דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

הודעהעל ידי Klayman » 23 מאי 2013, 07:58

אני משער שאם יגיע היום, בעוד איזה 15-20 שנה ככה, שמיקרוסופט תחליט לסגור את שרתי הלייב לX1, אז היא תשחרר אותה מהDRM, שגם ככה לא יעניין אף אחד עד אז, כי כנראה הרוב המכריע של המשחקים יהיה בהורדה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 מאי 2013, 09:26

וכולנו נשתמש כבר באיזה משהו בסגנון המארט גלאס של גוגל

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 09:56

GolanBerlin כתב:
אה, על מה אתה מדבר? אני בן 18. ממש לא ילד. מה לעשות שטלוויזיה אני רואה בממיר HD של YES שלי, ולא בקונסולה.

אחי... 18 זה ילד. זה בן אדם שאין לו סלון משלו. ברור לחלוטין שאתה לא הDEMOGRAPHIC. ושלא תחשוב שאני מנסה להעליב כי זה ממש לא הכיוון.

קרירין רק אותך מעניין לשחק במשחקים בני עשור +.

שי האקס בוקס לא יכול להקליט שום דבר. זה דבר מבאס מאוד וכמובן שלא קשור בכלל ליכולות של המכשיר ככה שזה יכול להשתנות ברגע שיעברו כמה עניינים משפטיים בנושא.

נדב כבר נאמר שהתקשורת עם הממיר היא עם IR BLASTER סטנדרטי ככה שלהעביר ערוצים תוכל עם כל ממיר ועד כמה שאני יודע לא יהיה ממיר שיתן תקשורת עם המכשיר... זה יותר מצב שמיק' עושה שותפות עם COMCAST ומקבלת בזמן אמת את לוח השידורים שלה וכו...

קלייימן מה עם הפי'צרים שאמרת שציינתי שלא יעבדו? לא הבנתי על איזה פיצ'רים דיברת.ךךגבי האוטנתיקציה... בווינפון זה שבועיים וזה מכשיר שאין סיכוי שהוא לא מחובר לאינטרנט לפחות פעם ביום ככה שאני לא מאמין שהם יסגרו על 24 שעות. או שזה יהיה יותר משבועיים (כי יש לא מעט חיילים לדוגמא שאין להם אינטרנט בסבבה בשביל זה ואני בטוח שזה חתך באוכלוסיה שחשוב למיק') או שזה יהיה שבוע-שבועיים ויעשו יוצאים מן הכלל בשביל האוכלוסיות האלה (כמו החיילים) מה שנראה לי פחות סביר.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 23 מאי 2013, 10:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 מאי 2013, 10:13

Nucleus_Dawn כתב:
לדעתי, כמות האנשים בעולם המערבי, שעשירים מספיק בשביל שהם בכלל יחשבו על לקנות קונסולות משחקים, אבל אין להם את היכולת להיות מחוברים במהלך 24 שעות ברציפות היא זניחה ולא רלוונטית. אם הDRM הזה קיים (ואף אחד לא יודע אם זה המצב עדין), אז ברור שגם מייקרוסופט חושבים שהם זניחים לעסק שלהם.
דעתך שונה? מהמם. יש לך הוכחות? אשמח לראות אותן.
בטח שאפשר לגנות. אני גם גיניתי את זה ואני חושב שזה לא בסדר.
זה לא סותר את העובדה שהרוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על זה שהם יהיו צריכים להיות מחוברים פעם ב24 שעות, הם אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7 וזה באמת לא יפגע בהם בשום צורה.
התלונה, ברמה מסוימת, במקום. הדרך שבה מתלוננים, ממש לא. אפשר להיות בכיינים, גם על דברים שמוצדק להתלונן עליהם. פשוט צריך לעשות את זה בלי פרופורציה. ההגזמות הללו, בשילוב העובדה הפשוטה שאף אחד מחוץ למייקרוסופט לא יודע אם הDRM הזה בכלל קיים, יוצר מיעוט קולני ובכיין.
למשל, כשאתה זועק לשמים על האסון שב"חיוב התחברות כדי לשחק סינגל", אתה שוכח שאתה נהנה כבר שנים מפלטפורמה שעושה בדיוק את זה. אתה חייב להתחבר לסטים, כדי לשחק בסינגל של משחק, לפחות פעם אחת. אם לא תתחבר לסטים, לא תוכל לשחק במשחקים בסטים. זה לא מפריע לך שם, אז מה קרה פתאום?

נחכה ונראה מה הDRM במציאות, לפני שנצעק, נצרח, נבכה ונייבב. עד אז, באמת שאין הרבה מה להגיד. אם מייקרוסופט תכננו את העמימות ואת שמועת 24 השעות בכוונה, כדי להגיד בE3 שזה סתם שטויות, זה צעד גאוני. אם הם סתם לא סגורים על עצמם, אז חבל.

איזה משחקים היו עם DRM כזה וקיבלו על הראש? אני לא מצליח לזכור אפילו אחד. אני כן מכיר כמה מאות משחקים בסטים שחייבו התחברות לאינטרנט, לפני שיכלתי לשחק בסינגל שלהם, אבל אני לא זוכר שמישהו התלונן על זה.

די.די.די. עכשיו אני מבין למה סווים נתן לך באן בויגיימס\החלטת להפסיק להגיב בפורום 360.

מספיק לדבר מהתחת לעזאזל! זה לא עניין של להיות עשיר, אתה מטומטם?! זה בעיות של כיסוי וספקיות עם היצע חרא במקומות מסויימים! כממו שבזק התחילו עם ה ADSL, אבל איפה שגרתי לא יכלתי להתחבר לזה כי עדיין לא שמו תשתית ומרכזיה קרובה. יש הרבה אנשים בארה"ב (ולמה למען השם אתה מתעלם מכל שאר המדינות?) שמצב האינטרנט והספקיות באיזור שלהם לא ייאפשר להם להשתמש בקונסולה שדורשת חיבור גם כל 24שעות. לאנשים האלה לא הייתה בעיה לקנות לשחק ב360, בפס3 ובכל שאר הקונסולות. אם מיקרוסופט חושבים לנכון לאבד את האנשים האלה כלקוחות, זה עניין שלהם אבל כזה שדורש שהיא תקבל בראש מכל האנשים האלה ומכל מי שלא מסכים עם דרישת חיבור באופן בתכיפות שכזו כדי שתוכל לשחק סינגל. תן לי סיבה אחת טובה לזה.

אין בעיה להתחבר באופן חד פעמי כדי להפעיל משחק. אין בעיה אם הקונסולה דורשת להתחבר פעם בחודש. פעם ב24 שעות משאיר פתח להרבה כאב ראש ובעיות להרבה אנשים בהרבה מדינות.

"העובדה שהרוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על זה שהם יהיו צריכים להיות מחוברים פעם ב24 שעות, הם אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7 וזה באמת לא יפגע בהם בשום צורה." - מדהים. מדהים. קונספירציה! עשית סקר תגיד לי? רגלת אחרי כל מי שהתלונן על העובדה ובדקת מה טיב החיבור שלו? על איזו 'עובדה' אתה פאקינג מדבר?!? אתה יודע מה ההגדרה של 'עובדה'? כנראה לא. אתה גם לא יודע מה ההגדרה של 'בכיינות'. תגיד לי מה 'הדרך' שצריך להתלונן על דבר שאדם לא מסכים איתו לגמרי. מיקרוסופט יכלו להכניס את העניין לפורפורציה - אבל הם לא עושים את זה. כל תגובה שלהם רק חופרת את הבור עמוק יותר.

אה, יופי. עכשיו אתה כותב מחדש את ההיסטוריה. דיבלו 3 לא קיבל בראש. סימסיטי לא קיבל בראש. יוביסופט לא קיבלה בראש. מפעים.

--
והנה דוגמה לבור שמיקרוסופט ממשיכה לחפור לעצמה:

Matt Booty: Yeah that's another topic where there's been a bunch of stuff flying around and I would probably look to what our official update through the day is. What I'll say is that we diffidently designed XBox One to take advantage of everything that the internet has to offer. And everything that being ready and connected can bring. So in terms of automatic updates, in terms of expanded content, obviously multiplayer, online play, the power of the cloud. These are all the great advantages of the internet. I think we've gotten a little hung up today on some of the details, and is it two minutes or two hours, and I like to think more about all the advantages of that an internet connected device are going to bring to a console.

לול, hung up. כן, זה לא כאילו מדובר בפאקינג פרט מרכזי שמלא אנשים יבססו את רכישת הקונסולה עליו..

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=563553

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 10:29

קאז המטומטם היחידי פה זה רק אתה. אתה טיפש או שאתה פתי רציני אם נדמה לך שיש מישהו בארה"ב שהוא לא בן אדם כזה שמחפש להיות OFF THE GRID לחלוטין שיש לו חיבור אינטרנט שלא יאפשר לו לשלוח מסר קטנציק לשרת של מיק' פעם ביום.

אתה בכיין בלתי נלאה ועכשיו אתה יכול לחזור למערת הניאוגף שלך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2013, 10:47

Kazz כתב:
די.די.די. עכשיו אני מבין למה סווים נתן לך באן בויגיימס\החלטת להפסיק להגיב בפורום 360.

מספיק לדבר מהתחת לעזאזל! זה לא עניין של להיות עשיר, אתה מטומטם?! זה בעיות של כיסוי וספקיות עם היצע חרא במקומות מסויימים! כממו שבזק התחילו עם ה ADSL, אבל איפה שגרתי לא יכלתי להתחבר לזה כי עדיין לא שמו תשתית ומרכזיה קרובה. יש הרבה אנשים בארה"ב (ולמה למען השם אתה מתעלם מכל שאר המדינות?) שמצב האינטרנט והספקיות באיזור שלהם לא ייאפשר להם להשתמש בקונסולה שדורשת חיבור גם כל 24שעות. לאנשים האלה לא הייתה בעיה לקנות לשחק ב360, בפס3 ובכל שאר הקונסולות. אם מיקרוסופט חושבים לנכון לאבד את האנשים האלה כלקוחות, זה עניין שלהם אבל כזה שדורש שהיא תקבל בראש מכל האנשים האלה ומכל מי שלא מסכים עם דרישת חיבור באופן בתכיפות שכזו כדי שתוכל לשחק סינגל. תן לי סיבה אחת טובה לזה.

אין בעיה להתחבר באופן חד פעמי כדי להפעיל משחק. אין בעיה אם הקונסולה דורשת להתחבר פעם בחודש. פעם ב24 שעות משאיר פתח להרבה כאב ראש ובעיות להרבה אנשים בהרבה מדינות.

"העובדה שהרוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על זה שהם יהיו צריכים להיות מחוברים פעם ב24 שעות, הם אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7 וזה באמת לא יפגע בהם בשום צורה." - מדהים. מדהים. קונספירציה! עשית סקר תגיד לי? רגלת אחרי כל מי שהתלונן על העובדה ובדקת מה טיב החיבור שלו? על איזו 'עובדה' אתה פאקינג מדבר?!? אתה יודע מה ההגדרה של 'עובדה'? כנראה לא. אתה גם לא יודע מה ההגדרה של 'בכיינות'. תגיד לי מה 'הדרך' שצריך להתלונן על דבר שאדם לא מסכים איתו לגמרי. מיקרוסופט יכלו להכניס את העניין לפורפורציה - אבל הם לא עושים את זה. כל תגובה שלהם רק חופרת את הבור עמוק יותר.

אה, יופי. עכשיו אתה כותב מחדש את ההיסטוריה. דיבלו 3 לא קיבל בראש. סימסיטי לא קיבל בראש. יוביסופט לא קיבלה בראש. מפעים.

--
והנה דוגמה לבור שמיקרוסופט ממשיכה לחפור לעצמה:

Matt Booty: Yeah that's another topic where there's been a bunch of stuff flying around and I would probably look to what our official update through the day is. What I'll say is that we diffidently designed XBox One to take advantage of everything that the internet has to offer. And everything that being ready and connected can bring. So in terms of automatic updates, in terms of expanded content, obviously multiplayer, online play, the power of the cloud. These are all the great advantages of the internet. I think we've gotten a little hung up today on some of the details, and is it two minutes or two hours, and I like to think more about all the advantages of that an internet connected device are going to bring to a console.

לול, hung up. כן, זה לא כאילו מדובר בפאקינג פרט מרכזי שמלא אנשים יבססו את רכישת הקונסולה עליו..

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=563553

אדם שיש לו חשבון בנק, עשיר יותר מרוב האנשים על פני כדור הארץ. אדם שעשיר מספיק לקנות XBOX, הוא ברוב המקרים אדם שיש לו חיבור כבלים רציף, חשמל רציף וברוב המוחלט של המקרים גם אינטרנט רציף.
אם יש לך הוכחות שהמצב שונה, אתה מוזמן להביא אותם. אחרת, אתה סתם מדבר מהתחת.

אם אתה חושב לשניה שההמונים שבוכים באופן קבוע בניאוגאף הם אנשים שיש להם בעיה להתחבר לאינטרנט באופן רציף, במהלך 24 שעות, אז אתה באמת הוזה.

אני כותב מחדש את ההיסטוריה? אתה זה שמסלף עובדות. דיאבלו 3 לא ביקש חיבור אחת ל24 שעות. סימסיטי לא דרש חיבור אחת ל24 שעות. משחקי יוביסופט לא דרשו חיבור אחת ל24 שעות. הם דרשו חיבור תמידי. זו דרישה הרבה יותר בעייתית, בהשוואה ל24 שעות.
בשבילך, פעם בחודש זה סביר. בשבילי ובשביל נדב פעם ב24 זה סביר. בשביל מישהו אחר, פעם בשבוע זה סביר. מייקרוסופט יעשו את הבדיקות שלהם ויחליטו איפה הם רוצים למתוח את הקו. אנחנו הצרכנים נחליט אם זה מתאים לנו או לא.

לשאלתך, הדרך ההגיונית והסבירה לבקר, כך שלא יחשבו שאתה בכיין כרוני, היא לכתוב משפט אחד ממה שכתבת, בלי לדבר על בורות שמייקרוסופט חופרת לעצמה ובלי להניח הנחות לא מבוססות על דברים שאין לך מושג אם הם נכונים או לא. אם היית פשוט אומר "אין בעיה להתחבר באופן חד פעמי כדי להפעיל משחק. אין בעיה אם הקונסולה דורשת להתחבר פעם בחודש. פעם ב24 שעות משאיר פתח להרבה כאב ראש ובעיות להרבה אנשים בהרבה מדינות.", זו ביקורת סבירה, שקולה ואפילו מסוייגת.
ברגע שהוספת את שאר הברברת, אתה סתם נראה בכיין כרוני, שמחפש בנרות על מה הוא יכול לצווח חזק יותר. ברגע שאתה מתחיל את ההודעה ב"די. די. די לא להסכים איתי!!!!! אוף וזה!!!", זו התבכיינות. ברגע שאתה שואל "אתה מטומטם?! איך אתה מעז לחשוב אחרת ממני?!?!?!?", אתה בכיין.

----

אני מאוד שמח שהבאת מניאו גאף ציטוט של הראיון של מאט בוטי, עם אדם ססלר. זו דוגמא מושלמת לחוסר האובייקטיבות של אנשים שמחפשים רק על מה להתלונן ולבכות, אז הם מסלפים עובדות ומביאים ציטוטים חסרים. מתרכזים רק בציטוטים שמתאימים לרצון העז שלהם לצווח על כמה שמתאכזרים אליהם ולא על כל מה שלא ממש מתאים למצב הרוח שלהם באותו הרגע.
כשאדם שאל אותו "אם יש לך חווית שחקן יחיד טהורה, האם יהיה אפשר לשחק בלי חיבור אינטרנט?" התשובה היתה זאת:
In the absense of internet conection, you'll be able to play blu ray movies and there are likely going to be some game modes that you'll be able to continue to play.

עכשיו אתה מבין למה אתה בכיין? כי אתה מחפש רק את מה שמתאים לזה שאתה ממש רוצה לבכות. אתה מתעלם מאישורים ברורים לכך שהדבר שעליו את צווח, לא באמת יתקיים. כנראה שבדומה למה שקורה היום בPC, זה יהיה, בחירה של המפתחת והמפיצה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מאי 2013, 11:10

קרירין, הONE והפס4 מבוססות ארכיטקטורה של PC ונראה שככה זה הולך להיות גם בדורות הבאים. כלומר תמיכה לאחור בלי שום בעיה בכל הדורות הבאים, בעיה נפתרה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2013, 11:18

DrKeo כתב:קרירין, הONE והפס4 מבוססות ארכיטקטורה של PC ונראה שככה זה הולך להיות גם בדורות הבאים. כלומר תמיכה לאחור בלי שום בעיה בכל הדורות הבאים, בעיה נפתרה.

אני מקווה שזה באמת יהיה המצב. זו אחת הסיבות העיקריות שאני שמח שעברו לארכיטקטורה הזאת, לצד הקלות של המפתחים לפתח משחקי מולטי פלטפורם לPC.
אם עוברים לפורמט דיגיטלי (ואין ממש ספק שזה מה שקורה), אז אני חושב שזה כבר בגדר חובה. ברגע שהמשחקים צמודים לחשבון משתמש ולא למכשיר, או לדיסק, זה הופך לפיטצ'ר בסיסי ולא בונוס נחמד.
תמונה

treao
Minion

הודעהעל ידי treao » 23 מאי 2013, 11:22

לא יודע לאיפה זה מתאים

שמישהו יתקן אני לא מצליח זה הכתובת https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 240#at=228
it's not a lake it's an ocean

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מאי 2013, 11:25

Nucleus_Dawn כתב:
אני מקווה שזה באמת יהיה המצב. זו אחת הסיבות העיקריות שאני שמח שעברו לארכיטקטורה הזאת, לצד הקלות של המפתחים לפתח משחקי מולטי פלטפורם לPC.
אם עוברים לפורמט דיגיטלי (ואין ממש ספק שזה מה שקורה), אז אני חושב שזה כבר בגדר חובה. ברגע שהמשחקים צמודים לחשבון משתמש ולא למכשיר, או לדיסק, זה הופך לפיטצ'ר בסיסי ולא בונוס נחמד.

אם שניהם באכיטקטורת pc ועוד הone זה פשוט dx11.1 אז מפתח לא צריך לעשות כלום בשביל שהיא תרוץ על האקסבוקס הבאה הבאה. זה pc לכל דבר ומאחר שכל הנתונים יהיו גדולים וחזקים יותר בקונסולה הבאה אז זה פשוט כמו להריץ את אלן ווייק על המחשב שלך, לקנות מחשב חדש ולהריץ את אלן ווייק על המחשב החדש.

הבעיות היחידות שיכולות להיום זה שימוש בפיצ׳רים של המערכת הפעלה שאולי לא יעבדו אותו דבר בבאה או שימוש ברכיבי חומרה ספציפים שהם לא סטנדרט. אבל הדברים האלה אומרים שמה שצריך בשביל פהריץ את הנשחק על הדור הבא זה מקסימום פאטצ׳, לא המרה מלאה של המשחק לקונסולה אחרת. נראה לי שזה הדור האחרון שלט יתמוך לאחור.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 מאי 2013, 11:35

אנשים פה חיים בסרט שכל תושב ארה"ב שרוצה יכול להתחבר פעם ב24שעות בבטחון של 100% או בבטחון גדול מספיק כדי שזה לא יהיה פקטור בקניית הקונסולה. זה מדהים. אנשים פה שכחו את כל מיני הסקרים שהראו שכ20% מבעלי ה360 בארה"ב בכלל לא מחברים את הקונסולה לרשת.
אנשים פה משכנעים את עצמם שאין שום סיפור גדול בקונסולה שתקשור משחק סינגל לחיבור רשת פעם ב24שעות למרות שאין לזה אח ורע ולמרות שמדובר בצעד DRM גרידא.

אנשים פה חיים בסרט שאם אדם מסוגל להתחבר לרשת ולהגיב בפורומים זה אומר שמצב הרשת שלו לא ייתקל בבעיה עם דרישה של חיבור אחת ליום.

אנשים פה אומרים דברים כמו "העובדה שהרוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על זה שהם יהיו צריכים להיות מחוברים פעם ב24 שעות, הם אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7" ואז משתהים למה אומרים עליהם שהם מטומטמים.
אנשים פה חיים בסרט שתגובות האתרים המתמחים בסיקור התעשייה, תגובות הפורומים והרשתות החבריות הגדולות בעולם כולם אך 'מיעוט קולנ ובכיין' ואינן מעידות במאומה על איך פרטי הקונסולה התקבלו.

--
אנשים פה מביאים ציטוטים בלי להבין מה משמעותם. כן, האיש אומר שבהעדר חיבור אינטרנטי תוכל לעשות X ו Y. מה שאתה מפספס זה שזה לא מבהיר שום דבר. כי אם אתה מחייב חיבור פעם ב24 שעות אז זה עדיין אומר שאתה יכול לשחק בלי חיבור - כל עוד התחברת ב24 השעות האחרונות. בגלל זה אחת תגובות ה PR הבולטות ביותר היא "It does not have to be always connected but it does require an internet connection." כלומר, יהיה פרק זמן כלשהו שבתוכו אתה חייב לחבר את הקונסולה כדי לשחק אופליין. השאלה היא האם אני אהיה חייב להתחבר כל 5 שעות או כל 24 שעות או כל 48 שעות. לא משנה מה התשובה, מדובר בחרא צעד שראוי לכל ביקורת וגינוי שהוא מקבל. ואם זה אכן כל 24 שעות אז זה הולך לפגוע בהרבה אנשים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 מאי 2013, 11:47

קאזז - אתה מוכן להסביר מה ההבדל בין התחברות לפורום, לבין שליחה של כמה פקטות ביום למיקרוסופט?
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2013, 11:53

Kazz כתב:אנשים פה חיים בסרט שכל תושב ארה"ב שרוצה יכול להתחבר פעם ב24שעות בבטחון של 100% או בבטחון גדול מספיק כדי שזה לא יהיה פקטור בקניית הקונסולה. זה מדהים. אנשים פה שכחו את כל מיני הסקרים שהראו שכ20% מבעלי ה360 בארה"ב בכלל לא מחברים את הקונסולה לרשת.
אנשים פה משכנעים את עצמם שאין שום סיפור גדול בקונסולה שתקשור משחק סינגל לחיבור רשת פעם ב24שעות למרות שאין לזה אח ורע ולמרות שמדובר בצעד DRM גרידא.

אנשים פה חיים בסרט שאם אדם מסוגל להתחבר לרשת ולהגיב בפורומים זה אומר שמצב הרשת שלו לא ייתקל בבעיה עם דרישה של חיבור אחת ליום.

אנשים פה אומרים דברים כמו "העובדה שהרוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על זה שהם יהיו צריכים להיות מחוברים פעם ב24 שעות, הם אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7" ואז משתהים למה אומרים עליהם שהם מטומטמים.
אנשים פה חיים בסרט שתגובות האתרים המתמחים בסיקור התעשייה, תגובות הפורומים והרשתות החבריות הגדולות בעולם כולם אך 'מיעוט קולנ ובכיין' ואינן מעידות במאומה על איך פרטי הקונסולה התקבלו.

--
אנשים פה מביאים ציטוטים בלי להבין מה משמעותם. כן, האיש אומר שבהעדר חיבור אינטרנטי תוכל לעשות X ו Y. מה שאתה מפספס זה שזה לא מבהיר שום דבר. כי אם אתה מחייב חיבור פעם ב24 שעות אז זה עדיין אומר שאתה יכול לשחק בלי חיבור - כל עוד התחברת ב24 השעות האחרונות. בגלל זה אחת תגובות ה PR הבולטות ביותר היא "It does not have to be always connected but it does require an internet connection." כלומר, יהיה פרק זמן כלשהו שבתוכו אתה חייב לחבר את הקונסולה כדי לשחק אופליין. השאלה היא האם אני אהיה חייב להתחבר כל 5 שעות או כל 24 שעות או כל 48 שעות. לא משנה מה התשובה, מדובר בחרא צעד שראוי לכל ביקורת וגינוי שהוא מקבל. ואם זה אכן כל 24 שעות אז זה הולך לפגוע בהרבה אנשים.

אנשים פה חיים בסרט. בעיקר אתה. אף אחד לא טען את מה שאתה כותב. אלו סתם אנשי קש שאתה שולף מהתחת, כי אין לך דרך להתמודד עם הטענות שהועלו.

---

כן... הציטוט היה ממש לא ברור, אז אני לא מבין מה משמעותו. ראיתי אתמול את הראיון כולו. השאלה ברורה מאוד. התשובה ברורה מאוד. אם היית רואה אותו גם, במקום להסתמך על בכיינים כרוניים כמוך, מניאוגאף, אז אולי גם אתה היית מסוגל להבין. גם אם תבין, סביר להניח שתכחיש את זה, כי זה מפריע לך לעשות את הדבר שאתה אוהב לעשות יותר מלשחק במשחקי וידאו - לבכות.
השאלה:
"האם במשחקי סינגל טהורים, יהיה אפשר לשחק בלי אינטרנט בכלל?"
התשובה:
"בהיעדר אינטרנט, יהיה אפשר לנגן סרטי בלוריי ויהיו מצבי משחק שיהיה אפשר לשחק גם כן".

הוא לא שאל האם יהיה ניתן לשחק למשך זמן מוגבל. הוא לא שאל האם יהיה אפשר לשחק במשך 23 שעות ו59 דקות ללא אינטרנט. הוא לא שאל האם יהיה אפשר לשחק, בהנחה שקופצים על רגל אחת ועושים קולות של תרנגול במהלך משחק הסינגל.
הוא לא ענה בצורה מתחמקת. הוא לא ענה בצורה שמשתמעת לשני פנים. הוא לא סיפק תשובת PR מתוכננת היטב שנותנת תשובה בלי לתת תשובה.
הוא אמר דבר פשוט מאוד. בהיעדר אינטרנט יהיה אפשר לשחק משחקי סינגל.
אני יודע שזה ממש פוגע בלו"ז הבכיינות שלך, אבל אני חושש שתאלץ למצוא משהו אחר לבכות עליו עכשיו. בהצלחה. בהתחשב בדברים שעליהם אתה בוכה עד עכשיו, אני בטוח שלא יהיה לך קשה למצוא משהו חדש.

----

קצת חדשות מעניינות.
הנה תמונה של הדאשבורד מהתצוגה:
תמונה

אפשר לראות בתמונות של המשחקים כמה דברים מעניינים.
הלוגו של היילו לא אומר הרבה, לדעתי. בטח יוכרז איזה משחק היילו בE3. לא משהו שלא ציפינו לו.

יש שם משחק עם מה שנראה כמו צלבן נוצרי, שיש לו את הסמל של RARE. זה רמז בנוגע לIP הישן שמחזירים?
יש שם משחק של מישהו שעומד במסדרון של אור. מסביבו יש מה שנראה כמו עיניים, שמזכירים את העיניים של הנביאה מFABLE.
יש שם תמונה של אורב אג'יליטי מקראקדאון. האם נזכה למשחק קראקדאון חדש, שיהיה המשך אמיתי?
בין התמונה של היילו וקראקדאון, יש תמונה של איזה מקום שנראה כמו יער קסום. יכול להיות שזה ממשחק. יכול להיות שזה מהדמו הטכנולוגי שראינו טיפה ממנו. יכול להיות ששתי האפשרויות נכונות.
יש תמונות של מבנים שנראים רומיים. כנראה מRYSE.
יש שם גם תמונות של פורזה 5 והמשחק החדש של רמדי, שכבר הוכרזו.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 23 מאי 2013, 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2013, 12:17

הבעיה היותר גדולה זה חישובי הענן שמייק התחילה לפמפם לאחרונה,מה יקרה אם יתחילו להשתמש בחישובים כאלה למשחקי סינגל עם קמפיין רגיל שאפשר לשחק לבד?
אז יתחילו לחייב אינטרנט רציף כדי שהמשחק יעבוד והנה קיבלנו drm לכל דבר.
החשש הגדול יותר הוא שזה יכול להביא פתח לשימוש מאסיבי בחישובים שכאלו גם ללא צורך בהכרח (או אפילו כמו שגילו עם סימסיטי-תוך כדי שקר שצריך) באצטלה שרק כך המשחק יוכל לדחוף פיצ׳ר מסוים או רמת פיזיקה או גראפיקה גבוהה כמו שמקבלים.
מה אז?
במקרה שלי למשל אין לי אפשרות לקנות משחקים כאלו כי החיבור אינטרנט האלחוטי שלי יושב בממ״ד ומתנתק לעיתים תכופות ומן הסתם יש כמוני המונים ללא חיבור רציף.
מי יכול להבטיח שברגע שירצו לעלות את עניין החיבור לשלב הבא אז לא יפעילו את זה?
וזה חמור במיוחד כשאחד כמוני יקנה את המכשיר תוך כדי הבטחה לחיבור אחת ל 24 שעות ולאחר שנה שנתיים יגלה שההגדרות השתנו ועכשיו זה רציף,זה בעייתי ופותח פתח לדברים שליליים.

אם הקונסולה מתוכננת מראש כאופליין תמידי דבר כזה לא יקרה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 12:35

אנשים פה חיים בסרט שכל תושב ארה"ב

אנחנו נראה מי מאיתנו פה בפורום יאכל את הכובע ברגע האמת.
אנשים פה שכחו את כל מיני הסקרים שהראו שכ20% מבעלי ה360 בארה"ב בכלל לא מחברים את הקונסולה לרשת.

מה זה כל מיני? תביא אותם. אנשים מחברים את הקונסולה לאינטרנט... זה שלא כולם מחוברים זה כי חלק מתו וכי ככל שעבר הזמן חלק רכשו יותר מקונסולה אחת ולא מצאו לנכון להתעסק עם חיבור שלה לרשת והכי חשוב! חלק לא מבוטל שידרג את השמן שלו לסלים. רק אתה חיי בסרט.

די די אתה הזוי. זה המשפט הכי לא קשור שרשמת נראה לי אי פעם בפורום.

די זה לא נגמר :shock:
ולמרות שמדובר בצעד DRM גרידא.

בול.פאקינג.שיט. אתה סתם מניח הנחות. אני יכול לומר באותה מידה שכמו עם ההתבכיינות שלך עם הקינקט שחייב להיות מחובר (וכתוצאה מהחיוב הזה כל מפתח יכול באמת ובתמים להיות בטוח שהפיצ'ר שמצריך קינקט שהוא מכניס למשחק שלו הוא באמת פיצ'ר שכלל השחקנים יכלו להשתמש בוא) גם כאן אנחנו מקבלים פיצ'ר שמאפשר למפתח לדעת שהוא יכול להשתמש במידע מהשחקנים עצמם בשביל לעצב/לשנות/להוסיף לעולם המשחק פעם ביום.

עריכה:
בלינג מה שאתה אומר קשור למפתחת ולא למיק'. כרגע היחידים שראינו שהצליחו למרות DRM שמצריך חיבור תמידי זה בליזארד ודיאבלו 3. חברה שהיא כנראה בעלת השם הכי מוערך בעיני גיימרים עם משחק שמצפים לו יותר מעשור! אחרי זה יש סימסיטי שגם הוא מצפים לו קרוב לעשור. מה שאתה מתאר לא יקרה כי 99 אחוז מהמפתחות לא יכולות להצליח עם מודל כזה. המקסימום שיקרה זה שמי שיש לו מנוי גולד מקבל משחק יפה יותר. זה לא (נראה לי) צריך להיות מסובך במיוחד בדיוק כמו שלא צריך לעשות משהו מיוחד בשביל להציג משחק יפה יותר על כרטיס של 500 דולר לעומת 200 דולר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 מאי 2013, 12:57

Nucleus_Dawn כתב:
קצת חדשות מעניינות.
אפשר לראות בתמונות של המשחקים כמה דברים מעניינים.
הלוגו של היילו לא אומר הרבה, לדעתי. בטח יוכרז איזה משחק היילו בE3. לא משהו שלא ציפינו לו.

יש שם משחק עם מה שנראה כמו צלבן נוצרי, שיש לו את הסמל של RARE. זה רמז בנוגע לIP הישן שמחזירים?
יש שם משחק של מישהו שעומד במסדרון של אור. מסביבו יש מה שנראה כמו עיניים, שמזכירים את העיניים של הנביאה מFABLE.
יש שם תמונה של אורב אג'יליטי מקראקדאון. האם נזכה למשחק קראקדאון חדש, שיהיה המשך אמיתי?
בין התמונה של היילו וקראקדאון, יש תמונה של איזה מקום שנראה כמו יער קסום. יכול להיות שזה ממשחק. יכול להיות שזה מהדמו הטכנולוגי שראינו טיפה ממנו. יכול להיות ששתי האפשרויות נכונות.
יש תמונות של מבנים שנראים רומיים. כנראה מRYSE.
יש שם גם תמונות של פורזה 5 והמשחק החדש של רמדי, שכבר הוכרזו.

זה לא צלבן, זה איש עם חליפת צניחה כמו שזה נראה. (נ.ב אני מניח למה אתה חושב שזה צלבן, אבל לא כל בגד שלן אדום זה של צלבן, גם צריך שזה יהיה צלב, וגם זה למעשה לא תיאור היסטורי נכון....)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 12:59

באמת לאנראה בכלל כמו צלבן... אבל גם לא רואה מה הקשר לצניחה. מעניין אם זה משחק קינקט או "רגיל"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 מאי 2013, 21:09

סוויס - שירותי מוזיקה, סרטים, סדרות וכו'. לא יעבדו פה. חיבור הממיר של yes? ביג גיל. הרי גם היום אתה מחובר לvpn בשביל שהבוקס יתחבר לך לנטפליקס, זון וכו'. לא?
?

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 23 מאי 2013, 13:13

Klayman כתב:סוויס - שירותי מוזיקה, סרטים, סדרות וכו'. לא יעבדו פה. חיבור הממיר של yes? ביג גיל. הרי גם היום אתה מחובר לvpn בשביל שהבוקס יתחבר לך לנטפליקס, זון וכו'. לא?

DNS אמריקאי לא מחייב שם חומרה נוספת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 13:23

Klayman כתב:סוויס - שירותי מוזיקה, סרטים, סדרות וכו'. לא יעבדו פה. חיבור הממיר של yes? ביג גיל. הרי גם היום אתה מחובר לvpn בשביל שהבוקס יתחבר לך לנטפליקס, זון וכו'. לא?

נראה לי שאני לא מבין אותך. מה אמרתי שיעבוד ולפני כן אמרתי שלא יעבוד? אם אתה מדבר על מה שציינת פה אז אני מחובר עם שירות DNS בשביל נטפליקס. שירות המוסיקה עובד בלי קומבינות.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2013, 13:30

[quote="swiss-the-engine"][/quote]
מה זה לא קשור למייק?
היא זו שבנתה קונסולה שמחייבת חיבור אונליין,מרגע שזה חובה המפתחת מתייחסת לזה כעובדה שיש לך אינטרנט מה שפותח פתח למקרים כמו שתיארתי.
אם סוני מחליטה שאין שום צורך באונליין כי הם רוצים שהקונסולה שלהם תעבוד בכל חור אפשרי ולכן כל מה שצריך זה רק טלוויזיה מה שאומר שהיא פועלת אופליין בלי בעיה ומתוכננת כך אז זה לא אפשרי לחייב את קהל המשתמשים להתחבר בשום תסריט,אין drm,אין חיבור,לא צריך לעשות וריפיקציה,אז הברירת מחדל היא שאין לצרכן חיבור.

ומה זאת אומרת זה לא יצליח?
מדובר פה בקהל שבוי,אתה חושב שיש ברירה?
לא יקנו את גירס החדש?
לאט לאט יכולים להוסיף את זה לעוד ועוד משחקים ולהפוך את זה לסטנדרט על אפך וחמתך.
מה שאמרת על גולד די מטופש,אם עגידו לך כמו עם סימסיטי שחייבים אינטרנט כי החישוב ענן מסמלץ את ה AI אז מה יהיה למי שלא מנוי גולד,אויבים טיפשים?
הם יכולים לבנות את החישובים האלה כחלק אינטגרלי כביכול מהגיימפליי וכאחלה תירוץ להדביק DRM תמידי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 מאי 2013, 13:36

bling כתב:מה זה לא קשור למייק?
היא זו שבנתה קונסולה שמחייבת חיבור אונליין,מרגע שזה חובה המפתחת מתייחסת לזה כעובדה שיש לך אינטרנט מה שפותח פתח למקרים כמו שתיארתי.
אם סוני מחליטה שאין שום צורך באונליין כי הם רוצים שהקונסולה שלהם תעבוד בכל חור אפשרי ולכן כל מה שצריך זה רק טלוויזיה מה שאומר שהיא פועלת אופליין בלי בעיה ומתוכננת כך אז זה לא אפשרי לחייב את קהל המשתמשים להתחבר בשום תסריט,אין drm,אין חיבור,לא צריך לעשות וריפיקציה,אז הברירת מחדל היא שאין לצרכן חיבור.

ומה זאת אומרת זה לא יצליח?
מדובר פה בקהל שבוי,אתה חושב שיש ברירה?
לא יקנו את גירס החדש?
לאט לאט יכולים להוסיף את זה לעוד ועוד משחקים ולהפוך את זה לסטנדרט על אפך וחמתך.
מה שאמרת על גולד די מטופש,אם עגידו לך כמו עם סימסיטי שחייבים אינטרנט כי החישוב ענן מסמלץ את ה AI אז מה יהיה למי שלא מנוי גולד,אויבים טיפשים?
הם יכולים לבנות את החישובים האלה כחלק אינטגרלי כביכול מהגיימפליי וכאחלה תירוץ להדביק DRM תמידי.

לא קשור למיק' זה אומר לא קשור למיק'. מפתח רוצה לעשות הגבלות דרקוניות? שיהיה לו לבריאות. להתלונן שלא ידעת אחרי שרכשת את המשחק או משהו כזה זה בערך כמו לומר לא ידעתי שחייב אינטרנט בשביל לשחק מולטי. כן מולטי זה כבר ברור לכולם אבל אם יהיו תקדימים בנושא אז אנשים ילמדו לשים לב לעובדה הזאת (NEEDS ONLINE CONNECTION IN ORDER TO PLAY ALL GAME MODES) במשחקים שכיום לא נראה לי שצריך להתייחס לנקודה הזאת.

מה גם שאתה לא מתייחס לדינאמיות שאפשר להכניס למשחק כשאתה יודע ש100% מהקהל שלך הולך לשלוח מידע על המשחק כל 24 שעות.

מי קהל שבוי? אפשר למכור את הקונסולה. אתה לא שבוי בכלל. לא חסרים תחליפים.

מה שאמרתי על גולד זה לא מטופש בכלל. אתה מקבל AI טוב יותר עם כרטיס של 500$? אני חושב שזאת תהיה הנחה סבירה לחלוטין מבחינתי שלא וזאת למרות שאני לא שחקן PC. ההבדלים שתקבל בכרטיס מסך שבמחשב שלך יכולים להיות (חלק לפחות) מההבדלים שתקבל בין משחק 1005 לוקאל לבין משחק שהוא משולב.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2013, 21:41

bozeman כתב:
זה לא צלבן, זה איש עם חליפת צניחה כמו שזה נראה. (נ.ב אני מניח למה אתה חושב שזה צלבן, אבל לא כל בגד שלן אדום זה של צלבן, גם צריך שזה יהיה צלב, וגם זה למעשה לא תיאור היסטורי נכון....)

בהסתכלות יותר ארוכה, אני רואה שאתה צודק.
זה בהחלט לא צלבן. אני לא יודע אם הוא צנחן, אבל הוא בטח במראה יותר מודרני, מאשר מראה ימי הביניים. הוא גם נמצא באזור שנראה טרופי, שלא ממש מתאים למסעות הצלבנים.

למישהו יש ניחוש על איזה IP של RARE מדובר?

----

קליימן, לא הייתי כל כך בטוח שסרטים ומוזיקה לא יהיו בארץ. יש לנו כבר את אייטונס, שמוכרת מוזיקה וסרטים לכל מי שרוצה. אני חושב שזה בהחלט אפשרי, עכשיו שמייקרוסופט ישראל היא הייבואנית של המכשיר ונותנת עבורו שירות.
סדרות זה באמת קצת יותר בעייתי.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 23 מאי 2013, 21:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 מאי 2013, 13:41

לא יאומן.
רק שוב אגיד שהמשפט הבא זה משהו שקאוטיק אמר וש-סוויס לא רואה שום בעיה איתו:
"העובדה שהרוב המוחלט של האנשים שמתלוננים על זה שהם יהיו צריכים להיות מחוברים פעם ב24 שעות, הם אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7".

האם שניכם מבינים מה זה 'עובדה'? האם שניכם מבינים שמה שהמשפט הזה אומר זה טמטום אחד גדול כי קאוטיק שלף את זה מהתחת? האם שניכם מבינים מה עליכם לעשות כדי להגיד שהמצב שמתואר במשפט הוא 'עובדה'?

אני לא יודע מה קרה, אבל כנראה רוב האנשים פה החליקו על הראש במעבר לווקסלים. אני חושש שכל נסיון לעשות מווקסלים פורטל לדיון רציני על משחקים גורלו כשלון לאור התגובות, הטיעונים והלוגיקה שמוצגים פה ע"י קאוטיק, סוויס ואחרים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 23 מאי 2013, 13:52

Nucleus_Dawn כתב:

אם יש להם שכל אז קונקר וגם זה רק בהנחה שהם לא יהפכו אותו למשחק מכוניות דבילי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 83 אורחים