Laskin כתב:זה היה עליו גם הנחה כזו, ומה שהבאת אז יצא איזה 72 דולר נדמה לי. אני עדיין אקנה בפחות מ-70, אבל מניח שעוד בקיץ נוכל למצוא אותו גם בסביבות ה-60.
רק שיהיה ברור - זה לא שלא קניתי אותו כי חשבתי שזה חרא מבצע או לא משתלם... אני רק לקחתי את הסיכון כי חשבתי ועדיין חושב - שזה לא המבצע הכי הכי משתלם.
אגב, אם לא היה הוויצ'ר שיעסיק אותי - הייתי אולי קופץ על המבצע הזה. אבל יש אותו, אז אני לא לחוץ לשחק בהשקה או בכלל עד החגים.
bling כתב:על מה אתה מדבר, יוצא לך 57$ למשחק ולסיזן פאס, זה יותר טוב ממה שביקשת, אתה מעדיף להאשים את המבצע במקום את התינוק
Laskin כתב:
מעולם לא היה דבר כזה. או שפיספסתי/לא חישבתי כמו שצריך.
אולי אתה חישבת לפי מי שקיבל גם קוד הנחה כי קיבל את הקוד לוויצ'ר באיחור. לצערי הרב - לא קיבלתי אותו באיחור אז לא הגיע לי שום פיצוי![]()
נדב, מסכים שזה סיכון מסויים אבל לקחתי אותו כי כמו שאמרתי - אני לא לחוץ. זה המשחק שאני הכי יהנה ממנו השנה, אני די בטוח בזה, אבל כרגע אין זמן אז לקחתי את הסיכון.
Stick כתב:יש לי שאלה די כללית ואולי אפילו טפשית, אבל תסלחו לי כי אני לא מבין בזה כלום.
אני עדיין לא יודע אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך בתקופה הקרובה, אבל אם נניח אני מחליט להחליף רק את הכרטיס מסך, זה עובד?
bling כתב:זה כבר קיים עוד ממזמן והדיל נגמר היום, אתה חייב להצליח לקנות היום או שהלך הדיל.
Laskin כתב:לא יודע אם אני רוצה שהילדה שלי תשחק בקונסולה לפני גיל 6, כך שאני לא בטוח שזה יקרה, אבל אין ספק שאם היא תהיה קונסולה טובה שגם אני אוכל להנות ממנה, לפחות קצת - אז אקנה אותה בלי לחשוב פעמיים.
גם בעוד 6 שנים זה יהיה מאוד זול. ויהיה יותר מבחר. אבל נראה לי שאני אדלג איתה על הדור הבא...
לגבי מריו קארט - אני לא בטוח שאני רוצה שהיא תריב עם כל החברים שלה בגיל כל כך צעיר. אולי מאוחר יותר![]()
ושוב שכחת את MGS5 ברשימה שלך![]()
אגב, אתה עושה את מה שהמלצתי לך לעשות בGTA ONLINE? משימות דרך הנייד?
ככה לא תחכה כמעט בכלל בלובי, ואם "נפלת" על קבוצה גדולה וטובה - אתה ממשיך איתם לעוד משימות/מירוצים.
אני חייב לציין שוב כמה המירוצים אדירים ומגוונים. וזה גם חשוב, כי רק ככה אפשר להשיג את השדרוגים הטובים למכוניות.
Laskin כתב:זה עד הסוף אבל נדמה לי ש"נשלט" פחות טוב בלי השדרוגים האחרים.
אני חושב שניצחון לא חייב להיות מקום ראשון, אלא אחד מהראשונים, תלוי כמה אנשים יש.
הכי כיף זה לעשות מירוצים עם חברים ואז יש סיכוי כמעט תמיד... בכל אופן - המירוצים כל כך משוגעים ומגוונים שלא באמת אכפת לי איזה מקום אני לפעמים. כאוס טוטאלי. יותר כיף מכל משחק מירוצים ארקיידי אחר.
Laskin כתב:האמת שזה ההייסט היחיד שעשיתי מלא פעמים וכמעט בכל תפקיד. מת עליו! עם אנשים שיודעים מה הם צריכים לעשות הוא ממש ממש קל.
Laskin כתב:
רגע, ולפני זה הבנת את המקום שלו?הכרטיס היה ממש לא משתלם עוד כשיצא, במיוחד כשיש את ה970 שנותן ביצועים לא רחוקים ממנו... מהתחלה ה-980 לא היה אמור לעלות יותר מ-450 דולר, והירידה במחיר עכשיו הייתה צריכה להיות ל-400 דולר, וה-970 ל-300.
בקשר לחלונות 10 - לחצתי על הכפתור ליד השעון והוא אמר לי שאני מקבל אותו בחינם, ולא לתקופת נסיון... זאת אומרת חינם חינם? לא בדיוק מבין מה הלך שם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים