המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:עכשיו קלטתי שאם TWD היה מתרחש בישראל כנראה שריק והחבורה (אולי בארץ זה היה שלמה והחבורה?) היו יוצאים במשך עונה שלמה למסע לתל השומר.
MGS FREAK כתב:הייתי אתמול ביום פתוח בתל חי ופגשתי דוקטור בביולוגיה שלא מוצא עבודה אז הוא מתחיל ללמוד מדעי התזונה תואר ראשון. הזוי.
omerkot כתב:MGS FREAK כתב:הייתי אתמול ביום פתוח בתל חי ופגשתי דוקטור בביולוגיה שלא מוצא עבודה אז הוא מתחיל ללמוד מדעי התזונה תואר ראשון. הזוי.
זו כנראה בן אדם שחיפש עבודה באקדמיה ואחרי שהוא לא מצא כזו (כי יש מעט מאוד) הוא הבין שהעבודות הרלוונטיות מחוץ לאקדמיה לא מוצאות חן בעיניו. לחילופין יתכן והוא מאוד לא מרשים מבחינת הידע ו/או הטיפוס שנופל באופן סדרתי מראיונות (ויש גם דוקטורנטים כאלה).
אז הוא ניגש לעשות תואר בתחום משיק במכללה שהולך להיות לו מאוד קל משום שהוא כבר מכיר לעומק את כל הבסיס ובסוף הוא יתלה על הדלת במשרד שלט בנוסח של "דר' פלוני אלמוני, תזונאי קליני" ויקח תעריף גבוה כי כל מי שיכנס אליו יהיה בטוח שהוא מינימום דר' לתזונה או דר' לרפואה.
bozeman כתב:יום לימודים ראשון לסטודנטים שביננו.
אגב, אשמח אם החדשים קצת יספרו איך עבר עליהם וגם מה הם לומדים ואיפה, רק בשביל הכיף.
גם הוותיקים מוזמנים לעדכן... בעיקר ותיקים חדשים.
DrKeo כתב:לא הבנתי, מתי מלמדים אותכם שהיקום נברא ב6 ימים?
DrKeo כתב:אה. שמעתי שבעברית הוא נברא ב10 ימים. אבל זה מסביר למה אתה מתייג את עצמך במסעדות בירושלים, חשבתי שאתה רוצה ליפול על הסכין כמו שהיד טוב.
Shlomix כתב:אין זמן יותר טוב לשאלות על העתיד האקדמי מאשר היום הראשון ללימודים!
אז ככה:
אני משתחרר בינואר, ויש לי כבר כיוון לעבודה בהיי טק (SAP BI) בזכות הניסיון שצברתי בצבא, זה כבר די סגור, אם כי יכול להיות שאצא לטיול לפני שאתחיל לעבוד.
אומנם יש עוד לא מעט זמן עד אז, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי הלימודים האקדמיים בשנה הבאה.
בעיקרון, הכיוון שלי כרגע הוא מדעי המחשב או הנדסת תוכנה, הנטייה שלי כרגע היא לכיוון מדעי המחשב. אשמח להמלצות גם בנושא הזה.
יש לי כמה אופציות:
1. להמשיך לעבוד במשרה כמעט מלאה וללמוד במקביל באוניברסיטה הפתוחה או במכללה. האופציה הזו פחות מועדפת עליי, אבל היא מאפשרת לי להרוויח סכום כסף מכובד ולא פחות חשוב, לצבור עוד ניסיון קריטי. לא מעט אנשים המליצו לי על האפשרות הזו, למרות שהיא מאוד קשה ולא מתאימה לכל אחד, אין ספק שהרווח פה הוא מאוד גדול.
2. ללמוד באוניברסיטה במרכז (כנראה ת"א) ובמקביל לעבוד במשרת סטודנט מצומצמת במיוחד כדי להמשיך לשמור על הניסיון שלי בתחום שמתפתח יחסית מהר בתקופה הזו.
3. רק ללמוד, לפחות בשנתיים הראשונות שנחשבות יותר קשות.
omerkot כתב:Shlomix כתב:אין זמן יותר טוב לשאלות על העתיד האקדמי מאשר היום הראשון ללימודים!
אז ככה:
אני משתחרר בינואר, ויש לי כבר כיוון לעבודה בהיי טק (SAP BI) בזכות הניסיון שצברתי בצבא, זה כבר די סגור, אם כי יכול להיות שאצא לטיול לפני שאתחיל לעבוד.
אומנם יש עוד לא מעט זמן עד אז, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי הלימודים האקדמיים בשנה הבאה.
בעיקרון, הכיוון שלי כרגע הוא מדעי המחשב או הנדסת תוכנה, הנטייה שלי כרגע היא לכיוון מדעי המחשב. אשמח להמלצות גם בנושא הזה.
יש לי כמה אופציות:
1. להמשיך לעבוד במשרה כמעט מלאה וללמוד במקביל באוניברסיטה הפתוחה או במכללה. האופציה הזו פחות מועדפת עליי, אבל היא מאפשרת לי להרוויח סכום כסף מכובד ולא פחות חשוב, לצבור עוד ניסיון קריטי. לא מעט אנשים המליצו לי על האפשרות הזו, למרות שהיא מאוד קשה ולא מתאימה לכל אחד, אין ספק שהרווח פה הוא מאוד גדול.
2. ללמוד באוניברסיטה במרכז (כנראה ת"א) ובמקביל לעבוד במשרת סטודנט מצומצמת במיוחד כדי להמשיך לשמור על הניסיון שלי בתחום שמתפתח יחסית מהר בתקופה הזו.
3. רק ללמוד, לפחות בשנתיים הראשונות שנחשבות יותר קשות.
השאלה היא בשביל מה אתה לומד. אם אתה רוצה ללמוד בשביל להמשיך לעבוד בSAP אז חבל על התואר הקשה. לך תלמד כלכלה כדי שיהיה לך איזה תואר קל לרזומה וזהו.
אם אתה רוצה אחרי התואר לעזוב את הSAP בשביל עבודות תכנות קצת יותר מאתגרות אז כדאי שתשקיע בלימודים ותנסה לשאוף לציונים גבוהים שיפתחו לך אופציות. בשביל זה אתה צריך להקדיש את הזמן ללימודים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים