נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2014, 12:08

Nucleus_Dawn כתב:
הוא היה נורא חסר פואנטה. לחלוטין ההפך מפתיחת עונה דרמטית.
אחר כך, בפרק השני, פתאום התברר שהוא פתיחה לאיזה קשת סיפור שנמשכת כמה פרקים והוא נראה ממש מדהים, בהקשר הנכון.

חסר פואנטה? למה? זה היה פרק שלם שמבקר את הגזענות של הRed skins, פרק מעולה. אין פה באמת איזה ARC אמיתי, זה שזורקים את המילה גלוטן פעם בפרק לא הופך את זה באמת לARC :)
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 נובמבר 2014, 13:23

MGS FREAK כתב:בנושא אחר, מה דעתכם על שילוב גרפיקת תלת מימד בסרטי דו מימד (מצויירים "קלאסים") ?

זאת פשוט זוועה לדעתי, אני לא מבין את ההיגיון, שובר את הרצף האומנותי וגם די עצלני.

*הקפצת עמוד.

ונדב, אני מסכים. נראה לי שמנסים בכוח לתת "לגיטימציה" רטרואקטיבית לפרקים הקודמים בזה שמנסים להרכיב קשת סיפור לזרוק איזכורים כמו בפרק עם הפרימיום שרנדי הזכיר שוב שהוא לורד.
לא נראה לי שבעונות קודמות היו בדיחות נגררות כאלה, זה היה מסתכם בפרק אחד עם לורד. למרות שעם כל מה שקשור לרנדי אני לא מתלונן :lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2014, 14:38

MGS FREAK כתב:
*הקפצת עמוד.

ונדב, אני מסכים. נראה לי שמנסים בכוח לתת "לגיטימציה" רטרואקטיבית לפרקים הקודמים בזה שמנסים להרכיב קשת סיפור לזרוק איזכורים כמו בפרק עם הפרימיום שרנדי הזכיר שוב שהוא לורד.
לא נראה לי שבעונות קודמות היו בדיחות נגררות כאלה, זה היה מסתכם בפרק אחד עם לורד. למרות שעם כל מה שקשור לרנדי אני לא מתלונן :lol:

לדעתי כל הפרקים היו מעולים וזה ממש נחמד שיש הרגשה שכל העונה באמת קיימת ומבוססת ולא שבפרק אחד קארטמן מנסה להשמיד את היהודים ובפרק הבא כבר לא זוכרים שזה היה. אין ARC אבל זה נחמד שיש לסדרה עכשיו "זיכרון", רנדי הוא כן LORDE, הילדים כן התחילו סטארטאפ וכך הלאה. ממש נחמד ולדעתי הפרקים מצויינים. האחרון על האוקולוס ריפט היה פאקינג אדיר, ביחוד ה10 שניות האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2014, 21:58

DrKeo כתב:לדעתי כל הפרקים היו מעולים וזה ממש נחמד שיש הרגשה שכל העונה באמת קיימת ומבוססת ולא שבפרק אחד קארטמן מנסה להשמיד את היהודים ובפרק הבא כבר לא זוכרים שזה היה. אין ARC אבל זה נחמד שיש לסדרה עכשיו "זיכרון", רנדי הוא כן LORDE, הילדים כן התחילו סטארטאפ וכך הלאה. ממש נחמד ולדעתי הפרקים מצויינים. האחרון על האוקולוס ריפט היה פאקינג אדיר, ביחוד ה10 שניות האחרונות.

גם הפרק החדש מצוין :D

אני ממש אוהב את זה שמזכירים פרקים קודמים. לא אשכח שקרטמן קיבל ריתוק מאמא שלו, בגלל שהוא ניסה להשמיד את היהודים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 נובמבר 2014, 15:18

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 נובמבר 2014, 17:27

תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 נובמבר 2014, 17:37

Nucleus_Dawn כתב:אז... טיזר טריילר למלחמת הכוכבים הבא.

זה כל כך נהדר.

ובפורמט יותר ידידותי:

ציפיתי למשהו עמוס יותר בפרטים, כנראה בגלל שאחרי ה"טיזר" של הנוקמים 2 ציפיתי למשהו בגודל שווה.

מישהו בתגובות אמר "אז אנחנו יודעים איזה סטורמטרופר ימות ראשון " :lol:

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 28 נובמבר 2014, 20:13

למה אני לא מתרשם כל כך אחרי שראיתי את כל השישה סרטים, אולי זה בגלל דיסני? :lol:
גם עולם היורה נראה כאילו הוא הולך להיות גרוע (לא רואים את זה בטריילר באופן בולט כמו בצבי הנינג'ה, אבל בדרך כלל המשכים כאלו אחרי 20 שנה כבר לא מרגישים חידוש ועניין).

מחכה לסרט אססינס קריד, העלילה כל כך מתאימה לסרט וגם אמרו שיצאו עוד סרטים שמבוססים על משחקי מחשב, כמו גירס אוף וור (לא יודע אם זה כל כך יהיה טוב כסרט), ספלינטר סל (כמו ג'יימס בונד או משימה בלתי אפשרית :lol: ) וסוכן 47 (חידוש לסרט היטמן) שיצא בפברואר 2015.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 נובמבר 2014, 21:39

Mandellla כתב:למה אני לא מתרשם כל כך אחרי שראיתי את כל השישה סרטים, אולי זה בגלל דיסני? :lol:
גם עולם היורה נראה כאילו הוא הולך להיות גרוע (לא רואים את זה בטריילר באופן בולט כמו בצבי הנינג'ה, אבל בדרך כלל המשכים כאלו אחרי 20 שנה כבר לא מרגישים חידוש ועניין).

מחכה לסרט אססינס קריד, העלילה כל כך מתאימה לסרט וגם אמרו שיצאו עוד סרטים שמבוססים על משחקי מחשב, כמו גירס אוף וור (לא יודע אם זה כל כך יהיה טוב כסרט), ספלינטר סל (כמו ג'יימס בונד או משימה בלתי אפשרית :lol: ) וסוכן 47 (חידוש לסרט היטמן) שיצא בפברואר 2015.

בגלל דיסני?
אלו שקנו את מארבל ומאז הפכו את הסרטים שלהם לדבר הכי כיפי בקולנוע?
אני לגמרי סומך עליהם, שאלו יהיו סרטים ממש מוצלחים :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2014, 22:11

הסרט הזה הולך להיות מדהים. אחרי שג׳ורג׳ לוקאס הצליח להשמיד את הסדרה שהוא בעצמו ״יצר״ בגלל חוסר הבנה בסיסי על מה עושה סרט sw נראה שג׳יי ג׳יי הולך להציל את המצב. זה רק אני או שזה קאמברבאץ׳ מקריין? כשהוא אומר felt it, זה נשמע ממש כמוהו.

דיסני היא לא משמידת פרנצ׳ייזים, היא המשיח שלהם. אני מתפלל כל יום שדיסני תקנה את נינטנדו.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 נובמבר 2014, 22:18

DrKeo כתב:הסרט הזה הולך להיות מדהים. אחרי שג׳ורג׳ לוקאס הצליח להשמיד את הסדרה שהוא בעצמו ״יצר״ בגלל חוסר הבנה בסיסי על מה עושה סרט sw נראה שג׳יי ג׳יי הולך להציל את המצב. זה רק אני או שזה קאמברבאץ׳ מקריין? כשהוא אומר felt it, זה נשמע ממש כמוהו.

דיסני היא לא משמידת פרנצ׳ייזים, היא המשיח שלהם. אני מתפלל כל יום שדיסני תקנה את נינטנדו.

אני לא רואה דמיון האמת.
אני מתפלל שנינטנדו יעשו צעד צעד סגה ויזנחו את ייצור הקונסולות לטובת מולטיפלטפורם במשחקים.

העיצוב של הלייטסייבר מעניין, האנרגיה הלא ממוקדת גורמת לי לחשוב שאותו (אותה ?) סית' יצרו את החרב בצורה חובבנית בעצמם, כנראה רוב מקורות הידע על הסית' נכחדו אחרי המוות של דארת' ווידר והקיסר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2014, 22:29

האפקט של החרב מעולה אגב, נראה כמו סילון של אש ופלזמה לעומת החרבות בסרטים עד היום שנראו כמו נאון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 נובמבר 2014, 23:36

DrKeo כתב:הסרט הזה הולך להיות מדהים. אחרי שג׳ורג׳ לוקאס הצליח להשמיד את הסדרה שהוא בעצמו ״יצר״ בגלל חוסר הבנה בסיסי על מה עושה סרט sw נראה שג׳יי ג׳יי הולך להציל את המצב. זה רק אני או שזה קאמברבאץ׳ מקריין? כשהוא אומר felt it, זה נשמע ממש כמוהו.

היתה כתבה ממש נחמדה על זה בפוליגון, שגם דיברה על כמה זה יעלה (גרושים, לדיסני), למה זה אפשרי, למה זה מצוין לדיסני, למה זה מצוין לנינטנדו, למה זה מצוין למי שאוהב את נינטנדו ולמה זה לעולם לא יקרה.

---

העיצוב של הלייטסייבר ממש מרגש אותי. היא גם נראית לי הרבה יותר ארוכה מלייטסייבר רגילה. מזכירה מאוד greatsword אירופאית. אני ממש מקווה שזה אומר שישימו יותר דגש על סגנונות לחימה מעניינות.

אני ממש ממש מתרגש מזה!!!
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 נובמבר 2014, 12:09

DrKeo כתב:האפקט של החרב מעולה אגב, נראה כמו סילון של אש ופלזמה לעומת החרבות בסרטים עד היום שנראו כמו נאון.

כמו שאמרתי, זאת נראית לי החרב הספציפית הזאת, ולא עיצוב חדש לכל החרבות.
לא חסרים עיצובים מופרעים, במיוחד ביקום המורחב:

תמונה

אני רוצה לראות את האן סולו עם שוט-אור כזה 8-)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 נובמבר 2014, 13:58

MGS FREAK כתב:
כמו שאמרתי, זאת נראית לי החרב הספציפית הזאת, ולא עיצוב חדש לכל החרבות.
לא חסרים עיצובים מופרעים, במיוחד ביקום המורחב:

תמונה

אני רוצה לראות את האן סולו עם שוט-אור כזה 8-)

בערך כל היקום המורחב בכלל לא קיים יותר.
דיסני הודיעו רשמית שהוא לא קאנוני יותר.

צעד טוב, סה"כ. חבל לי רק על קייל קאטארן.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 נובמבר 2014, 14:49

Nucleus_Dawn כתב:
בערך כל היקום המורחב בכלל לא קיים יותר.
דיסני הודיעו רשמית שהוא לא קאנוני יותר.

צעד טוב, סה"כ. חבל לי רק על קייל קאטארן.

שמעתי על זה, נראה לי שעכשיו מיתגו את כל מה שהתרחש בו בתור סטאר וורס Legends או משהו כזה.
אני לא כל כך בקיא בו, אבל לדעתי זה צעד בזיוני, בהינף יד מוחקים עשרות שנים של מאות ספרים, קומיקסים, ומשחקים בשביל שיהיה דף חלק לחופש אומנותי לשלושה סרטים חדשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 נובמבר 2014, 15:19

MGS FREAK כתב:
שמעתי על זה, נראה לי שעכשיו מיתגו את כל מה שהתרחש בו בתור סטאר וורס Legends או משהו כזה.
אני לא כל כך בקיא בו, אבל לדעתי זה צעד בזיוני, בהינף יד מוחקים עשרות שנים של מאות ספרים, קומיקסים, ומשחקים בשביל שיהיה דף חלק לחופש אומנותי לשלושה סרטים חדשים.

למה בזיוני? יש כל כך הרבה זבל ביקום המורחב. טוב שהם נפתרו מכל הזבל, למרות שפה ושם היו גם פנינים.
הם עשו את זה בשביל חופש אומנותי לשלושה סרטים ראשיים + אינספור סרטים אחרים + סדרות חדשות (הסדרה החדשה שלהם, Star Wars Rebels, למשל, ממש נחמדה), משחקי מחשב חדשים ועוד ועוד ועוד ועוד.
מאז הטרילוגיה המקורית, מלחמת הכוכבים הפך ליותר ויותר מגוחך ואיודטי, עם כמות לא הגיונית של בולשיט בכל היקום המורחב ובטרילוגיה החדשה.

דיסני עושים קצת ניקיון, סווף סוף. כמעריץ מלחמת הכוכבים, זו הפעם הראשונה שיש לי תקווה להנות מהדבר הזה בהרבה הרבה שנים.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 נובמבר 2014, 15:31

Nucleus_Dawn כתב:
למה בזיוני? יש כל כך הרבה זבל ביקום המורחב. טוב שהם נפתרו מכל הזבל, למרות שפה ושם היו גם פנינים.
הם עשו את זה בשביל חופש אומנותי לשלושה סרטים ראשיים + אינספור סרטים אחרים + סדרות חדשות (הסדרה החדשה שלהם, Star Wars Rebels, למשל, ממש נחמדה), משחקי מחשב חדשים ועוד ועוד ועוד ועוד.
מאז הטרילוגיה המקורית, מלחמת הכוכבים הפך ליותר ויותר מגוחך ואיודטי, עם כמות לא הגיונית של בולשיט בכל היקום המורחב ובטרילוגיה החדשה.

דיסני עושים קצת ניקיון, סווף סוף. כמעריץ מלחמת הכוכבים, זו הפעם הראשונה שיש לי תקווה להנות מהדבר הזה בהרבה הרבה שנים.

כי אין להם את היכולת לקחת אחריות על היקום, לטובה או לרעה, ולבנות את החזון שלהם במסגרת מה שקיים. אי אפשר סתם למחוק היסטוריה, גרועה ככל שתהיה. כש-DC עושים את זה בקומיקס שלהם פעם ב-20 ומשהו שנה לפחות יש הסבר הגיוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2014, 22:52

בנושא הלייטסייברים, שלא יעופו על עצמם. אני לא אוהב שמתחילים להשתגע בנושאים האלה, זה מזכיר לי את בטמן ורובין. לעשות אוסף של עיצובים כדי למכור צעצועים, לא בא לי טוב.

בנושא היקום המורחב, חייבים להרוג אותו. קרה שם כל כך הרבה ו-90% מזה היה אופרות סבון טפשיות. למה לעזאזל שיקשרו את עצמם לזה? ומשהו באמת לקח ברצינות את היקום המורחב? באמת חשבתם שסרט קולנוע שאמור להכניס מליארד דולר וצפונה יגביל את עצמו במשהו שמתכנת בשנות ה90 החליט לדחוף לdarkforces?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2014, 10:32

היקום המורחב מעניין בערך כמו הSPECIAL שעשו בחג המולד :P
העיקר זה הסרטים עצמם... ואני כמעריץ SW מתרגש מאוד ומצפה לטוב.
אין ספק שלוקאס לא יודע מה זה קולנוע במאה ה-21. הוא עשה עבודה די מחורבנת ואני ממש שמח שהוא העביר את זה הלאה.
JJ הפתיע בגדול עם STAR TREK, הראשון שלו היה הסרט שהכי נהנתי ממנו מכל הסדרה (אבל אני ממש לא מעריץ ST), ואני משוכנע שיעשה עבודה מצויינת.

הבעייה היחידה שלי עם העיצוב של החרב הזו היא שזה ממש לא פרקטי.
אבל אני מאוד אוהב מראה "ימי-הביניים" אז אני זורם על זה בכיף רק בגלל שזה נראה ממש מגניב :)
סה"כ - נראה מבטיח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 12:16

Laskin כתב:היקום המורחב מעניין בערך כמו הSPECIAL שעשו בחג המולד :P
העיקר זה הסרטים עצמם... ואני כמעריץ SW מתרגש מאוד ומצפה לטוב.
אין ספק שלוקאס לא יודע מה זה קולנוע במאה ה-21. הוא עשה עבודה די מחורבנת ואני ממש שמח שהוא העביר את זה הלאה.
JJ הפתיע בגדול עם STAR TREK, הראשון שלו היה הסרט שהכי נהנתי ממנו מכל הסדרה (אבל אני ממש לא מעריץ ST), ואני משוכנע שיעשה עבודה מצויינת.

הבעייה היחידה שלי עם העיצוב של החרב הזו היא שזה ממש לא פרקטי.
אבל אני מאוד אוהב מראה "ימי-הביניים" אז אני זורם על זה בכיף רק בגלל שזה נראה ממש מגניב :)
סה"כ - נראה מבטיח

לוקאס גם לא ידע מה זה קולנוע בשנות ה70, הוא פשוט הקיף את עצמו בצוות מדהים שעשה את העבודה בשבילו. הוא לא באמת יודע לביים או לכתוב. רק את הסרט המקורי הוא כתב וביים ורובו יצא לו ב"טעות" (יש הרבה מאמרים על הטעויות שג'ורג' לוקאס לא רצה לעשות אבל נכפה עליו שהפכו את הסרטים לטובים, בטעות) כשהאמפריה מכה שנית, הסרט הכי טוב בסדרה הוא לא כתב ולא ביים. גם את שובו של הג'דיי הוא רק היה תסריטי עזר, לא הכותב הראשי וגם לא ביים את הסרט. מה הוא כן ביים עם שליטה מלאה ועשה בדיוק מה שהוא רצה? את איימת הפאנטום, כן, זאת הרמה האמיתית של הבמאי הזה.

הוא אפילו לא מבין את היקום שהוא בעצמו יצר, זה ממש עצוב. הדוגמה הכי טובה היא הלבוש של הג'דיי בפרק 1-3. איך הם לבושים? כמו בן קנובי בפרק 4 כמובן, כי הוא ג'דיי! רק חבל שזה לבוש של אנשי חול בטטואין, גם הדוד והדודה של לוק התלבשו ככה כי ככה מתלבשים במדבר בטטואין. בקיצור, הוא אפילו לא מבין את מה שהוא בעצמו עשה כי פרק 4 התמוטט לו בין האצבעות כשהוא ביים אותו לפני 37 שנים ויצא טוב בטעות והמשך הטרילוגיה בכלל לא היה בידיים שלו.

או במילים אחרות, מזל טוב לכולנו על ג'יי ג'יי, אחלה של במאי. בנושא הלייטסייברים, בסופו של דבר זה נשק לא הגיוני בעליל אז למי אכפת שהגארד של החרב לא הגיוני? יש בסרטים האלה דובונים מרקדים למען השם!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 דצמבר 2014, 02:08

DrKeo כתב:לוקאס גם לא ידע מה זה קולנוע בשנות ה70, הוא פשוט הקיף את עצמו בצוות מדהים שעשה את העבודה בשבילו. הוא לא באמת יודע לביים או לכתוב. רק את הסרט המקורי הוא כתב וביים ורובו יצא לו ב"טעות" (יש הרבה מאמרים על הטעויות שג'ורג' לוקאס לא רצה לעשות אבל נכפה עליו שהפכו את הסרטים לטובים, בטעות) כשהאמפריה מכה שנית, הסרט הכי טוב בסדרה הוא לא כתב ולא ביים. גם את שובו של הג'דיי הוא רק היה תסריטי עזר, לא הכותב הראשי וגם לא ביים את הסרט. מה הוא כן ביים עם שליטה מלאה ועשה בדיוק מה שהוא רצה? את איימת הפאנטום, כן, זאת הרמה האמיתית של הבמאי הזה.

הוא אפילו לא מבין את היקום שהוא בעצמו יצר, זה ממש עצוב. הדוגמה הכי טובה היא הלבוש של הג'דיי בפרק 1-3. איך הם לבושים? כמו בן קנובי בפרק 4 כמובן, כי הוא ג'דיי! רק חבל שזה לבוש של אנשי חול בטטואין, גם הדוד והדודה של לוק התלבשו ככה כי ככה מתלבשים במדבר בטטואין. בקיצור, הוא אפילו לא מבין את מה שהוא בעצמו עשה כי פרק 4 התמוטט לו בין האצבעות כשהוא ביים אותו לפני 37 שנים ויצא טוב בטעות והמשך הטרילוגיה בכלל לא היה בידיים שלו.

או במילים אחרות, מזל טוב לכולנו על ג'יי ג'יי, אחלה של במאי. בנושא הלייטסייברים, בסופו של דבר זה נשק לא הגיוני בעליל אז למי אכפת שהגארד של החרב לא הגיוני? יש בסרטים האלה דובונים מרקדים למען השם!

לא ברור לי למה הbroadlightsaber לא הגיונית.
בגלל שחלק מהמגן עשוי ממתכת? יש חומר ביקום המורחב של SW שחרבות אור לא יכולות לחתוך. לא זוכר את השם שלו. יכול להיות שהם פשוט השאילו את הקונספט הזה, בשביל המגן של החרב.

מעבר לזה, זה נראה לי אדיר. broadlightsaber זה קונספט מגניב, שיכול להכניס המון עניין לקרבות. זה גם אחלה כלי לאתר דמות, לפי דעתי.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 דצמבר 2014, 12:22

DrKeo כתב:לוקאס גם לא ידע מה זה קולנוע בשנות ה70, הוא פשוט הקיף את עצמו בצוות מדהים שעשה את העבודה בשבילו. הוא לא באמת יודע לביים או לכתוב. רק את הסרט המקורי הוא כתב וביים ורובו יצא לו ב"טעות" (יש הרבה מאמרים על הטעויות שג'ורג' לוקאס לא רצה לעשות אבל נכפה עליו שהפכו את הסרטים לטובים, בטעות) כשהאמפריה מכה שנית, הסרט הכי טוב בסדרה הוא לא כתב ולא ביים. גם את שובו של הג'דיי הוא רק היה תסריטי עזר, לא הכותב הראשי וגם לא ביים את הסרט. מה הוא כן ביים עם שליטה מלאה ועשה בדיוק מה שהוא רצה? את איימת הפאנטום, כן, זאת הרמה האמיתית של הבמאי הזה.

ובוא לא נשכח את ג'אר ג'אר. פאק, אני שונא ניסיונות מאולצים לסמן V על משבצת ה"בואו נביא דמות חמודה שהילדים יאהבו". עוד חשבתי שילמדו מהטעות הנוראה של האיווקים.
וגם הגרסאות המשופצות שהוא הוציא לטרילוגיה המקורית, לא תודה, אני אוהב את הסטאר וורס שלי עם בובות ומיניאטורות, לא CGI זול שלא מתאים לרקע, מעצבן שאי אפשר למצוא את הסרטים כמו שהטבע יצר אותם.

ובקשר לגארד של החרב, קראתי איפושהו שהעובדה שהוא דווקא יכול לפצוע את המשתמש מסתדר עם איזה עיקרון בפילוסופיה של הסית', משהו בסגנון של no pain no gain.

עריכה: נראה שהאינטרנט כבר התחיל לחגוג על זה :lol:

תמונה

ו- http://i.imgur.com/hllhJpP.mp4

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2014, 12:50

ג'ורג' לוקאס הספיק לעשות Special edition לטריילר:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 דצמבר 2014, 16:28

גראפיטי נחשב סרט ביכורים מאוד מוצלח.
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים