התנין כתב:ועכשיו כשהתחלתם לשחק במשחק, אתם יכולים להרגיע אותי ולהגיד שבתול משחקי מטאל גיר לדורותיהם, כמוני, ייהנה מהמשחק?
Laskin כתב:אבל אם פספסתי משהו - אני תמיד יכול לחזור אחר כך לאותה משימה ולקחת אותו? כי אני די רוצה להתקדם יחסית מהר, לשדרג, ואז לחזור ולעשות את המשימות שוב, כשאני חזק ומשודרג יותר, ולאסוף עוד ועוד דברים לבסיס![]()
אני פשוט מפחד שיהיו לי ספוילרים אז בא לי להתקדם מהר :/
DrKeo כתב:Laskin כתב:אבל אם פספסתי משהו - אני תמיד יכול לחזור אחר כך לאותה משימה ולקחת אותו? כי אני די רוצה להתקדם יחסית מהר, לשדרג, ואז לחזור ולעשות את המשימות שוב, כשאני חזק ומשודרג יותר, ולאסוף עוד ועוד דברים לבסיס![]()
אני פשוט מפחד שיהיו לי ספוילרים אז בא לי להתקדם מהר :/
שוב, זה לא "משימה", כל דבר נמצא ממש בעולם באזורים אמיתיים. אחרי משימה אתה יכול סתם להסתובב בעולם וללכת לכל מקום שקשור לכל משימה ולאסוף מה שבא לך. גם אם זה 30 שעות מאוחר יותר. האמת שאני כרגע מנסה לעשות את העבודה הכי טובה שאני יכול ואחרי שאני אקבל את הסוף הראשון, אני אחזור למשימות קודמות כדי להריץ אותן בציון גבוה עם כל הציוד האיכותי שיהיה לי (בכל זאת המשימה הראשונה תראה אחרת לגמרי עם בלונים משודרגים עד הסוף, נשקים שמורידים אנשים מקילומטר וחליפה שעושה אותי שקוף עם הQUIET שמסמנת לי את כל האוייבים באזור).
כמובן שיכול להיות שיש משימות שהן באזורים נפרדים לגמרי שלא קשורים שאי אפשר לגשת אליהם מהעולם הפתוח (כמו המשימה הלינארית בהתחלה למשל) אבל גם אותן אפשר לשחק פשוט מחדש עם הציוד החדש אם בא לך.
דודי, אני קניתי בEBAY קוד של NVIDIA ממישהו ב135 שקלים. אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את השם של המוכר.
Yahel12 כתב:ראיתם שב IGN וגם בGamespot הוא קיבל 10?? לא יאמן.. הלוואי שיכולתי לדעת למה..
אני מרגיש שMGS לא ידידותי בכלל כלפי שחקנים חדשים לסדרה.. זה מרגיש כאילו אם לא שיחקת אף פעם את האבוד.. אני באמת מנסה להבין ממה ההתרגשות כי מן הסתם כול הגיימפליי מאוד מיוחד אבל אני מנסה להבין למה, לא יודע אם לקנות.. אף פעם לא שיחקתי mgs לצערי.
bling כתב:בתכל'ס 5 הוא משחק הארדקורי למדי יהל, מבחינת עלילה אתה יכול לשחק ב GZ ולהיות יחסית מוכן, אבל המשחק עצמו והמכניקות שלו, אם אין לך ניסיון גדול עם משחקי התגנבות ועם הסדרה, אז הוא כן יחסית "כבד", זה מרגיש ממש כמו סימולטור התגנבות בעולם פתוח עם הטאץ' המגניב של קוג'ימה, ואתה תצטרך להשקיע קצת זמן בללמוד אותו.
מבחינת גיימפליי ומכניקות הוא חלום, ויש לך הרבה מזה במשחק, הרבה יותר מעלילה, אבל אני לא יכול להגיד לך אם תהנה ואם תתחבר לסגנון הזה, אני חושב שהקושי שלך כשחקן חדש הוא בעיקר בגיימפליי ואם אתה אוהב התגנבות וכזו שהיא כבדה יחסית (זה לא בדיוק מקביל לאיזה קטע התגנבות ב TR שהוא ארקיידי ומהיר ואתה רץ ויורה בכולם עם הקשת שלך בכיף) אז לך על זה.
STICK, שיחקת ב GZ כבר?
KEO, תגיד אתה נוגע בניהול של ה MB, אתה מזיז חיילים ליחידות אחרות וכו'? מתי בדיוק אתה מתערב בזה ומאיזו דרגה של חיילים שווה לאסוף אותם לבסיס שלי?
ד"א אתמול ששיחקתי היתה משימה להתנקש באיזה קצין בכיר (זה לא ספוילר לא לדאוג) ובקשר גם רמזו שיש לו יכולות גבוהות, אז בקיצור משהו התפקשש וברחתי עם הגופה המעולפת שלו בג'יפ, ציפיתי שזה ייחשב כחילוץ אבל ברגע שיצאתי מאיזור המשימה והצלחתי אותה המשחק החשיב זאת כהתנקשות למרות שהתכוונתי להביא אותו לבסיס, ממש מבאס ואני מתלבט אם לעשות את זה שוב.
גם מרגיז לקבל ציון D על 2 משימות בגלל שבדרך אליהן היו לי התקלויות במחסומים כשלא הייתי זהיר מספיק ברכיבה, למרות שאת המשימה עצמה עשיתי בצורה סבירה, לא חשבתי שהקטעים הללו שבדרך נחשבים בשכלול הציון של המשימה :/
bling כתב:STICK, שיחקת ב GZ כבר?
DrKeo כתב:כן, רק שהם יצאו בהפרש של שנה וחצי וזה מרגיש ככה
באמת שאל תקח דוגמה מGZ, הוא דחוס ולא נותן לך באמת אפשרויות פעולה מעניינות. הוא סגור ולא מעניין, זה ממש לא MGS5. ההפרש בין GZ לMGS5 יותר גדול מרוב ההמשכים המודרנים שיוצאים כל שנתיים.
Klayman כתב:קונאמי ממש מחזיקה את המפתחות לגרסת ה PC קרוב לחזה...אפילו באתרי מפתחות מפוקפקים המחיר גבוה מאוד יחסית.
ובנוגע לממוצע, לא כ"כ היה לי ספק,אחרי gz וכל מה שראיתי עליו, ידעתי שהוא יהיה מטורף.
DrKeo כתב:bling כתב:בתכל'ס 5 הוא משחק הארדקורי למדי יהל, מבחינת עלילה אתה יכול לשחק ב GZ ולהיות יחסית מוכן, אבל המשחק עצמו והמכניקות שלו, אם אין לך ניסיון גדול עם משחקי התגנבות ועם הסדרה, אז הוא כן יחסית "כבד", זה מרגיש ממש כמו סימולטור התגנבות בעולם פתוח עם הטאץ' המגניב של קוג'ימה, ואתה תצטרך להשקיע קצת זמן בללמוד אותו.
מבחינת גיימפליי ומכניקות הוא חלום, ויש לך הרבה מזה במשחק, הרבה יותר מעלילה, אבל אני לא יכול להגיד לך אם תהנה ואם תתחבר לסגנון הזה, אני חושב שהקושי שלך כשחקן חדש הוא בעיקר בגיימפליי ואם אתה אוהב התגנבות וכזו שהיא כבדה יחסית (זה לא בדיוק מקביל לאיזה קטע התגנבות ב TR שהוא ארקיידי ומהיר ואתה רץ ויורה בכולם עם הקשת שלך בכיף) אז לך על זה.
STICK, שיחקת ב GZ כבר?
KEO, תגיד אתה נוגע בניהול של ה MB, אתה מזיז חיילים ליחידות אחרות וכו'? מתי בדיוק אתה מתערב בזה ומאיזו דרגה של חיילים שווה לאסוף אותם לבסיס שלי?
ד"א אתמול ששיחקתי היתה משימה להתנקש באיזה קצין בכיר (זה לא ספוילר לא לדאוג) ובקשר גם רמזו שיש לו יכולות גבוהות, אז בקיצור משהו התפקשש וברחתי עם הגופה המעולפת שלו בג'יפ, ציפיתי שזה ייחשב כחילוץ אבל ברגע שיצאתי מאיזור המשימה והצלחתי אותה המשחק החשיב זאת כהתנקשות למרות שהתכוונתי להביא אותו לבסיס, ממש מבאס ואני מתלבט אם לעשות את זה שוב.
גם מרגיז לקבל ציון D על 2 משימות בגלל שבדרך אליהן היו לי התקלויות במחסומים כשלא הייתי זהיר מספיק ברכיבה, למרות שאת המשימה עצמה עשיתי בצורה סבירה, לא חשבתי שהקטעים הללו שבדרך נחשבים בשכלול הציון של המשימה :/
אני חושב שאתה מפחיד את יהל לשווא, אם הוא אוהב התנגנבות אז MGS5 יהיה חלום בשבילו זה הכל. היו אלף משחקי התגנבות בהסטוריה של הגיימינג, MGS5 הוא פשוט חלום מבחינת גיימפליי התגנבות.
בנושא ניהול MB, אמרתי כבר מקודם שהם עשו טעות ענקית עם זה שמילר אוטומטית שם את החיילים במחלקה שהוא רוצה (כן בלינג, אני יודע שאחרי זה אני יכול ללכת ולהזיז אותם) כך שMB מנהל בערך את עצמו ובסוף אין לך מושג מה יש לך ומה אין לך, אתה מרגיש מנותק מMB שלך. דווקא בPW זה היה נוח בהרבה. החיילים היו מגיעים לWAITING ROOM ואז היית שם אותם אחד אחד במחלקות שאתה רוצה. ככה הייתה לך שליטה מלאה. בעיקרון אני מזיז חיילים אם אני רוצה לחזק משהו ספציפי. לדוגמה רציתי להעלות את הR&D כי רציתי כבר את המשקפת שמנתחת את איכות של החיילים בשטח אז חפשתי חבר'ה ממחלקות אחרות שיש להם יכולות R&D טובות והעברתי למחלקת R&D. כל ההשמה האוטומטית הזאת מפגרת לגמרי, זה כמו שבוויצ'ר אוטומטית יזרקו לך אבנים לתוך חרבות וישימו לך ביד את החרב שבא להם. זה לא עובד ככה, אני רוצה לנהל את זה לבד, מה העומס הגדול על השחקן לפזר 5 חיילים בין המחלקות? מי שרוצה שיבחר באוטומטי, לי זה לא מתאים. בנושא מתי כדאי לחטוף חיילים, ככל שתתקדם במשחק תראה חיילים טובים יותר כך שלדעתי פשוט תאסוף את הכי טובים שאתה רואה (אם יש להם דרוג C במשהו כנראה שאתה צריך לחטוף אותם). ברגע שהמבנים שלך יתחילו להתמלא תפטר את הפחות טובים כדי לפנות מקום לטובים יותר. תמיד תזכור שאפשר להרחיב את המחלקות ולבנות עוד
אגב, גיליתי שעל הSIDE OPS אין ציונים שזה פשוט מעולה. זה נותן לי אופציה להשתמש ולהנות עם הנשקים הקטלניים ולעשות שטויות, כזה כיף. אתמול שמתי C4 בכל רחבי בסיס בכל מני נקודות אסטרטגיות, התרחקתי לגבעה ופוצצתי אותם אחד אחד. גם הדבקתי לג'יפים ופוצצתי אותם בזמן שחיילים נהגו בהם וכדומה, כל כך כיף
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים