נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 15 מרץ 2015, 22:45

בעניין סינדיקייט: אתה מבטל כל ביקורת וכעס שיכולים להיות למישהו על כך שהמשחק החדש שונה בתכלית כ'בכיינות'. זה נראה לך בסדר? לטעמך אף חברה שעושה דבר כזה 'זכאית' לביקורת? גם אם יכריזו על סרט Alien חדש שהוא קומדיה רומנטית בין חייזר לאישה, גם אז תגיד את אותו הדבר? גם אז כל תלונה או ביקורת היא בכיינות? גם אז תפרגן לפוקס שהם מחדשים את זיכיון הסרט? סינדקייט הוא משחק עתידי\סייברפאנק. לדעתך EA רצו משחק FPS בסגנון דאוס אקס ולכן לקחו זיכיון קיים שהוא זיכיון מד"ב עתידני. אז האם בהתסכלות הזו שלך כל משחק לא יכול בעצם להשתמש בזיכיון קיים? כל עוד יש זיכיון שממוקם בעתיד\בחלל\בעבר\בעולם הנוכחי אז אפשר לעשות כל משחק שיש ולשייך אותו לאחד מהם. אם לדעתך זה סבבה מה ש EA עשו עם הרימייק של סינדיקייט אז למה לא לעשות את זה לכל המשחקים?
ועדיים לא התייחסת לדוגמה של Renegade ולמה לא עשו אותו דבר עם משחק הסינדיקייט האחרון.

ואלב וחידושים: לא נתת כדוגמה את יוזמת הפאמילי שיירינג שלא נמצאת באף מקום אחר, ולא התייחסת אליה. האם זה לא חידוש? האם המאמץ של ואלב להפוך את לינוקס לפלטפורמת גיימינג לגיטימית על המחשב האישי לא חידוש וסיכון? נסיון לשנות תפיסה שנחשבה כ'עובדה מוגמרת' שלינוקס היא חסרת תועלת בשביל שחקנים? האם יצירת טכנולוגיית הטראקינג המתקדמת ביותר לVR כיום זה לא חידוש? זה שהם הVR היחיד שמאפשר תנועה והליכה? האם זה לא סיכון וחידוש שחברה שכל ימיה פיתחה תוכנה, מייצרת עכשיו גם חומרה? הם הנסיון עצמו לבנות שלט שיאפשר לשחק משחקי עכבר ומקלדת לא לבדו סיכון\חידוש\יוזמה נועזת? האם זה שהשלט נוטש קונפיגורציה ידועה לטובת משהו שונה לגמרי זה לא סיכון וחידוש? הצלחת המוצר לא רלוונטית. האם לא היית מחשיב את הווי כסיכון וכחידוש אם היא הייתה מוכרת 10 מיליון יחידות חומרה?
"אבל נראה לי שלהשקיע כ''כ הרבה זמן בקונטרולר אחד, זה טירוף" - אז זה סיכון או לא? VR הוא פרוייקט צד עבור ואלב? האם בגלל זה היא הצטוות עם HTC? האם בגלל הHMD שלה מתוכנן לשיגור לפני המוצרים של אוקולוס וסוני?

כל הנסיון שלך להראות אותי כלא אובקטיבי רק מציג אותך ככזה. הגעת לנקודה שבה אתה מבטל כל חידוש או יוזמה שואלב מבצעת בגלל 'שיש לה כל כך הרבה כסף מסטים'. אתה רציני? אז בגלל שהיא מצליחה בתחומים אחר אז זה מבטל את החדשנות והסיכונים שהיא עושה בתחומים אחרים? מה? אז הווי יו לא הייתה סיכון או נסיון לחדש כי לנינטנדו יש מצבורי כסף ענקים מתקופת הווי? כך גם הקונסולה הבאה שלהם? הXB1 לא הייתה נסיון לחדש או סיכון כי מיקרוסופט מליאנים בכסף? ה Hololens לא סיכון וחידוש כי מיקרוסופט עושה יאמבה כסף בתחומים אחרים כך שכשלון של הולולנס לא יטביע אותה? להמשיך עם הדוגמאות? אז רק לחברות שנמצאות על סף סגירה מותר לקרוא כמחדשות או לוקחות סיכון?
במה EA מסתכנת? פיפא מוכר כל שנה עשרות מיליונים. הם מכניסים הון תועפות ממצבי ה ultimate team. כל שנתיים באטלפילד מוכר עשרות מיליונים. משחקי מאדן מוסיפים עוד כמה מיליונים טובים. משחק הסימפסונס שלהם במובייל מכניס כמות נכבדה של כסף כל הזמן. אז מה בדיוק הסיכון של EA? הם יכולים לממן 5 משחקים חדשים ושכולם לא יחזירו את ההשקעה והם עדיין יהיו במצב מצויין. ומה בדיוק החידושים של EA בשנים הראשונות? זה שעשו משחק כזה או אחר? זה שהם ניסו להכניס מיקרו-תשלומים למשחקי ריטייל כחלק מטרנד בתעשייה? אתה באמת משווה את זה לדברים כמו לפלוס דרכים חדשות כפי שואלב מנסה לעשות? אתה משווה את זה לחברת תוכנת שמתחילה לייצר גם חומרה? באמת ובתמים?

סטים ואוריג'ין: אני לא לוקח את הצד של ואלב. אני לוקח את הצד של הצרכן. עד לא מזמן EA הציעה את המשחקים שלה דרך סטים. כרגע הם לא. אני כצרכן מעדיף לקנות את המשחקים שלי דרך סטים מאשר דרך אוריג'ין או יופליי. אני מעדיף מצב בו כל המשחקים נמצאים בכל השירותים כי רק אז כל חברה תצטרך להתמקד בקליינט,בפיצ'רים ובשירות במקום לברוח לפתרון הקל והמעצבן של בלעדיות לקליינט מסויים. המצב הכי טוב לי כצרכן הוא שEA יציעו את המשחקים שלהם בסטים בנוסף לאוריג'ין. ואם קיימת סיבה אמיתית שהיא לא רק אמתלה לנסות למקסם את הרווחים של EA אז הכי טוב שהיא תפתר בהקדם האפשרי.

לינקים:
http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... t155549269
http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... t155200900
http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... t155250340
http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... t154972840
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=130 ושאר התגובות שלי בטופיק הזה.
http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... t154753396

יש עוד מלא מאיפה שזה הגיע אם תצטרך עוד...אבל אני בספק. אם אתה חושד שאני מציג הודעות של מישהו אחר אני מוכן להכניס משפט שתגיד לי בהודעה כלשהי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מרץ 2015, 10:50

אוקייי אז כמה נקודות קטנות (באמת. מבטיח. אין לי כח כבר). לנושא סינדיקייט עניתי כבר. שאלתי ''אם היו קוראים לו ''סינדיקייט: עליית עוף החול'' זה היה משנה?'' לא ענית אבל אתה ממשיך לחפור. שאלתי אותך על הביקורת שלך על השירות לקוחות הנוראי של ואלב ואולי הוא היה הסיבה שEA הוציאה את המשחקים שלה משם? לא ענית. ועוד ועוד. פאמילי שרינג? אחלה דבר. לא רעיון של ואלב אבל כל הכבוד לה על היישום. מתאפשר אך ורק בזכות אונליין צ'ק מסריח (שאתה ושאר בכייני האינטרנט בכיתם עליו אצל מיקרוסופט ודה-פקטו מנעתם את היישום שם) שלפחות פעם בשבוע נועל אותי מחוץ לחשבון, למרות שאני מחובר לאינטרנט (בעיה ידועה, מתרחשת להרבה אנשים. ואלב ''עובדים על לתקן את זה'' עוד מאז הפעם האחרונה שדיברנו בנושא. שירות לקוחות לתפארת).

לכל חברה יש זכות לעשות מה שהיא רוצה. לך יש זכות לבכות ולבקר כמה שאתה רוצה. מספיק טוב לך? רק תבין שלפעמים אתה יוצא בכיין. זה מה יש.

לנושא הביקורת שלך על ואלב בבמה החשובה בעולם - נאו גאף - מעולה, מה שאומר שאתה סתם נהנה להטריל כאן. או שאתה מאלה שסתם אוהבים להתווכח לשם הויכוח, ואז זה עוד יותר גרוע. כי מההודעות שם נראה שאתה סה''כ מסוגל להיות אדם הגיוני וסביר. אבל משום מה כל פעם שרק נושמים לכיוון ואלב בפורום הזה, אתה ישר נדרך כמו קפיץ ונשמע כמו דף דברי תעמולה. ולא, זה לא ''מסע צלב'' שלי להראות שאתה כזה. כי אני לא היחיד שחושב כך כאן. אז אולי כדאי שתסתכל על עצמך וההתנהגות שלך כאן ותסיק את המסקנות למדוע הגעת לסטטוס ''ואלב פאנבוי חסר תקנה'' בפורום ''חסר החשיבות'' הזה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מרץ 2015, 18:07

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 מרץ 2015, 18:10

כן, אם EA היו מכריזים על משחק FPS בעולם של סינדיקייט ומבהירים שמדובר במשהו בנוסף לסגנון המשחק הקלאסי וזה שלא בא להחליף את מהות הסדרה אז זה היה מאוד משנה. בדיוק כמו שעשו עם רנגייד, אף אחד לא הפך שולחן כי EA מיתגו את המשחק כמו שצריך והבהירו שמשחקי הRTS לא הולכים לשום מקום. להכריז על 'רימייק' של סינדיקייט כמשחק FPS מסמן שזה הכיוון החדש של הזכיון הזה לעתיד הקרוב, ובמקרה שהמשחק היה מצליח היינו מקבלים 'סינדיקייט 2' כFPS. מה קשה כל כך להבין שכאשר יש לך זיכיון מוערך מסויים וכשאתה מכריז על משחק חדש בזכיון שמפנה עורף למשחקים הקודמים, אז אתה מזמין ביקורת וכעס מוצדקים ולגיטימיים? זה לא נקרא בכיינות - זה נקרא תגובה לגטימית שמתרעמת ומבקשת הבהרות כאשר חברות עושות דברים שהשחקנים לא מסכימים אותם וחושבים שהם מוטעים. בטח גם לפני שנים כשחברות היו משתמשות ב Securom היית קורא למי שהקים זעקה בכיין - הרי מה, חברות רוצות למקסם רווחים ואם הן רוצות להשתמש ב DRM משחית מערכות אז זכותן. מה אתה מתבכיין?

אין שום צ'ק אין מסריח בסטים ולא נתקלתי באף בעיה בזמן האחרון בגישה למשחקים במצב אופליין. אם זה צ'ק אין מסריח אז הוא קיים בדיוק באותה צורה 'מסריחה' באוריג'ין וביופליי. חוץ מזה, מה אתה מתבכיין על צ'ק אין? וכנראה אתה עדיין לא מבין שהDRM המקורי של הXB1 דרש ממך להתחבר פעם ביום, כל יום, כדי שתוכל לשחק במשחק סינגל פלייר. זה אף פעם לא היה המצב, ולא המצב כעת, בסטים או באוריג'ין. אז תפסיק לטעות בעובדות. אז פאמילי שיירינג זה כן חידוש כי ואלב היא היחידה ליישם את זה עד כה? לא יקרה לך כלום אם תגיד את צירוף המילים הזה. ושוב אני שואל, איפה זה אצל כל שאר הפלטפורמות?

מה הקשר ענייני שירות לקוחות בסטים וההחלטה של EA? ממתי זה פונקציה בדברים שכאלה? חוץ מזה, הסיבה היחידה ש EA מנו באופן פומבי היה סביב הDLC. מה הטעם בלהעלות היפותזות? מה אם EA גילו שגייב הוריד באופן פיראטי את באטלפילד 3 ובגלל זה הם הוציאו את המשחקים מסטים? במידה ואיכות שירות הלקוחות הפריע לEA והניע אותה להפסיק למכור את המשחקים שלהם שם אז כדאי קודם שהם יגידו את זה באופן גלוי.

הו, אהבתי שדילגת והתעלמת על כל הפסקה שכתבתי על החידושים של ואלב ושתוהה לגבי תפיסתך המשונה שבגלל שלואלב יש גב כלכלי חזק אז למרות שהיא מחדשת ולוקחת סיכונים זה 'לא נחשב'. ואז הוספתי שאלה אם זה תקף לכל החברות האחרות שגם להם יש גב חזק ושיכולים להרשות לעצמם לקחת סיכונים.
וגם התעלמת מלהביא דוגמאות לחידושים וסיכונים ש EA עשו ואיך זה משתווה לדברים שואלב עשו. ולא ענית בחזרה לגבי בסיס ההשואה הלא במקום שעשית בין מפיצה ענקית למפתחת בנוגע לשחרור משחקים.

זו הסיבה שלא ראית אותי מדבר כאן על ואלב כפי שאני עושה ב GAF. כי אני עסוק בלהגיב על שטויות שאתה אומר עליהם. אתה כזה שקוע בלנסות להראות אותי כלא אובייקטיבי שאתה כבר מזמן לא כזה בדיונים על ואלב ומתעלם מכל הדברים שהם עושים רק כי אתה רוחש להם מעין טינה על כך שהם לא מייצרים דברים שמעניינים אותך אישית. אז כשאתה מדבר שטויות על דוטה2, אני צריך להגיב בציון העובדות היבשות. אז כשאתה באופן מפליא מטאטא מתחת לשטיח את כל החידושים , המאמצים והסיכונים שואלב עושים בשנים האחרונות כאילו לא היו, אז אני צריך פשוט להזכיר את העובדות שמצביעות על כך שואלב עושים עבודה אדירה במגוון תחומים שאף אחד חוץ ממך לא מתווכח איתן או מתכחש להן.
אם ננסח את זה כך, ההבדל בינינו הוא שאתה נותן לאכזבתך מהמשחקים שואלב עושים או לא עושים כרגע לצבוע את כל נקודת מבטך בדיונים עליהם - אתה מחפש 'להעניש' אותם ולקפוץ על כל דבר שאפשר כדי להגיד 'תראו כמה הם גרועים', ושוכח מכל הדברים המצויינים שהם עושים ומכל החזיזות שבהם ואלב פועלת ומחדשת כי זה לא מתאים לאג'נדה שלך כרגע.

לעומתך, אני מכיר בעובדות ומסכים שואלב צריכה להשתפר בהמון דברים ושהיא נכשלת באלמנטים מסויימים (גם שירות לקוחות, גם חוסר בתקשורת ועדכונים עם השחקנים, גם חשיפת מוצרים בצורה מבולגנת וכו') אבל זה לא גורם לי לגרוע מכל הדברים המצויינים שהם כן עושים ומובילים. זאת ואלב כרגע, חברה של שתי קצוות. אני מסוגל לראות את שני הצדדים בעוד שאתה נחוש להדגיש רק אחד ולהתכחש לשני.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מרץ 2015, 19:30

אההה... ברור.. אני פשוט יושב ותוקף את ואלב בכל ת'רד, ולא נותן לך להגיב בצורה ביקורתית כלפיהם פה! בניאו גאף כולם מגיבים בעד ואלב ואתה צריך להגיב נגד? פחחח. יש לך את זה בחשיבות עצמית יותר גדולה?

בכל מקרה, שוב, ''התעלמתי'' כי כבר שאלתי קודם ולא ענית. אבל בוא נגיד ככה: אם ואלב יכשלו עם הקונטרולר, הסטים מאשינז, סורס 2 והVR (הם לא, אבל בוא נזרום) מה היא תפסיד? כסף? כסף ברמה שזה יהיה מסוכן? לא. ברור שלא. כי כמו שאמרת, כל הדברים האלה מחולקים בחינם למתחרים ושאיש הישר בעיניו יעשה. אז איזה סיכון יש פה בדיוק? למוניטין שלהם? מעניין להם את הסבתא. אם EA שמה עכשיו עשרות מיליוני דולרים על IP חדש במשך שנתיים, היא צריכה להחזיר אותם איכשהו. אחרת אנשים הולכים הביתה. אחרת בעלי המניות כועסים. וכו'. לכן יש הבדל בין סיכון של ''ואללה בא לי לפתח פה משהו בסבבה שלי, כשיש לי מלא כסף שזורם ממשהו אחר לחלוטין, שלא יפסק בכלל בקרוב ושומדבר לא מלחיץ אותי'', לבין ''יש לי X כסף לשים על משחק מסטודיו Y השנה''.

יש צ'ק אין וכבר הוכחתי לך אותו בעבר. יש עכשיו בעיה אחרת שקופצת הודעה בהפעלת סטים שאין גישה לאינטרנט למרות שכל אפליקציה אחרת/דפדפן וכו כן מתקשרים עם האינטרנט. יש על כך ת'רדים פתוחים בפורומים של ואלב. מוזמן לחפש, כי גם ככה אתה מתעלם (שוב!!!) מכל מה שקשור לכך ששירות הלקוחות שלהם גרוע, אז למה לטרוח להציג לך שוב נתונים? תתמודד. אני הבנתי יופי איך הצ'קאין של מיקרוסופט אמור היה לפעול. ביג פלאקינג דיל. אתה בשנת 2015. מי שיש לו 500$-400$ לשים על קונסולה, יש לו אינטרנט שמסוגל להתמודד עם פקטת מידע של 30KB פעם ב24 שעות. יש לך תקלה באינטרנט החוטי שנכנס לך הביתה בדיוק בדקה ה59? פתח שניה WIFI מהטלפון שלך ותן ל30KB המסכנים אלה לעבור. בכיין.

ויפה שאתה ''מסוגל לראות את שני הקצוות''. אולי תנסה לקחת את המשקפיים האלה ולהסתכל כך על חברות אחרות. שוב... לא ''רק אני'' אומר שאתה פאנבוי פה בפורום. זאת הדעה הרווחת. מילא אם זה הייתי רק אני. אז עם כל כמה שזה מחמיא לי שאתה תולה בי את כל היסטוריית התגובות שלך בווקסלים, אתה חרטטן בלתי נלאה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 מרץ 2015, 23:14

על מה אתה מדבר? אני לא הולך לשכפל הודעות בשני הפורומים רק בשביל לגרום לך להרגיש טוב יותר. אם במקום לזרוק את המים עם התינוק כמעט בכל פעם שאתה מדבר על ואלב, היית זורק את המים בלבד, אז אולי הייתי מצטרף אם היה לי כח להגיד אותו דבר שכבר אמרתי במקומות אחרים. אבל כשאתה אומר שטויות אני צריך 'להגן' על ואלב שזה אומר פשוט לציין עובדות שהחלטת שלא קיימות.

ואלב מוכרים את השלט. ואלב מוכרים את הסטים לינק. ואלב כנראה מתחלקת ברווחים ביחד עם HTC עם מכירות הVR. זה שהיא מאפשר גישה חינמית ליצרנים ומפתחי תכנים כדי לשלב את הטכנולוגיה שלה במוצרים שונים לא אומר שהיא מחלקת את זה בחינם לשחקנים. כן, ואלב תפסיד כסף. תפסיד זמן, תפסיד משאבים. היא כנראה תצטרך לפטר אנשים ולצמצמם את מחלקת החומרה שלה (כפי שהם פיטרו מהנדסים לפני שנתיים). המטרה של ואלב היא להרחיב את הישג היד של המחשב ומשחקי המחשב ושל סטים. אם השלט נכשל לחלוטין אז זה פוגע במאמץ הזה כי זאת התשובה שלהם לאיך אנשים אמורים לשחק משחקי מחשב מובהקים בסלון. אותו דבר בנוגע ליוזמת הסטים מאשינס שאמורה להקל על אנשים שבאופן מסורתי נמנעו מלקנות מחשב. ואלב ככל הנראה פיתחו את הסורס 2 כמנוע עם דגש מיוחד על VR וכל מה שצריך מתחת למנוע בשביל זה. מי יודע אולי ה VR זה מה שהיה מחזיר להם את המוטיביציה למשחקי SP. אז שוב, הטיעון שלך מסתכם 'אם לחברה יש גב כלכלי חזק אז לא משנה איזה דבר משוגע הם ינסו לעשות אני לא מחשיב את זה כסיכון!'. 'אם הם לא מתים במידה והרעיון הזה נכשל, אז אין פה שום סיכון!'. ושוב התעלמת ולא ענית על הדוגמאות במקרים של נינטנדו ומיקרוסופט.

הסיכון של EA לא שונה ממה שכל מפיצה עומדת מולו. זה שם המשחק. הם לא מיוחדים. אז אנשים ילכו הביתה. אז יסגרו אולפן. החברה לא תקרוס. אז מה הסיכון פה? למוניטין? יש להם פרות חולבות. סימסיטי 2013 מכר יותר מ2מליון עותקים והם בכל זאת החליטו לסגור את האולפן. ומה קרה? שום דבר. הוציאו אין ספור משחקים שלא מכרו בהתאם לציפיות אבל הם עדיין פה. ביטלו משחקים אבל המצב שלהם בבורסה מצויין. זה טבע הדברים בעולם הזה. ושוב אני חוזר להבדל בסדרי הגודל, כשאתה מפיצה כמו EA עם אלפי עובדים ועשרות בתי פיתוח אז אתה סוגר אולפן. כאשר אתה חברה יחידה אתה סוגר מחלקה או משיל עובדים. אני עדיין מחכה לרשימת החידושים והסיכונים של EA בשנים האחרונות.

EA שחררו את המשחק המוביל שלהם כשהוא לא מתפקד במצב האונליין וזה נשאר כך לחודשים רבים. תתמודד. אין צ'ק אין בסטים שדורש ממך להתחבר כל יום כדי להמשיך ולשחק גם אופליין. אורך תקופת הזמן שאתה יכול לשחק אופליין בלי להתחבר כלל לא זכורה לי כרגע אבל היא ארוכה מספיק כדי שלא אתקל בצורך הזה. כנראה לא קראת את הפסקה האחרונה שלי בהודעה הקודמת כי הזכרתי את שירות הלקוחות ספציפית. אני לא מבין מה בוער לך. אחרי שקראת מה שכתבתי בGAF אתה משום מה חושב שאני מנסה לחסוך מואלב מילים על שירות הלקוחות? די להתעסק בזוטות.

