Witcher 3| הנושא הרישמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Witcher 3| הנושא הרישמי

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2015, 19:34

זה מה שאני חושב... אחרת אין פה הרבה הגיון

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2015, 20:19

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2015, 21:39

Laskin כתב:זה מה שאני חושב... אחרת אין פה הרבה הגיון

ראיתי תגובה של אחד המפתחים שדבר על זה שהדמו מ2013 היה בנוי פחות או יותר בשביל טריילר, לא בשביל משחק מלא. מה לעשות, כשאפקט העשן שלך נראה אחלה מזוית מסויימת בסרטון מעבר מסויים ובנו אותו רק בשביל השוט המאוד ספציפי הזה, כשאתה מנסה לישם את זה 300 פעמים בתוך המשחק עצמו עם 5 אוייבים מסביב וקילומטרים של הרים ברקע בזמן ש300 NPC מחושבים בכפר ליד והFPS צולל ל13... אתה צריך לעשות חישובים מחדש.
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 14 מאי 2015, 23:02

הוא יותר עשה הכל בשביל לא להגיד שהמשחק עבר שינמוך ואמר שהטריילר נראה כמו שהוא נראה בגלל שהם בחרו את התמונות הכי יפות מהזוויות הכי יפות עם התאורה הכי טובה וכו'. שזה התחמקות וחרטא , גם אם תחפש את התמונה המושלמת מהמשחק עצמו זה לא יראה ככה.

אבל מה שיותר מבאס, זה שלפחות על הפלייסטיישן (וכמעט בטוח גם על המחשב) המשחק עבר שינמוך מהדמו גיימפלי שהם הראו ב 2014. שגם הוא בעצמו גם ככה היה די רחוק מאיך שהמשחק נראה בטריילרים.
לפלייסטיישן יש תירוץ, אבל אם המשחק לא נראה ככה על ה pc למרות שראינו אותו רץ יפה על pc (ועוד באיזור הכי עמוס npc במשחק), אז ברור שהם שינמכו את הגירסה הזאת כדי שלא תראה הרבה יותר טוב מהקונסולות. ובתור מפתחים שבנו את את השם שלהם על המחשב ובזכות הקהל שלהם על הפלטפורמה הזאת הם בכלל יכולים להוציא משחק טריפל A על הקונסולות, וככה הם גם דואגים למתג את עצמם בכל הזמנות.. אז כן, אנשים יתעצבנו על זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2015, 14:41

DrKeo כתב:ראיתי תגובה של אחד המפתחים שדבר על זה שהדמו מ2013 היה בנוי פחות או יותר בשביל טריילר, לא בשביל משחק מלא. מה לעשות, כשאפקט העשן שלך נראה אחלה מזוית מסויימת בסרטון מעבר מסויים ובנו אותו רק בשביל השוט המאוד ספציפי הזה, כשאתה מנסה לישם את זה 300 פעמים בתוך המשחק עצמו עם 5 אוייבים מסביב וקילומטרים של הרים ברקע בזמן ש300 NPC מחושבים בכפר ליד והFPS צולל ל13... אתה צריך לעשות חישובים מחדש.

כן, זה ללא ספק מה שההגיון שלי אמר.
זה בטח הרבה יותר סביר מאשר "היי, זה לא יפה שהאפקט המדהים הזה הזה לא יהיה בגירסאות הקונסולות... תוריד את זה מגירסת הPC כדי שלא יקנאו!"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2015, 15:17

idan כתב:הוא יותר עשה הכל בשביל לא להגיד שהמשחק עבר שינמוך ואמר שהטריילר נראה כמו שהוא נראה בגלל שהם בחרו את התמונות הכי יפות מהזוויות הכי יפות עם התאורה הכי טובה וכו'. שזה התחמקות וחרטא , גם אם תחפש את התמונה המושלמת מהמשחק עצמו זה לא יראה ככה.

אבל מה שיותר מבאס, זה שלפחות על הפלייסטיישן (וכמעט בטוח גם על המחשב) המשחק עבר שינמוך מהדמו גיימפלי שהם הראו ב 2014. שגם הוא בעצמו גם ככה היה די רחוק מאיך שהמשחק נראה בטריילרים.
לפלייסטיישן יש תירוץ, אבל אם המשחק לא נראה ככה על ה pc למרות שראינו אותו רץ יפה על pc (ועוד באיזור הכי עמוס npc במשחק), אז ברור שהם שינמכו את הגירסה הזאת כדי שלא תראה הרבה יותר טוב מהקונסולות. ובתור מפתחים שבנו את את השם שלהם על המחשב ובזכות הקהל שלהם על הפלטפורמה הזאת הם בכלל יכולים להוציא משחק טריפל A על הקונסולות, וככה הם גם דואגים למתג את עצמם בכל הזמנות.. אז כן, אנשים יתעצבנו על זה.

אני לא יודע אם גרסת הפיסי תראה לפחות כמו הטריילר המשונמך כביכול מ 2014 אבל לך תראה את דרישות המערכת, אם המשחק דורש 970 בשביל ההגדרות הכי גבוהות ו 30 פריימים נעול (בלי השיער של נוידיה) זה מעיד שהמחשב בטח לא מקופח פה, מדובר במשחק תובעני וגם אם עבר שנמוך זה כדי שבכלל יהיו מספיק מחשבים שיוכלו להריץ אותו או כי זה לא השתלם תקציבית בגלל שאין מספיק מחשבים שיכלו להריץ אותו, ״בגלל הקונסולות״ זה התירוץ האחרון ברשימה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2015, 15:20

לא, הוא יעבוד ב-30 נעול על 970... אבל בלי האפקטים המיוחדים של NVIDIA (לא בטוח שמדובר רק בפרווה), כך שאלו לא ההגדרות הכי גבוהות אפילו :P

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2015, 15:29

Laskin כתב:לא, הוא יעבוד ב-30 נעול על 970... אבל בלי האפקטים המיוחדים של NVIDIA (לא בטוח שמדובר רק בפרווה), כך שאלו לא ההגדרות הכי גבוהות אפילו :P

כן בדיוק, הכוונה ברורה, לאמר שהמשחק עבר שנמוך בגלל הקונסולות עם דרישות כאלו? מה אנשים רוצים שיבנו משחק במיוחד למי שיש טיטאן X? הם עושים מזה כאילו בשביל להריץ אותו על high צריך 7850...שישוו ביום שלישי כשיגיע המשחק איך הוא נראה באולטרה עם כל האפקטים לעומת הפס4 לפני שמפתחים תיאוריות קונספירציה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 מאי 2015, 15:58

לא דיברתי על הטריילר (שברור שהוא לא אמיתי, וזה כבר בעיה בפני עצמה), התכוונתי לדמו של ה 35 דקות מ 2014.
ובתור מפתחים שמתגאים במורשת pc שלהם (אפילו עשו סרטון לא מזמן שהמפתחים שלהם אומרים, בצורה קצת מביכה, שהם pc gamer), אז כן הייתי מצפה שהם ישאירו הגדרות גרפיות שכבר היו להם במשחק גם אם רוב המחשבים היום לא יכולים להריץ אותם (נניח, לצורך העניין). זה רק נותן אורך חיים למשחק שלהם מהבחינה הזאת. כמו קרייסיס, אף אחד לא יכל להריץ אותו עם כל ההגדרות בזמנו. נו אז מה? מכר מצויין על המחשב.

ולפי מה שהם אמרו הדרישות מערכת שנוידיה פרסמה היום לא מבוססות על הבילד הסופי של המשחק (יעני יש מקום לשיפורים), וגם ככה מדובר בהמלצות לפי 40fps ברגעים הכי טובעניים של המשחק. זאת אומרת שהמשחק רץ יותר בכיוון של 55 fps על 970 ב ultra ,1080p. ואפשר להמר שעם השיער וכל זה אפשר לשחק לפחות על 30. ועם oc שמקרב את הכרטיס שלך ל 980 בכלל טוב.
למרות שזה הכל פירסומת של נוידיה, אז לך תדע מה נכון ומה לא נכון. נראה עוד כמה ימים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2015, 18:06

הבנתי שדיברת עליו, למען האמת אין לי כח להתעמק בדמו ההוא ולהכנס להשוואות, סתם דיברתי באופן כללי תוך כדי שאני לוקח כנקודת הנחה לצורך הדיון (מפאת עצלנות) שאתה צודק ושהיה שנמוך גם ממנו, אני עדיין לא רואה איך הקונסולות קשורות כשאנחנו רואים את דרישות המערכת.

ומדובר פה בעולם פתוח, זה לא איזה משחק לניארי שיש בו קטע עם FPS רע ידוע לשמצה ואחריו הכל רגיל, לך תדע כמה רגעי עומס יש? אנחנו מדברים על שחקני PC, משחק שנופל ל 40 זה מצב לא מקובל ובדר"כ אנשים כאלו (לפחות אלו שאין להם G-sync) או שנועלים ל 30 או מורידים כמה הגדרות כדי לדחוף ל 60 נעול (זו לפחות "התורה" של הטוויקינג ב PC, ברור שיש כאלו שגם ישחקו עם נפילות כאלו כאילו הם משחקים על קונסולה), בכל אופן נחיה ונראה עוד כמה ימים, בוא נסכים על זה- ככה או ככה היה פה בבירור שנמוך מהדמו המקורי ההוא מהחשיפה (ואולי גם ממאוחרים יותר) וכן, CDP פישלו וחבל שגם הם ברשימה הזו של מפתחות שמציגות משחק שלא ברור שהם יעמדו בו.
כשזה עוד קרה עם WD היתה התרגשות והכל וטרחתי לבדוק כל טענה, היום לצערי זה כבר נהיה חלק מהשגרה של הדור עם "עוד" משחק שעבר שנמוך או טענות בנושא, לא אומר שזה בסדר ושצריך לקבל את זה, עובדה שכן יש המון רעש סביב זה, אבל קצת עייפתי בלדון על זה... חוץ מזה תתעדכן, עכשיו הנושא החם שקשור לוויטצ'ר 3 זה לא השנמוך אלא הביקורת של פוליגון שנתנה לו 8 שזה לא בעייתי בפני עצמו, מה שמרגיז את כולם זה שחצי מהביקורת מוקדשת כרגיל לאג'נדה שלהם כמו שחלק פה חזו, עם טענות כביכול לשנאת נשים וכו' שאולי פגעו בציון המשחק בגלל זה וגם אם לא, זה מרגיש כמו ביקורת ש SWJ כתב יותר מאשר מבקר משחקים.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 15 מאי 2015, 18:19

9.3 ב-IGN
10 ב-gamespot
"A man chooses, a slave obeys"

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 מאי 2015, 18:55

bling כתב:הבנתי שדיברת עליו, למען האמת אין לי כח להתעמק בדמו ההוא ולהכנס להשוואות, סתם דיברתי באופן כללי תוך כדי שאני לוקח כנקודת הנחה לצורך הדיון (מפאת עצלנות) שאתה צודק ושהיה שנמוך גם ממנו, אני עדיין לא רואה איך הקונסולות קשורות כשאנחנו רואים את דרישות המערכת.

אני יגיד לך איך הקונסולות קשורות,
אם אנחנו כבר מדברים על ניצול חומרה, ההוא מנוידיה אמר שהמשחק לא כבד על ה cpu. קצת מוזר בהתחשב בזה שמשחקי עולם פתוח נוטים להיות מאוד כבדים על המעבד. אני מניח שיש לזה קשר לכך שלקונסולות יש מעבדים של טאבלטים ביום טוב, ושהם שאפו לאחידות בין כל הגירסאות מלבד איזה גימיק של נוידיה.

בכל מקרה, המשחק עצמו מקבל ציונים של בלאדבורן, אז משחק טוב הוא כן. זה הכי חשוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2015, 18:59

אתה חושב שהאפקטים הטובים יותר, הצמחייה העדיפה וכו' קשורים ל CPU? זה לא נראה שבמקור הם תכננו לעשות אותו מפלצת עיבוד עם המוני NPC, פיסיקה או דברים אחרים שקשורים לכך, אבל נו, עכשיו זה קצת דיבורים באוויר, אני בטוח שעוד יומיים בעלי ה PC החזקים עדיין יקבלו את המשחק הכי מרשים שיש היום, עם שנמוך או בלי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 מאי 2015, 19:08

אני לא מומחה גדול, אבל צמחייה עדיפה? בוודאי שזה קשור גם ל cpu. כל דבר שמוסיפים יותר ממנו עובד בעיקר על המעבד והזיכרון. זה ניכר במיוחד במודים של הצמחייה בסייקרים למשל.
גם הפיסיקה של המים שהם שינמכו בוודאות לפי כל סרטון שראיתי, זה גם קשור למעבד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2015, 19:14

idan כתב:אני לא מומחה גדול, אבל צמחייה עדיפה? בוודאי שזה קשור גם ל cpu. כל דבר שמוסיפים יותר ממנו עובד בעיקר על המעבד והזיכרון. זה ניכר במיוחד במודים של סייקרים למשל.
גם הפיסיקה של המים שהם שינמכו בוודאות לפי כל סרטון שראיתי, זה גם קשור למעבד.

בגרסת ה PS4 של GTA5 היתה צמחייה קצת יותר עדיפה והמעבד של הפס4 חלש יותר, כן יש פה עניין של כרטיס המסך שצריך לצייר את זה, אבל צודק גם אני לא מומחה, אני חושב שהקישור עדיין די חלש אם כרטיס המסך שדורשים הוא כל כך חזק, כל התיאוריות שלא רצו שבעלי הקונסולות ירגישו רע הם לדעתי חסרי אחיזה אם מסתכלים על משחקי עבר שיצאו ל PC וכתשו את גרסאות הקונסלות ועדיין מכרו מעולה על הקונסולה, אני חושב שאם מדברים על "לא לבאס את שחקני הקונסולות" זה בעיקר כשזה מגיע לתחרות הפנימית בין XB1 ל PS4, הרי ממתי בכלל שחקני קונסולות מתייחסים ל PC? הוא תמיד סוג של קטגוריה נפרדת "שלא קשורה" כביכול אחרת הויכוחים המטופשים על גרסאות עדיפות היו נראים מגוחכים במיוחד כשיש את ה PC באיזור, אבל זה לא מונע מהם מלהמשיך להתווכח כמו שני גמדים שרבים מי הכי גבוה :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 מאי 2015, 23:34

הטריילרים הראשונים גם הראו שמעילי פרווה שאוייבים לובשים קיבלו את אפקט ה hairworks. במשחק הסופי האפקט הוא על גרלט ומפלצות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 00:10

אולי לפני שאנחנו בוכים על שנמוכים, נראה איך המשחק רץ על 980GTX, המעבד גיימינג הכי חזק בתעשיה?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 מאי 2015, 11:02

idan כתב:לא דיברתי על הטריילר (שברור שהוא לא אמיתי, וזה כבר בעיה בפני עצמה), התכוונתי לדמו של ה 35 דקות מ 2014.
ובתור מפתחים שמתגאים במורשת pc שלהם (אפילו עשו סרטון לא מזמן שהמפתחים שלהם אומרים, בצורה קצת מביכה, שהם pc gamer), אז כן הייתי מצפה שהם ישאירו הגדרות גרפיות שכבר היו להם במשחק גם אם רוב המחשבים היום לא יכולים להריץ אותם (נניח, לצורך העניין). זה רק נותן אורך חיים למשחק שלהם מהבחינה הזאת. כמו קרייסיס, אף אחד לא יכל להריץ אותו עם כל ההגדרות בזמנו. נו אז מה? מכר מצויין על המחשב.

ולפי מה שהם אמרו הדרישות מערכת שנוידיה פרסמה היום לא מבוססות על הבילד הסופי של המשחק (יעני יש מקום לשיפורים), וגם ככה מדובר בהמלצות לפי 40fps ברגעים הכי טובעניים של המשחק. זאת אומרת שהמשחק רץ יותר בכיוון של 55 fps על 970 ב ultra ,1080p. ואפשר להמר שעם השיער וכל זה אפשר לשחק לפחות על 30. ועם oc שמקרב את הכרטיס שלך ל 980 בכלל טוב.
למרות שזה הכל פירסומת של נוידיה, אז לך תדע מה נכון ומה לא נכון. נראה עוד כמה ימים.

מה שאתה והרבה אנשים אחרים מפספסים זה שבסרטון מ-2013 לא באמת היו להם "הגדרות גרפיות" שפתאום הורידו.
מה שהיה להם זה עשן ומראות, או משהו שקוראים לו בתעשייה Vertical Slice (ובעצם גם את זה לא): עוד לא היה להם מנוע מלא למשחק ולכן פשוט לקחו את The Witcher 2 והלבישו עליו שכבה של אפקטים בפוסט פרוססינג שמבחינתם היתה סוג של יעד שאליו הם רוצים להגיע. זה אומר שחלקיקים, השתקפויות וכדומה שראית לא באמת נבנו לתוך המנוע אלא פשוט "הודבקו מלמעלה" בדומה לWatch Dogs: כשאתה רואה גיצים של אש למשל בטריילר הראשון אז עדיין לא מדובר באמת בparticle effects שמעובדים בזמן אמת ומעמיסים על המעבד והכרטיס הגרפי, אלא במשהו שאחד האמנים הוסיף שנוצר מראש בהתאמה מושלמת לאותה הסצינה וזווית המצלמה ככה שאי אפשר לשלב אותו עדיין בשאר המשחק (וכנראה שאפילו מזווית אחרת באותה הסצינה היתה מתקבלת תמונה מעוותת).
זה גם בדיוק כמו שבמשחק מסוים אתה יכול לראות גרפיקת skybox דו מימדית מדהימה של נוף מרוחק, אבל אם המשחק היה צריך באמת לקחת אותך למקומות הרחוקים האלו אז הוא כבר לא היה מסוגל להציג לך אותם ולשמור על המראה המרשים.

ולכן השאלה בסופו של דבר היא לא איך נראה TW3 בהשוואה לדמו לא מייצג מלפני שנתיים, אלא איך הוא נראה בהשוואה לשאר המשחקים שבהם אתה יכול לשחק היום ב-2015. האם הוא יותר מרשים מהם גרפית? פחות מרשים? בערך אותו הדבר? האם הוא יותר או פחות כבד? והאם זה בכלל השיקול המרכזי בשבילך לקניית המשחק?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2015, 12:25

אוי לא, IGN כתבו בפלוסים של הוויצ'ר 3 "Deep role playing". אפילו לא התפתח דיון בתגובות או בפורומים שם על זה שזה לא משחק RPG אלה משחק מירוץ על אלמנטים של FPS :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 מאי 2015, 12:35

אם אתה מציג משהו כגיימפלי אבל נתון לשינויים אז תגיד שמדובר בטרגט. CDPR אמרו שמדובר בגיימפליי והתנהגו כאילו זה מה שנקבל במשחק הסופי. בנוסף הם המשיכו להוציא הצהרות שהמשחק לא עבר דאונגרייד ושבמשחק הסופי נוכל לשחזר את הטריילר של 2013. מה גם, שלפי המדיה שמסתובבת כרגע אז ייתכן שהמשחק עבר דאונגרייד מתצוגת המשחקיות ב E3 2014.

אז לא, השאלה היא כן איך חברות מציגות את 'מצגות המשחקיות' שלהן ואיך הן לא אומרות שום דבר לגבי כך שזה נתון לשינויים ואיך שהם ממשיכות להגיד שהמשחק לא עבר כל שנמוך. וזה הסיפור עם CDPR. אצלם עוד קיים העניין שהם מתגאים בכך שהם לא עושים 'פורטים' ודוחפים כל גרסה של המשחק כמה שניתן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2015, 13:03

Kazz כתב:אם אתה מציג משהו כגיימפלי אבל נתון לשינויים אז תגיד שמדובר בטרגט. CDPR אמרו שמדובר בגיימפליי והתנהגו כאילו זה מה שנקבל במשחק הסופי. בנוסף הם המשיכו להוציא הצהרות שהמשחק לא עבר דאונגרייד ושבמשחק הסופי נוכל לשחזר את הטריילר של 2013. מה גם, שלפי המדיה שמסתובבת כרגע אז ייתכן שהמשחק עבר דאונגרייד מתצוגת המשחקיות ב E3 2014.

אז לא, השאלה היא כן איך חברות מציגות את 'מצגות המשחקיות' שלהן ואיך הן לא אומרות שום דבר לגבי כך שזה נתון לשינויים ואיך שהם ממשיכות להגיד שהמשחק לא עבר כל שנמוך. וזה הסיפור עם CDPR. אצלם עוד קיים העניין שהם מתגאים בכך שהם לא עושים 'פורטים' ודוחפים כל גרסה של המשחק כמה שניתן.

תכל'ס הם עשו פה יוביסופט לכל דבר ועניין כשזה נוגע לטריילר ההוא מ 2013, לא חושב שאפשר להתווכח על זה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 מאי 2015, 13:22

קודם כל, אני מעריך את ההסבר, אבל לא היה בו צורך מאחר וכתבתי במשפט הראשון של ההודעה שהגבת עליה שהטריילר לא אמיתי. יחד עם זאת, זה משום מה לא מנע מהם לכתוב בתחילת הטריילר In game footage, מצחיק איך זה עובד אה?

אבל מאחר שעבר מאז הרבה זמן, והם הראו הרבה תמונות אחרות, אז הצפי שלי כמובן לא היה לגרפיקה המדהימה ההיא, אלה למספר קטעי גיימפלי שהם הראו מאז. אלא מה, הם כל הזמן הזה אמרו דברים כמו- אנחנו לא חושפים את הגדרות ה ultra כי אנחנו רוצים ששחקני ה pc יקבלו כאפה שהם יראו אותם בפעם הראשונה. אז איך אפשר להאשים את מי שכן קנה את השקר שהם ניסו למכור והתעצבן אחרי שקנה כרטיס מסך במאות דולרים?
עד הפיתולים האחרונים הם חזרו ואמרו שהמשחק נראה כמו בתמונות ההם, לא של 2014 של 2013, בסוף קיבלנו לא זה ובטח לא זה. אחרי שיצא אתמול סרטון שמשווה בין ultra ל ps4 והתברר שהמשחק לא רק משונמך מ 2014 אלא גם זהה לחלוטין בין הפלטפורמות, האינטרנט התעצבן. הם כמובן דאגו להסיר את הסרטון ויצאו בהצהרה קלושה שהיא עוד כישלון בשרשרת כשלונות ה PR שלהם.
אני יודע שהאינטרנט בדר"כ מתעצבן, וזה תמיד נראה פתטי, אבל הפעם באמת שאני יכול להבין. המפתחת שהיא כביכול הכי pro gamer והכי pro pc, שיקרה וממשיכה לשקר את כל המעריצים שלה ומתייחסת אליהם כמו לצרכנים מטומטמים. אני בטוח שאם הם היו מתנהלים אחרת התגובה לשינמוך הייתה שונה.

באופן אישי, קניתי את המשחק ובטח לא מתחרט על זה , אין לי ספק שהוא יהיה מצויין.
אני גם יגיד שהפלטפורמה המועדפת עלי בשנה האחרונה היא ה wii u הלא מפלצתית, למרות שאני לא אוהב את קו ההגנה של "מה אכפת לך רק מגרפיקה?" (כן, אכפת לי גם מזה, בין היתר)
ובכל זאת, קשה שלא להתבאס שרוב האפקטים שהם הציגו בפירוט רב בסרטון הטכני הזה - https://www.youtube.com/watch?v=3SpPqXdzl7g&hd=1 - לא יהיו חלק מהמשחק, ולא רק הם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מאי 2015, 13:35

DrKeo כתב:אוי לא, IGN כתבו בפלוסים של הוויצ'ר 3 "Deep role playing". אפילו לא התפתח דיון בתגובות או בפורומים שם על זה שזה לא משחק RPG אלה משחק מירוץ על אלמנטים של FPS :)

זה באמת יותר משחק מירוצים (יש עם הסוס) לעומת היותו משחק תפקידים. ממתי משהו בIGN יודע מה זה משחק תפקידים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2015, 14:21

idan כתב:קודם כל, אני מעריך את ההסבר, אבל לא היה בו צורך מאחר וכתבתי במשפט הראשון של ההודעה שהגבת עליה שהטריילר לא אמיתי. יחד עם זאת, זה משום מה לא מנע מהם לכתוב בתחילת הטריילר In game footage, מצחיק איך זה עובד אה?

אבל מאחר שעבר מאז הרבה זמן, והם הראו הרבה תמונות אחרות, אז הצפי שלי כמובן לא היה לגרפיקה המדהימה ההיא, אלה למספר קטעי גיימפלי שהם הראו מאז. אלא מה, הם כל הזמן הזה אמרו דברים כמו- אנחנו לא חושפים את הגדרות ה ultra כי אנחנו רוצים ששחקני ה pc יקבלו כאפה שהם יראו אותם בפעם הראשונה. אז איך אפשר להאשים את מי שכן קנה את השקר שהם ניסו למכור והתעצבן אחרי שקנה כרטיס מסך במאות דולרים?
עד הפיתולים האחרונים הם חזרו ואמרו שהמשחק נראה כמו בתמונות ההם, לא של 2014 של 2013, בסוף קיבלנו לא זה ובטח לא זה. אחרי שיצא אתמול סרטון שמשווה בין ultra ל ps4 והתברר שהמשחק לא רק משונמך מ 2014 אלא גם זהה לחלוטין בין הפלטפורמות, האינטרנט התעצבן. הם כמובן דאגו להסיר את הסרטון ויצאו בהצהרה קלושה שהיא עוד כישלון בשרשרת כשלונות ה PR שלהם.
אני יודע שהאינטרנט בדר"כ מתעצבן, וזה תמיד נראה פתטי, אבל הפעם באמת שאני יכול להבין. המפתחת שהיא כביכול הכי pro gamer והכי pro pc, שיקרה וממשיכה לשקר את כל המעריצים שלה ומתייחסת אליהם כמו לצרכנים מטומטמים. אני בטוח שאם הם היו מתנהלים אחרת התגובה לשינמוך הייתה שונה.

באופן אישי, קניתי את המשחק ובטח לא מתחרט על זה , אין לי ספק שהוא יהיה מצויין.
אני גם יגיד שהפלטפורמה המועדפת עלי בשנה האחרונה היא ה wii u הלא מפלצתית, למרות שאני לא אוהב את קו ההגנה של "מה אכפת לך רק מגרפיקה?" (כן, אכפת לי גם מזה, בין היתר)
ובכל זאת, קשה שלא להתבאס שרוב האפקטים שהם הציגו בפירוט רב בסרטון הטכני הזה - https://www.youtube.com/watch?v=3SpPqXdzl7g&hd=1 - לא יהיו חלק מהמשחק, ולא רק הם.

אפשר לקבל לינק לסרטון המדובר?
ואם מדובר ביוטיוב ולא בגיימרסייד אז לא ברור לי מה הטעם בהשוואה, יוטיוב זה לא מדד טוב להשוואות, אפשר גם לטשטש הבדלים בין משחקי PS4 ל PS3 דרך יוטיוב אז בטח שאפשר (בשלב הזה) לטשטש בין PC ל PS4.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 מאי 2015, 15:20

כמו שאמרתי הם דאגו להסיר אותו. אבל מישהו העלה סרטון אחר היום, נראה לי די אמין.

https://www.youtube.com/watch?v=1fUGFmmikn4&hd=1

יש גם השוואה בין low ל ultra

https://www.youtube.com/watch?v=O2mJaYQhaYc&hd=1

בהתחשב בזה שההבדלים בין חלק מההגדרות במחשב עצמו מינוריים לחלוטין, ובזה שלפי מה שהבנתי מאלה שערכו את הסרטון שהורידו אתמול אין אפילו אפשרויות AA מלבד זאתי של הקונסולות (fxaa כנראה), אפשר להניח שמדובר בפורט כמעט אחד לאחד מהקונסולות, כמו כאלה אחרים שראינו בעבר. לא חושב שהאיכות של יוטיוב יכולה להסתיר את זה.

הם עוד מנסים לעשות קולות שיש להם איזה פאטץ' קסם שיסדר הכל, ומנו חלק מהיתרונות של גירסת ה pc כמו 60 פריימים ורזולוציה עדיפה (למי שיש 4k)... אמיתי לגמרי, הם אשכרה מנו את הדברים האלה כפיצ'רים של גירסת המחשב :D לרגע חשבתי שמדובר באיזה מפתחת יפנית שפעם ראשונה מוציאה משחק על ה pc.
בחיי שאין לי מושג למה הם הורסים ככה את כל השם הטוב שיצא להם, לפעמים עדיף לשמור על זכות השתיקה. בסדר, בחרתם ללכת עם הקונסולות, לגיטימי, אבל הזוי לגמרי איך שהם מנהלים את כל העניין.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים