Witcher 3| הנושא הרישמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Witcher 3| הנושא הרישמי

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 15:00

אני לא חושב שזה יהיה הרוב בדור הזה. הביקורות לרוב קוטלות משחקים עם פריימרייט בעייתי, והמפתחים יודעים שזה פוגע להם בMETASCORE. גירסת הXO של PROJECT CARS היא בעלת FPS די נוראי לפי מה שקראתי, וזה מתבטא בציונים של הגירסה הזו.
עד כמה זה אכפת להם? תלוי... עד כמה זה משנה לצרכנים.
לדעתי זה משנה מספיק כדי שישנו את זה.
בדור הקודם לא ציפינו בכלל למשחקים בFULL HD, ובטח שלא ל-60 פריימים, היינו פתוחים להרבה יותר פשרות מאשר בדור הזה. אני מקווה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 15:17

Laskin כתב:אני לא חושב שזה יהיה הרוב בדור הזה. הביקורות לרוב קוטלות משחקים עם פריימרייט בעייתי, והמפתחים יודעים שזה פוגע להם בMETASCORE. גירסת הXO של PROJECT CARS היא בעלת FPS די נוראי לפי מה שקראתי, וזה מתבטא בציונים של הגירסה הזו.
עד כמה זה אכפת להם? תלוי... עד כמה זה משנה לצרכנים.
לדעתי זה משנה מספיק כדי שישנו את זה.
בדור הקודם לא ציפינו בכלל למשחקים בFULL HD, ובטח שלא ל-60 פריימים, היינו פתוחים להרבה יותר פשרות מאשר בדור הזה. אני מקווה.

דור קודם הסטנדרט היה 720P ולזה כן אנשים ציפו, מתי בכלל לאנשים ולביקורות היו ציפיות מ FPS? זה שבכלל מזכירים את זה על הוויטצ'ר 3 בביקורות זה מפתיע כי לרוב הם עיוורים אפילו למשחק כמו GTA5 שרץ על הדור הקודם ב 20+ FPS קבוע בעיר, אבל כמו שראית בציונים של הוויטצ'ר זה לא נראה שפגע יותר מדי, הזכירו את העניין אבל לא יותר מזה.
אני מסכים שיש יותר מודעות לעניין מבעבר, אבל אני חושב שמהר יתרגלו מחדש למצב שהיה בדור הקודם ללא תלונות יותר מדי, קשה לי לראות מפתחות מוותרות על לדחוף כמה שיותר את הקונסולות גם על חשבון FPS.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 15:19

Nucleus_Dawn כתב:
GTA לא. לא בדור הקודם ולא בזה שלפניו.
גם AC לא. לא בדור הקודם ולא בנוכחי.
גם FC3 לא עבד בFPS טוב בדור הקודם. גם FC4 לא. בדור הנוכחי 4 עבד בסדר, כי הוא רק פורט מדור קודם.
זה לא שמור למשחקי עולם פתוח, כמובן. לא חסרים משחקים מסדרוניים וסגורים שעובדים על FPS מתחת ל30. ראינו את זה בTLOU ובכל המשחקים של FROM (ב360 DS2 עבד אחלה. בPS3 הוא היה בעיקר מתחת ל30).
אני משוכנע שיש עוד המון, שאני פשוט לא זוכר.

אני מדבר על הפס4.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 15:22

bling כתב:דור קודם הסטנדרט היה 720P ולזה כן אנשים ציפו, מתי בכלל לאנשים ולביקורות היו ציפיות מ FPS? זה שבכלל מזכירים את זה על הוויטצ'ר 3 בביקורות זה מפתיע כי לרוב הם עיוורים אפילו למשחק כמו GTA5 שרץ על הדור הקודם ב 20+ FPS קבוע בעיר, אבל כמו שראית בציונים של הוויטצ'ר זה לא נראה שפגע יותר מדי, הזכירו את העניין אבל לא יותר מזה.
אני מסכים שיש יותר מודעות לעניין מבעבר, אבל אני חושב שמהר יתרגלו מחדש למצב שהיה בדור הקודם ללא תלונות יותר מדי, קשה לי לראות מפתחות מוותרות על לדחוף כמה שיותר את הקונסולות גם על חשבון FPS.

ראיתי מקומות שהורידו או לפחות ציינו ב"חסרונות" של המשחק את קצב הפריימים שאינו מושלם, בתוספת כמה באגים.
בכלל משונה לי שעושים ביקורות באתרים רציניים לפני שניסו את המשחק הסופי על כל גרסאותיו, כי מי יודע, אולי גירסת הONE שבורה לחלוטין, למשל? אולי גירסת הPC כ"כ הרבה יותר טובה שמגיע לה ציון קצת יותר טוב... בעיניי זה לא כ"כ מקצועי.
בכל אופן, נוכל לדעת עד כמה משקל נתנו לזה, אחרי שיעברו כמה שבועות מרגע שהמשחק יצא ויהיו ביקורות לכל הגרסאות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2015, 15:40

אני רק אגיד שהבעיה העיקרית של הדור הזה היא הCPU הנוראי של שתי הקונסולות שהוא כמעט בר השוואה לCPU שהיה ל360 ולפס3. הGPU מאוזן לכוח של הקונסולות אבל הCPU הוא בזוי לגמרי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2015, 15:43

Death_119 כתב:אני מדבר על הפס4.

הPS4 חדשה. תן לזה קצת זמן.
אני משוכנע שGTA VI ירוץ על פחות מ30 FPS. גם המון משחקים אחרים. זה יהיה בדיוק כמו בדור הקודם, רק שהרוב יהפוך למשחקי סאב-30 יותר מוקדם, כי הדור הזה כל כך מפגר.
וזה הולך להיות לא נורא בכלל. זה לא הפריע לTLOU להיות אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם יצאו. זה לא הפריע לגיימרים שרואים עצמם הכי הארדקור שקיימים להנות מהמשחקים של FROM.
כרגע מדברים על זה. אני מתאר לעצמי שזה יהפוך לפחות ופחות מעניין, כשהזמן יעבור וזה שמשחק רץ על 26-30 ולא על 30 חלק יהיה הנורמה, אנשים לא יתייחסו לזה יותר מידי.
תמונה

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 13 מאי 2015, 22:37

לכו תדעו, אולי זה מה שיגרום לסוני ומייקרוסופט להוציא את הקונסולה הבאה בעוד 3 שנים ולא בעוד 5.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 מאי 2015, 10:39

מדהים, השטויות בGAF אשכרה תפסו מים. הדיון לגבי השינמוך שעבר הWitcher מאז 2013 הביא לתגובה רישמית מאחד המפתחים בחברה שמאשר שהWitcher עבר שינמוך. למה? כי הם לא ידעו ב-2013 איך יראו הפס4 והאקסבוקס One. ברגע שהם יצאו הם הבינו שהמשחק לא יוכל לרוץ על שתי הקונסולות והחליטו לכתוב אותו עבור הקונסולות (האקסבוקס היא למעשה המכנה הנמוך של המשחק) כאשר הפגיעה בפיסי היא ברורה:
http://whatifgaming.com/developer-insid ... en-out-why
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2015, 10:54

Death_119 כתב:מדהים, השטויות בGAF אשכרה תפסו מים. הדיון לגבי השינמוך שעבר הWitcher מאז 2013 הביא לתגובה רישמית מאחד המפתחים בחברה שמאשר שהWitcher עבר שינמוך. למה? כי הם לא ידעו ב-2013 איך יראו הפס4 והאקסבוקס One. ברגע שהם יצאו הם הבינו שהמשחק לא יוכל לרוץ על שתי הקונסולות והחליטו לכתוב אותו עבור הקונסולות (האקסבוקס היא למעשה המכנה הנמוך של המשחק) כאשר הפגיעה בפיסי היא ברורה:
http://whatifgaming.com/developer-insid ... en-out-why

זה לא נשמע לי הגיוני, כאילו אם לא היו קונסולות אתה רוצה לאמר שהדרישות מערכת המינימליות היו מתחילות מ 680GTX? כמה שהקונסולות חלשות מפתחי PC לא היו מורידים מחשבי PC מקבילים בכח מהדרישות המינימליות וכמעט אף חברה מסחרית לא יכלה לכתוב משחק AAA שמיועד רק לכמה מליונים בודדים שמחזיקים כרטיסי High End.

חוץ מזה תמיד אפשר לעשות שנמוכים רציניים, עובדה שדור שעבר משחקים כמו קרייסיס 3 ובאטלפילד הראו הפרש של דור לכל דבר בין הקונסולות ל PC, אז כן העיצוב של המשחק מבחינת אולי גיימפליי, העולם, פיזיקה, המורכבות של הסביבות וכו׳ צריך להתאים גם לדור הקודם, אבל מה מונע מהם לעשות Foilage ברמה גבוהה יותר, שיידרים עדיפים ורוב הטענות שמתייחסים אליהן ופשוט לבטל את זה בגרסת הקונסולות?

חוץ מזה למה אני אמור להאמין ללינק הזה שכאילו מדובר במישהו מ CDP? נראה מפוקפק, זה לא איזה מאמר בגיימספוט או דיגיטל פאונדרי שמבטיחים לנו שאכן הדובר מ CDP עם כל הכבוד.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 מאי 2015, 10:58

bling כתב:זה לא נשמע לי הגיוני, כאילו אם לא היו קונסולות אתה רוצה לאמר שהדרישות מערכת המינימליות היו מתחילות מ 680GTX? כמה שהקונסולות חלשות מפתחי PC לא היו מורידים מחשבי PC מקבילים בכח מהדרישות המינימליות וכמעט אף חברה מסחרית לא יכלה לכתוב משחק AAA שמיועד רק לכמה מליונים בודדים שמחזיקים כרטיסי High End.

חוץ מזה תמיד אפשר לעשות שנמוכים רציניים, עובדה שדור שעבר משחקים כמו קרייסיס 3 ובאטלפילד הראו הפרש של דור לכל דבר בין הקונסולות ל PC, אז כן העיצוב של המשחק מבחינת אולי גיימפליי, העולם, פיזיקה, המורכבות של הסביבות וכו׳ צריך להתאים גם לדור הקודם, אבל מה מונע מהם לעשות Foilage ברמה גבוהה יותר, שיידרים עדיפים ורוב הטענות שמתייחסים אליהן ופשוט לבטל את זה בגרסת הקונסולות?

חוץ מזה למה אני אמור להאמין ללינק הזה שכאילו מדובר במישהו מ CDP? נראה מפוקפק, זה לא איזה מאמר בגיימספוט או דיגיטל פאונדרי שמבטיחים לנו שאכן הדובר מ CDP עם כל הכבוד.

זה מה שמפריע לך, שהן מתחילות ב-660 ולא ב-680? כן, למה לא, סדרה 6 יצאה ב-2012, לפני כמעט שלוש שנים, סביר בהחלט להפוך אותה ללא רלוונטית. קרייסס עשה את זה בכיף לכל מה שהיה בזמנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2015, 11:26

Death_119 כתב:זה מה שמפריע לך, שהן מתחילות ב-660 ולא ב-680? כן, למה לא, סדרה 6 יצאה ב-2012, לפני כמעט שלוש שנים, סביר בהחלט להפוך אותה ללא רלוונטית. קרייסס עשה את זה בכיף לכל מה שהיה בזמנו.

יופי ולמה אתה חושב קרייטק הפסיקה עם זה והוציאה בהמשך את קרייסיס גם על הקונסולות? בדיוק בגלל שהמחשב לא הצדיק את זה מספיק כלכלית.
ואפילו משחק מדהים לזמנו כמו קרייסיס הראשון שעוצב למחשב נטו עבר שנמוך והותאם ל 360, אתה רוצה לאמר שלא יכלו לעשות אותו הדבר עם הוויטצ׳ר 3? עזוב נו, יכול להיות שהווירטיקל סלייס שלהם לא באמת יכל להיות מתורגם לעולם ענקי וסקופ כזה עם הטכנולוגיה ושיטות הפיתוח של היום, יכול להיות הכל, הלינק הזה מבחינתי רחוק להיות מקור אמין או רשמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2015, 12:09

אם 970GTX רק מריץ אותו באיזה 40FPS אז אולי עדיף שעשו שנמוך :)
כלומר מה רציתם, משחק שצריך SLI כדי להריץ אותו בהגדרות הכי גבוהות? אני חושב שמשחק ש970GTX מריץ אותו ב30FPS בגרפיקה הכי גבוהה נעול זה הטופ של הטופ שמפתחת יכולה לזרום איתו כיום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2015, 13:05

לא מבין מה הבעייה להוסיף אפקטים מתקדמים פשוט... אם הם כבר בנו מנוע שמאפשר למשל את העשן המדהים ההוא - למה להוריד אותו לגמרי מגירסת המחשב?
כמו פרווה מתקדמת - מי שרוצה שיפעיל, הרוב לא ישתמשו בזה.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 14 מאי 2015, 13:12

אני מניח שהשינמוך נעשה בכוונת תחילה כיוון והם לא מעוניינים שיהיו הבדלים ניכרים בין גרסת הקונסולות, שבסופו של דבר מכניסות להם את הכסף הגדול באמת, לגרסת המחשב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2015, 13:41

אבל כבר יש מספיק הבדלים בין גירסת המחשב לקונסולות, ואם הם עבדו על אפקט עשן מתקדם - למה לזרוק אותו לפח? למה שלא יזרקו גם את הפרווה או סופר-סאמפלינג או HBAO+?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 מאי 2015, 14:01

למה שלא ירצו הבדלים עם הקונסולות? אין לזה שחר. לפחות אני מעולם (לפחות לא זכור לי) שמעתי מפתח בהווה או בעבר מתבטא בנושא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 14 מאי 2015, 14:04

Laskin כתב:אבל כבר יש מספיק הבדלים בין גירסת המחשב לקונסולות, ואם הם עבדו על אפקט עשן מתקדם - למה לזרוק אותו לפח? למה שלא יזרקו גם את הפרווה או סופר-סאמפלינג או HBAO+?

יש הבדלים, אבל כשאני רואה השוואה אחד על אחד, אז ההבדלים באמת לא כ-א-ל-ה ניכרים לעין (GTA, dying light וכו'), להוציא דוגמאות חריגות כמו קרייסיס ששם באמת רואים הבדל עצום, אבל זה משחק שמלכתחילה תוכנן למחשב ורק אח"כ הוצא לקונסולות.

לעומת זאת, הבדלים כפי שנראו מהטריילר של הוויצ'ר לפני כשנתיים לבין המצג הנוכחי הם בהחלט משמעותיים וייתכן בהחלט שהדבר היה משפיע לרעה על המכירות בקונסולות, שהן למעשה הפלטפורמה שמצדיקה את קיומן של מפתחות המשחקים. להוציא את הסיבה שמניתי פה, אני לא רואה שום שיקול רציונלי העומד לעיניה של החברה לשנמך את הגדרות המשחק, לכל הפלטפורמות, בעולם בו יש כרטיסי מסך מפלצתיים. אם יש לכם הסבר טוב יותר לדפוס הפעולה הנ"ל, אתם מוזמנים להעלותו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2015, 14:11

התנין כתב:יש הבדלים, אבל כשאני רואה השוואה אחד על אחד, אז ההבדלים באמת לא כ-א-ל-ה ניכרים לעין (GTA, dying light וכו'), להוציא דוגמאות חריגות כמו קרייסיס ששם באמת רואים הבדל עצום, אבל זה משחק שמלכתחילה תוכנן למחשב ורק אח"כ הוצא לקונסולות.

לעומת זאת, הבדלים כפי שנראו מהטריילר של הוויצ'ר לפני כשנתיים לבין המצג הנוכחי הם בהחלט משמעותיים וייתכן בהחלט שהדבר היה משפיע לרעה על המכירות בקונסולות, שהן למעשה הפלטפורמה שמצדיקה את קיומן של מפתחות המשחקים. להוציא את הסיבה שמניתי פה, אני לא רואה שום שיקול רציונלי העומד לעיניה של החברה לשנמך את הגדרות המשחק, לכל הפלטפורמות, בעולם בו יש כרטיסי מסך מפלצתיים. אם יש לכם הסבר טוב יותר לדפוס הפעולה הנ"ל, אתם מוזמנים להעלותו.

תנין אין שום לוגיקה מאחורי זה, דור שעבר שום דבר לא הפריע לחברות טכנולוגיות לדחוף את ה PC גם אם זה גרם לקונסולות להראות מגוחך בהשוואה וזה בטח לא פגע במכירות, באטלפילד משחק שמכר טוב יותר על הקונסולות ועדיין זו היתה גרסת דור קודם לעומת ה PC, אין שום היגיון בלטעון שה FIDELITY של הוויטצ'ר 3 נפגע בגלל הקונסולות, אם נגיד היו פשרות ב SCOPE ובפירוט, פיזיקה וכו' אז אפשר להאשים את זה, אבל אין סיבה שגרסת ה PC תחטוף downgrade ברמת הצמחייה כי המשחק אמור להיות מותאם גם לפס4 ול ONE.

אני כבר העליתי פה הסבר חלופי, שיש הבדל בין ליצור vertical slice מהמם שרץ על PC חזק לבין להתחיל עכשיו ליצור יקום עצום ברמת ה FIDELITY והפירוט של הדמו הקטן שלך, נשמע לי שאולי היתה להם שאפתנות יתר עם הבילד הראשון.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 14 מאי 2015, 14:20

אני בכל אופן שומע המון דיבורים (גם כאן ראיתי כמה כאלה שטוענים זאת) על זה שמפתחות המשחקים משנמכות את גרסאות המחשב על מנת ''לדחוף'' את הקונסולות. לא יודע כמה אמת יש בדבר, אך עדיין נראה לי לא הגיוני שאם יש להם אפשרות ליצור משחק עם גרפיקה טובה בהרבה על מחשבים חזקים, הם ''מתפשרים'' על איכות משונמכת. אם אני לא טועה, היה סיפור דומה גם בוואץ' דוגס.

אחד האינטרסים של החברות הוא להדהים (עם גרפיקה וכו'), אז למה ללכת בכוח נגד האינטרס הזה אם לא משיקולים כלכליים?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2015, 14:21

אתה עושה מזה כאילו אם לא היו קונסולות כל משחק היה רץ החל מ 970 ומעלה על ה PC, כאילו כמה כבר היו דוחפים אותו יותר?
למה ההסבר שהצעתי לא נשמע לך הגיוני יותר מאשר תיאוריות קונספירציה שכאלו?

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 14 מאי 2015, 14:28

יש רבים שמחזיקים כרטיסים חלשים מזה שציינת ועדיין טובים משמעותית מאלו שבקונסולות. ושוב, למה להם להוריד את האופציה של אפקטים מיוחדים עבור אלה שכן מחזיקים בכרטיס מפלצתי?

אני לא אומר שההסבר שלך לא טוב או לא הגיוני, אבל כבר היום אני רואה המון משחקים שרצים על מחשבים (שחזקים משמעותית מהקונסולות) ברמה שלא עולה משמעותית על זו שרואים בקונסולות, למרות שאין לי ספק שהמפתחות יכלו לעשות את זה בקלות יתרה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2015, 14:32

התנין כתב:יש רבים שמחזיקים כרטיסים חלשים מזה שציינת ועדיין טובים משמעותית מאלו שבקונסולות.

שוב, אתה חושב שהדרישות היו נגיד מעל 680? אני לא, ובלי קשר הסברתי כבר שאין היגיון בלשנמך את הדברים שציינו בגלל הקונסולות, הגרסאות הללו לא פוגעות בליצור אפקט עשן טוב יותר וצמחייה ברמה גבוהה יותר ל PC, גם הראיתי לך שיצאו משחקים בדור הקודם שלא פחדו לדחוף את ה PC ושהקונסולות יחווירו בהשוואה ועדיין הם מכרו יותר טוב על הקונסולות, אין פה שום בסיס.

בקשר לשורה השנייה שלך, יכול להיות שמבחינה תקציבית הן לא עושות את זה, או שמשחקים כן דוחפים חזק את ה PC רק שקשה לך לראות את זה דרך יוטיוב, השווית בין איך הוויטצ'ר יראה על אולטרה על ה PC לעומת ה PS4? כשיצא המשחק תוריד סרטונים של גיימרסייד של 2 הגרסאות ותגיד לי מה אתה חושב.
אל תדאג אתה עוד תראה שנגיע לשלב שההבדל יהיה ענקי כמו שכבר קרה בדורות קודמים, ככל שהמנועים ישתכללו יותר ככה ידחפו יותר את ה PC (וגם את הקונסלות, אבל ה PC ירוויח יותר)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 מאי 2015, 14:52

Laskin כתב:לא מבין מה הבעייה להוסיף אפקטים מתקדמים פשוט... אם הם כבר בנו מנוע שמאפשר למשל את העשן המדהים ההוא - למה להוריד אותו לגמרי מגירסת המחשב?
כמו פרווה מתקדמת - מי שרוצה שיפעיל, הרוב לא ישתמשו בזה.

התהיה הזו מוצדקת, ובעצם צריכה להבהיר לכולם בעצם למה הקישור הזה הוא בולשיט: אין שום היגיון בלהסיר דבר כזה בהנחה והעשן היה באמת בנוי במנוע ולא רק... עשן ומראות.
בניגוד למה שדודי כתב לא מדובר בשום תגובה רשמית אלא במקור אנונימי שאפילו באתר שהעלה את זה מזהירים שצריך לקחת את זה עם גרגיר מלח. יש שם יותר מידי סתירות עובדתיות בשביל שיהיה אפשר להתייחס לזה ברצינות - הוא אפילו לא יודע מה זה Vertical Slice.
ההסבר של בלינג הוא כנראה כל הסיפור כאן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 מאי 2015, 15:24

התנין כתב:יש הבדלים, אבל כשאני רואה השוואה אחד על אחד, אז ההבדלים באמת לא כ-א-ל-ה ניכרים לעין (GTA, dying light וכו'), להוציא דוגמאות חריגות כמו קרייסיס ששם באמת רואים הבדל עצום, אבל זה משחק שמלכתחילה תוכנן למחשב ורק אח"כ הוצא לקונסולות.

טעות בידייך אם אתה סבור שכרטיסים מפלצתיים הם מנת חלקם של חלק משמעותי מקהילת הPC.

סך הכל טריילר בולשוט זה הכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2015, 16:38

מי אמר שהעשן באמת היה בנוי במנוע? יכול להיות שזה היה טריילר בולשיט טוטאלי סטייל השטויות "IN ENGINE" של נוטידוג. הם הראו איך שהם רצו שהמשחק יראה, קלטו את הכוח של הקונסולות החדשות והחליטו לא להשקיע במה שהם לא יוכלו לשים על הקונסולות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים