swiss-the-engine כתב:אם זה היה חדש אז כן אבל סך הכל זה אותו משחק עם שלב נוסף... כרגיל שמוסיפים ככה שלב זה לא כזה להיט.
בנוגע לVR... ברור שאפשר לעשות לזה פרזנטציה טובה... לא צפיתי אבל לאסקין אמר אייס קומבט אז מה הבעיה לעשותא ת זה מלהיב? מביאים תא טייסים דמוי F16 או וואטאבר.
זה רק שלב אחד חדש? פאתטי.
חשבתי כל השלבים חדשים, הרי משחק כזה ליצור היום זה בערך 10 דקות עבודה נראה לי, לא יכלו להשקיע כבר במשחק חדש באמת בסדרה בשביל VR?
CHAOTIC, האישה בסוף שדיברה (אם אנחנו מדברים על אותה אחת) זו המנחה של הסטרים של סוני, ברור שהיא משוחדת, הקהל אלו חבר'ה ששילמו כסף על כרטיסים, להם אין תירוצים.
KEO, אמרתי MOBA, אינדי וכו', חוץ מ SC אין ממש AAA ובתכל'ס גם אין אינדים גדולים בסגנון שמעניין אותי כמו RIME או WILD למשל.
בקשר לבלעדיים, קודם כל QB לא הוכרז אז אל תקפוץ למסקנות, דבר שני גם ה PC לעיתים מקבל משחקים באיחור כמו האססינ קריד שאתה בדיוק משחק או באטמן שהגיע לך כמעט חצי שנה אחרי וכמו FF7 רימייק שיצא בהמשך, וכמובן שיש כמו בכל דור לא מעט AAA גדולים שלא יגיעו אל ה PC, כל הדיון הזה הוא סובייקטיבי במהותו אבל אם אתה רוצה לשמוע את דעתי אז מבחינתי המשחקים הבאים:
U4
UNTIL DAWN
DETROIT
TLG
GOW4
HORIZON
TLOU2 (אנחנו יודעים שיגיע)
וכו'
ובלי להזכיר שם אינדים גדולים ומבטיחים.
אלו כבר שמות שאין מצב לוותר עליהם בשביל גראפיקה יותר יפה במשחקי צד ג' (שלדעתי עדיין לא בהפרש מספיק תהומי שאני אתבאס נורא), גם אם אתה מקבל את טומב ריידר מוקדם יותר (שהוא גם יגיע אלי), עד שלא יכריזו על QB אין בלעדי גדול על ה PC שמעניין אותי במיוחד, וגם בגזרת האינדים כל הקווסטים של לוקאס ארטס מגיעים ל PS4 אז אני מבסוט, שאר האידנים שאולי בלעדיים ל PC/ONE לא מעניינים אותי (כמו CUPHEAD) חוץ מהמשחק הזה של יוצרי LIMBO שנראה אדיר. (למזלי אני אוכל לשחק בו על ה PC אבל זה אוף טופיק בהקשר לדיון)
מעבר לזה אין יותר מדי על מה להתווכח כי זה באמת סובייקטיבי, אם מדברים אליך כל מאות המשחקים שיוצאים ל PC כל שנה אז כמובן שאין מבחינתך תחרות.
למרות שתן לי להמר ולאמר שאתה ע"פ הטעם שלך שקלטתי בעיקר תצמד ל AAA צד ג' שיצא גם על הקונסולות ואני אנצל הרבה יותר את הבלעדיים על הקונסולה שלי מאשר אתה את של ה PC, נחכה ונראה בסוף הדור

בקשר לקראש באנדיקוט, זה לא נכון שהוא מקביל ל ENDLESS RUNNER על הסמארטפון, היו שלבים כאלו ב CRASH (שהיו הרבה יותר כיפיים מבחינתי מכל ENDLESS שכזה) אבל רוב הזמן זה לגמרי פלטפורמה דו מימדית, לפעמים מזווית של מאחורי הגב ולפעמים במבט צד קלאסי.
אני מסכים שהיום כ AAA זה לא עובר ואם רוצים להביא אותו לליגה של הגדולים הוא צריך ליישר קו עם מריו ולהיות תלת מימד מלא, אבל אני מנחש שאנשים יתרגשו גם אם ימכר ב 30$ ויהיה בסטייל של הישנים בגראפיקה מודרנית ועם חידושים מתבקשים שיוסיפו (VR!!)
בקשר ל VR, מסכים שהיתה תצוגה אומללה בלי קשר ל VR עצמו אלא מבחינת האיכות שהוצגה, אבל באמת שלא משנה מה תציג קשה יהיה לבנות הייפ לתוסף, AC7 למשל נראה אחלה אבל הוא גורם לי לרצות לשחק ב AC7, לאוו דווקא לחוות אותו ב VR שאין לי מושג איך זה, גם אם תשים שם קוקפיט על הבמה, זאת אומרת עד שלא אנסה את זה אין מצב שאני אשחרר כמה מאות דולרים על התוסף, זה יהיה טירוף לקנות דבר כזה על עיוור.