Death_119 כתב:סליחה, אפריל 15:
http://www.techradar.com/news/software/ ... rs-1029245הבעיה היחידה איתך שאתה משליח את הדעה האישית שלך על הציבור, אתה טוען שלמערכת היו בעיות קלות, בעוד שהציבור הצביע ברגליים שהבעיות היו קלוסואליות. תכיר בעובדה, יש לך דעה אקסטרנית. רוב העולם לא עבר לווינדוס 8 בשל בעיות ממשק בעוד שאנשים כן נטו לאמץ את ווינדוס 7 דיי מהר אחרי וויסטה שהשאירה רבים בXP (למרות שעד היום XP היא המערכת הפעלה הפופולאריות בעולם עד לפני כמה חודשים). תאהב את זה או לא, ווינדוס 8 נכשל חרוצות, אתה אולי לקוח מרוצה, שאר לקוחות מייקרוסופט לא. במקור Windows blue היה אמור להיות מחליף מיידי ל-8 ורק מאוחר יותר מותג כ-8.1 כאשר הם דחו את השיחרור של 9 במעט.
ואם אתה לא מאמין לי, תאמין לTech radar:
אז כנראה שהפעם אותם -"""צרחנים""" באינטרנט ניצחו את מייקרוסופט הגדולה.
לא השלחתי את הדעה שלי על אף אחד.
מישהו שאל שאלה בנושא, הבעתי את דעתי והסברתי את העובדות שמהן היא נובעת.
העובדות הן שווינדוס 8 היא מערכת קלה יותר ויעילה יותר, שיכולה לעשות 100% ממה שווינדוס 7 עושה ויכולה לעשות הרבה יותר (בלי לדבר על כך שהיא גם יעילה יותר בתצרוכת החשמל ולכן עדיפה במכשירים ניידים).
זו עובדה שהחיפוש בווינדוס 8 הרבה יותר מוצלח ומתקדם.
זו עובדה שאני בקושי השתמשתי בהתחל שנים לפני ששמענו על ווינדוס 8 וזו עובדה שאני בקושי רואה את ממשק האריחים ולכן הוא לא באמת מפריע לשימוש היום יומי שלי במחשב.
זו גם עובדה שרוב הבעיות בממשק תוקנו בעדכון 8.1 והפכו את מערכת ההפעלה לעוד יותר נוחה לשימוש מקודם.
זו עובדה שווינדוס 8 לא כל כך מצליחה (עובדה שלא קשורה לדיון, אבל שיהיה). היא לא מצליחה בגלל שהיא עשתה המון שינויים שלא לקחו בחשבון דברים מאוד בסיסיים, כמו שימוש בעכבר ומקלדת ופרסמה את השינויים הללו בצורה שלא הבהירה שהם באים לצד כל מה שהכרנו בעבר ולא במקום.
ללא ספק כשלון של מייקרוסופט, שהצליחו להוציא מערכת הפעלה מדהימה מבחינה טכנית ונכשלו חרוצות בשיווק שלה, בגלל כמה טעויות, שתקונו במהירות.
אחרי שהצגתי עובדות, כמו זו שווינדוס 8 יעילה יותר, קלה יותר ומהירה יותר מ7, אמרת שאני לא אמין ושבכלל לא בדקתי אם היא מהירה יותר. אחרי שגם אני וגם משתמש אחר הצגנו בפניך קישורים למבחני ביצועים שמוכיחים את זה, עברת לדבר על טיעונים שלא הועלו על ידי בכלל, כמו זה שאני אוהב את ממשחק האריחים, או שאני לא מודה בכך שמייקרוסופט עשו טעויות.
עכשיו, במקום להתייחס לדעתי ולעובדות שעליהן היא מבוססת, אתה מדבר איתי בכלל על נושא אחר, שהוא ההצלחה השיווקית של ווינדוס 8 והשם הרע שנוצר לה בקרב אנשים שלא מקבלים את העובדה שאפשר להשתמש בווינדוס 8 גם עם עכבר ומקלדת וגם עם מסך מגע.
למה כל כך קשה לך להגיב לעניין?
חוסר ההצלחה של ווינדוס 8 במכירות, או הרצון של מייקרוסופט לקרוא לאחד העדכונים של מערכת ההפעלה 9, לא קשורים במאומה לאיכות מערכת ההפעלה (יותר קשור לכך שהם משנים את האסטרטגיה שלהם לכזו שדומה למה שאנחנו רואים בעולם הניידים, עם מערכות הפעלה שמתעדכנות מהר יותר, עם שינויים קטנים יותר).
שלא לדבר על כך שהדעה הרווחת, היא לא איזו אמת מוחלטת. לעיתים היא סתם טעות שכיחה במיוחד. זה שהרבה אנשים חושבים שווינדוס 8 זה קקי, לא עושה את זה נכון.
אפרופו עובדות, על איזה אפריל 15, אתה מדבר? על אפריל 15 בשנה הבאה? כי הכתבה שאליה קישרת טוענת שווינדוס 9 תצא רק ב2015. זה גם רשום במשפט לפני זה שציטטת:
Some rumours have suggested late 2014 or early 2015 for a Windows 9 release, though the former seems wide of the mark.
In January 2014, well-known Microsoft blogger Paul Thurrott said he believes the company plans to release Windows 9 (codenamed Threshold) in April 2015, less than three years after Windows 8.
גם רשום שם בבירור שווינדוס 9, היא שיפור לקיים ולא זניחה של הבסיס שכבר נוצר עם ווינדוס 8. בין אם הם מעדיפים לזנוח את המספר ובין העובדות לגבי כמה טוב מערכת ההפעלה עובדת מבחינות רבות, אין קשר.