כנראה נמנמת בעניין דרישות האונליין-תמיד, דרישות צ'ק-אין יומי: כפי שראינו במשחקים שניסו לעשות דברים דומים, וגם במשחקי אולניין טיפוסיים, בקשת החיבור לרשת היא לא בעייתית עבור משתמש הקצה כפי שהיא בעייתית עבור המפיצה שמתחזקת את השרתים או מחזיקת הפלטפורמה שמתחזקת את שירות האונליין. בעיות שרתים של EA מנעו משחקנים לשחק את הסינגל פלייר בסימסיטי, אותו הדבר עם דיאבלו 3. בעיות שרתים פגעו קשות במי שניסה לשחק בבאטלפילד 4. כמעט כל שיגור של משחק כיום עם פונקציונליות אונליין נתקל בבעיות מכיוון שהמפתחת\מפיצה פשוט לא מצליחים לעמוד בעומס ובדרישה. זה באסה רצח כשזה במשחקי אונליין טיפוסים, אתה עוד רוצה שזה יקרה גם במשחקי SP? מה יש לך? אתה לא שם לבעיות שיש לסוני כל כמה זמן בשירות הPSN שיורד למשך שעות? לא שמת לב למגמה של תקיפות DDOS שמשביתות את הPSN וXBOX LIVE? את הבעיות שיש תמיד בתקופת חג המולד?
למה שארצה שמשחק הSP שלי יהיה נתון לחסדיהם של מספר גורמים שונים כשמספיקה תקלה באחד מהם כדי לתקוע לי מקלות בזמן הפנאי שלי? חוץ מהעניין 'הפעוט' הזה יש גם את זה שכך שזה פשוט מטופש לכרוך משחק SP לכל דבר לחיבור רשת מחמיר שכזה. מה יוצא לי מזה? ואת זה מיקרוסופט נכשלה לעשות.

אני כזה פאנבוי גדול של ואלב שיש לי 0 שעות משחק בדוטה2! עם כל הכבוד, לא ממש אכפת לי מ'הדעה הרווחת' של פורום בן 10 משתמשים, בטח עם היסטורית הטיעונים והעמדות שחלק מהם הציגו. אני חושב שאני מסתכל בצורה הוגנת כלפי כל החברות. עם הכרותי ונקודת מבטי הנוכחית, לדעתי אין מפיצה אחרת שפישלה וכשלה בכמות ובחומרה שבה EA פישלה בשנים האחרונות. DLC בחינם הוא זניח כחלק מ'תוכנית ההבראה' של EA.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 מרץ 2015, 00:00

תכף גם תבקש שנשלם לך כדי לפרסם כאן. איך שאתה עף על עצמך. טיעוני ''מי יודע אולי'' לא רלוונטיים לפיך ועל כל השאר או שכבר עניתי וחפרתי או שבאמת כבר אין לי סבלנות :). אתה פשוט מחליט שכל מה שלא עובד לפי ''היגיון קאז'' לא רלוונטי או לא נכון, וטוחן את אותן הנקודות שוב ושוב ושוב ושוב. אני מיציתי. אין לי כח לכתוב את אותה ההודעה כל פעם בניסוח אחר. אגב, בפורום יש יותר מ10 משתמשים :).

לאחר עיון מעמיק בהודעות שהבאת מגאף, הגעתי למסקנה שגם שם רוב המשתתפים מתעלמים ממך. נראה לי שראוי לאמץ זאת גם כאן :). צ'או.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 מרץ 2015, 18:23

אני טוחן את נקודת כי אתה מתעלם ממה שאני כותב. דיון הסתיים איתך ולא עשית כלום חוץ מלהגיד שטויות ולהתעלם מעובדות. אמרת שואלב לא מוכרים את המוצרים שלהם - הועמדת על טעותך ושתקת. אמרת שואלב לא מחדשים ולוקחים סיכונים בשנים האחרונות - הועמדת על טעותך ושתקת. התבקשת להביא דוגמאות לחידושים וסיכונים של EA ששונים מכל מה שכל מפיצה אחרת עושה ושתקת.

כל מה שנשאר זה טיעונים די מופרכים והזויים: אי אפשר לחדש בסדרת משחקים קיימית בלי לשנות אותה מהקצה אל הקצה. כל מתיחת ביקורת היא בכיינות. לא משנה מה הסיכון שואלב לוקחת והנסיונות לחדש, אם הצעדים האלה ייכשלו ולא יגרמו לסגירת החברה אז זה הופך רטרואקטיבית את המאמצים האלה ללא מחדשים או מבטל את לקיחת הסיכון כלא הייתה (וכשביקשת להבהיר אם אתה חושב כך גם לגבי נינטנדו ומיקרוסופט שתקת). השוואת קצב שחרור משחקים בין מפיצת על לבין מפתחת בודדת.

הו תראו, עוד דיון שלא קשור לואלב שקליימן דוחף אותה אליו. הבנו שאתה ממורמר בנוגע למשחקים שהם עושים כרגע. זה שאתה מאבד את העשתונות ואת ההגיון כדי לבטא את התסכול הזה ברצף טיעונים מגוחך לא עוזר לך במאומה.

מניתי את כל המעידות, הכשלים והכשלונות של EA בשנים האחרונות. לעניות דעתי אף מפיצה אחרת לא הציגה 'כרטיס' כזה עגום בשנים האחרונות. DLC בחינם לא מתחיל לכפר על כך. אם מישהו רוצה להשיג 'מתחרה' אז בבקשה. טיעונים כדוגמת שזו 'זכותה' של כל חברה לעשות מה שבא לה לא פוטר אותה לקבל על הראש כשהיא עושה החלטות רעות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 מרץ 2015, 20:47

אתה ממשיך לעוות ולעקם כל דבר שיכנס לתבניות הקטנות והצרות שלך. קצת מבאס לחיות ככה לדעתי, אבל מילא. דבר אחרון שאגיב לגביו - כל פעם שטעיתי, הודיתי בכך - לדוגמא בנושא שואלב לא מוכרת את המשחקים שלה אצל צד ג'. אבל זה לא מפריע לך להמשיך ולברבר ולא להודות לשניה אחת אפילו, בטעויות משלך או להגיד ''ואללה.. הייתי צר אופקים ולא ראיתי את כל התמונה''. אז תמשיך לחיות בעולם שלך :).
אהה כן, והראשון שהכניס את ואלב וHL לדיון הנוכחי, הוא אתה :). אז..............
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2015, 22:18

ביקורות על הטייטן x זורמות, תג מחיר של 999$, ביצועים של בערך 25%-40% מעל ה980. אגב כל ה12gb באותה מהירות :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 מרץ 2015, 22:43

DrKeo כתב:ביקורות על הטייטן x זורמות, תג מחיר של 999$, ביצועים של בערך 25%-40% מעל ה980. אגב כל ה12gb באותה מהירות :)

כמה זמן יספיק הכרטיס הזה למשחקים ב1080P, לדעתך, עם מעבד חזק מאוד ו16GB זיכרון, נגיד? :)
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2015, 23:08

Klayman כתב:
כמה זמן יספיק הכרטיס הזה למשחקים ב1080P, לדעתך, עם מעבד חזק מאוד ו16GB זיכרון, נגיד? :)

הפס4 עוקפת אותו עד סוף מרץ, הוא רק מריץ משחקי הדור הבא ב120fps ב1440p, פתטי :/

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 17 מרץ 2015, 23:10

איך זה הגיוני שהפס 4 תעקוף אותו? הוא אמור להיות כרטיס על

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2015, 23:12

Yahel12 כתב:איך זה הגיוני שהפס 4 תעקוף אותו? הוא אמור להיות כרטיס על

זה הומור על גיא שאמר ש970gtx לא יספיק עד סוף הדור :)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 17 מרץ 2015, 23:16

DrKeo כתב:זה הומור על גיא שאמר ש970gtx לא יספיק עד סוף הדור :)

אהה :) הוא כרטיס די פסיכי לפי מה שאני רואה.. 1440P על 120 fps נשמע מעולה.. ואת האמת שאני לא מכיר שמות פה אז מי זה גיא? ולמה התכוונת עם ה GB12

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2015, 02:31

בהפתעה ״דלפו״ שקופיות של amd על ה390x בדיוק ביום שיצאו הביקורות של הטייטן שמראות בנצ׳מרקים שנותנים לכרטיס יתרון של 40-60 אחוז על ה290x. במפתיע זה גם בדיוק הביצועים של הטייטן x. כלומר אם הבנצ׳מרקים נכונים ה390x יהיה שווה ערך לטייטן x. כמובן בגלל שמדובר בבנצ׳מארקים של amd הייתי מנחש שהביצועים יהיו טיפונת פחות טוב מהטייטן x.

יהל אמרתי על ה12gb בגלל השערורית 4gb של ה970gtx.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 מרץ 2015, 06:42

DrKeo כתב:בהפתעה ״דלפו״ שקופיות של amd על ה390x בדיוק ביום שיצאו הביקורות של הטייטן שמראות בנצ׳מרקים שנותנים לכרטיס יתרון של 40-60 אחוז על ה290x. במפתיע זה גם בדיוק הביצועים של הטייטן x. כלומר אם הבנצ׳מרקים נכונים ה390x יהיה שווה ערך לטייטן x. כמובן בגלל שמדובר בבנצ׳מארקים של amd הייתי מנחש שהביצועים יהיו טיפונת פחות טוב מהטייטן x.

יהל אמרתי על ה12gb בגלל השערורית 4gb של ה970gtx.

אני צריך להתחיל להבין ציניות :roll:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מרץ 2015, 11:44

ווינדוס 10 יוצא הקיץ. אין תאריך מדויק עדין, אבל זה ממש מעבר לפינה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2015, 13:57

Nucleus_Dawn כתב:ווינדוס 10 יוצא הקיץ. אין תאריך מדויק עדין, אבל זה ממש מעבר לפינה.

אוי זה מצויין, זה ממש 3-4 חודשים מאיתנו.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 מרץ 2015, 15:27

DrKeo כתב:אוי זה מצויין, זה ממש 3-4 חודשים מאיתנו.

אבל איך משתדרגים ל10? למי שיש 8 ו 7 מקבל בחינם? זה בדוק? אני כבר מת להתקין אותו..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2015, 15:56

Yahel12 כתב:

אבל איך משתדרגים ל10? למי שיש 8 ו 7 מקבל בחינם? זה בדוק? אני כבר מת להתקין אותו..

כן, תוריד אותו בחינם ותהיה לך דרך לשדרג מ7 או 8 בלי לשלם.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 מרץ 2015, 16:43

DrKeo כתב:כן, תוריד אותו בחינם ותהיה לך דרך לשדרג מ7 או 8 בלי לשלם.

עכשיו אני יודע שאפשר להוריד גרסת Preview, אבל בעתיד זה יהיה פשוט עדכון אוטומטי?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2015, 16:47

Yahel12 כתב:
עכשיו אני יודע שאפשר להוריד גרסת Preview, אבל בעתיד זה יהיה פשוט עדכון אוטומטי?

אין לי שמץ. אני משער שאתה תוריד גרסה מהאתר שלהם, תעשה התקנת UPGRADE וזה פשוט יקח את הרשיון של חלונות 7/8 שלך אוטומטית בזמן ההתקנה. אבל באמת שאני מנחש.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 מרץ 2015, 20:55

DrKeo כתב:אין לי שמץ. אני משער שאתה תוריד גרסה מהאתר שלהם, תעשה התקנת UPGRADE וזה פשוט יקח את הרשיון של חלונות 7/8 שלך אוטומטית בזמן ההתקנה. אבל באמת שאני מנחש.

נצטרך לחכות ולראות.. אתה תתקין אותו?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 מרץ 2015, 21:01

Klayman כתב:אתה ממשיך לעוות ולעקם כל דבר שיכנס לתבניות הקטנות והצרות שלך. קצת מבאס לחיות ככה לדעתי, אבל מילא. דבר אחרון שאגיב לגביו - כל פעם שטעיתי, הודיתי בכך - לדוגמא בנושא שואלב לא מוכרת את המשחקים שלה אצל צד ג'. אבל זה לא מפריע לך להמשיך ולברבר ולא להודות לשניה אחת אפילו, בטעויות משלך או להגיד ''ואללה.. הייתי צר אופקים ולא ראיתי את כל התמונה''. אז תמשיך לחיות בעולם שלך :).
אהה כן, והראשון שהכניס את ואלב וHL לדיון הנוכחי, הוא אתה :). אז..............

איך אני אודה על טעויות שלי כשלא הצגתי דברים לא נכונות כעובדות, ושאתה היחיד שנסית לעוות, להתעלם ולבטל עובדות קיימות? עד עתה לפחות. הסתכלתי שוב על הודעות וזה אכן היה אני שהכנסתי את ואלב לדיון אז אני מתנצל שאמרתי שזה אתה שדחפת אותם לדיון. נו, אז השתווינו בנושא אחרי שבדיון האחרון על דוטה2 אתה זה שהעלת אותו על הפרק ואמרת שזה הייתי אני. (לא זוכר שהתנצלת אז, אגב). לפחות הטעות הזו הפעם נתנה לנו צוהר לגבי האי-אובייקטיביות שלך לגבי ואלב.

ושוב כמובן לא התייחסת לסיכום שלי את עמודתך וסוג טיעוניך. ושוב בכלל לא הבאת דוגמאות לחידושים של EA ששאלתי אם אתה יכול להביא. איכשהו, אני לא חושב שזה צירוף מקרים שאתה תמיד 'בוחר' לסיים את הדיון כאשר כבר אפילו אתה לא יכול לעוות ולסלף את העובדות. כשאפילו אתה כבר מזהה שהטיעונים שלך הם מבוי סתום ורופפים במיוחד.

-

לגבי וינדוס 10, העדכון יהיה חינמי גם למחזיקי גרסאות פיראטיות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים