bozeman כתב:מסכים, ולכן לדעתי לא כדאי לך לקנות עכשיו כרטיס. גם לא סתם תוציא וגם לא תתפתה.
אני לא מפחד מהפיתוי. אני מספיק חזק בשביל לעמוד בו.
הסוגיה היא בעיקר שזו הוצאה לא הכרחית בכלל.
לא משנה... בינואר בטח לא אעמוד בזה יותר ואקנה בשביל GTA V.
bozeman כתב:מסכים, ולכן לדעתי לא כדאי לך לקנות עכשיו כרטיס. גם לא סתם תוציא וגם לא תתפתה.
DrKeo כתב:כן, היא מאוד משמעותית, הם משחקים פחות יפים. זאת כל המשמעות של לקנות חומרה יקרה, עם AMD אתה קונה חומרה ב2000 שקל ומקבל גרפיקה נחותה לכרטיס של 400 שקל של NVIDIA אז מה יצא מזה? אתה משחק בהגדרות נמוכות יותר ותאמין לי וללסקין שבמשחק כמו FC4 השילוב של הפרווה, הGOD RAYS, הHBOA+, הAA וההצללה יחד יוצרים רמה גרפית שהיא לגמרי דרגה מלאה מעל לULTRA. לא אכפת לך מזה? סבבה, זכותך, אבל מדובר בהפרש מאוד גדול, לפחות כזה ששווה לVERY HIGH מול ULTRA.
שלא נדבר על זה שדברים כמו הפרווה או הפיסיקה נותנים למשחקים הרגשה של NEXT GEN ששום חדות טקסטורות או 10FPS יותר בחיים לא יביאו.
Nucleus_Dawn כתב:
אני לא מפחד מהפיתוי. אני מספיק חזק בשביל לעמוד בו.
הסוגיה היא בעיקר שזו הוצאה לא הכרחית בכלל.
לא משנה... בינואר בטח לא אעמוד בזה יותר ואקנה בשביל GTA V.
Yahel12 כתב:
עוד פעם.. אתה מגזים עם ההשוואות.. 2000 שווה לכרטיס של 400 של Nvidia...
bozeman כתב:אבל זאת הטענה שלי - אין סיכוי שעם GTA אתה תשחק רק 3 שעות בשבוע... ואם כן - אתה מזוכיסט
Laskin כתב:אתה מתבלבל בין "מזלזלת" ל"ריאלית".
על הנייר - תן לי את רשימת 10 המשחקים הכי מרשימים/מדוברים שהיו בשנה האחרונה על המחשב, ואני אראה לך שרובם תמכו בטכנולוגיה בלעדית של NVIDIA דרך הGAMEWORKS.
מהראש שלי, מדובר ב:
COD:GHOSTS/AW, AC:IV/UNITY/BLACK FLAG, LORDS OF THE FALLEN, FC4, BORDERLANDS, THE CREW, SOM...
כן, חלקם זה בעיקר AA וHBAO+ שנותנים רק בוסט קטן למראה הכללי, אבל יש גם משחקים בהם ההבדל גדול יותר. בכל אופן - בהחלט וללא ספק נראים טוב ותר עם כרטיס של NVIDIA.
כנ"ל לשנה הבאה, עם 3 המשחקים בערך הכי מצופים, בז'אנר שלהם: באטמן, פרוייקט מכוניות והוויצ'ר 3 שכמו FC4 - צפויים להשתמש בהרבה מאוד פיצ'רים בלעדיים.
Mandellla כתב:ראיתי שספייסבייס ששחר פרסם בעבר מקבל כרגע בסטים ביקורות לא טובות בגלל החוסר אכפתיות של המפתחים, האם המשחק לא מעודכן ו"אי אפשר" לשחק בו?
Mandellla כתב:ראיתי שספייסבייס ששחר פרסם בעבר מקבל כרגע בסטים ביקורות לא טובות בגלל החוסר אכפתיות של המפתחים, האם המשחק לא מעודכן ו"אי אפשר" לשחק בו?
DrKeo כתב:EARLY ACCESS זאת מחלה לדעתי, צריך להפסיק.
Nucleus_Dawn כתב:
תלוי מאוד במשחק. זה בהכרח הפך את מיינקראפט למשחק יותר טוב ולדעתי זה עושה המון טוב גם לסטארבאונד.
ברגע שעושים את זה לכל משחק, כי זה פופולארי, זה באמת לא מתאים.
ובאמת יש עם זה לא מעט בעיות, כמו העובדה שלא בטוח שפיתוח המשחק יגיע לסופו, או שאפשר "לשרוף" משחקים, אם משחקים בהם 10-20 שעות באלפא וכשהם יוצאים, שונים לחלוטין, אנשים כבר לא משחקים בהם.
DrKeo כתב:אני קניתי משחקים בלי לדעת שהם EARLY ACCESS (כי קניתי באתר חיצוני קוד) וזה היה ממש קטסטרופה. לרוב זה ריק מתוכן ומלא באגים, זה אולי עובד רק במשחקים סטייל מיינקראפט או סטארבאונד אבל זה לא עובד ב99% מהז'אנרים האחרים. זה גם נותן לאנשים כמו פיטר מילנו להוציא משחקים שרק התחילו לשחק בהם לפני שהכניסו את הגיימפליי :\
DrKeo כתב:בנושא הGSYNC, המסכים האלה קיימים בשוק כבר שנה וחצי וכשיצא המסך הראשון עם הפיתרון של AMD יהיו אנשים שיהנו מGSYNC כבר מעל לשנתיים. בנוסף יש בדיוק מסך אחד ספציפי מאוד של סמסונג שהולך להיות בו כרגע את הפיתרון של AMD כך שגם כאן מדובר במסכים מאוד מאוד ספציפים שאפילו לא קיימים בשוק.
DrKeo כתב:זאת בעיה ממש קשה, FC4 למשל עם פרווה ותאורה שפשוט משנים את הגרפיקה של המשחק (ניסיתי גם בלי) ולא משנה כמה חזק הכרטיס AMD שלך
swym כתב:הטכנולוגיה של AMD מבוססת על התקן החדש של displayport. כל מסך שיהיה לו חיבור dp1.2a או dp1.3 (וזה כנראה יהיה התקן לכל מסך מחשב בעתיד הקרוב) יוכל לשלב אותה "בחינם" ובלי רכיב חומרה מיותר כמו זה שמצריך GSync.
מסך עם Gsync לעומת זא גם עולה יותר בגלל רכיב חומרה מיותר, גם תוקע אותך במידה ותחליף כרטיס מסך מNvidia לAMD (או סתם אם Nvidia יחליטו לרדת מזה), וגם המבחר כיום מוגבל למסכי פח (לפחות למיטב ידיעתי כולם באים עם פאנל TN מסריח).
החוכמה היא לא לנסות עם/בלי אלא לנסות מול מודלים אחרים של תאורה, הצללה וכו'. הפרווה אקסלוסיבית והיא הפקטור היחיד באמת לטובת הכרטיס שלהם, אבל בסופו של דבר מדובר במשהו אזוטרי לחלוטין במשחק (הרבה יותר שולי ממבאטמן למשל). כל המימושים של התאורה הבלעדיים לNvidia הם לא יותר מאלגוריתמים שונים שבחלקם עובדים פחות טוב או נראים פחות טוב מהאפשרויות הקיימות האחרות עד כדי YMMV (למשל מימוש הAO שלהם, או הAA שלהם).
Laskin כתב:כן, התבלבלתי כבר עם כל הAC שיצאו
וברור שLOTF נכנס, יש שם אפקטים שאין כמעט בשום משחק, הוא משחק מאוד מתקדם, טכנית.
ומסכים שהם לא מפילים שום לסת כמו FC4, אבל עדיין מדובר במשחקים מתוקשרים מאוד (THE CREW) או מתקדמים טכנית.
DrKeo כתב:אין המון משחקים שבאמת מנצלים את GAMEWORKS כמו שצריך, אבל תמיד יש איזה 2 גדולים בשנה. שנה הבאה למשל יש (כנראה, הרי זה היה בשלושת הקודמים) בטמן ואת הוויצ'ר 3, אני בטוח שיוכרזו עוד. השנה יש את FC4 ששם זה באמת הבדל קיצוני ויש הרבה עדינים יותר כמו AC או THE CREW.
Yahel12 כתב:
רוב השעות שלי ב Steam נמצאות על Arma 3 והמודים השונים (והמעולים) שלו, זה בעיקר מה שאני משחק וגם הוא מנצל את PhysX ולא ראיתי שום אפקטים של PhysX בו.. שלא תבין לא נכון אני בטוח שהוא משתמש בהם אבל אני פשוט לא רואה אותם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים