Klayman כתב:ואלב הוציאה בטא לסטים OS 2.0. והוו.
DrKeo כתב:כן, זה כזה פטתי שDOTA 2 זה המשחק SOURCE 2 הראשון. החברה הזאת ויתרה על פיתוח משחקי AAA.
Klayman כתב:אני די משוכנע שכיום אין בואלב אנשים שאשכרה יכולים להרים משחק בסגנון HL.
ואגב, זה בדיוק מה שאמרתי אחרי ששמעתי את הפודקאסט ההוא - גייב ממש מתגעגע לעבודה במיקרוסופט ולפיתוח מערכות הפעלה.
DrKeo כתב:Klayman כתב:אני די משוכנע שכיום אין בואלב אנשים שאשכרה יכולים להרים משחק בסגנון HL.
ואגב, זה בדיוק מה שאמרתי אחרי ששמעתי את הפודקאסט ההוא - גייב ממש מתגעגע לעבודה במיקרוסופט ולפיתוח מערכות הפעלה.
אני חושב שרוב הצוות הישן עדין שם, לפחות הגדולים. לדעתי רק קיילי ביילי עזב מהגדולים. חוץ מזה הם הוציאו משחק AAA גדול לפני 4 שנים, כלומר בטוח יש שם אנשים, השאלה מה הם עושים חוץ מאשר לעבוד על כל מני DOTA, מנועים ו-VR כל היום. אני מקווה שלא שמענו מהם כי הם בונים איזה חוויה בלעדית לVR, נראה לי שזאת התקווה האחרונה כי גייב צריך את זה בשביל לקדם את מערכת ההפעלה שלו
Klayman כתב:יש לנו את ''המושג'' מהריאיון של גייב אצל קילי - ''אם מספיק אנשים רוצים לעשות X הם עושים אותו''. כנראה שאנשים שם פשוט לא רוצים.
Klayman כתב:יש לנו את ''המושג'' מהריאיון של גייב אצל קילי - ''אם מספיק אנשים רוצים לעשות X הם עושים אותו''. כנראה שאנשים שם פשוט לא רוצים.
Klayman כתב:מהפה שלכם....
מזמן לא רציתי לטעות כ"כ. מת למשחק חדש שלהם. עדיפות גדולה מאוד לסינגל פלייר. אבל אני גם לא ממש סומך על זה.. כי בראיון ההוא (אפשר לדפדף פה קצת אחורה ולראות מה כתבתי) גייב גם אמר ש"אם הם ישיקו סינגל חדש, זה יהיה רק על סמך הלקחים מפורטל 2". אולי זאת סתם הטעיה מכוונת אבל כל ה"אם נשיק.. אז רק על סמך" לא הציג לי תמונה כאילו משהו מתבשל בכלל. אני גם באמת לא רואה את האינטרס, מבחינתם כרגע. עדיף לעשות מלא כסף על משחקים של אחרים ובו זמנית לפתח passion projects כמו החומרה, שלא יזיקו יותר מדי לשורה התחתונה או לשם של החברה, אם יכשלו.
DrKeo כתב:רק שהדמואים בסטים גדולים כי יש פי כמה יותר משחקים כל שנה בסטים והם מגיעים מאינדים קטנים ומפיצות עצמאיות לרוב. אני מנחש שקאז מדבר על משחקים גדולים, שפעם היית מקבל דמואים לHL ולDEAD RISING או לRE5 או לCALL OF DUTY והיום אין בכלל משחקים גדולים שמוציאים דמואים פחות או יותר.
bling כתב:סווים אתה אוסף פה פירורים, בתכל׳ס דמואים זו חיה נכחדת, כל שבוע אני נכנס לחנות של סוני לראות אם העלו משהו וברוב המקרים אין כלום וכשיש משהו, זה תמיד זבלה שאני אפילו לא מכיר, איזה משחק פלאש שמעשהו פיתח והעלה לי ל PSN.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 77 אורחים