נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 דצמבר 2014, 18:24

bozeman כתב:מסכים, ולכן לדעתי לא כדאי לך לקנות עכשיו כרטיס. גם לא סתם תוציא וגם לא תתפתה.

אני לא מפחד מהפיתוי. אני מספיק חזק בשביל לעמוד בו.

הסוגיה היא בעיקר שזו הוצאה לא הכרחית בכלל.
לא משנה... בינואר בטח לא אעמוד בזה יותר ואקנה בשביל GTA V.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 14 דצמבר 2014, 19:38

DrKeo כתב:כן, היא מאוד משמעותית, הם משחקים פחות יפים. זאת כל המשמעות של לקנות חומרה יקרה, עם AMD אתה קונה חומרה ב2000 שקל ומקבל גרפיקה נחותה לכרטיס של 400 שקל של NVIDIA אז מה יצא מזה? אתה משחק בהגדרות נמוכות יותר ותאמין לי וללסקין שבמשחק כמו FC4 השילוב של הפרווה, הGOD RAYS, הHBOA+, הAA וההצללה יחד יוצרים רמה גרפית שהיא לגמרי דרגה מלאה מעל לULTRA. לא אכפת לך מזה? סבבה, זכותך, אבל מדובר בהפרש מאוד גדול, לפחות כזה ששווה לVERY HIGH מול ULTRA.

שלא נדבר על זה שדברים כמו הפרווה או הפיסיקה נותנים למשחקים הרגשה של NEXT GEN ששום חדות טקסטורות או 10FPS יותר בחיים לא יביאו.

עוד פעם.. אתה מגזים עם ההשוואות.. 2000 שווה לכרטיס של 400 של Nvidia...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 דצמבר 2014, 20:28

Nucleus_Dawn כתב:
אני לא מפחד מהפיתוי. אני מספיק חזק בשביל לעמוד בו.

הסוגיה היא בעיקר שזו הוצאה לא הכרחית בכלל.
לא משנה... בינואר בטח לא אעמוד בזה יותר ואקנה בשביל GTA V.

אבל זאת הטענה שלי - אין סיכוי שעם GTA אתה תשחק רק 3 שעות בשבוע... ואם כן - אתה מזוכיסט :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2014, 23:01

Yahel12 כתב:

עוד פעם.. אתה מגזים עם ההשוואות.. 2000 שווה לכרטיס של 400 של Nvidia...

שוב לא הבנת את ההשוואה. הכוונה היא שגם אם תקנה כרטיס של amd ב10,000$, עדין תקבל גרפיקה נחותה לכרטיס nvidia כי פשוט חסר לו אפקטים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 דצמבר 2014, 23:09

bozeman כתב:אבל זאת הטענה שלי - אין סיכוי שעם GTA אתה תשחק רק 3 שעות בשבוע... ואם כן - אתה מזוכיסט :)

לעע... אני מסוגל לשבת ולעשות שיעורים וללמוד, כשצריך. זה שיש לי במה לשחק לא משנה את זה.
משחקים זה הדבר שצריך לעשות בשבילו זמן. לא הדברים שאם אתה לא עושה, יש לכך השלכות שעלולות להשפיע על שארית חייך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 דצמבר 2014, 06:51

Laskin כתב:אתה מתבלבל בין "מזלזלת" ל"ריאלית".
על הנייר - תן לי את רשימת 10 המשחקים הכי מרשימים/מדוברים שהיו בשנה האחרונה על המחשב, ואני אראה לך שרובם תמכו בטכנולוגיה בלעדית של NVIDIA דרך הGAMEWORKS.
מהראש שלי, מדובר ב:
COD:GHOSTS/AW, AC:IV/UNITY/BLACK FLAG, LORDS OF THE FALLEN, FC4, BORDERLANDS, THE CREW, SOM...
כן, חלקם זה בעיקר AA וHBAO+ שנותנים רק בוסט קטן למראה הכללי, אבל יש גם משחקים בהם ההבדל גדול יותר. בכל אופן - בהחלט וללא ספק נראים טוב ותר עם כרטיס של NVIDIA.

כנ"ל לשנה הבאה, עם 3 המשחקים בערך הכי מצופים, בז'אנר שלהם: באטמן, פרוייקט מכוניות והוויצ'ר 3 שכמו FC4 - צפויים להשתמש בהרבה מאוד פיצ'רים בלעדיים.

Ac iv ו black flag הם אותו המשחק:). וlords of the fallen ממש לא נופל למשוואה הזו, לדעתי. יחד עם "הצוות" מדובר במשחקים שנראים טוב, אבל בוא לא נסחף. גם עם כל התוספות, הם לא "מפילי לסתות" כמו fc4.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2014, 10:16

כן, התבלבלתי כבר עם כל הAC שיצאו ;)
וברור שLOTF נכנס, יש שם אפקטים שאין כמעט בשום משחק, הוא משחק מאוד מתקדם, טכנית.
ומסכים שהם לא מפילים שום לסת כמו FC4, אבל עדיין מדובר במשחקים מתוקשרים מאוד (THE CREW) או מתקדמים טכנית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2014, 11:46

אין המון משחקים שבאמת מנצלים את GAMEWORKS כמו שצריך, אבל תמיד יש איזה 2 גדולים בשנה. שנה הבאה למשל יש (כנראה, הרי זה היה בשלושת הקודמים) בטמן ואת הוויצ'ר 3, אני בטוח שיוכרזו עוד. השנה יש את FC4 ששם זה באמת הבדל קיצוני ויש הרבה עדינים יותר כמו AC או THE CREW.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 15 דצמבר 2014, 12:55

ראיתי שספייסבייס ששחר פרסם בעבר מקבל כרגע בסטים ביקורות לא טובות בגלל החוסר אכפתיות של המפתחים, האם המשחק לא מעודכן ו"אי אפשר" לשחק בו?
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2014, 13:18

Mandellla כתב:ראיתי שספייסבייס ששחר פרסם בעבר מקבל כרגע בסטים ביקורות לא טובות בגלל החוסר אכפתיות של המפתחים, האם המשחק לא מעודכן ו"אי אפשר" לשחק בו?

המשחק של דאבל פיין DS9? כי אני יודע שהוא יצא בEARLY EXCESS כך שאולי הביקורות הן מהטרום שיגור? האמת שבדיוק קניתי אותו, היה חבילה שלו ושל H&S ב8$ לפני כמה ימים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 דצמבר 2014, 13:24

Mandellla כתב:ראיתי שספייסבייס ששחר פרסם בעבר מקבל כרגע בסטים ביקורות לא טובות בגלל החוסר אכפתיות של המפתחים, האם המשחק לא מעודכן ו"אי אפשר" לשחק בו?

אתה מכתוון לסטארבאונד?
כן... :\ יש כל מיני מעפנים שמתלוננים על זה שהמשחק, שלא יצא עדין, לא מלא במספיק תוכן ושלא מעדכנים אותו.

זה שהוא לא מלא במספיק תוכן, זה ברור. בגלל זה הוא רק בearly access. בנוגע למחסור בעדכונים, זה בכלל אידיוטי, כי יש אפשרות להרשם לnightly builds, שבהם אתה מקבל עדכון כל יום יומיים. לעיתים קרובות הוא לא יציב, אבל הם הזהירו בנוגע לזה.
בנוסף, אם תכנס לאתר של המשחק, תראה שיש עדכונים תכופים מאוד בנוגע למה שהם עושים ועל מה הם עובדים.
בנוסף, הם הוציאו אתמול את הסרטון הזה, שהופך את הטענות נגדם לעוד יותר מגוחכות:

זה עדכון תוכן ממש עצום, שייצא באופן לא יציב בשבוע הבא (למי שנרשם לעדכונים היותר תכופים) ובאופן יציב בינואר.
אם רק עוקבים אחרי האתר, רואים כמה שהם עובדים קשה על המשחק ועל הקשר עם השחקנים. הם כל הזמן משתפים המון על מה שהם עושים ולמה הם עושים ואיך הם עושים. מעטים החברות שנותנות כל כך הרבה מידע תוך כדי פיתוח.

הוא מתקדם יפה מאוד והearly access שלו בבירור לא סתם כלי שיווקי. הם לחלוטין עובדים עם הקהילה, כדי לפתח את המשחק (יש להם גם אתר שבו אפשר להצביע על הצעות והם מכניסים את ההצעות הכי פופולאריות).

אם אתה מדבר על DS9, אז זה כנראה בגלל שדאבל פיין החליטו להפסיק את הפיתוח שלו ופשוט שחררו אותו. הם נתנו איזה משחק אחר בחינם, למי שקנה אותו בearly access.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2014, 13:26

EARLY ACCESS זאת מחלה לדעתי, צריך להפסיק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 דצמבר 2014, 13:31

DrKeo כתב:EARLY ACCESS זאת מחלה לדעתי, צריך להפסיק.

תלוי מאוד במשחק. זה בהכרח הפך את מיינקראפט למשחק יותר טוב ולדעתי זה עושה המון טוב גם לסטארבאונד.
ברגע שעושים את זה לכל משחק, כי זה פופולארי, זה באמת לא מתאים.

ובאמת יש עם זה לא מעט בעיות, כמו העובדה שלא בטוח שפיתוח המשחק יגיע לסופו, או שאפשר "לשרוף" משחקים, אם משחקים בהם 10-20 שעות באלפא וכשהם יוצאים, שונים לחלוטין, אנשים כבר לא משחקים בהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2014, 14:08

Nucleus_Dawn כתב:
תלוי מאוד במשחק. זה בהכרח הפך את מיינקראפט למשחק יותר טוב ולדעתי זה עושה המון טוב גם לסטארבאונד.
ברגע שעושים את זה לכל משחק, כי זה פופולארי, זה באמת לא מתאים.

ובאמת יש עם זה לא מעט בעיות, כמו העובדה שלא בטוח שפיתוח המשחק יגיע לסופו, או שאפשר "לשרוף" משחקים, אם משחקים בהם 10-20 שעות באלפא וכשהם יוצאים, שונים לחלוטין, אנשים כבר לא משחקים בהם.

אני קניתי משחקים בלי לדעת שהם EARLY ACCESS (כי קניתי באתר חיצוני קוד) וזה היה ממש קטסטרופה. לרוב זה ריק מתוכן ומלא באגים, זה אולי עובד רק במשחקים סטייל מיינקראפט או סטארבאונד אבל זה לא עובד ב99% מהז'אנרים האחרים. זה גם נותן לאנשים כמו פיטר מילנו להוציא משחקים שרק התחילו לשחק בהם לפני שהכניסו את הגיימפליי :\

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2014, 14:11

מסקנה:
לברר אם משחק יצא לפני שקונים ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 דצמבר 2014, 14:18

DrKeo כתב:אני קניתי משחקים בלי לדעת שהם EARLY ACCESS (כי קניתי באתר חיצוני קוד) וזה היה ממש קטסטרופה. לרוב זה ריק מתוכן ומלא באגים, זה אולי עובד רק במשחקים סטייל מיינקראפט או סטארבאונד אבל זה לא עובד ב99% מהז'אנרים האחרים. זה גם נותן לאנשים כמו פיטר מילנו להוציא משחקים שרק התחילו לשחק בהם לפני שהכניסו את הגיימפליי :\

אז תבדוק מה אתה קונה.

אין בעיה שפיטר מולינו יוציא משחקים שרק התחילו את הפיתוח, לפני שיש תוכן. אם זה אומר שאנשים שמעוניינים לחוות את המשחק, תוך כדי ההתפתחות שלו, או שפיטר מולינו יערב את הקהילה בהחלטות על פיתוח המשחק, או יקבל מהם פידבק, אז מצוין. זו המטרה של EARLY ACCESS.
המטרה היא לא לשחק במשחק לפני שהוא יוצא.

יש משחקים, שזה באמת לא מתאים להם. נניח, לביושוק זה לא מתאים בכלל, כי כל המשיכה של משחק מהסוג הזה, זה התוכן שבו.
למיינקראפט וסטארבאונד ומשחקים שיש בהם המון דגש על אלמנטים של ארגז חול, זה מתאים בול.

לכל מה שטווח שבין שני הסוגים האלו, זה מתאים יותר, או פחות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2014, 14:35

בכלל, תמיד טוב שיש עוד אופציה.
אם אתה לא אוהב אותה - תוודא לפני ואל תקנה...

בטח לא "מחלה שצריך להפסיק" לדעתי, למרות שאפילו לא נראה לי שאי פעם שיחקתי במשחק שהיה בשלב הזה... אפילו שקניתי משחקים בKICKSTARTER שנתנו את האופציה להוריד לפני הזמן - העדפתי לחכות עד שיהיו מוכנים.
בדיוק עכשיו קיבלתי הזמנה לשחק באיזה משחק מירוצים בEARLY ACCESS והתעלמתי ממנה לחלוטין

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 דצמבר 2014, 14:56

DrKeo כתב:בנושא הGSYNC, המסכים האלה קיימים בשוק כבר שנה וחצי וכשיצא המסך הראשון עם הפיתרון של AMD יהיו אנשים שיהנו מGSYNC כבר מעל לשנתיים. בנוסף יש בדיוק מסך אחד ספציפי מאוד של סמסונג שהולך להיות בו כרגע את הפיתרון של AMD כך שגם כאן מדובר במסכים מאוד מאוד ספציפים שאפילו לא קיימים בשוק.

הטכנולוגיה של AMD מבוססת על התקן החדש של displayport. כל מסך שיהיה לו חיבור dp1.2a או dp1.3 (וזה כנראה יהיה התקן לכל מסך מחשב בעתיד הקרוב) יוכל לשלב אותה "בחינם" ובלי רכיב חומרה מיותר כמו זה שמצריך GSync.
מסך עם Gsync לעומת זא גם עולה יותר בגלל רכיב חומרה מיותר, גם תוקע אותך במידה ותחליף כרטיס מסך מNvidia לAMD (או סתם אם Nvidia יחליטו לרדת מזה), וגם המבחר כיום מוגבל למסכי פח (לפחות למיטב ידיעתי כולם באים עם פאנל TN מסריח).

DrKeo כתב:זאת בעיה ממש קשה, FC4 למשל עם פרווה ותאורה שפשוט משנים את הגרפיקה של המשחק (ניסיתי גם בלי) ולא משנה כמה חזק הכרטיס AMD שלך

החוכמה היא לא לנסות עם/בלי אלא לנסות מול מודלים אחרים של תאורה, הצללה וכו'. הפרווה אקסלוסיבית והיא הפקטור היחיד באמת לטובת הכרטיס שלהם, אבל בסופו של דבר מדובר במשהו אזוטרי לחלוטין במשחק (הרבה יותר שולי ממבאטמן למשל). כל המימושים של התאורה הבלעדיים לNvidia הם לא יותר מאלגוריתמים שונים שבחלקם עובדים פחות טוב או נראים פחות טוב מהאפשרויות הקיימות האחרות עד כדי YMMV (למשל מימוש הAO שלהם, או הAA שלהם).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2014, 15:14

swym כתב:הטכנולוגיה של AMD מבוססת על התקן החדש של displayport. כל מסך שיהיה לו חיבור dp1.2a או dp1.3 (וזה כנראה יהיה התקן לכל מסך מחשב בעתיד הקרוב) יוכל לשלב אותה "בחינם" ובלי רכיב חומרה מיותר כמו זה שמצריך GSync.
מסך עם Gsync לעומת זא גם עולה יותר בגלל רכיב חומרה מיותר, גם תוקע אותך במידה ותחליף כרטיס מסך מNvidia לAMD (או סתם אם Nvidia יחליטו לרדת מזה), וגם המבחר כיום מוגבל למסכי פח (לפחות למיטב ידיעתי כולם באים עם פאנל TN מסריח).

החוכמה היא לא לנסות עם/בלי אלא לנסות מול מודלים אחרים של תאורה, הצללה וכו'. הפרווה אקסלוסיבית והיא הפקטור היחיד באמת לטובת הכרטיס שלהם, אבל בסופו של דבר מדובר במשהו אזוטרי לחלוטין במשחק (הרבה יותר שולי ממבאטמן למשל). כל המימושים של התאורה הבלעדיים לNvidia הם לא יותר מאלגוריתמים שונים שבחלקם עובדים פחות טוב או נראים פחות טוב מהאפשרויות הקיימות האחרות עד כדי YMMV (למשל מימוש הAO שלהם, או הAA שלהם).

FREE SYNC הוא אופציונאלי בספק של 1.3 וגם של 1.2A, כלומר יצרניות המסכים לא חייבות לישם את זה בשביל להיות מתאימים ל1.3 או ל1.2A ומה שהם לא חייבים הם לא יעשו. זאת בדיוק הסיבה שרק סמסונג ורק שני דגמים ספציפים שלה יתמכו בFREE SYNC כרגע. כמו שאנחנו יודעים, AMD עושה לובינג מאוד גרוע אז אני בספק כמה מסכים יתמכו בזה. FREE SYNC יפרח רק אם NVIDIA תתחיל להשתמש בזה גם.

בנשוא FC4, אתה טועה. HBAO+ מתקדם יותר מכל HBAO שיש במשחקים עם GAMEWORKS, האפקטי GOD RAYS שלהם חסר אלטרנטיבה בFC4, הפרווה עם אלטרנטיבה נחותה יותר. הדבר היחיד שבו אתה צודק הוא הAA, אבל גם במקרה הזה הפיתרון AA של NVIDIA שמיושם שם הוא הפיתרון הכי יעיל לביצועים/איכות שיש בFC4. אז בFC4 ההבדל הוא גדול, לא זניח בכלל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2014, 00:12

Laskin כתב:כן, התבלבלתי כבר עם כל הAC שיצאו ;)
וברור שLOTF נכנס, יש שם אפקטים שאין כמעט בשום משחק, הוא משחק מאוד מתקדם, טכנית.
ומסכים שהם לא מפילים שום לסת כמו FC4, אבל עדיין מדובר במשחקים מתוקשרים מאוד (THE CREW) או מתקדמים טכנית.

יכול להיות שLOTF עושה דברים טכנית, אבל תכלס בשטח, לא שמעתי בכלל שמדברים עליו כאיזה בנצ'מרק גרפי. תבדיל בין מתקדם טכנית למרשים גרפית.

ויאללה, תתקדם מThe Crew, הוא גם חרא של משחק וגם נראה לא משהו בסה''כ (למרות שהוא עולם פתוח מטורף וכו').
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 16 דצמבר 2014, 19:48

DrKeo כתב:אין המון משחקים שבאמת מנצלים את GAMEWORKS כמו שצריך, אבל תמיד יש איזה 2 גדולים בשנה. שנה הבאה למשל יש (כנראה, הרי זה היה בשלושת הקודמים) בטמן ואת הוויצ'ר 3, אני בטוח שיוכרזו עוד. השנה יש את FC4 ששם זה באמת הבדל קיצוני ויש הרבה עדינים יותר כמו AC או THE CREW.

רוב השעות שלי ב Steam נמצאות על Arma 3 והמודים השונים (והמעולים) שלו, זה בעיקר מה שאני משחק וגם הוא מנצל את PhysX ולא ראיתי שום אפקטים של PhysX בו.. שלא תבין לא נכון אני בטוח שהוא משתמש בהם אבל אני פשוט לא רואה אותם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2014, 23:41

Yahel12 כתב:

רוב השעות שלי ב Steam נמצאות על Arma 3 והמודים השונים (והמעולים) שלו, זה בעיקר מה שאני משחק וגם הוא מנצל את PhysX ולא ראיתי שום אפקטים של PhysX בו.. שלא תבין לא נכון אני בטוח שהוא משתמש בהם אבל אני פשוט לא רואה אותם.

אין לי מושג מה יש בארמה אבל בfc4 זה מאוד שונה, רק האפקט gr לבד גורם לתאורה להראות הרבה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 דצמבר 2014, 21:01

יש את סים סיטי 2000 חינם באוריג'ין.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2014, 23:03

נראה לי שאין לMGS שום DRM כי הוא הופיע באתרי טורנט שעתיים אחרי שהוא יצא.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 דצמבר 2014, 09:00

ככה זה רוב המשחקים. משתמשים רק בזה של סטים.

NVIDIA עשו כתבה מקיפה על גראונד זירוס ואפשר לראות מלא תמונות השוואה בין האפשרויות הגרפיות ואת הפגיעה בביצועים:
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ance-guide

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים