DrKeo כתב:לוקאס גם לא ידע מה זה קולנוע בשנות ה70, הוא פשוט הקיף את עצמו בצוות מדהים שעשה את העבודה בשבילו. הוא לא באמת יודע לביים או לכתוב. רק את הסרט המקורי הוא כתב וביים ורובו יצא לו ב"טעות" (יש הרבה מאמרים על הטעויות שג'ורג' לוקאס לא רצה לעשות אבל נכפה עליו שהפכו את הסרטים לטובים, בטעות) כשהאמפריה מכה שנית, הסרט הכי טוב בסדרה הוא לא כתב ולא ביים. גם את שובו של הג'דיי הוא רק היה תסריטי עזר, לא הכותב הראשי וגם לא ביים את הסרט. מה הוא כן ביים עם שליטה מלאה ועשה בדיוק מה שהוא רצה? את איימת הפאנטום, כן, זאת הרמה האמיתית של הבמאי הזה.
הוא אפילו לא מבין את היקום שהוא בעצמו יצר, זה ממש עצוב. הדוגמה הכי טובה היא הלבוש של הג'דיי בפרק 1-3. איך הם לבושים? כמו בן קנובי בפרק 4 כמובן, כי הוא ג'דיי! רק חבל שזה לבוש של אנשי חול בטטואין, גם הדוד והדודה של לוק התלבשו ככה כי ככה מתלבשים במדבר בטטואין. בקיצור, הוא אפילו לא מבין את מה שהוא בעצמו עשה כי פרק 4 התמוטט לו בין האצבעות כשהוא ביים אותו לפני 37 שנים ויצא טוב בטעות והמשך הטרילוגיה בכלל לא היה בידיים שלו.
או במילים אחרות, מזל טוב לכולנו על ג'יי ג'יי, אחלה של במאי. בנושא הלייטסייברים, בסופו של דבר זה נשק לא הגיוני בעליל אז למי אכפת שהגארד של החרב לא הגיוני? יש בסרטים האלה דובונים מרקדים למען השם!
ובוא לא נשכח את ג'אר ג'אר. פאק, אני שונא ניסיונות מאולצים לסמן V על משבצת ה"בואו נביא דמות חמודה שהילדים יאהבו". עוד חשבתי שילמדו מהטעות הנוראה של האיווקים.
וגם הגרסאות המשופצות שהוא הוציא לטרילוגיה המקורית, לא תודה, אני אוהב את הסטאר וורס שלי עם בובות ומיניאטורות, לא CGI זול שלא מתאים לרקע, מעצבן שאי אפשר למצוא את הסרטים כמו שהטבע יצר אותם.
ובקשר לגארד של החרב, קראתי איפושהו שהעובדה שהוא דווקא יכול לפצוע את המשתמש מסתדר עם איזה עיקרון בפילוסופיה של הסית', משהו בסגנון של no pain no gain.
עריכה: נראה שהאינטרנט כבר התחיל לחגוג על זה

ו-
http://i.imgur.com/hllhJpP.mp4