idan כתב:קודם כל, אני מעריך את ההסבר, אבל לא היה בו צורך מאחר וכתבתי במשפט הראשון של ההודעה שהגבת עליה שהטריילר לא אמיתי. יחד עם זאת, זה משום מה לא מנע מהם לכתוב בתחילת הטריילר In game footage, מצחיק איך זה עובד אה?
swym כתב:כי זה אכן in game footage. על משחק שהוא work in progress עם מנוע Work in progress, כלים שהם work in progress (כל מה שראית מצד Nvidia למשל לא היה קיים בזמנו) ומיועד לצאת שנתיים מאוחר יותר. ככה שאת הsettings אתה מתאים להערכות שלך לגבי החומרה העתידית - שום דבר עדיין לא קבוע בנקודה הזו.
גם לא ברורים לי כל הדיבורים על "אמרו דברים כמו X". לי לא זכור מה הם אמרו ולא אמרו ואני בטוח שאני לא היחיד, ומאחר ואנחנו נמצאים באינטרנט אז זה צריך מאד פשוט להביא פשוט קישור לפעם שבה הם אמרו "אנחנו לא חושפים את הגדרות ה ultra כי אנחנו רוצים ששחקני ה pc יקבלו כאפה שהם יראו אותם בפעם הראשונה" - במידה ולא מדובר בסתם פרשנות אישית.
idan כתב:"היה אי פעם משחק על הפיסי שבו ההבדלים בין נמוך לאולטרה לא היו ענקיים יחסית? "
נו בוודאי, בפורטים ישירים מהקונסולה... זאת בדיוק הנקודה שלי.
"באמת נראה לך הגיוני לשפוט הבדלים ביוטיוב? "
כן, מאוד הגיוני. אף פעם לא ראית השוואה אחת ביוטיוב, מבין האלפים, שמראה הבדלים?
התנין כתב:תקשיבו, אני בור בנושא לחלוטין ויכול להיות שהשאלה שלי תישמע די מצחיקה אבל בעיניי זה לא כ"כ מובן מאליו.
האם מפתחות המשחקים משתמשות בכרטיסי מסך מפותחים יותר מהכרטיסים הכי טובים שנמצאים בהישג ידם של הגיימרים? אני שואל כי פשוט ראיתי הרגע טריילר של הוויצר 3, וליותר מרגע אחד הייתי בטוח שמדובר בסרט אמיתי.
idan כתב:הסטנדרטים שלך לא נמוכים
זה cgi, בערך נראה הכי טוב שאפשר. הטריילר מדהים אגב, כל הפרטים הקטנים בסיפור הקצר שהוא מספר זה נטו דברים שנלקחו מהגיימפלי של המשחק.
ו DrKeo , רק הערה אחת. אנחנו מדברים פה רק על הטריילר של 2013, אבל הם פירסמו גם את הטריילר הזה - https://www.youtube.com/watch?v=HtVdAasjOgU&hd=1 שנראה לא פחות טוב, כמה חודשים לפני שהמשחק היה אמור לצאת בתאריך המקורי שלו.
idan כתב:
קודם כל, בזמנו המשחק היה מיועד לצאת שנה לאחר מכן. שנית, חבל שהם בחרו לציין רק את החלק הראשון בהסבר שלך, והתעקשו על כך שהמשחק נראה ככה במשך שנים. אולי זה היה טריילר שמיועד רק לאנשים עם הבנה טכנית מאוד גבוהה ויכולת מופלאה לקרוא בין השורות? יכול להיות.
ומה לא ברור?
אם אתה חושב שיש לי פאק באמינות זה עניין שלך, לא באמת קריטי לי להוכיח אחרת על כל טיעון שאני מביא. אני יוצא מנקודת הנחה סבירה שאנשים לא חושבים שיש לי אינטרס עלום להשחיר איזה מפתחת מפולין שקניתי את כל המשחקים שלה.
אבל על מה ששאלת ספציפית אני יתן קישור, אם חשוב לך לדעת בוודאות גם על דברים אחרים תמיד אפשר לעשות חיפוש בגוגל - http://wccftech.com/cd-projekt-the-witc ... -gameplay/
DrKeo כתב:אני חושב שזה הטריילר הזה בלינג.
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_w ... 86_en.html
InterAl כתב:הסרטונים האלה לא שווים כלום. אני זוכר המון סרטונים שמראים הבדלים זניחים כביכול בין PS3 ל-PC במשחקים שונים (ביושוק אינפיניט, לדוגמה), אבל כשהרצתי אותם בפועל אצלי בבית על אותה טלוויזיה, ההבדלים היו של שמיים וארץ.
DrKeo כתב:לאסקין, אני יודע שאמרו שהDD מאוד שונה בפס4 ובPC כך שאם לא הצלחת לראות את זה בסרטון, או שבסוף אין באמת הבדל או שיש וזה מוכיח את הנקודה שאי אפשר להשוואת סרטוני יוטיוב
Laskin כתב:
אולי אתה מדבר על DD בקטע של LOD... אני מדבר על כמה רחוק אתה יכול לראות עצמים, ולפחות מהקטע של "הנוף בטירה" - שתי הגרסאות נמצאות על ULTRA.
יש סרטון שמראה את ההבדלים בDD בגירסת הPC, ואתה בכלל לא רואה את ההרים הרחוקים, ובטח שלא את העצים שעליהם, אבל באותה סצינה בגירסת הPS4 רואים למרחק של הULTRA, עם כל העצים וזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים