Witcher 3| הנושא הרישמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Witcher 3| הנושא הרישמי

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2015, 15:50

את האמת עוד לא ראיתי את ההשוואה (נראה מאוחר יותר בצורה נורמלית יותר ממסך קטן) אבל באמת נראה לך הגיוני לשפוט הבדלים ביוטיוב? אתה עוד אומר שגם בין low ל ultra ההבדלים לא נרחבים וכאילו מוכיח את הטענה בעצמך, היה אי פעם משחק על הפיסי שבו ההבדלים בין נמוך לאולטרה לא היו ענקיים יחסית?
עזוב, עוד יומיים המשחק יוצא, אם יש לך מחשב חזק תגיד לי אתה אם הוא לא מרשים ביחס למה שיש לך היום ב 2015 כמו שסווים אמר, לא ביחס לדמואים מוקדמים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 מאי 2015, 16:03

idan כתב:קודם כל, אני מעריך את ההסבר, אבל לא היה בו צורך מאחר וכתבתי במשפט הראשון של ההודעה שהגבת עליה שהטריילר לא אמיתי. יחד עם זאת, זה משום מה לא מנע מהם לכתוב בתחילת הטריילר In game footage, מצחיק איך זה עובד אה?

כי זה אכן in game footage. על משחק שהוא work in progress עם מנוע Work in progress, כלים שהם work in progress (כל מה שראית מצד Nvidia למשל לא היה קיים בזמנו) ומיועד לצאת שנתיים מאוחר יותר. ככה שאת הsettings אתה מתאים להערכות שלך לגבי החומרה העתידית - שום דבר עדיין לא קבוע בנקודה הזו.
גם לא ברורים לי כל הדיבורים על "אמרו דברים כמו X". לי לא זכור מה הם אמרו ולא אמרו ואני בטוח שאני לא היחיד, ומאחר ואנחנו נמצאים באינטרנט אז זה צריך מאד פשוט להביא פשוט קישור לפעם שבה הם אמרו "אנחנו לא חושפים את הגדרות ה ultra כי אנחנו רוצים ששחקני ה pc יקבלו כאפה שהם יראו אותם בפעם הראשונה" - במידה ולא מדובר בסתם פרשנות אישית.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 מאי 2015, 16:25

"היה אי פעם משחק על הפיסי שבו ההבדלים בין נמוך לאולטרה לא היו ענקיים יחסית? "
נו בוודאי, בפורטים ישירים מהקונסולה... זאת בדיוק הנקודה שלי.

"באמת נראה לך הגיוני לשפוט הבדלים ביוטיוב? "
כן, מאוד הגיוני. אף פעם לא ראית השוואה אחת ביוטיוב, מבין האלפים, שמראה הבדלים?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 מאי 2015, 16:36

swym כתב:כי זה אכן in game footage. על משחק שהוא work in progress עם מנוע Work in progress, כלים שהם work in progress (כל מה שראית מצד Nvidia למשל לא היה קיים בזמנו) ומיועד לצאת שנתיים מאוחר יותר. ככה שאת הsettings אתה מתאים להערכות שלך לגבי החומרה העתידית - שום דבר עדיין לא קבוע בנקודה הזו.
גם לא ברורים לי כל הדיבורים על "אמרו דברים כמו X". לי לא זכור מה הם אמרו ולא אמרו ואני בטוח שאני לא היחיד, ומאחר ואנחנו נמצאים באינטרנט אז זה צריך מאד פשוט להביא פשוט קישור לפעם שבה הם אמרו "אנחנו לא חושפים את הגדרות ה ultra כי אנחנו רוצים ששחקני ה pc יקבלו כאפה שהם יראו אותם בפעם הראשונה" - במידה ולא מדובר בסתם פרשנות אישית.

קודם כל, בזמנו המשחק היה מיועד לצאת שנה לאחר מכן. שנית, חבל שהם בחרו לציין רק את החלק הראשון בהסבר שלך, והתעקשו על כך שהמשחק נראה ככה במשך שנים. אולי זה היה טריילר שמיועד רק לאנשים עם הבנה טכנית מאוד גבוהה ויכולת מופלאה לקרוא בין השורות? יכול להיות.

ומה לא ברור?
אם אתה חושב שיש לי פאק באמינות זה עניין שלך, לא באמת קריטי לי להוכיח אחרת על כל טיעון שאני מביא. אני יוצא מנקודת הנחה סבירה שאנשים לא חושבים שיש לי אינטרס עלום להשחיר איזה מפתחת מפולין שקניתי את כל המשחקים שלה.
אבל על מה ששאלת ספציפית אני יתן קישור, אם חשוב לך לדעת בוודאות גם על דברים אחרים תמיד אפשר לעשות חיפוש בגוגל - http://wccftech.com/cd-projekt-the-witc ... -gameplay/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2015, 18:27

idan כתב:"היה אי פעם משחק על הפיסי שבו ההבדלים בין נמוך לאולטרה לא היו ענקיים יחסית? "
נו בוודאי, בפורטים ישירים מהקונסולה... זאת בדיוק הנקודה שלי.

"באמת נראה לך הגיוני לשפוט הבדלים ביוטיוב? "
כן, מאוד הגיוני. אף פעם לא ראית השוואה אחת ביוטיוב, מבין האלפים, שמראה הבדלים?

אין לי PC אבל מעניין אותי אם חברי הפורום בעלי PC חזק מסכימים עם זה ש"בפורטים ישירים מהקונסולה" אין הבדלים מהותיים בין LOW לאולטרה (ומה זה בכלל פורטים ישירים- זה בערך אומר כל משחק AAA שקיים פחות או יותר)

ואם אתה רוצה הנה אז גם אין כנראה הבדל ענקי בין גרסת הקונסולות של קרייסיס 3 לעומת קונסולות:

ההבדל הגדול זה ברזולוציה, יש כמה אפקטים חסרים של עשן וכו' אבל האם זה ממחיש עד כמה ההבדל ענקי? ממש לא, המינימום על ה PC בכלל נראה כביכול קרוב כי הוא רץ גם על רזולוציה נורמלית.

הנה גם בצורה מבודדת יותר- X360 נגד PC:

שוב, רואים הבדל בחדות, אבל זה ממש לא ממחיש מספיק עד כמה הפער ענק, ולקחתי פה את הדוגמא הכי קיצונית עם משחק שמראה פחות או יותר הפרש של דור ב FIDELITY בין קונסולות לבין PC על אולטרה, אני יכול להביא עוד דוגמאות פחות קיצוניות שיגרמו לך לחשוב שגרסת ה PC די קרובה ל PS3 בביושוק אינפיניט, טומב ריידר וכו'.

עזוב, יוטיוב זה לא כלי רציני מספיק, אתה רוצה באמת את המדד הכי טוב אפילו יותר מגיימרסייד? תשווה תמונה באיכות גבוהה מכרטיס תפיסה של כל הגרסאות ותראה עד כמה ההבדל גדול, בזמנו פרסמתי פה תמונה שכזו מתוך COD GHOST לפס4 מול הפס3 וזה לא יאומן עד כמה רואים את ההבדלים ועד כמה הם מודגשים לעומת סתם סרטון השוואה ביוטיוב.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 מאי 2015, 19:17

פורט ישיר כנראה לא הייתה ההגדרה הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה.

אם תביא לי עוד סרטונים ב 720p אז אתה בהחלט יכול להמשיך לבנות קייס על משחקים שנראים אותו דבר ביוטיוב :)
הסרטון שאני הבאתי באיכות יותר גבוה, גם הדרך שבה הם עורכים השוואה על בסיס הגדרה ספציפית קצת יותר יעילה בשביל להבחין בשינויים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2015, 22:35

אני חושב שזה הטריילר הזה בלינג.
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_w ... 86_en.html
We're just normal men. We're just innocent men

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 17 מאי 2015, 23:29

תקשיבו, אני בור בנושא לחלוטין ויכול להיות שהשאלה שלי תישמע די מצחיקה אבל בעיניי זה לא כ"כ מובן מאליו.

האם מפתחות המשחקים משתמשות בכרטיסי מסך מפותחים יותר מהכרטיסים הכי טובים שנמצאים בהישג ידם של הגיימרים? אני שואל כי פשוט ראיתי הרגע טריילר של הוויצר 3, וליותר מרגע אחד הייתי בטוח שמדובר בסרט אמיתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 00:01

התנין כתב:תקשיבו, אני בור בנושא לחלוטין ויכול להיות שהשאלה שלי תישמע די מצחיקה אבל בעיניי זה לא כ"כ מובן מאליו.

האם מפתחות המשחקים משתמשות בכרטיסי מסך מפותחים יותר מהכרטיסים הכי טובים שנמצאים בהישג ידם של הגיימרים? אני שואל כי פשוט ראיתי הרגע טריילר של הוויצר 3, וליותר מרגע אחד הייתי בטוח שמדובר בסרט אמיתי.

יש להם גישה לכרטיסים עתידיים אם מדובר בחברה מספיק קרובה ליצרניות כרטיסים, למשל הסמריטן רץ על 680 כמעט חצי שנה לפני שהוא יצא לשוק. אבל כאן מדובר במשהו שהוא כנראה דומה לדמו טכנולוגי, בניה של נכסים בהתאם לשוט מאוד ספציפי או שימוש במערכות בצורה מוגזמת כי כשהכל בשליטה אפשר.

אם רוצים להבין מה אפשר לעשות במקרים כאלה אפשר לקחת כדוגמה את המערכת חלקיקים. משתמשים בה להמון דברים כמו עשן, אש, שפריצים של מים, פיצוצים, אבק כשהדמות רצה, גשם, ניצוצות כשחרבות נפגשות ועוד המון דברים. עכשיו נניח לרגע שהמנוע שלהם מסוגל להריץ 300,000 חלקיקים, זה אומר שבזמן משחק ה300,000 האלה צריכים להתחלק בין כל הדברים האלה. אז לדוגמה ניצוצות מהחרב מקבלות תקציב של 5000 חלקיקים, פיצוצים מקבלים 30,000 כל אחד וכך הלאה. התקציב מחולק והתפקיד של המעצבים והמתכנתים הוא לאזן בין כל הדברים האלה ולהבין כמה עומס יכול להיות ברגע נתון כך שהסף של ה300,000 לא יחצה. ככה גם מגיעים השנמוכים, הרי המעצב צריך להחליט אם עדיף מקסימום 4 פיצוצים במקביל כשכל אחד מורכב מ30,000 חלקיקים או 2 במקביל שנראים הרבה יותר טוב שמורכבים מ60,000.

אבל מה קורה כשעושים טריילר כזה? כשעדין לא חלקו את התקציבי חלקיקים, לא באמת סגרו את המנוע, לא באמת ידוע מה יקרה במשחק? אז פתאום שמראים פיצוץ אפשר לזרוק עליו 200,000 חלקיקים, הרי זה ירוץ יופי לא? אין עוד כלום בעולם כשהקליטו את השוט, אין גשם, אין מים או כל דבר אחר והמנוע מריץ 300,000 אז למה לא?

אז יושבים ומפתחים משחק אמיתי. פתאום צריך לחלק תקציבים לחלקיקים, פתאום פיצוץ מוגבל ב30,000. אז חבר׳ה מניאוגאף לוקחים את הטריילר המקורי שלך, זה ששמת בו 200,000 חלקיקים וצועקים שנמוך! הרי במשחק הסופי הם קבלו 30,000. להגיד את האמת, אני לא יודע מי צודק. הרי זה כן רץ בזמן אמיתי ובמנוע, מצד שני זה לא מיצג את המשחק ומצד שלישי הם לא ידעו מה ייצג את המשחק ב2013. סיטואציה די דפוקה. לדעתי פשוט צריך לחכות ולא להכריז על משחק כל כך מוקדם.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 18 מאי 2015, 00:13

תודה על התשובה המפורטת! בהחלט החכימה אותי בנושא.

מעניין כמה אנחנו רחוקים מהיום בו משחקים שלמים ייראו כך:

https://www.youtube.com/watch?v=VF7kqc7th0A

זה הסרטון הכי מדהים שראיתי (אם כי בהחלט ייתכן שיש לי סטנדרטים נמוכים יחסים).

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 18 מאי 2015, 00:25

הסטנדרטים שלך לא נמוכים :)
זה cgi, בערך נראה הכי טוב שאפשר. הטריילר מדהים אגב, כל הפרטים הקטנים בסיפור הקצר שהוא מספר זה נטו דברים שנלקחו מהגיימפלי של המשחק.

ו DrKeo , רק הערה אחת. אנחנו מדברים פה רק על הטריילר של 2013, אבל הם פירסמו גם את הטריילר הזה - https://www.youtube.com/watch?v=HtVdAasjOgU&hd=1 שנראה לא פחות טוב, כמה חודשים לפני שהמשחק היה אמור לצאת בתאריך המקורי שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 01:40

idan כתב:הסטנדרטים שלך לא נמוכים :)
זה cgi, בערך נראה הכי טוב שאפשר. הטריילר מדהים אגב, כל הפרטים הקטנים בסיפור הקצר שהוא מספר זה נטו דברים שנלקחו מהגיימפלי של המשחק.

ו DrKeo , רק הערה אחת. אנחנו מדברים פה רק על הטריילר של 2013, אבל הם פירסמו גם את הטריילר הזה - https://www.youtube.com/watch?v=HtVdAasjOgU&hd=1 שנראה לא פחות טוב, כמה חודשים לפני שהמשחק היה אמור לצאת בתאריך המקורי שלו.

לדעתי הטריילר הזה נראה פחות טוב מזה של 2013, הוא גם נלקח מכל מני CUT SCENES מתוך המשחק ברובו כך שמאוד יכול להיות שהוא כן מיצג. אתה יודע, בכל זאת יש בזמן CUT SCENES גרפיקה יותר טובה, בדיוק מאותן סיבות שציינתי בהודעה הקודמת (אם אתה יודע שיש 2 דמויות על המסך והמצלמה פונה לכיוון מאוד ספציפי, פתאום אתה יכול להשתמש ב150,000 חלקיקים בפיצוץ במקום ב30,000 שיש בזמן משחק אמיתי שהוא דינאמי ולא צפוי). מצד שני, אולי גם כאן הם משקרים, לך תדע. אני משער שמישהו בגאף כבר עובד על השוואות :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 מאי 2015, 10:06

idan כתב:
קודם כל, בזמנו המשחק היה מיועד לצאת שנה לאחר מכן. שנית, חבל שהם בחרו לציין רק את החלק הראשון בהסבר שלך, והתעקשו על כך שהמשחק נראה ככה במשך שנים. אולי זה היה טריילר שמיועד רק לאנשים עם הבנה טכנית מאוד גבוהה ויכולת מופלאה לקרוא בין השורות? יכול להיות.

ומה לא ברור?
אם אתה חושב שיש לי פאק באמינות זה עניין שלך, לא באמת קריטי לי להוכיח אחרת על כל טיעון שאני מביא. אני יוצא מנקודת הנחה סבירה שאנשים לא חושבים שיש לי אינטרס עלום להשחיר איזה מפתחת מפולין שקניתי את כל המשחקים שלה.
אבל על מה ששאלת ספציפית אני יתן קישור, אם חשוב לך לדעת בוודאות גם על דברים אחרים תמיד אפשר לעשות חיפוש בגוגל - http://wccftech.com/cd-projekt-the-witc ... -gameplay/

לא חושב שיש פאק באמינות שלך, פשוט לא הכרתי את ההתבטאות הזו של CDP והיא נשמעה הזויה ברמות כאלו שלא ברור לי איך זה עבר אנשי PR. להגיד משהו כמו "סטירה לפנים" יש פוטנציאל מאד נפיץ כי אפשר לפרש "slap in the face" ביותר מצורה אחת ולא לטובה, אבל נראה שהם באמת אמרו את זה... וואו.
אני רק אומר, אנחנו נמצאים בפורום שבו לא כל אחד עוקב אחרי כל ההיסטוריה של כל משחק. אם מתייחסים לתוכן כזה או אחר שלא עלה בדיון כבר קודם, הכי פשוט זה לקשר למקור כדי שכל מי שלא מכיר יוכל לדעת במה מדובר.

ובכל מקרה, לא צריך הבנה טכנית גבוהה מאד בשביל לפרש טריילר אבל כן צריך לדעת שתוכן שמוצג בשלב כל כך מוקדם הוא אך פעם לא משהו שקרוב לייצג את המוצר הסופי (שיכול להשתנות לטובה או לרעה). זה כמו שצריך לדעת שתמונות bullshot שרונדרו ברזולוציה גבוהה עם הגדרות מקסימליות הן יותר תצוגת תכלית של איך המנוע היה עובד אם לא היתה מגבלת משאבים, ושזה הרבה מעבר לרמת הפירוט שתקבל במשחק הסופי בפועל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2015, 10:28

יש כבר רשמים מהפאץ' DAY 1 שיוצא עוד כמה שעות, הוא משפר הצללה, צמחייה ופריימים, לפי הדלפות.
אבל עוד כמה שעות נדע בדיוק מה וכמה.

עד אז - השוואה בין גירסת הPS4 לPC... ההבדלים ממש זניחים, ברמה שזה ממש מפתיע, לפחות אותי:

מעניין אם יצליחו לייצב את גירסת הPS4 על 30 בלי נפילות...
אם כן זה יהיה אחד הפורטים המוצלחים והמפתיעים ביותר.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 18 מאי 2015, 11:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2015, 10:55

DrKeo כתב:אני חושב שזה הטריילר הזה בלינג.
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_w ... 86_en.html

לא, דיברתי על הסרטון שעידן אמר שמראה שאין הבדלים בין ה PS4 ל PC, אני כבר מכיר את הטריילרים המבולשטים שמתלוננים עליהם :)

עידן, הנקודה שלי היתה 720P או 1080P (באייפון שלי אני לא רואה שהסרטונים ששמתי הם 720P) שיוטיוב זה כלי גרוע על מנת לבחון הבדלים, אפילו במשחקים עם הפרש של דור כמו קרייסיס 3 ובטח כשההפרשים עדיין קטנים יותר כמו משחקי PS4 ל PC היום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2015, 10:58

רק עכשיו שמתי לב שזה אותו סרטון שהעלו כבר מקודם... זה מה שקורה שלא עושים קישור נורמלי לסרטון, אני מפספס :)
בכל אופן, זה עדיין נראה פחות או יותר זהה, חוץ מהקטע עם השיער, וכמובן AO טוב יותר בPC.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 18 מאי 2015, 11:07

הסרטונים האלה לא שווים כלום. אני זוכר המון סרטונים שמראים הבדלים זניחים כביכול בין PS3 ל-PC במשחקים שונים (ביושוק אינפיניט, לדוגמה), אבל כשהרצתי אותם בפועל אצלי בבית על אותה טלוויזיה, ההבדלים היו של שמיים וארץ.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2015, 11:11

InterAl כתב:הסרטונים האלה לא שווים כלום. אני זוכר המון סרטונים שמראים הבדלים זניחים כביכול בין PS3 ל-PC במשחקים שונים (ביושוק אינפיניט, לדוגמה), אבל כשהרצתי אותם בפועל אצלי בבית על אותה טלוויזיה, ההבדלים היו של שמיים וארץ.

אני בעצמי עוד כשהייתי בעל PS3 נאיבי קישרתי לך בזמנו סרטון כזה כהוכחה שאתה סתם מתלהב עם ה PC שלך וגרסת ה PS3 שלי של ביושוק אינפיניט לא נופלת בהרבה...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2015, 12:02

די בטוח שביושוק אינפיניט רץ על 720P בPS3, וזה עיקר ההבדל שהיה בולט לאנשים.
פה אפשר לראות שהטקסטורות על HIGH ולא ULTRA ואין AO ואפקטים של NVIDIA שחסרים, כמובן... וברור שהAA לא אותו דבר.
זהו, בערך... הDRAW DISTANCE נראה זהה, המודלים, הרזולוציה... ההבדלים נראים זניחים ביותר, וזה ממש ממש מרשים עבור קונסולה ב-400 דולר.
חשבתי שגירסת הPS4 תהיה מקסימום בהגדרות MEDIUM.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 12:06

ביושוק אינפנט הוא הדוגמה הכי קיצונית שיש כי המשחק הזה קם ונופל על IQ כי הוא כל כך בוהק, צבעוני ומרשים אומנותית כך שכמשחקים אותו ב60FPS ב1080P עם AA טוב הוא נראה פשוט עוצר נשימה. אבל כן, בכלליות אי אפשר לעשות השוואה גרפית ביוטיוב. כלומר אנחנו בקושי מצליחים להעריך גרפיקה של משחק לפני שיוצאת גרסת הגיימרסייד אז נעשה השוואות עדינות של איכות טקסטורות, אפקטים וכדומה ביוטיוב?

לאסקין, אני יודע שאמרו שהDD מאוד שונה בפס4 ובPC כך שאם לא הצלחת לראות את זה בסרטון, או שבסוף אין באמת הבדל או שיש וזה מוכיח את הנקודה שאי אפשר להשוואת סרטוני יוטיוב :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 מאי 2015, 12:17

אני אף פעם כמעט לא מצליח לראות הבדלים בין כמעט שום גרסא אלא זה ממש משהו גס כמו חצי רזולוציה בהשוואה של פס4 מול פס3. דרך אגב, זה גם לא משנה, כשאתה משחק בפס4 אתה לא יודע מה אתה מפסיד בפיסי אם בכלל. אבל מה שכן, ירידות פריימים כן מרגישים ולצערנו זה קיים בצורה כזאת או אחרת במשחק, עד כדי שכל הביקורות ציינו זאת כבעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 12:25

ביושוק אינפנט על הפס3 והPC זה הפרש פשוט תהומי. עכשיו שהקונסולות חדשות יחסית מן הסתם לא יהיה הפרש תהומי כמו שהיה עם ביושוק שיצא כשהקונסולות היו בנות 8. כשהקונסולות האלה יהיו בנות 3, ההפרש יהיה כבר גדול. עכשיו הן בנות שנה וחצי, יש עוד זמן עד שזה יגיע. מה שבטוח, בהגדרות פס4 ה970 תמיד יריץ את המשחק ב1080P עם AA טוב וב-60 נעול.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2015, 12:26

DrKeo כתב:לאסקין, אני יודע שאמרו שהDD מאוד שונה בפס4 ובPC כך שאם לא הצלחת לראות את זה בסרטון, או שבסוף אין באמת הבדל או שיש וזה מוכיח את הנקודה שאי אפשר להשוואת סרטוני יוטיוב :)

אולי אתה מדבר על DD בקטע של LOD... אני מדבר על כמה רחוק אתה יכול לראות עצמים, ולפחות מהקטע של "הנוף בטירה" - שתי הגרסאות נמצאות על ULTRA.
יש סרטון שמראה את ההבדלים בDD בגירסת הPC, ואתה בכלל לא רואה את ההרים הרחוקים, ובטח שלא את העצים שעליהם, אבל באותה סצינה בגירסת הPS4 רואים למרחק של הULTRA, עם כל העצים וזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 12:30

Laskin כתב:
אולי אתה מדבר על DD בקטע של LOD... אני מדבר על כמה רחוק אתה יכול לראות עצמים, ולפחות מהקטע של "הנוף בטירה" - שתי הגרסאות נמצאות על ULTRA.
יש סרטון שמראה את ההבדלים בDD בגירסת הPC, ואתה בכלל לא רואה את ההרים הרחוקים, ובטח שלא את העצים שעליהם, אבל באותה סצינה בגירסת הPS4 רואים למרחק של הULTRA, עם כל העצים וזה.

אין לי מושג איזה הגדרות גרפיות יש במשחק כך שאני לא יכול להגיד לך, גם לא ראיתי השוואות מקצועיות.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 18 מאי 2015, 12:55

התחלתי אתמול לשחק בגירסת ה-PS4. שנראית אחלה (אם כי רצה ממש לא להיט. לא רק פריימים, גם כל מיני פאקים קטנים בעולם שאמנם צפויים במשחק בסדר גודל כזה אבל מפציעים כאן ממש ממש מוקדם).

שיחקתי כלום זמן, אבל אני חייב לציין שאלוהים - כמה ההתחלה של המשחק הזה משעממת. כאילו, ברצינות. אפשר היה לקוות שמישהו ב-CDPR ילמד איך בונים קצב נכון, בטח בהתחלה של משחק של עשרות שעות - אבל זה פשוט משמים (והיה אותו דבר בדיוק בוויצ'ר הראשון. בשני לא שיחקתי). מקווה לצלוח את השעמום ולהגיע לחלקים המעניינים.

כמו כן - ב-Giant Bombcast האחרון ג'ף גרטסמן ממש התלונן על זה שאנימצית הדמות מגבילה את מהירות ההתחלה בשניה הראשונה של כל תנועה. הוא צודק. זה מעצבן ברמות אחרות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 38 אורחים