Laskin כתב:זה מה שאני חושב... אחרת אין פה הרבה הגיון
DrKeo כתב:ראיתי תגובה של אחד המפתחים שדבר על זה שהדמו מ2013 היה בנוי פחות או יותר בשביל טריילר, לא בשביל משחק מלא. מה לעשות, כשאפקט העשן שלך נראה אחלה מזוית מסויימת בסרטון מעבר מסויים ובנו אותו רק בשביל השוט המאוד ספציפי הזה, כשאתה מנסה לישם את זה 300 פעמים בתוך המשחק עצמו עם 5 אוייבים מסביב וקילומטרים של הרים ברקע בזמן ש300 NPC מחושבים בכפר ליד והFPS צולל ל13... אתה צריך לעשות חישובים מחדש.
idan כתב:הוא יותר עשה הכל בשביל לא להגיד שהמשחק עבר שינמוך ואמר שהטריילר נראה כמו שהוא נראה בגלל שהם בחרו את התמונות הכי יפות מהזוויות הכי יפות עם התאורה הכי טובה וכו'. שזה התחמקות וחרטא , גם אם תחפש את התמונה המושלמת מהמשחק עצמו זה לא יראה ככה.
אבל מה שיותר מבאס, זה שלפחות על הפלייסטיישן (וכמעט בטוח גם על המחשב) המשחק עבר שינמוך מהדמו גיימפלי שהם הראו ב 2014. שגם הוא בעצמו גם ככה היה די רחוק מאיך שהמשחק נראה בטריילרים.
לפלייסטיישן יש תירוץ, אבל אם המשחק לא נראה ככה על ה pc למרות שראינו אותו רץ יפה על pc (ועוד באיזור הכי עמוס npc במשחק), אז ברור שהם שינמכו את הגירסה הזאת כדי שלא תראה הרבה יותר טוב מהקונסולות. ובתור מפתחים שבנו את את השם שלהם על המחשב ובזכות הקהל שלהם על הפלטפורמה הזאת הם בכלל יכולים להוציא משחק טריפל A על הקונסולות, וככה הם גם דואגים למתג את עצמם בכל הזמנות.. אז כן, אנשים יתעצבנו על זה.
Laskin כתב:לא, הוא יעבוד ב-30 נעול על 970... אבל בלי האפקטים המיוחדים של NVIDIA (לא בטוח שמדובר רק בפרווה), כך שאלו לא ההגדרות הכי גבוהות אפילו
bling כתב:הבנתי שדיברת עליו, למען האמת אין לי כח להתעמק בדמו ההוא ולהכנס להשוואות, סתם דיברתי באופן כללי תוך כדי שאני לוקח כנקודת הנחה לצורך הדיון (מפאת עצלנות) שאתה צודק ושהיה שנמוך גם ממנו, אני עדיין לא רואה איך הקונסולות קשורות כשאנחנו רואים את דרישות המערכת.
idan כתב:אני לא מומחה גדול, אבל צמחייה עדיפה? בוודאי שזה קשור גם ל cpu. כל דבר שמוסיפים יותר ממנו עובד בעיקר על המעבד והזיכרון. זה ניכר במיוחד במודים של סייקרים למשל.
גם הפיסיקה של המים שהם שינמכו בוודאות לפי כל סרטון שראיתי, זה גם קשור למעבד.
idan כתב:לא דיברתי על הטריילר (שברור שהוא לא אמיתי, וזה כבר בעיה בפני עצמה), התכוונתי לדמו של ה 35 דקות מ 2014.
ובתור מפתחים שמתגאים במורשת pc שלהם (אפילו עשו סרטון לא מזמן שהמפתחים שלהם אומרים, בצורה קצת מביכה, שהם pc gamer), אז כן הייתי מצפה שהם ישאירו הגדרות גרפיות שכבר היו להם במשחק גם אם רוב המחשבים היום לא יכולים להריץ אותם (נניח, לצורך העניין). זה רק נותן אורך חיים למשחק שלהם מהבחינה הזאת. כמו קרייסיס, אף אחד לא יכל להריץ אותו עם כל ההגדרות בזמנו. נו אז מה? מכר מצויין על המחשב.
ולפי מה שהם אמרו הדרישות מערכת שנוידיה פרסמה היום לא מבוססות על הבילד הסופי של המשחק (יעני יש מקום לשיפורים), וגם ככה מדובר בהמלצות לפי 40fps ברגעים הכי טובעניים של המשחק. זאת אומרת שהמשחק רץ יותר בכיוון של 55 fps על 970 ב ultra ,1080p. ואפשר להמר שעם השיער וכל זה אפשר לשחק לפחות על 30. ועם oc שמקרב את הכרטיס שלך ל 980 בכלל טוב.
למרות שזה הכל פירסומת של נוידיה, אז לך תדע מה נכון ומה לא נכון. נראה עוד כמה ימים.
Kazz כתב:אם אתה מציג משהו כגיימפלי אבל נתון לשינויים אז תגיד שמדובר בטרגט. CDPR אמרו שמדובר בגיימפליי והתנהגו כאילו זה מה שנקבל במשחק הסופי. בנוסף הם המשיכו להוציא הצהרות שהמשחק לא עבר דאונגרייד ושבמשחק הסופי נוכל לשחזר את הטריילר של 2013. מה גם, שלפי המדיה שמסתובבת כרגע אז ייתכן שהמשחק עבר דאונגרייד מתצוגת המשחקיות ב E3 2014.
אז לא, השאלה היא כן איך חברות מציגות את 'מצגות המשחקיות' שלהן ואיך הן לא אומרות שום דבר לגבי כך שזה נתון לשינויים ואיך שהם ממשיכות להגיד שהמשחק לא עבר כל שנמוך. וזה הסיפור עם CDPR. אצלם עוד קיים העניין שהם מתגאים בכך שהם לא עושים 'פורטים' ודוחפים כל גרסה של המשחק כמה שניתן.
DrKeo כתב:אוי לא, IGN כתבו בפלוסים של הוויצ'ר 3 "Deep role playing". אפילו לא התפתח דיון בתגובות או בפורומים שם על זה שזה לא משחק RPG אלה משחק מירוץ על אלמנטים של FPS
idan כתב:קודם כל, אני מעריך את ההסבר, אבל לא היה בו צורך מאחר וכתבתי במשפט הראשון של ההודעה שהגבת עליה שהטריילר לא אמיתי. יחד עם זאת, זה משום מה לא מנע מהם לכתוב בתחילת הטריילר In game footage, מצחיק איך זה עובד אה?
אבל מאחר שעבר מאז הרבה זמן, והם הראו הרבה תמונות אחרות, אז הצפי שלי כמובן לא היה לגרפיקה המדהימה ההיא, אלה למספר קטעי גיימפלי שהם הראו מאז. אלא מה, הם כל הזמן הזה אמרו דברים כמו- אנחנו לא חושפים את הגדרות ה ultra כי אנחנו רוצים ששחקני ה pc יקבלו כאפה שהם יראו אותם בפעם הראשונה. אז איך אפשר להאשים את מי שכן קנה את השקר שהם ניסו למכור והתעצבן אחרי שקנה כרטיס מסך במאות דולרים?
עד הפיתולים האחרונים הם חזרו ואמרו שהמשחק נראה כמו בתמונות ההם, לא של 2014 של 2013, בסוף קיבלנו לא זה ובטח לא זה. אחרי שיצא אתמול סרטון שמשווה בין ultra ל ps4 והתברר שהמשחק לא רק משונמך מ 2014 אלא גם זהה לחלוטין בין הפלטפורמות, האינטרנט התעצבן. הם כמובן דאגו להסיר את הסרטון ויצאו בהצהרה קלושה שהיא עוד כישלון בשרשרת כשלונות ה PR שלהם.
אני יודע שהאינטרנט בדר"כ מתעצבן, וזה תמיד נראה פתטי, אבל הפעם באמת שאני יכול להבין. המפתחת שהיא כביכול הכי pro gamer והכי pro pc, שיקרה וממשיכה לשקר את כל המעריצים שלה ומתייחסת אליהם כמו לצרכנים מטומטמים. אני בטוח שאם הם היו מתנהלים אחרת התגובה לשינמוך הייתה שונה.
באופן אישי, קניתי את המשחק ובטח לא מתחרט על זה , אין לי ספק שהוא יהיה מצויין.
אני גם יגיד שהפלטפורמה המועדפת עלי בשנה האחרונה היא ה wii u הלא מפלצתית, למרות שאני לא אוהב את קו ההגנה של "מה אכפת לך רק מגרפיקה?" (כן, אכפת לי גם מזה, בין היתר)
ובכל זאת, קשה שלא להתבאס שרוב האפקטים שהם הציגו בפירוט רב בסרטון הטכני הזה - https://www.youtube.com/watch?v=3SpPqXdzl7g&hd=1 - לא יהיו חלק מהמשחק, ולא רק הם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים