משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 12:21

bling כתב:שטויות, הוא מרנדר סביבה הרבה יותר רחבה וקורה בו לעיתים הרבה יותר דברים בו זמנית ממשחקי מסדרון, לעלות על בניין ענקי ולקפוץ מ 100 מטר בזמן שעשרות אויבים רודפים אחריך זה לא משחק מסדרון, אולי אתה צריך לשחק בו כדי להבין שאתה פשוט טועה בנושא וכדי להבין למה DF התלהבו ממנו (כאילו אם היה יוצא היום התגובה שלהם היתה שונה, הרי כל כך הרבה משחקי NEXT GEN מטורפים יצאו מאז אינפמס... :|)

ואני תמיד אמרתי ש AC מדהים ואני מסכים שמרשים יותר מכל משחקי העולם הפתוח עד כה כולל אינפמס, אבל כנראה ההגדרה שלנו לחצי דור היא שונה, אני פשוט חושב שזה קיצוני להשתמש בה במקרה שכזה, מבחינתי חצי דור זה אולי משחק שיוצא בשנה הראשונה של הקונסולה לעומת שנים מאוחרות יותר כמו אנצ'רטד 1 לעומת אנצ'רטד 3, אבל ברור שאצלך אם משחק עושה יותר כעולם פתוח מבחינתך זה הכל והוא אוטומטית "חצי דור" אז שיהיה, זכותך לחשוב ככה, לטעמי מבחינת מראה הוא לא נראה הרבה יותר טוב, השילוב שעושה אותו מרשים יותר זה שה FIDELITY שלו ברמה גבוהה מאוד בשילוב עם ה SCALE האדיר.

AC חצי דור מעל אינפיימוס, בגלל שאינפיימוס זה משחק דור קודם בHD וAC הוא משחק דור נוכחי.
זה לא באמת קשה להתעלות על אינפיימוס, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 12:44

Nucleus_Dawn כתב:
AC חצי דור מעל אינפיימוס, בגלל שאינפיימוס זה משחק דור קודם בHD וAC הוא משחק דור נוכחי.
זה לא באמת קשה להתעלות על אינפיימוס, לדעתי.

ההגדרה שלך מאוד צרה לדעתי, מבחינתך יופי של משחק זה דבר מרשים (לפחות בעולם פתוח) רק אם אתה רואה איזה סקייל מדהים או משהו חדש שלא נעשה בעבר, זאת אומרת שגם אם נביא לך גראפיקה של סרט של פיקסאר בעולם פתוח ויחסית מת ללא הרבה פיזיקה וגיימפלייי זהה לדור קודם אתה לא תמצא את זה מרשים, החשיבות שלך ל FIDELIT שאתה רואה נמוכה מאוד.

סבבה, לא יכול להסכים עם זה אבל זו זכותך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 13:00

bling כתב:ההגדרה שלך מאוד צרה לדעתי, מבחינתך יופי של משחק זה דבר מרשים (לפחות בעולם פתוח) רק אם אתה רואה איזה סקייל מדהים או משהו חדש שלא נעשה בעבר, זאת אומרת שגם אם נביא לך גראפיקה של סרט של פיקסאר בעולם פתוח ויחסית מת ללא הרבה פיזיקה וגיימפלייי זהה לדור קודם אתה לא תמצא את זה מרשים, החשיבות שלך ל FIDELIT שאתה רואה נמוכה מאוד.

סבבה, לא יכול להסכים עם זה אבל זו זכותך.

אתה סתם מקצין את הטענות שלי.
ברור שאם משחק יראה כמו monsters university הוא יראה לי מרשים, גם אם הוא משחק של דיוויד קייג', אבל אנחנו בכלל לא מדברים על פער כזה. אפילו לא קרוב.

זה הכל עניין של מידה. אם אינפיימוס היה עושה את המעט שהוא עושה, אבל נראה כמו RYSE, אז וואלה, מרשים. מכיוון שהוא עושה את המעט שהוא עושה, אבל נראה פחות טוב ממשחקים שעושים הרבה יותר, פחות מרשים. זה הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 13:07

ברור שאני מקצין כדי להעביר את הנקודה, כי אני חושב שאינפמוס עושה את מה שהוא עושה ברמת FIDELITY מדהימה לעולם פתוח.
אני בחיים לא ציפיתי ולא מצפה לרמת FIDELITY של RYSE בעולם של אינפיימוס, לדעתך אפשר לדחוף הרבה יותר בשביל העולם שמציע? אולי, עדיין לא ראיתי את זה ואני בטוח שיהיה שיפור גדול בתחום, אבל בשביל מה שסאקר פאנץ' היחסית קטנה עם תקציב צנוע עשתה לתחילת הדור זה בהחלט מאוד מרשים והוא עדיין בטופ לטעמי עד ל AC.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 13:10

bling כתב:ברור שאני מקצין כדי להעביר את הנקודה, כי אני חושב שאינפמוס עושה את מה שהוא עושה ברמת FIDELITY מדהימה לעולם פתוח.
אני בחיים לא ציפיתי ולא מצפה לרמת FIDELITY של RYSE בעולם של אינפיימוס, לדעתך אפשר לדחוף הרבה יותר בשביל העולם שמציע? אולי, עדיין לא ראיתי את זה ואני בטוח שיהיה שיפור גדול בתחום, אבל בשביל מה שסאקר פאנץ' היחסית קטנה עם תקציב צנוע עשתה לתחילת הדור זה בהחלט מאוד מרשים והוא עדיין בטופ לטעמי עד ל AC.

אין וויכוח שסאקר פאנץ' הצליחו לעשות משחק ממש יפה, באמצעים מוגבלים.
אני ממש אשמח לראות אותם מפתחים איזה IP חדש, עם הכשרון הזה שלהם. אולי אחד טוב, הפעם :twisted:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 13:17

Nucleus_Dawn כתב:
אין וויכוח שסאקר פאנץ' הצליחו לעשות משחק ממש יפה, באמצעים מוגבלים.
אני ממש אשמח לראות אותם מפתחים איזה IP חדש, עם הכשרון הזה שלהם. אולי אחד טוב, הפעם :twisted:

אני מת שיצאו כבר מהעולם הפתוח הזה, מצטער אבל הם פשוט לא טובים בזה, הם לא יודעים לעצב משימות לעולם פתוח שדורש גיימפליי פחות סגור, שיחזרו למשחקים לניארים, זה גם מתאים לגודל שלהם.

אולי סליי ראקון קצת מיצה את הפוטנציאל שלו וגם זה לא משחק שטכנולוגיה יכולה להוסיף לו כל כך הרבה בגלל אופיו המצוייר, אבל הוא כל כך הרבה יותר טוב מכל משחקי אינפמוס, זה ברור שיש להם כישרון רק שלא מתועל למקומות הנכונים.
מותג כמו אנצ'רטד יכול להתאים להם אחרי שימאס לנוטי-דוג, הם גם ידעו ליצור לו פלטפורמה נורמלית :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 13:25

bling כתב:אני מת שיצאו כבר מהעולם הפתוח הזה, מצטער אבל הם פשוט לא טובים בזה, הם לא יודעים לעצב משימות לעולם פתוח שדורש גיימפליי פחות סגור, שיחזרו למשחקים לניארים, זה גם מתאים לגודל שלהם.

אולי סליי ראקון קצת מיצה את הפוטנציאל שלו וגם זה לא משחק שטכנולוגיה יכולה להוסיף לו כל כך הרבה בגלל אופיו המצוייר, אבל הוא כל כך הרבה יותר טוב מכל משחקי אינפמוס, זה ברור שיש להם כישרון רק שלא מתועל למקומות הנכונים.
מותג כמו אנצ'רטד יכול להתאים להם אחרי שימאס לנוטי-דוג, הם גם ידעו ליצור לו פלטפורמה נורמלית :)

אני דווקא מקווה שהם ילכו לכיוון פחות "בנאלי". כלומר, לא איזה שוטר מגוף שלישי, כמו אנצ'רטד.
אני אשמח אם הם ילכו לכיוון של משחק הרפתקאות, עם שילוב ש לאקשן והרבה פלטפורמינג. אני חושב שבזה הם הכי חזקים.

אני גם מסכים שהם צריכים פשוט ללכת לכיוון של עולם סגור. הם באמת לא טובים בעולם פתוח.
קצת משעשע שהזכרת את נוט'י דוג, כי אני מת שהם יחזרו לפתח עולמות פתוחים, כמו סדרת JAK.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 13:39

משחק הרפתקאות, עם שילוב של אקשן ופלטפורמה? אתה מדבר על אנצ'רטד במקרה? :P

סתם אני יודע שאמרת *הרבה* פלטפורמה ויותר הרפתקאות ופחות אקשן, אז אפשר לעשות שינוי קטן בנוסחה של אנצ'רטד, זה גם יתאים הרבה יותר לאופי של העולם ושל דרייק שהרי הרבה אוהבים לצחוק/לבקר על הניגוד הזה בין דמויות מקסימות כמו דרייק וסאלי לבין הרצח ההמוני שמתבצע שם (שזה די שטויות לטעמי כי בכל זאת הוא לא המשחק או אפילו צורת הבידור הראשונה עם הניגוד הזה אבל עדיין ברור שהשינוי שהצעת יושב טוב יותר עם העולם), אבל הם גם יכולים לבנות מותג חדש, אני רק לא רוצה לראות את נוטי דוג תקועה על אנצ'רטד ואני לא רואה את סוני מוותרים על המותג הזה אז נראה לי פשוט שסאקר פאנץ' יכולים להוות אחלה תחליף :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 13:42

bling כתב:משחק הרפתקאות, עם שילוב של אקשן ופלטפורמה? אתה מדבר על אנצ'רטד במקרה? :P

סתם אני יודע שאמרת *הרבה* פלטפורמה ויותר הרפתקאות ופחות אקשן, אז אפשר לעשות שינוי קטן בנוסחה של אנצ'רטד, זה גם יתאים הרבה יותר לאופי של העולם ושל דרייק שהרי הרבה אוהבים לצחוק/לבקר על הניגוד הזה בין דמויות מקסימות כמו דרייק וסאלי לבין הרצח ההמוני שמתבצע שם (שזה די שטויות לטעמי כי בכל זאת הוא לא המשחק או אפילו צורת הבידור הראשונה עם הניגוד הזה אבל עדיין ברור שהשינוי שהצעת יושב טוב יותר עם העולם), אבל הם גם יכולים לבנות מותג חדש, אני רק לא רוצה לראות את נוטי דוג תקועה על אנצ'רטד ואני לא רואה את סוני מוותרים על המותג הזה אז נראה לי פשוט שסאקר פאנץ' יכולים להוות אחלה תחליף :)

אני מעדיף פשוט פחות בכיוון של שוטר (כלומר, אקשן מטווח קרוב) ופלטפורמה חופשית ולא על מסילות, כמו באנצ'רטד.
אני גם רוצה שהאקשן עדין ישען על הפלטפורמה (כלומר, שאויבים יכולים להפיל אותך לאזור נמוך יותר, או שצריך לשלב קפיצות והתקפות, כי אויב עומד על פלטפורמה קטנה).

בקיצור, יותר מדויק יהיה להגיד שאני רוצה שהם יפתחו פלטפורמר. הם, בהגדרה, כן משחקי אקשן :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 13:53

Nucleus_Dawn כתב:
אני מעדיף פשוט פחות בכיוון של שוטר (כלומר, אקשן מטווח קרוב) ופלטפורמה חופשית ולא על מסילות, כמו באנצ'רטד.
אני גם רוצה שהאקשן עדין ישען על הפלטפורמה (כלומר, שאויבים יכולים להפיל אותך לאזור נמוך יותר, או שצריך לשלב קפיצות והתקפות, כי אויב עומד על פלטפורמה קטנה).

בקיצור, יותר מדויק יהיה להגיד שאני רוצה שהם יפתחו פלטפורמר. הם, בהגדרה, כן משחקי אקשן :D

הבעיה היא שאני לא יודע אם פלטפורמר פנטזיה שכזה יכול להצליח היום בשוק ה AAA מחוץ לנינטנדו, KNACK היה כישלון אם לא היה נדחף לבאנדלים בהשקה של אחת הקונסולות הכי נמכרות אי פעם.
וליצור את הגיימפליי שאתה מתאר פה בעולם עם גראפיקה מתקדמת וריאליסטית לא נראה לי אפשרי, מעניין אותי גם אם הרימייק של ראטצ'ט וקלאנק יצליח, אין הרבה תקוות לז'אנר הזה מחוץ לנינטנדו בשוק ה AAA.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 14:12

bling כתב:הבעיה היא שאני לא יודע אם פלטפורמר פנטזיה שכזה יכול להצליח היום בשוק ה AAA מחוץ לנינטנדו, KNACK היה כישלון אם לא היה נדחף לבאנדלים בהשקה של אחת הקונסולות הכי נמכרות אי פעם.
וליצור את הגיימפליי שאתה מתאר פה בעולם עם גראפיקה מתקדמת וריאליסטית לא נראה לי אפשרי, מעניין אותי גם אם הרימייק של ראטצ'ט וקלאנק יצליח, אין הרבה תקוות לז'אנר הזה מחוץ לנינטנדו בשוק ה AAA.

נאק היה כשלון, כי הוא היה משחק רע.
מריו לא כשלון, כי הוא משחק טוב (ותכלס, בגלל שזה מריו, אבל נו...).

אני לא חושב שהוא צריך להיות עם גרפיקה ריאליסטית. גם סגנון מצויר יכול להנות המון מעוד כוח עיבוד.

בנוגע לתקוות לז'אנר - אני חושש שאתה צודק :/
עם זאת, אם יש חברה גדולה, עם מפתחים מוכשרים ונכונות להשקיע לא מעט כסף במשחקים שלא מחזירים את ההשקעה, זו סוני. צריך רק לקוות שההצלחה שלהם לא תעלה להם לראש והם יחליטו לפתח רק משחקים רווחיים, פתאום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 15:29

נחשף המולטיפלייר התחרותי של FC4 והוא נראה ממש מעניין, עם א-סימטריות ושיט.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 אוקטובר 2014, 16:16

תמונות מגרסת הפס4 של יוניטי שאנשים השיגו מוקדם:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=922633

המשחק נראה די רע בחלקן וגם בתמונות היותר טובות אפקט הטשטוש נוראי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוקטובר 2014, 16:57

אני לרוב נמנע מלדבר על מה יותר ''מתקדם טכנית'', כי אני באמת לא מבין בנושא עד כדי כך. אני כן יכול להגיד מה נראה לי יפה בעין. זה ''מדד'' סובייקטיבי לחלוטין, אבל אני חושב שהוא מה שמשנה בסוף. זה שיש ''עשן, מראות וקסמים'' כדי להסתיר ''חוסר יכולת טכנית'' לעשות משהו, לא משנה לי כהוא זה, כל עוד אני חושב שהתוצאה הסופית נעימה לי לעין. במקרה של אינפמוס מול SO - אני הרבה יותר אוהב את הסגנון, האומנות והגרפיקה הכללית של SO. אני חושב שאינפמוס ממש ממש יפה, גרפית, אבל פחות הטעם שלי בכיוון האומנותי. אגב, אני גם אוהב הרבה יותר את SO למול AC:U, גרפית ואומנותית.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 אוקטובר 2014, 18:21

Kazz כתב:תמונות מגרסת הפס4 של יוניטי שאנשים השיגו מוקדם:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=922633

המשחק נראה די רע בחלקן וגם בתמונות היותר טובות אפקט הטשטוש נוראי.

נראה ממש רע, נראה שזה תוצאה של ככה נראה המשחק ולא דחיסה של התמונה מצד הפס4 כמו שהוא עושה בדרך כלל עבור תמונה ששומרים דרך הShare. הזוי, אבל AC4 נראה הרבה יותר מזה לטעמי. מה הלך שם בפיתוח. או שהיה שם Upscale מהגהנום מצד הפס4 בשמירה.
תמונה
תמונה
בדור הבא:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 18:31

Death_119 כתב:נראה ממש רע, נראה שזה תוצאה של ככה נראה המשחק ולא דחיסה של התמונה מצד הפס4 כמו שהוא עושה בדרך כלל עבור תמונה ששומרים דרך הShare. הזוי, אבל AC4 נראה הרבה יותר מזה לטעמי. מה הלך שם בפיתוח. או שהיה שם Upscale מהגהנום מצד הפס4 בשמירה.
תמונה
תמונה
בדור הבא:
תמונה

התמונות באמת מכוערות.
קשה לי מאוד להאמין שככה באמת נראה המשחק. כבר ראינו ממנו כל כך הרבה, שנראה כל כך הרבה יותר טוב, כולל מגירסאת הONE.
נראה לי הרבה יותר סביר שהבעיה היא בתהליך יצירת התמונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 אוקטובר 2014, 18:33

Nucleus_Dawn כתב:
התמונות באמת מכוערות.
קשה לי מאוד להאמין שככה באמת נראה המשחק. כבר ראינו ממנו כל כך הרבה, שנראה כל כך הרבה יותר טוב, כולל מגירסאת הONE.
נראה לי הרבה יותר סביר שהבעיה היא בתהליך יצירת התמונה.

יש ירידה חדה מאוד באיכות וברזולוציה בשמירה דרך הפס4, אבל אף פעם לא ראיתי ירידה כזאת. כנראה יש פה פעמיים דחיסה, פעם מצד הפס4 ופעם שנייה מצד מציג התמונות, אבל אם זה מייצג באמת את מראה המשחק אין לי מה להגיד, זה נורא :). או שיוביסופט החליטה להפעיל איזה מגה מסנן נמוך וקיבלנו טשטוש מהגהנום. בכל מקרה, יש מלא memes מצחיקים בגאף בתגובה, לפחות זה שווה את זה :).
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 31 אוקטובר 2014, 18:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 18:35

Death_119 כתב:יש ירידה חדה מאוד באיכות וברזולוציה בשמירה דרך הפס4, אבל אף פעם לא ראיתי ירידה כזאת. כנראה יש פה פעמיים דחיסה, פעם מצד הפס4 ופעם שנייה מצד מציג התמונות, אבל אם זה מייצג באמת את מראה המשחק אין לי מה להגיד, זה נורא :). בכל מקרה, יש מלא memes מצחיקים בגאף בתגובה, לפחות זה שווה את זה :).

כבר ראיתי כל כך הרבה סרטונים בגיימרסייד, שאני לא דואג. אין באמת ספק שהמשחק נראה הרבה יותר טוב מהתמונות הגרועות האלה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 אוקטובר 2014, 19:57

או ששוב יוביסופט מבלשיטים את כולם בהדגמת משחק שלא דומה למוצר הסופי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 אוקטובר 2014, 20:52

לפחות במקום אחד המשחק יראה טוב:

דרך אגב, ממשיכים להעלות סרטונים דרך פייסבוק לגאף, ממה ששחקנים בדקו שם, הFrame rate סביב ה-20 לא פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 22:30

בעיות בFPS באמת הועלו גם מאירועי עיתונאים.
לא יפתיע אם זה ספציפית משהו שיראה שיפור גדול, עם פאטצ' יום א'.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 08:51

לא יודע מה קרה עם התמונות הללו, יכול להיות שהשילוב של ה SHARE של הפס4 ביחד עם אתר אחסון ברמה נמוכה יצרו את זה.

הנה סרטון שמישהו צילם מה SHARE של הפס4, איכות לא אידיאלית מן הסתם, אבל אני חושב שזה נראה מאוד מרשים, למרות שאפשר לראות pop-ups וכאלו אבל זה צפוי ולא ראיתי משחק עולם פתוח על קונסולות בלי זה, למרות שעושה רושם שבולט פה במיוחד.
וה FPS עושה רושם טוב, אולי לא 30 נעול אבל בשביל עולם פתוח ברמה כזו על קונסולה זה מעל הממוצע, כדי להעריך באמת את הגראפיקה נצטרך לחכות שיגמר האמברגו ושגיימרסייד ישחררו סרטונים באיכות גבוהה, עד אז נסתפק בזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2014, 09:20

המשחק נראה פשוט מעולה.
ברור - יש לו את הבעיות שלו, ועדיין אי אפשר לראות מאות דמויות על המסך כשכל אחת מהן מפורטת כמו שהיא מקרוב... ביג דיל.
גם על מחשב ממש חזק יהיה POP UP, אני בטוח... אולי קצת יותר מרחוק, אבל פאק - תראו כמה דמויות. איזה גודל המפה. האנימציות.
אני חושב שיש יותר מדי התבכיינות הפעם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 09:24

Laskin כתב:המשחק נראה פשוט מעולה.
ברור - יש לו את הבעיות שלו, ועדיין אי אפשר לראות מאות דמויות על המסך כשכל אחת מהן מפורטת כמו שהיא מקרוב... ביג דיל.
גם על מחשב ממש חזק יהיה POP UP, אני בטוח... אולי קצת יותר מרחוק, אבל פאק - תראו כמה דמויות. איזה גודל המפה. האנימציות.
אני חושב שיש יותר מדי התבכיינות הפעם.

מסכים, זה מרגיש באמת NEXT GEN בטירוף, מאוד מאוד מרשים, על מחשב טוב אין ספק שזה יהיה המשחק הכי מרשים השנה, נקווה שגם על הקונסולות ה IQ יהיה מספיק טוב למרות שזה 900P, ווטץ' דוגס מבחינת IQ נראה מעולה על הפס4 ובקושי הרגשתי שלא רץ ב 1080P, נקווה שגם פה ישחזרו את זה עם פתרון AA טוב שלא יטשטש את התמונה וישמור על החדות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2014, 11:08

bling כתב:מסכים, זה מרגיש באמת NEXT GEN בטירוף, מאוד מאוד מרשים, על מחשב טוב אין ספק שזה יהיה המשחק הכי מרשים השנה, נקווה שגם על הקונסולות ה IQ יהיה מספיק טוב למרות שזה 900P, ווטץ' דוגס מבחינת IQ נראה מעולה על הפס4 ובקושי הרגשתי שלא רץ ב 1080P, נקווה שגם פה ישחזרו את זה עם פתרון AA טוב שלא יטשטש את התמונה וישמור על החדות.

זה עניין אישי, אני מאוד הרגשתי שBF4 וWatchdog משוחקים ברזולוציה נמוכה על הפס4. במיוחד שכל דבר אחר שאני משחק הוא ב-1080P הן על הפיסי והן על הפס4. Watchdog גם לא נראה טוב כמשחק, הוא נראה לא רע בחושך ובגשם, אבל באור יום הוא ממש לא מרשים לטעמי.

בAC יש המון בעיות פריימים על פי אנשים שמשחקים בו היום, הוא ממש לא נעול 30 על פי מה שטוענים בגאף. זה בהחלט דגל אדום, אחד החמורים שיש. לפחות לי כשחקן. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאתבדה, כי אני נהנה מAC4 ומאוד בונה על Unity כמי שיכניס קצת Stealth כמו שצריך בסדרה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים