להיות חלק מהציון.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מרץ 2014, 13:28

swiss-the-engine כתב:אני עדיין גורס שאנחנו עדים לשינוי ב"סקאלה" של ציוני משחקים. יקח לזה עוד איזה שנה לפחות של ציונים בשביל שבאמת אוכל לומר את זה במידה רבה של ביטחון אבל אני ממש חושב שעברנו את הזמנים שהסקאלה של ציוני משחקים נעה בין 6 ל 10 כאשר הרוב המוחץ של המשחקים מקבלים 8-9 וכמות לא מובנת מקבלת 9-9.5

נ.ב
לא קראתי ביקורות אבל אם MW4 קיבל ציונים בשמיים (גרסת אקס בוקס עם ציון 94 במטאקריטיק) אז לא מובן לי כל כך (כמובן שזה קצת בעייתי כאשר בעצם בקושי נגעתי במשחק אבל בכל זאת) מה היה יותר מהפכני שם שהצדיק את הציון הזה. ולא, אני לא מסכים שקמפיין סינגל צריך לשנות את הציון... כמו שהעובדה שזה לא עולם פתוח לא צריך להיות חלק מהציון.

הוא הכניס את נושא עלייה בדרגות וקבלת ציוד שנפתח בהתאם לXP. זה היה חתיכת מהפכה ממה שאני זוכר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מרץ 2014, 13:37

swiss-the-engine כתב:אני עדיין גורס שאנחנו עדים לשינוי ב"סקאלה" של ציוני משחקים. יקח לזה עוד איזה שנה לפחות של ציונים בשביל שבאמת אוכל לומר את זה במידה רבה של ביטחון אבל אני ממש חושב שעברנו את הזמנים שהסקאלה של ציוני משחקים נעה בין 6 ל 10 כאשר הרוב המוחץ של המשחקים מקבלים 8-9 וכמות לא מובנת מקבלת 9-9.5

נ.ב

יכול להיות שאתה צודק. נצטרך לחכות ולראות. יכול להיות שבשנים הקרובות נראה הרבה פחות משחקים ששוברים את שיאי כל הזמנים של הציונים. היו לא מעט כאלה בדור הקודם.

בנוגע לMW4 - הקמפיין שלו היה מצוין. השימוש הכי טוב באירועים מתוסרטים מאז HL2. המולטי שלו גם היה שונה מכל מה שראינו, עם מערכת התקדמות, שחרור נשקים ואיסוף נקודות ניסיון.

קמפיין סינגל, או העדרו לא צריכים לשנות את הציון, כמו שעולם פתוח או סגור לא צריכים. העניין הוא שכאשר אתה נותן לשוטר מולטיפלייר ציון 9, הוא כנראה ממש לא שווה ערך לציון 9 לRPG לשחקן יחיד. אלו שני סרגלים שונים לגמרי ולנסות להשוות בינם, זה כמו להשוות צלזיוס ומייל ימי.
כלומר, זה לא שציון אחד יותר טוב מהשני, או שווה יותר מהשני. זה פשוט שהם שונים לגמרי. אתה לא נותן לטיטאנפול ציון, בהשוואה לסקיירים, למשל.

נ.ב.
אני רואה עכשיו קצת סטרים של המשחק והוא גורם לי לרצות לשים אתה ה180 שקל בשבילו. אני מניח שאראה איך ארגיש בשבוע הבא, אחרי שכבר יהיה ברור שהשרתים עומדים בעומס והכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מרץ 2014, 13:52

Nucleus_Dawn כתב:
יכול להיות שאתה צודק. נצטרך לחכות ולראות. יכול להיות שבשנים הקרובות נראה הרבה פחות משחקים ששוברים את שיאי כל הזמנים של הציונים. היו לא מעט כאלה בדור הקודם.

בנוגע לMW4 - הקמפיין שלו היה מצוין. השימוש הכי טוב באירועים מתוסרטים מאז HL2. המולטי שלו גם היה שונה מכל מה שראינו, עם מערכת התקדמות, שחרור נשקים ואיסוף נקודות ניסיון.

קמפיין סינגל, או העדרו לא צריכים לשנות את הציון, כמו שעולם פתוח או סגור לא צריכים. העניין הוא שכאשר אתה נותן לשוטר מולטיפלייר ציון 9, הוא כנראה ממש לא שווה ערך לציון 9 לRPG לשחקן יחיד. אלו שני סרגלים שונים לגמרי ולנסות להשוות בינם, זה כמו להשוות צלזיוס ומייל ימי.
כלומר, זה לא שציון אחד יותר טוב מהשני, או שווה יותר מהשני. זה פשוט שהם שונים לגמרי. אתה לא נותן לטיטאנפול ציון, בהשוואה לסקיירים, למשל.

נ.ב.
אני רואה עכשיו קצת סטרים של המשחק והוא גורם לי לרצות לשים אתה ה180 שקל בשבילו. אני מניח שאראה איך ארגיש בשבוע הבא, אחרי שכבר יהיה ברור שהשרתים עומדים בעומס והכל.

איך 180? אוריג'ן מוכרים אותו ב-300+ שקל. 60 יורו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מרץ 2014, 13:53

Death_119 כתב:איך 180? אוריג'ן מוכרים אותו ב-300+ שקל. 60 יורו.

intkeys מוכרים אותו ב52$ (גירסא דיגיטלית). BASE ב30 ליש"ט. כלומר, אם אתה רוצה לחסוך שלושה שקלים, אתה יכול לחכות לגירסא הפיזית.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים