נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 14:02

זה היה עליו גם הנחה כזו, ומה שהבאת אז יצא איזה 72 דולר נדמה לי. אני עדיין אקנה בפחות מ-70, אבל מניח שעוד בקיץ נוכל למצוא אותו גם בסביבות ה-60.

רק שיהיה ברור - זה לא שלא קניתי אותו כי חשבתי שזה חרא מבצע או לא משתלם... אני רק לקחתי את הסיכון כי חשבתי ועדיין חושב - שזה לא המבצע הכי הכי משתלם.
אגב, אם לא היה הוויצ'ר שיעסיק אותי - הייתי אולי קופץ על המבצע הזה. אבל יש אותו, אז אני לא לחוץ לשחק בהשקה או בכלל עד החגים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 14:11

על מה אתה מדבר, יוצא לך 57$ למשחק ולסיזן פאס, זה יותר טוב ממה שביקשת, אתה מעדיף להאשים את המבצע במקום את התינוק :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 14:14

Laskin כתב:זה היה עליו גם הנחה כזו, ומה שהבאת אז יצא איזה 72 דולר נדמה לי. אני עדיין אקנה בפחות מ-70, אבל מניח שעוד בקיץ נוכל למצוא אותו גם בסביבות ה-60.

רק שיהיה ברור - זה לא שלא קניתי אותו כי חשבתי שזה חרא מבצע או לא משתלם... אני רק לקחתי את הסיכון כי חשבתי ועדיין חושב - שזה לא המבצע הכי הכי משתלם.
אגב, אם לא היה הוויצ'ר שיעסיק אותי - הייתי אולי קופץ על המבצע הזה. אבל יש אותו, אז אני לא לחוץ לשחק בהשקה או בכלל עד החגים.

אני רק אומר שאת בטמן לא תמצא במחיר יותר טוב בחודשים הקרובים כנראה והוא במחיר אדיר, כמעט חצי מחיר. הSP, אותו אתה יכול לקנות מאוחר יותר כשיהיה איזה 30% הנחה איפשהו וכל החבילה תצא לך בסוף בערך 60.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 14:25

bling כתב:על מה אתה מדבר, יוצא לך 57$ למשחק ולסיזן פאס, זה יותר טוב ממה שביקשת, אתה מעדיף להאשים את המבצע במקום את התינוק :)

מעולם לא היה דבר כזה. או שפיספסתי/לא חישבתי כמו שצריך.
אולי אתה חישבת לפי מי שקיבל גם קוד הנחה כי קיבל את הקוד לוויצ'ר באיחור. לצערי הרב - לא קיבלתי אותו באיחור אז לא הגיע לי שום פיצוי :(

נדב, מסכים שזה סיכון מסויים אבל לקחתי אותו כי כמו שאמרתי - אני לא לחוץ. זה המשחק שאני הכי יהנה ממנו השנה, אני די בטוח בזה, אבל כרגע אין זמן אז לקחתי את הסיכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 14:27

תקנה את המשחק ותסתום את הפה שלך לסקין!!!!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 14:28

Laskin כתב:
מעולם לא היה דבר כזה. או שפיספסתי/לא חישבתי כמו שצריך.
אולי אתה חישבת לפי מי שקיבל גם קוד הנחה כי קיבל את הקוד לוויצ'ר באיחור. לצערי הרב - לא קיבלתי אותו באיחור אז לא הגיע לי שום פיצוי :(

נדב, מסכים שזה סיכון מסויים אבל לקחתי אותו כי כמו שאמרתי - אני לא לחוץ. זה המשחק שאני הכי יהנה ממנו השנה, אני די בטוח בזה, אבל כרגע אין זמן אז לקחתי את הסיכון.

בוא תסביר לי מה זה:
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1054190

די אין לך תירוצים!!1

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 14:32

הולי שיט, זה יוצא 54$ לבטמן + הSP. לאסקין, עכשיו באמת תסתום את הפה ותקנה :)

זה ממש מבאס שאין את הקופון על הSP לבדו. מענישים אותי שקניתי את בטמן מראש :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 14:35

מנסה, הוואוצ'ר לא עובד.
ברור שבמחיר הזה אני קונה!!!!

הוא רושם לי
UNABLE TO ADD THE VOUCHER
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 02 יוני 2015, 14:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 יוני 2015, 14:37

Stick כתב:יש לי שאלה די כללית ואולי אפילו טפשית, אבל תסלחו לי כי אני לא מבין בזה כלום :).
אני עדיין לא יודע אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך בתקופה הקרובה, אבל אם נניח אני מחליט להחליף רק את הכרטיס מסך, זה עובד?

מאוד פשוט, תכנס למחשב, תבדוק מה הדגם של הלוח אם (נמצא בDevice manager), תכנס לאינטרנט, תראה את הסכמה ואם יש לך PCIEX16 גם אם הוא מדור שני ולא שלישי אתה מסודר, כמובן שגם לבדוק שיש לך ספק מספיק גדול. בדרך כלל אנשים קונים כבר כמה שנים 500W בDefualt, אז כל עוד אתה שם בטוח אתה מסודר. למרות שבתכלס גם בפחות מזה אין בעיה. פשוט תבדוק את הצריכה בעומס של המעבד והכרטיס מסך על פי אתר היצרן.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 02 יוני 2015, 14:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 14:38

זה כבר קיים עוד ממזמן והדיל נגמר היום, אתה חייב להצליח לקנות היום או שהלך הדיל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 14:39

bling כתב:זה כבר קיים עוד ממזמן והדיל נגמר היום, אתה חייב להצליח לקנות היום או שהלך הדיל.

עובדתית - לא עובד. וניסיתי לשנות עם HOLA! את המיקום לארה"ב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 14:41

זה כן עובד לי, לא יודע למה זה לא עובד לך. עם הSP לבד זה לא עובד לי ואת המשחק ללא הSP אני לא יכול לקנות כי קניתי אותו כבר שם אבל את הגרסה האולטימטיבית זה כן נותן לי לקנות והוואצ'ר עובד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 14:46

הא! מסתבר שאתה חייב להרשם לשירות הודעות האימייל שלהם כדי שזה יעבוד.
שיניתי בהגדרות המשתמש שלי ו"נרשמתי", עשיתי SAVE ו....עבד!!
מליון תודות לכם!
אתם רואים? הצלחתי להשיג במחיר זול יותר ממה שהיה עד עכשיו!
עלה בדיוק 53.99 דולר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2015, 14:48

אז עכשיו יש לך הוויטצ׳ר ובהמשך תצטרך לעשות רוטציה עם באטמן ובין לבין יש E3.
מסכן הילד :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 14:49

הילדה. ואין לי מושג מה אעשה... אולי אשחק בוויצ'ר כשהיא תישן ביום, ובבאטמן בלילות :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 14:58

אצלי זה ילד כך שהקונסולה הבאה של נינטנדו תהיה אצלי בבית, נתן לילד לגדול בלי מריו קארט? מה אנחנו מדינת עולם שלישי?

אני מרגיש שאני חופר לעצמי בור בגלל שאני משחק מלא בGTA ONLINE. אני הולך להתקע עם הוויצ'ר ובטמן במקביל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 15:03

לא יודע אם אני רוצה שהילדה שלי תשחק בקונסולה לפני גיל 6, כך שאני לא בטוח שזה יקרה, אבל אין ספק שאם היא תהיה קונסולה טובה שגם אני אוכל להנות ממנה, לפחות קצת - אז אקנה אותה בלי לחשוב פעמיים.
גם בעוד 6 שנים זה יהיה מאוד זול. ויהיה יותר מבחר. אבל נראה לי שאני אדלג איתה על הדור הבא...
לגבי מריו קארט - אני לא בטוח שאני רוצה שהיא תריב עם כל החברים שלה בגיל כל כך צעיר. אולי מאוחר יותר ;)

ושוב שכחת את MGS5 ברשימה שלך
:P

אגב, אתה עושה את מה שהמלצתי לך לעשות בGTA ONLINE? משימות דרך הנייד?
ככה לא תחכה כמעט בכלל בלובי, ואם "נפלת" על קבוצה גדולה וטובה - אתה ממשיך איתם לעוד משימות/מירוצים.
אני חייב לציין שוב כמה המירוצים אדירים ומגוונים. וזה גם חשוב, כי רק ככה אפשר להשיג את השדרוגים הטובים למכוניות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:12

Laskin כתב:לא יודע אם אני רוצה שהילדה שלי תשחק בקונסולה לפני גיל 6, כך שאני לא בטוח שזה יקרה, אבל אין ספק שאם היא תהיה קונסולה טובה שגם אני אוכל להנות ממנה, לפחות קצת - אז אקנה אותה בלי לחשוב פעמיים.
גם בעוד 6 שנים זה יהיה מאוד זול. ויהיה יותר מבחר. אבל נראה לי שאני אדלג איתה על הדור הבא...
לגבי מריו קארט - אני לא בטוח שאני רוצה שהיא תריב עם כל החברים שלה בגיל כל כך צעיר. אולי מאוחר יותר ;)

ושוב שכחת את MGS5 ברשימה שלך
:P

אגב, אתה עושה את מה שהמלצתי לך לעשות בGTA ONLINE? משימות דרך הנייד?
ככה לא תחכה כמעט בכלל בלובי, ואם "נפלת" על קבוצה גדולה וטובה - אתה ממשיך איתם לעוד משימות/מירוצים.
אני חייב לציין שוב כמה המירוצים אדירים ומגוונים. וזה גם חשוב, כי רק ככה אפשר להשיג את השדרוגים הטובים למכוניות.

הבעיה העיקרית במירוצים רנדומאלים היא שהשדרוגים מבוססים סוג מירוץ, זה די מגוחך. יש לי כרגע "למבורגיני" במשחק שהיא בקטגורית הSUPERCARS. כלומר אני חייב לנצח (לא לשחק, לנצח) X מירוצים בתוך SUPERCAR (לא ספורט, לא OFF ROAD, לא אופנוע, SUPERCAR) וזה הופך את האתגר הזה לפחות או יותר בלתי אפשרי בלי סוג של גריינדינג. אם יש לי המון זמן ביום מסויים ואני אשב ואשחק 20 מירוצים שונים בRANDOM, רק 3-4 מהם יהיו עם SUPER CAR ואולי באחד מהם אני אנצח מתוך 10 שחקנים. זה אומר שבשביל שדרוג שדורש עוד 15 נצחונות עם SUPER CAR אני אצטרך לשחק איזה חודש שלם רק מירוצים אלה אם אני עושה גריינדינג על מירוץ מסויים.

אגב זה מה שעשיתי, מצאתי מירוץ סופר קצר, הגדרתי אותו עם LAP בודד ושחקתי אותו שוב ושוב עד שהשגתי את ה15 נצחונות האלה. זה נוראי.

שאלה, אם מישהו במקרה יודע את התשובה. אם אני מתקין טורבו זה משפר לי את התאוצה, אם אני משדרג את הGEAR זה משדרג לי את התאוצה ואם אני משדרג את המנוע זה משדרג לי את התאוצה. העניין הוא, אם אני אתקין טורבו זה ממלא את המד של התאוצה עד הסוף. האם זה אומר ששאר השדרוגים מיותרים? אחרי שהתקנתי טורבו והמד תאוצה שלי הוא מלא לגמרי זה אומר שאם אני אשפר את הGEAR שום שיפור לא יקרה ברכב? ואם באמת לא יקרה שום שיפור למה לעזאזל יש לי שיפורים במאות אלפי דולרים שלא תורמים לי כלום?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 15:18

זה עד הסוף אבל נדמה לי ש"נשלט" פחות טוב בלי השדרוגים האחרים.
אני חושב שניצחון לא חייב להיות מקום ראשון, אלא אחד מהראשונים, תלוי כמה אנשים יש.
הכי כיף זה לעשות מירוצים עם חברים ואז יש סיכוי כמעט תמיד... בכל אופן - המירוצים כל כך משוגעים ומגוונים שלא באמת אכפת לי איזה מקום אני לפעמים. כאוס טוטאלי. יותר כיף מכל משחק מירוצים ארקיידי אחר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:20

Laskin כתב:זה עד הסוף אבל נדמה לי ש"נשלט" פחות טוב בלי השדרוגים האחרים.
אני חושב שניצחון לא חייב להיות מקום ראשון, אלא אחד מהראשונים, תלוי כמה אנשים יש.
הכי כיף זה לעשות מירוצים עם חברים ואז יש סיכוי כמעט תמיד... בכל אופן - המירוצים כל כך משוגעים ומגוונים שלא באמת אכפת לי איזה מקום אני לפעמים. כאוס טוטאלי. יותר כיף מכל משחק מירוצים ארקיידי אחר.

כן, זה מאוד כיף אבל להתחשב בזה שמדובר בסוג של MMO, זה לא באמת מקדם אותך למטרות שלך שקשורות לרכב. זה כן מקור הכנסה ו-XP נחמד. בכל מקרה אני מתרכז בהייסטים אבל חלקם מאוד קשים לתאום. ביחוד ההייס השני שדורש משני אנשים להתחמק ממטוסי קרב שמפציצים אותם בזמן ששניים אחרים צריכים לברוח מכלא מפוצץ בשומרים שיורים עליהם ואם אפילו שחקן אחד מת המשימה נכשלת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2015, 15:25

האמת שזה ההייסט היחיד שעשיתי מלא פעמים וכמעט בכל תפקיד. מת עליו! עם אנשים שיודעים מה הם צריכים לעשות הוא ממש ממש קל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2015, 15:28

לשמוע אתכם מדברים על GTA ONLINE גורם לי כמעט להיות עצוב שהמשחק היחיד שכנראה אשחק בתקופה הקרובה הוא UNITY.
אז אני נזכר כמה הוא פאקינג יפה ופחות מפריע לי...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2015, 15:51

Laskin כתב:האמת שזה ההייסט היחיד שעשיתי מלא פעמים וכמעט בכל תפקיד. מת עליו! עם אנשים שיודעים מה הם צריכים לעשות הוא ממש ממש קל.

לצערי הרב חברים שלי ו-GTA לא הולכים יחד. או במילים אחרות שני החבר'ה בכלא מתים אלף פעם ברצף בזמן שאני עושה סיבובים באויר עם המטוס ומחכה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 יוני 2015, 19:31

Laskin כתב:
רגע, ולפני זה הבנת את המקום שלו? :) הכרטיס היה ממש לא משתלם עוד כשיצא, במיוחד כשיש את ה970 שנותן ביצועים לא רחוקים ממנו... מהתחלה ה-980 לא היה אמור לעלות יותר מ-450 דולר, והירידה במחיר עכשיו הייתה צריכה להיות ל-400 דולר, וה-970 ל-300.

בקשר לחלונות 10 - לחצתי על הכפתור ליד השעון והוא אמר לי שאני מקבל אותו בחינם, ולא לתקופת נסיון... זאת אומרת חינם חינם? לא בדיוק מבין מה הלך שם :)

לפני זה הבנתי שהוא הכרטיס הכי יקר שלהם לפני הטיטאן. לא את הסיבה להפרש במחיר. אבל במחיר הנוכחי שלו, למול הTi, אין לו ממש זכות קיום.

בנוגע לחלונות 10 - אין ממש מה להבין. זה כבר הוכרז ודובר רשמית בכל האינטרנט, וגם אם סתם היית מסתכל כמה הודעות מעליך, היית מבין.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2015, 21:11

סוף סוף VALVE מיישרים קו עם EA ומציעים החזרים למה שנרכש דרך סטים.
החל מעוד שבועיים יהיה אפשר לבקש החזר על כל רכישה (כמעט) בסטים, ללא קשר לסיבה. זה יכול להיות כי הוא לא מצא חן בעיניכם, כי הוא לא עבד טוב במחשב, או כל סיבה אחרת. אפשר יהיה לבקש החזר 14 ימים אחרי הרכישה וכל עוד לא שיחקתם יותר משעתיים.
אם הזמנתם את המשחק מראש, אפשר לבטל את הרכישה עד יציאת המשחק והספירה של שבועיים מתחילה מיום יציאת המשחק.
יהיה ניתן לבקש החזר גם במקרים גבוליים (נניח, שלושה שבועות אחרי הרכישה ואחרי 3 שעות משחק) וVALVE יפעילו את שיקול דעתם ויחליטו בכל מקרה כזה לגופו.

קיימים מקרים בהם לא יהיה אפשר להחזיר רכישות, למשל כאשר הDLC עושה איזה שינוי שלא ניתן לבטל (לדוגמא, אם הוא העלה את הרמה של הדמות ולא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור), או במקרה של סרטים.

צעד מתבקש מאוד. הגיע הזמן.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים