Laskin כתב:אם ה"טיטאן" הזה היה מהיר ודינמי - זה היה יתרון לא הגיוני, ברור שזה "כח על חשבון זריזות".
לדעתי זה מצויין, יש כל כך הרבה גאד'טים ושטויות גם ללא הטיטאן שבאמת החיילים ה"רגילים" במשחק הזה הם חצי-טיטאן בעצמם.
אני מאוד אהבתי, שינוי שהסדרה הייתה ממש חייבת, בעיניי, בתור מישהו שזנח אותה כמעט כל הדור הקודם.
bling כתב:QB יפהייפה גראפית אבל מאכזב למדי מבחינת הגיימפליי, ציפיתי למשהו הרבה יותר מעניין וזה סכ"ה נראה שוטר די סטנדרטי עם אפקטים חדשים של עצירת זמן, אני בטוח שזו פשוט תצוגה בינונית אבל מלבד הגראפיקה לא נפלתי.
Nucleus_Dawn כתב:
לא יודע מה כזה סטנדרטי בלעצור אויב מסוים בזמן, או להשתמש בעצירת הזמן כדי לבלבל את האויבים שלך.
זה משהו שרואים במשחקי התגנבות, אבל בטח לא בשוטרים כאלה.
כל זה, לפני החלק הפסיכי של ה"קרע" בזמן. הסביבה פתאום השתנתה לגמרי. היא מתנהגת בצורה לא צפויה. יש כל מיני דברים מיוחדים שאפשר לעשות איתה (כמו לגרום למכונית לצאת מה"קרע" ולהמשיך לעוף לכיוון אויב).
מה שהראו רחוק מאוד מלהראות סטנדרטי. יש בו יותר דגש על התגנבות מרוב משחקי הפעולה וזה רק מהטיפה שראינו כרגע. בטח יש עוד לא מעט שימושים מעניינים לכוחות של הדמות הראשית ובטח שה"קרעים" בזמן שנכנסים אליהם מידי פעם מציגים מצבים מעניינים נוספים.
בנוגע לגרפיקה אני מסכים. באמת משחק יפיפה.
bling כתב:תקרא את ההודעה של קאז, המכניקות יפות ויזואליות אבל נראות שטחיות, הקטע שהכל קופא יפהייפה אבל זה עוד תסרוט, מבחינת גיימפליי המשחק נראה גנרי עם מכניקות שלא מוסיפות ומתבלות יותר מדי את המשחקיות הבסיסית שלו.
אותי אישית זה שיעמם וציפיתי למשהו הרבה יותר מעניין, מסקרן אותי לראות מה קליימן שהוא מעריץ גדול של רמדי חושב
Nucleus_Dawn כתב:
תסרוט שהופך על הראש את הצורה שבה הסביבה מתנהגת זה שטחי?
כוחות (שאכן נראים מגניב) שגורמים למשחק לשים יותר דגש על התגנבות זה סטנדרטי במשחקי פעולה מגוף שלישי?
אלו שני דברים שלא זכור לי בשלושת משחקי גירס, למשל. באמת תמוה השימוש במילים בנאלי וסטנדרטי, או שטחי.
בדקות הקצרות שראינו מהמשחק, כבר ברור שהוא רחוק מלהיות עוד שוטר בנאלי. אין ספק שיריות ומחסות לוקחים חלק במשחק, אבל עליהם יש תוספות של התגנבות ואזורים מתוסרטים שמתנהגים בצורה שונה ומציבים אתגרים חדשים לשחקן.
וזה רק מהגיימפליי הראשון שראינו. מי יודע אילו עוד הפתעות הם מכינים לנו?
bling כתב:לא ראיתי איך זה הופך על הראש את הצורה שבה הסביבה מתנהגת, המכונית זה בערך כמו חבית חומר נפץ שמונחת ליד אויבים ואתה יורה עליה ומעיף את כולם לאוויר, זה סוג של תסרוט מרוב שזה שקוף ומזמין את זה, לא ראיתי איך הוא יכול לשחק חופשי עם הסביבה ועד כמה זה מעניין לעשות זאת מבחינת גיימפליי.
גם לא ראיתי שום התגנבות, הוא סתם מקפיא אותם ורץ לו לאן שהוא רוצה כשהם חסרי אונים, בין אם הוא מחליט לעבור מחסה או סתם ללכת לפרק אותם במכות כשהם עומדים שם, לא הבנתי מה כיף או מרענן פה, אני מעדיף להחליף מחסה כמו בכל משחק גוף שלישי כשאני רץ לי בזמן אמת והאויב מנסה לפגוע בי, למה כל הטרחנות הזו עם להקפיא אותם בשביל זה? סתם הרגיש מאולץ ופוגע בשטף של האקשן.
בתכל'ס מבחינת גיימפליי אפילו מקס פיין מ 99 היה נראה יותר כיף וזורם, בולט טיים פשוט ולעניין, ב QB זה נראה כמו בולט טיים רק עם אנימציה טרחנית יותר והמכניקה בדמו בכלל נראית OP בצורה שמוציאה כל סקיל מהעסק.
-----------------------------------
בקשר לברבור ולג'ורני צריך לציין שמדובר ב CROSS BUY ככה שלמי שיש את גרסאות הפס3 מקבל את המשחקים הללו בחינם, לי יש כבר את ג'ורני ככה שהרווחתי
גם מיותר לציין שהם ירוצו ב 1080P וג'ורני ב 60 FPS, למרות שבתכל'ס אני לא רואה איך זה מוסיף יותר מדי עם הסגנון האומנותי של המשחקים הללו, בתכל'ס ה IQ שלהם על הפס3 היה מושלם, אין מצב שאני מזהה את ההבדלים בין 720P ל 1080P במקרה שלהם.
Wan7ed כתב:BloodBorne נראה מדהים... אבל חוצמזה פתיחה גרועה ומשעממת. מבלבלים את המוח עם משחקים שנראים ממש רע... אני מחכה לתותחים הגדולים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים