PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2015, 12:04

Kazz כתב:די עקום לעשות אירוע PS בלבד עם קהל מעריצי PS שקונה כרטיסים בלבד ואז 90% מהמסיבה היא משחקי צד ג' שרובם מגיעים לפלטפורמות נוספות. זה המקום לשחרר את הרסן של האולפנים הפנימיים שלך ולהראות מה יש להם.

אבל כל ההתרפסות הזו והפאנדריג לקהל והטפיחה העצמית על השכם פשוט בלתי נסבלת. איזה ענקים אנחנו שעשינו הסכם שיווק עם X ו Y, הא?

אתה ראית שירדתי מספיק על האירוע ככה שאני לא מגן עליהם, אבל מה שאתה אומר לא באמת הגיוני, אי אפשר לגמרי לשחרר את הרסן, יש שיקול מסחרי וצריך לשמור דברים ל E3, כמובן אבל שהגיע לנו לראות הרבה יותר ממה שהם שמו, והקהל היה בעיקר מביך יותר מאשר המציגים, לא מבין מה הם מריעים שם כל דקה, זה שמדובר במעריצים לא אומר שצריך להיות עיוורים וחירשים עם פיגור שכלי קל ברגע שסוני מציגה *כל דבר* אפשרי, בין אם מעולה או גרוע רצח.

swiss-the-engine כתב:
bling כתב:RATCHET נראה אחלה, אבל באור יום הוא יותר יפה.

והפנטזיה הרטובה של SWISS מתגשמת (נראה לי), FEZ ב VR.

rez! לא fez! לרגע לא הבנתי מה הקשר ואז ראיתי את הידיעה במקום אחר! לא חלום רטוב אבל בהחלט משמח אותי שהבחור עדיין קיים ומשחרר משהו.

נו, זה לא שהתבלבלתי, כתבתי מהר וה F נמצאת שורה מתחת ל R (או שראיתי יותר מדי פרקים של מופע שנות ה 70 :))
זכרתי שממש ממש אהבת את המשחק הזה, אז חשבתי שבשבילך משחק חדש בסדרה עם VR זו בשורה ענקית.

DEATH, לא הבנתי על איזו תצוגת VR אתה מדבר, הייתי חצי ישן גם בקטע הזה אז יכול להיות שפספסתי משהו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 דצמבר 2015, 12:30

אם זה היה חדש אז כן אבל סך הכל זה אותו משחק עם שלב נוסף... כרגיל שמוסיפים ככה שלב זה לא כזה להיט.

בנוגע לVR... ברור שאפשר לעשות לזה פרזנטציה טובה... לא צפיתי אבל לאסקין אמר אייס קומבט אז מה הבעיה לעשותא ת זה מלהיב? מביאים תא טייסים דמוי F16 או וואטאבר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 דצמבר 2015, 13:18

גם אני לא הבנתי על איזו הדגמת VR דודי מדבר.

בלינג, מי שמריע בקהל זה בעיקר עובדי סוני שאומרים להם מתי להריע. גם הקטע שמישהו צעק "Thank you!" לרנדי פיטצ'פורד (על זה שיש דמות שתהייה רק בבטא בPS4 של המשחק הכי לא מעניין בהיסטוריה של המשחקים) בטח היה איזה עובד סוני/גירבוקס. זה ככה בכל מסיבת עיתונאים, פחות או יותר. באלו שאין את האנשים האלו, יש שקט מביך.
הם פשוט מתחילים מומנטום ואז השאר גם מוחאים כפיים.

גם ממש בסוף הית איזו בחורה שדיברה במיקרופון מתוך הקהל והיא התלהבה מכמה שהכל מדהים ושהמסיבה היתה מושלמת ושכל הקהל ממש ממש מתלהב והיה בחור מאחוריה שפשוט פתח את העיניים יותר ויותר, ככל שהיא שפכה יותר סופרלטיבים מוכנים מראש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 13:29

bling כתב:
DrKeo כתב:אם יש משהו נורא ברור מהתצוגות של סוני ומיקרוסופט בשנים האחרונות זה להתרחק מקונסולות ולקנות pc. כל משחק שהן מכריזות פחות או יותר הוא בלעדי לאחת מהן יחד עם הpc. בסופו של דבר הקרב ההזוי שלהם בלמנוע אחת מהשניה משחקים במקום לפתח בעצמן משחקים יוצר מצב שבו כל הגדולים שלהן נמצאים בpc ואם אתה בוחר קונסולה כל מה שיוצא לך הוא המון משחקים שהמתחרה מונעת ממך. אז בq1 בpc נשחק גם בsf5 וגם בtr בזמן שלכל אחת מהקונסולות משחק אחד לפחות נמנע. Ff7? מגיע לpc. מה עם שאנמו? מגיע. כל המשחקי אינדי? כולם מגיעים. המובה החדש של אפיק? גם כן.

סיטואציה מצחיקה, שתי המחזיקות קונסולה רבות בינהן ומשחחרות הכל לpc כי היא סוג של נטריילית שלא מאיימת עליהן אבל בסוף הpc הוא המקום להיות בו. פתאום הpc הוא איפה שכל המשחקי צד ג׳ נמצאים בו בזמן שהקונסולות עושות cock block אחת לשניה.

FF7 רימייק הוא בלעדי זמני לפס4 ככה ששחקני המחשב יצטרכו לחכות מי יודע כמה זמן.
ועדיין יש המון משחקי צד א' ו ב' שלא מגיעים למחשב, תגיד למאות אלפי שחקני ה PC שעשו עצומה בכיינית ל FROM שבה טענו שהם בגדו בשחקני ה PC כי BB בלעדי לפס4 שאין להם צורך בקונסולה והכל מגיע אליהם...

בתכל'ס אני אישית אם כבר לא רואה שימוש ל PC אם הבלעדיים שלו (ש 99% מהן זה כל מני משחקי אינדי ו MOBA) לא מדברים אלי, ההחלטה היא האם לוותר על הבלעדיים האהובים של הקונסולה שלי בשביל משחקי צד ג' שנראים ורצים יותר טוב (במקרה הטוב שהפורט יוצא כמו שצריך, בלי לדבר על בעיות אישיות שתמיד יכולות לצוץ על המחשב שלך) או לא, מבחינתי אני עדיין מעדיף את הנוחות של הקונסולה ואת הבלעדיים שלה על פני צד ג' משופר גראפית על ה PC.

זה נכון שסוני עד עכשיו מפשלת, אבל נצטרך לדבר בסוף הדור כדי לראות אם זה היה שווה את זה, אני מצפה שכמו בדורות קודמים חלק מהמשחקים הכי אהובים וזכירים שלי יהיו בלעדיים, ואין מצב לוותר עליהם מבחינתי.

Klayman כתב:
bling כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.

זה עוד יותר כואב כשהם הציגו זבל במשך כמעט שעתיים, איזה בזבוז זמן.

סנטה מוניקה נהייתה סוג של ביזיון שדוחפת כל מני מוצרי shovelware, לא ברור בשלב הזה מה קורה עם GOW4, אבל זה בטח לא נראה טוב שהוא לא נחשף עדיין, כל חברה גדולה אחרת של סוני מדור הפס3 כבר שחררה משחק או לפחות חשפה אותו חוץ מהם, זה נראה שהם מתפקדים יותר כצוות טכני שעוזר לפתח משחקים קטנים אחרים מאשר חברת AAA.

גם BEND היתה בחזקת נעלם, המצב של TLG מדאיג מאוד גם, על RIME אני כבר הפסקתי לשאול, תצוגה באמת מדאיגה ומביכה מאוד.

אחת מהחברות הגדולות של סוני אפילו חשפה את אותו המשחק בשני הדורות! לדעתי Rime יהיה משחק הרבה יותר מצומצם ממה שחושבים.. מעין חוויה של 4-5 שעות..לא מאמין שהצוות הזה יכול להוציא הרבה יותר.

לא הצלחתי לראות את המסיבה בשידור חי אתמול, אבל אני מבין שלא ממש פספסתי. לדעתי, אם אתה עורך אירוע שלם לקונסולה שלך, אתה צריך להפציץ בטירוף. אחרת מה הטעם? כבעל 360 לשעבר שבמשך כל הדור התבאס על משחקים מגניבים ובלעדיים לפס3 שכנראה לא אשחק לעולם, סוני ממש לא גרמה לי להרגיש ככה בדור הזה עדיין. אפילו לא עם משחק אחד. אני יודע שזה לא מדד מדעי או משהו כזה, אבל אני חושב שזה בהחלט אומר משהו על המצב הנוכחי שלהם. אם זאת ההתנהגות שלהם כשהם מובילים את השוק, אז ממש חבל שהם בהובלה. גם מיקרוסופט התנהגה ככה בסוף הדור הקודם (ולא, גיא, תמיכה בדמות כל מיני משחקים שלא מעניינים אף אחד כשהיורשות כבר בחוץ לא נחשבת), אבל זה היה בסוף.. פה אנחנו בהתחלה/אמצע.. אמורה להיות הרבה יותר השקעה.

מייקרוסופט בתכל'ס היתה הרבה יותר גרועה, התדרדרה די מהר לכמה שנים של רוטציית גירס-פורצה- היילו שכזו, השקיעה הקינקט על חשבון משחקים לגיימרים (סוני עדיין הקדישה השנה בתערוכות שלה הרבה זמן למשחקים "אמיתיים" ובקושי ל VR עד אתמול, שלא לדבר גם ש VR זו פלטפורמה גיימרית כמובן) והיתה גם עם מדיניות הרבה יותר דורסנית מאשר לנעול הרצה לאחור ולדרוש 15$ למשחקי PS2 עם ה LIVE שסגר לך הכל מאחורי PAYWALL כולל אפליקציות בסיסיות ולא חילק משחקים בחינם אפילו.

סוני עדיין לא שם, ככה שאם משווים את "תקופת השלטון" של MS לעומת סוני ברור שעדיף סוני, אבל ברור שאני עדיין מאוכזב מאוד מההתנהלות שלהם ובכלל מהמסיבה שהרימו אתמול שגרמה לי לדאוג ממצב הצד א' שלהם.

הבלעדיים של הPC הם הרבה יותר מMOBA, יוצאים מאות בלעדיים לPC כל שנה מכל מני סוגים. כן, 90% מהבלעדיים הם אסטרטגיה/טקטיקה/מחשבה או אינדים, אבל עדין. השוס האמיתי הוא שעוד חודש וחצי אני משחק על הPC שלי TR ואתה לא. בקרוב אני אשחק על הPC בQB ואתה לא. בפברואר אני אשחק בSF5 על הPC ומי שיש לו ONE לא. אם לא שמת לב, אין לשתי הקונסולות כמעט אף "בלעדי" שלא מגיע PC. כל סצנת האינדי כמעט מתחלקת בינהן בצורה שווה, X משחקים יוצא לONE ולPC ו-Y משחקים לפס4 ולPC אבל 100% מהם יוצאים לPC. אם הפס4 והONE שורדות היום על בסיס צד ג' אז הPC פורח גם עם יותר משחקים טובים כי הוא מקבל את הטוב משתיהן וגם גרסאות עדיפות בהרבה (אתה יכול לשחק בAC:S ב900P ב30FPS עם נפילות בפס4, אני משחק אותו עכשיו בגרפיקה עדיפה, ב1080P, בIQ מעולה וב60FPS).

האם יצאו לפס4 כמה בלעדיים שווים ממש? ברור. האם יצאו לONE כמה בלעדיים שווים ממש? ברור. אבל בנתיים המרוויח הגדול הוא הPC, ביחוד שהבלעדיים המעולים האלה של הפס4 והONE פשוט לא יוצאים ולא מוכרזים (נגיד חוץ מאשר אנצ'רטד ו-QB).

בנושא הVR, הבעיה העיקרית בלהדגים אותו היא שלא מוכרזים משחקים מרשימים אליו, זה הכל. ממש בעיה לעשות דמו בVR, זה סך הכל משחק בגוף ראשון. כשעושים דמואים על הבמה השחקן תמיד יודע בדיוק לאיפה להסתכל, מה לעשות ואיך לזוז כדי לגרום לזה להראות מרשים אז עם קסדה על הראש הוא לא יכול אבל עם סטיק ימני הוא כן? כן, זה לא מעביר כמה ראליסטי זה נראה ואיך נראה התלת מימד וכמה אמרסיבי אבל אם אתה רוצה להרשים קהל עם משחק VR תראה פאקינג משחק VR מרשים ולא שני אנשים משחקים בגרסה הכי מעפנה בעולם של Disk wars (שנראתה יותר טוב בטרון בשנת 84 אגב) שאני בטוח שהוא משעמם מוות לא רק על הבמה אלה גם "לשחק" בו. זה נראה כמו הסוג הכי רע של משחקים לWII, הם כל כך פספסו. ואני לא מבין איך הם העלו את הד"ר הזה שהמציא את הMOVE עוד פעם לבמה עם הVR אחרי ההצגה המביכה שלו עם הMOVE לפני כמה שנים בE3. הוא מחרבן קוביות כשהוא נעמד על הבמה, אני מבין שאתה רוצים לתת לו קרדיט אבל הוא פשוט לא מסוגל לעמוד מול קהל ולא להיות מביך.

בנושא קראש, אני באמת שלא מבין את ההתרגשות לקראש. המשחק הזה יהיה היום מביך אפילו למשחק אינדי ב10$. הם יצטרכו להמציא אותו כל כך מחדש שהוא לא יזכיר את קראש המקורי בשיט. אז מה מרגש? החבור הרגשי לשועל? זה לא מריו ש-64 יכל להעשות היום בגרפיקה מרשימה ולא היות לא רע, המשחק הזה הוא הרי הבסיס לחצי ממשחקי התלת מימד היום, זה משחק כל כך פשטני שהוא הבסיס למשחקי RUNNER הפשוטים האלה שמשחקים על האייפון.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2015, 13:33

idan כתב:קרירין, ההחלטה לעבור למערכת קרב שהיא יותר אקשנית היא נהדרת ולדעתי גם בלתי נמנעת, מערכת קרב מבוססת תורות לא יכולה לעבוד לדעתי בקונספט כזה. מה גם שהם מן הסתם לא מוכרים את המשחק רק למי ששיחק בו לפני 20 שנה אלא גם בונים על דור חדש של שחקנים. אני גדלתי על ff7 , הוא המשחק שגרם לי באמת לאהוב גיימינג, ומה שהם הראו אתמול נראה בדיוק כמו איך שרימייק של ff7 נראה בחלומות שלי.

עכשיו כבר אין לי ספק שההטרלה שסקוור עשו שנה שעברה הייתה מכוונת, אין מצב שהעבודה על הגיימפלי שהם הראו אתמול נעשתה מ e3 ככה שכל הדיבורים על זה שהבמאי לא ידע שהוא עובד על המשחק ושהם הכריזו על הפרוייקט בעקבות הבאקלש של המעריצים זה כנראה קשקוש. זה משחק שעבדו עליו לפחות שנה וסביר להניח שיותר.
מה שבין היתר גורם לי להאמין שקראש זה דבר אמיתי וההוא לא סתם בא עם חולצה שלו. אני נרדמתי פעמיים במהלך המסיבה שלהם ככה שהייתי קצת מטושטש אבל המנהל של סוני עם הכובע והחולצת הוקי(?) דיבר על ה"רשימה" שלהם (tlg,שנמו, פפ7) ואמר שיש עוד משחק שהם עובדים עליו אבל המשיך כאילו כלום לחשוף כל מיני משחקי אינדי סוג ז'. אז אם הם לגמרי העתיקו את הטקטיקת שיווק ההזויה של סקוור כנראה שיהיה טריילר שלו ב e3. קראש עם גרפיקה של הרימייק של ראצ'ט וקלאנק זה חזון שמעלה לי חיוך על הפנים :)

ואין ספק שלסוני או כל חברה אחרת לצורך העניין אין מספיק משחקים ברמה שאנחנו מצפים לשלוש תערוכות חזקות בשנה. הייתי אומר שזה יהיר מצד סוני לחשוב אחרת אבל יושידה אמר שהציפיות שלנו לא היו נכונות והם מלכתחילה ייעדו את ה PlayStation Experience בשביל לחשוף בעיקר כותרים קטנים יותר ואינדי, ככה שלא יודע אם אפשר לבוא בטענות על זה. זה לא שדור קודם היו להם שלוש תערוכות חזקות או לא חזקות בשנה, זה עניין די חדש. אם באמת היו מאחדים את התוכן הטוב עם התוכן הטוב בתערוכה של פריז היה יוצא להם איזה מיני e3 שזה די אחלה לתערוכה משנית.
אם היו מראים היום את GOW ואת הפרוייקט של סוני בנד מה היה נשאר להם ל e3? הרבה פחות מן הסתם.

FF זה ענין של טעם ,אז נעזוב את זה
אבל קראש ?
זה זיכיון של אקטיוויזיון היום ,לא של סוני ,ונוטי דוג לא המפתחת ,ולמה להם לפתח משחק קראש ,במקום גאק ודקסטר חדש לדוגמה ?
או סתם זיכיון חדש ובלעדי ,בלי לשלם תמלוגים לאקטיוויזיון ,תזכור גם שחוץ מהמשחק עצמו ,יש מכירת זיכיונות למוצרים
במקרה של קארש,הכל הולך לאקטיוויזיון ,בגאק ודקסטר הולך לסוני

אולי מגיע קראש חדש ואולי לא ,אבל אני יגרד בראש עם סוני תקנה בלעדיות על כותר כזה
יש להם LBP \גאק ודקסטר\ראצאט וקלנק\סלי\טומבה ,למה להם לבחור זיכיון של חברת צד שלישי ?

אתה יודע כמה כסף ,נינטנדו עושה ממאריו ופוקימון במוצרים נילווים ? ,מה גם שבעלות על הזיכיון נותנת המון גמישות

בקיצור זה היה הגיוני ליצרנית קונסולות שלא יודעת לפתח משחקי פלטפורמה ,לא לסוני שיש לה כמה זכיונות
עם כבר היו קונים את הזיכיון של קראש מאקטיוויזיון

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2015, 14:14

swiss-the-engine כתב:אם זה היה חדש אז כן אבל סך הכל זה אותו משחק עם שלב נוסף... כרגיל שמוסיפים ככה שלב זה לא כזה להיט.

בנוגע לVR... ברור שאפשר לעשות לזה פרזנטציה טובה... לא צפיתי אבל לאסקין אמר אייס קומבט אז מה הבעיה לעשותא ת זה מלהיב? מביאים תא טייסים דמוי F16 או וואטאבר.

זה רק שלב אחד חדש? פאתטי.
חשבתי כל השלבים חדשים, הרי משחק כזה ליצור היום זה בערך 10 דקות עבודה נראה לי, לא יכלו להשקיע כבר במשחק חדש באמת בסדרה בשביל VR?

CHAOTIC, האישה בסוף שדיברה (אם אנחנו מדברים על אותה אחת) זו המנחה של הסטרים של סוני, ברור שהיא משוחדת, הקהל אלו חבר'ה ששילמו כסף על כרטיסים, להם אין תירוצים.

KEO, אמרתי MOBA, אינדי וכו', חוץ מ SC אין ממש AAA ובתכל'ס גם אין אינדים גדולים בסגנון שמעניין אותי כמו RIME או WILD למשל.
בקשר לבלעדיים, קודם כל QB לא הוכרז אז אל תקפוץ למסקנות, דבר שני גם ה PC לעיתים מקבל משחקים באיחור כמו האססינ קריד שאתה בדיוק משחק או באטמן שהגיע לך כמעט חצי שנה אחרי וכמו FF7 רימייק שיצא בהמשך, וכמובן שיש כמו בכל דור לא מעט AAA גדולים שלא יגיעו אל ה PC, כל הדיון הזה הוא סובייקטיבי במהותו אבל אם אתה רוצה לשמוע את דעתי אז מבחינתי המשחקים הבאים:

U4
UNTIL DAWN
DETROIT
TLG
GOW4
HORIZON
TLOU2 (אנחנו יודעים שיגיע)
וכו'
ובלי להזכיר שם אינדים גדולים ומבטיחים.

אלו כבר שמות שאין מצב לוותר עליהם בשביל גראפיקה יותר יפה במשחקי צד ג' (שלדעתי עדיין לא בהפרש מספיק תהומי שאני אתבאס נורא), גם אם אתה מקבל את טומב ריידר מוקדם יותר (שהוא גם יגיע אלי), עד שלא יכריזו על QB אין בלעדי גדול על ה PC שמעניין אותי במיוחד, וגם בגזרת האינדים כל הקווסטים של לוקאס ארטס מגיעים ל PS4 אז אני מבסוט, שאר האידנים שאולי בלעדיים ל PC/ONE לא מעניינים אותי (כמו CUPHEAD) חוץ מהמשחק הזה של יוצרי LIMBO שנראה אדיר. (למזלי אני אוכל לשחק בו על ה PC אבל זה אוף טופיק בהקשר לדיון)

מעבר לזה אין יותר מדי על מה להתווכח כי זה באמת סובייקטיבי, אם מדברים אליך כל מאות המשחקים שיוצאים ל PC כל שנה אז כמובן שאין מבחינתך תחרות.
למרות שתן לי להמר ולאמר שאתה ע"פ הטעם שלך שקלטתי בעיקר תצמד ל AAA צד ג' שיצא גם על הקונסולות ואני אנצל הרבה יותר את הבלעדיים על הקונסולה שלי מאשר אתה את של ה PC, נחכה ונראה בסוף הדור :)

בקשר לקראש באנדיקוט, זה לא נכון שהוא מקביל ל ENDLESS RUNNER על הסמארטפון, היו שלבים כאלו ב CRASH (שהיו הרבה יותר כיפיים מבחינתי מכל ENDLESS שכזה) אבל רוב הזמן זה לגמרי פלטפורמה דו מימדית, לפעמים מזווית של מאחורי הגב ולפעמים במבט צד קלאסי.
אני מסכים שהיום כ AAA זה לא עובר ואם רוצים להביא אותו לליגה של הגדולים הוא צריך ליישר קו עם מריו ולהיות תלת מימד מלא, אבל אני מנחש שאנשים יתרגשו גם אם ימכר ב 30$ ויהיה בסטייל של הישנים בגראפיקה מודרנית ועם חידושים מתבקשים שיוסיפו (VR!!)

בקשר ל VR, מסכים שהיתה תצוגה אומללה בלי קשר ל VR עצמו אלא מבחינת האיכות שהוצגה, אבל באמת שלא משנה מה תציג קשה יהיה לבנות הייפ לתוסף, AC7 למשל נראה אחלה אבל הוא גורם לי לרצות לשחק ב AC7, לאוו דווקא לחוות אותו ב VR שאין לי מושג איך זה, גם אם תשים שם קוקפיט על הבמה, זאת אומרת עד שלא אנסה את זה אין מצב שאני אשחרר כמה מאות דולרים על התוסף, זה יהיה טירוף לקנות דבר כזה על עיוור.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 דצמבר 2015, 14:40

אני בטוח שאפשר להכין רשימת בלעדיים למחשב שתעניין גם אותך. בכל אופן, אנדרטייל למשל נמצא גבוה בכל פרסי GOTY השנה.

בנוגע לסוני ששומרים את משחקי צד א'. הם יכלו להראות משהו חדש מהורייזון - הרי בפריז מחזרו את ההדגמה מE3 לעיתונאים. מה לגבי עדכון על המשחק של ג'ף? מה עם המשחק של האולפן בסו דייגו שהוכרז בתצוגה לפני שנה? מה עם המשחק של סודה51? יש מספיק חומר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 14:41

כן, זה סובייקטיבי אבל אתה סתם מלכלך על הבלעדיים של הPC. משחקים כמו XCOM 2 או ANNO או סטארקראפט או cities skyline או סיוויליזציה או סטאר סיטיזן כן עומדים בפני עצמם כמשחקים מדהימים. אתה מוסיף לזה שיש לPC יותר משחקי צד ג' מאשר הקונסולות (בגלל שמה שסוני מונעת ממיקרוסופט מגיע לPC ומה שמיקרוסופט מונעת מסוני מגיע לPC) ושכל משחקי הצד ג' הם מרשימים וטובים יותר על הPC כשבנוסף לכל זה יש לך קטלוג אחורי של 30 שנים (שאשכרה נשאר אצלך, לא כמו המאות דולרים שהוצאת בPSN בפס3 שהלכו לזבל, בדיוק כמו שאתה יודע עכשיו שכל שקל שאתה מוציא בPSN על הפס4 הולך לזבל) ואתה מקבל קונסולה שהיא חתיכת קילר. אתה רואה בדור הזה אנשים קונים פס4 או ONE בשביל צד ג', אין להן כלום בלעדי טוב פחות או יותר (טיפה משתנה עכשיו אבל הקונסולות בנות פאקינג שנתיים עכשיו). אז מי הכי טוב בצד ג' אם לא הPC?

בסופו של דבר כשאתה עושה את הדיאגרמת וואן, אתה מקבל שבעל הPC יכול לשחק גם בSF5 וגם (כנראה) בQB ואם אתה מסתכל על התערוכות האלה אז הטרנד רק מתחזק (שים לב שבערך על כל משחק היה כתוב "CONSOLE EXCLUSIVE"). כבר כל השנה הראשונה של הONE נמצאת בPC פחות או יותר עם RYSE, D4 ו-DR3 שיצאו עליו מזמן (זה שהם משחקים קקה זה משהו אחר, הליינאפ של מיקרוסופט היה קקה אז מה נעשה?). אז לAC לקח שלושה שבועות אקסטרה לצאת לPC? סבבה. אז בטמן יצא שבור? כן, קורה, גם ACU יצא לקונסולות שבור. גם עכשיו JC3 סובל מבעיות פריימים קשות בקונסולות ורץ יופי בPC. אלה החיים, פורט קקה הוא פורט קקה. אבל בסופו של דבר המקום לשחק בו צד ג' זה הPC, לא הפס4 ולא הONE. הבלעדיים? יש לזה ויש לזה, המצב של סוני ומיקרוסופט כל כך גרוע בשנים האחרונות מבחינת בלעדיים שאני אפילו לא רואה את זה כפאקטור. האם כשנספור את ה7 שנים של הפס4 היו 3-4 משחקי חובה וכנ"ל בONE? ברור, אבל בשביל 3 משחקים אני לא סובל מדור שלם מעפן, אני מלווה ממישהו פס4 או ONE לשבוע וחצי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 דצמבר 2015, 15:07

בלינג, נתתי אותה כדוגמא, בעיקר בגלל הבחור מאחוריה, עם העיניים הפעורות. הקהל לא באמת התלהב משום דבר. הוא פשוט ישב באולם חשוך, ראה סרטונים, שמע אנשים מוחאים כפיים והצטרף אליהם. זה עובד על כולם. גם על עיתונאים שהם הרבה יותר אובייקטיביים מקהל ששילם כסף כדי להיות באירוע של סוני.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2015, 15:39

תצוגת VR בלייב היא בעייתית כי לראות את כל תזוזות המצלמה כצופה מהצד זה כאב ראש אחד גדול. הבחור ש״בפנים״ רואה את זה כמו שצריך, אבל כל תזוזה קטנה נראית מהצד כאילו מישהו עם פרקינסון מצלם את הסצינה.
כן, הם גם בחרו בדמו עלוב מאוד (גם אם היה עובד), ואין לי מושג איך הם הרשו לעצמם שוב לא להכריז על מחיר+תאריך... לא אתפלא אם שה יגיע רק בסוף 2015.
האמת שקיוויתי/חשבתי שיכריזו סוף סוף שNMS יתמוך בו יכל מי שירכוש PS VR יקבל אותו ביחד עם הקסדה... אולי הם עוד יכריזו על זה בעתיד, אבל בE3 יהיה קצת מאוחר מדי.
איזה עוד תערוכות גדולות יש לנו עד הקיץ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 16:12

אין בעיה עם VR אם המציג הוא טוב ומקצועי. מצידי שיקליטו מראש ופשוט ישדרו "טריילר גיימפליי" על המסך אם זה קשה להם מדי על הבמה. ממילא על הבמה זה מביך כי השחקן נראה כמו דגנרט. בדיוק כמו שאתה רואה בהדגמות איך הם מסתכלים בעדינות לכיוונים שונים כדי להראות כל מני ויסטות וכדומה, ככה הם יכולים להדגים את המשחק עם תנועות יחסית עדינות כשהאדם שמדגים יודע מה הוא עושה. אם כבר ההפך, הדגמה כזאת עדיפה על סתם משלט כי ברגע שאתה יודע שזה נקודת מבט של אדם אז אפשר להביע רגשות בעזרת הצורת הסתכלות, דבר שאתה לא יכול לעשות עם שלט. להסתכל על משהו במהירות בהסטריה או לבהות בדברים ספציפים שחשובים יכול להעביר דברים שמשחק עם שלט לא יכל. ברגע שהתנועה של השחקן בדמו היא טבעית אז הוא אוטומטית הופך ל"שחקן". הבעיה היא כשנותנתים לד"ר לחוץ שלא יודע לעמוד מול קהל במקום מישהו שמרגיש בנוח ויכול להיות שחקן (Actor, לא Player) שמביע לחץ/רוגע/ביטחון וכך הלאה בעזרת התנועות שלו במשחק.

בנושא התערוכות, יש את GDC ואת DICE אבל לרוב ההכרזות הגדולות נשמרות לGDC.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2015, 16:29

כן, ניחשתי שאין סיכוי שזה המשחק שהופיע שם, מסתבר שהמשחק שדיברתי עליו הוא Bullet train:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 16:32

בולט טריין הוא דמו VR, לא משחק. אפשר להוריד אותו במנוע שלהם אם יש לך אותו מותקן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2015, 16:36

DrKeo כתב:בולט טריין הוא דמו VR, לא משחק. אפשר להוריד אותו במנוע שלהם אם יש לך אותו מותקן.

זה לא ברור עדיין, מה שבטוח שמדובר בתוצגת הVR הכי טובה שהיתה עד היום בהפרש. שמעתי לא מעט גחמות מעניינות על הנושא והעובדה שמפתחים לא יודעים איך להתמודד עם VR, רובם הולכים לכיוון השבלוני של לעשות סימולטור טיסה (ואלקיר), או חוויות Exploration עלובות On rail.
Bullet train היה משב רענן יחיד בים של מוצרי זבל. בכל מקרה, חשבתי שהכריזו על הגרסה המלאה של הדמו ככותר עתידי למורפיאוס (ידעתי שהוא הוצג רק על האוקולוס, אז התלהבתי לרגע), נרגעתי כשראיתי שזה לא מה שחשבתי :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 17:20

זה דמו שנועד להראות את הAPI VR שלהם שנותן לך לפתח למורפיוס/אוקולוס/VIVE במקביל בלי שום בעיה. הוא הטוטוריאל VR שלהם למפתחים, מי יודע אולי בסוף הוא יהיה משחק מלא :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 דצמבר 2015, 04:50

מסתבר שפפ7 יהיה episodic... חחחח הצליח להוריד לי את כל ההייפ :lol:

פאקינג סקוור, אי אפשר לסמוך עליהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2015, 08:28

כן, אני רציתי אתמול לכתוב על פיינל פנטזי 7 בהרחבה אבל לא עשיתי זאת, אחת ההשערות שלי הייתה שבגלל שראינו רק את הקטע מההתחלה של המשחק - אז או שהם הצליחו להראות גיימפליי כי הם התרכזו רק בחלק הזה והמשחק עדיין לא הולך לצאת בשנים הקרובות כי זה חלק ממש ממש קטן ממנו, או שהם יעשו את זה ב״פרקים״, אבל למרות שחשבתי על זה - לא ממש רציתי להאמין בזה (:

ללא ספק - מעפן.
זה אומר שלא יהיה עולם פתוח, לא נוכל לחזור לאיזורים מסויימים מפרקים קודמים, אחרי שהדמויות חזקות יותר וכו׳
בקיצור זה לא יהיה JRPG אפי ורציני כמו שרצינו, והמעריצים עדיין ימשיכו לחלום על רימייק ״אמיתי״ /:

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 דצמבר 2015, 09:47

טכנית פפ7 לא היה לגמרי עולם פתוח עד שלב ממש מאוחר במשחק. קודם היית רק במידגר (ואחרי שיצאת משם לא יכלת לחזור עד שלב הרבה יותר מאוחר במשחק ), אחר כך היית רק בחלק אחד של היבשת, אחר כך כל היבשת, אחר כך נפתחה לך גישה לחלקים אחרים בעולם וכו'. ככה שאפשר לראות את זה עובד תיאורטית גם בחלוקה לפרקים אם עושים את זה נכון, פשוט אתה מקבל איזור פתוח אחר בכל פרק ורק בפרק האחרון יש לך גישה לכל העולם, בערך ממתי שאתה מקבל את הספינת אוויר אאז"נ. לא יודע, אני מניח שזה אפשרי.

עכשיו שקראתי על זה קצת יותר,הם אומרים שזאת הדרך היחידה לעשות את המשחק ברמת פירוט שהם הראו בטריילר בלי להוריד שום תוכן מהמשחק המקורי (אפילו להוסיף קצת הם אומרים), בין אם אני מאמין לזה או לא, זאת לפחות אמירה חיובית מבחינת הסיכויים שנראה מה שאנחנו מצפים לראות מרמייק של פפ7 גם אם הוא יגיע בצורת פרקים - שזה כמובן עדיין יבאס לראות "המשך יבוא" אחרי שאתה בורח ממדגר או מתי שזה לא יהיה, אבל זה מה יש כנראה.
תמיד אפשר לחכות עד שיצאו כל הפרקים באיזה שנת 2020 ככה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2015, 10:11

נראה לי שזה בדיוק מה שיקרה... לא שיש לי זמן לשחק בכל המשחק הזה שוב, ועד אז עוד יהיה לי בטח הרבה פחות, ואולי אפילו עדיף לי לשחק בפרקים...
אבל עדיין - זה מעפן לגמרי. כל פרק צריך להיות משהו ממש ממש מטורף כדי להצדיק את זה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 דצמבר 2015, 10:37

idan כתב:טכנית פפ7 לא היה לגמרי עולם פתוח עד שלב ממש מאוחר במשחק. קודם היית רק במידגר (ואחרי שיצאת משם לא יכלת לחזור עד שלב הרבה יותר מאוחר במשחק ), אחר כך היית רק בחלק אחד של היבשת, אחר כך כל היבשת, אחר כך נפתחה לך גישה לחלקים אחרים בעולם וכו'. ככה שאפשר לראות את זה עובד תיאורטית גם בחלוקה לפרקים אם עושים את זה נכון, פשוט אתה מקבל איזור פתוח אחר בכל פרק ורק בפרק האחרון יש לך גישה לכל העולם, בערך ממתי שאתה מקבל את הספינת אוויר אאז"נ. לא יודע, אני מניח שזה אפשרי.

עכשיו שקראתי על זה קצת יותר,הם אומרים שזאת הדרך היחידה לעשות את המשחק ברמת פירוט שהם הראו בטריילר בלי להוריד שום תוכן מהמשחק המקורי (אפילו להוסיף קצת הם אומרים), בין אם אני מאמין לזה או לא, זאת לפחות אמירה חיובית מבחינת הסיכויים שנראה מה שאנחנו מצפים לראות מרמייק של פפ7 גם אם הוא יגיע בצורת פרקים - שזה כמובן עדיין יבאס לראות "המשך יבוא" אחרי שאתה בורח ממדגר או מתי שזה לא יהיה, אבל זה מה יש כנראה.
תמיד אפשר לחכות עד שיצאו כל הפרקים באיזה שנת 2020 ככה :)

הבעיה בלעשות משחק כזה בפרקים ,זה שזה דופק לך את העלילה
במיוחד עם יש אפרשי זמן גדולים בין הפרקים

חוץ מזה העלות של לקנות את כל הפרקים ,בטח תיהיה גבוה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2015, 11:37

DrKeo כתב:כן, זה סובייקטיבי אבל אתה סתם מלכלך על הבלעדיים של הPC. משחקים כמו XCOM 2 או ANNO או סטארקראפט או cities skyline או סיוויליזציה או סטאר סיטיזן כן עומדים בפני עצמם כמשחקים מדהימים. אתה מוסיף לזה שיש לPC יותר משחקי צד ג' מאשר הקונסולות (בגלל שמה שסוני מונעת ממיקרוסופט מגיע לPC ומה שמיקרוסופט מונעת מסוני מגיע לPC) ושכל משחקי הצד ג' הם מרשימים וטובים יותר על הPC כשבנוסף לכל זה יש לך קטלוג אחורי של 30 שנים (שאשכרה נשאר אצלך, לא כמו המאות דולרים שהוצאת בPSN בפס3 שהלכו לזבל, בדיוק כמו שאתה יודע עכשיו שכל שקל שאתה מוציא בPSN על הפס4 הולך לזבל) ואתה מקבל קונסולה שהיא חתיכת קילר. אתה רואה בדור הזה אנשים קונים פס4 או ONE בשביל צד ג', אין להן כלום בלעדי טוב פחות או יותר (טיפה משתנה עכשיו אבל הקונסולות בנות פאקינג שנתיים עכשיו). אז מי הכי טוב בצד ג' אם לא הPC?

בסופו של דבר כשאתה עושה את הדיאגרמת וואן, אתה מקבל שבעל הPC יכול לשחק גם בSF5 וגם (כנראה) בQB ואם אתה מסתכל על התערוכות האלה אז הטרנד רק מתחזק (שים לב שבערך על כל משחק היה כתוב "CONSOLE EXCLUSIVE"). כבר כל השנה הראשונה של הONE נמצאת בPC פחות או יותר עם RYSE, D4 ו-DR3 שיצאו עליו מזמן (זה שהם משחקים קקה זה משהו אחר, הליינאפ של מיקרוסופט היה קקה אז מה נעשה?). אז לAC לקח שלושה שבועות אקסטרה לצאת לPC? סבבה. אז בטמן יצא שבור? כן, קורה, גם ACU יצא לקונסולות שבור. גם עכשיו JC3 סובל מבעיות פריימים קשות בקונסולות ורץ יופי בPC. אלה החיים, פורט קקה הוא פורט קקה. אבל בסופו של דבר המקום לשחק בו צד ג' זה הPC, לא הפס4 ולא הONE. הבלעדיים? יש לזה ויש לזה, המצב של סוני ומיקרוסופט כל כך גרוע בשנים האחרונות מבחינת בלעדיים שאני אפילו לא רואה את זה כפאקטור. האם כשנספור את ה7 שנים של הפס4 היו 3-4 משחקי חובה וכנ"ל בONE? ברור, אבל בשביל 3 משחקים אני לא סובל מדור שלם מעפן, אני מלווה ממישהו פס4 או ONE לשבוע וחצי.

לא מלכלך, אמרתי שהם לא לטעמי ובתכל'ס אין כמעט שמות ענקיים על ה PC כמו בעבר שיוצאים רק לו או שמגיעים רק הרבה זמן אחרי לקונסולה, XCOM2 זה משחק שבלעדי ל PC רק מחוסר תקציב לפי מה שהם אמרו וגם הוא אם יצליח בטח יגיע גם לקונסולות, הדוגמאות שלך למשחקים גדולים על ה PC כמעט לא קיימות מלבד SC.

גם כשה PC שולח משחק לרשימת ה GOTY כמו UNDERTALE, אני לא מזלזל בזה, אבל אני מעדיף אישית פלטפורמה ששולחת את U4 לרשימת ה GOTY או אפילו BB, אני אוהב אינדים אבל מבחינתי השילוב האידיאלי זה AAA סופר איכותי שמגיע ל GOTY, וכאלו רק הקונסולות שולחות כשזה מגיע לבלעדיים.

UNITY היה מעפן על ה PC גם למשך אותה תקופה והיה צריך לחכות עד שיסדרו אותו, בכל אופן אי אפשר להקביל את זה למשחק שנדחה במספר חודשים עד שיוצא.

אתה צודק בקשר לקטלוג של 30 שנה (לא מדבר אלי אישית ולעיתים נדירות אני משחק במשחק ישן) והעניין הזה שמשחקים תמיד זמינים, זה יתרון ידוע של ה PC וניתן רק להחזיק אצבעות שסוני ו MS יאפשרו את זה בדור הבא בלי בעיות למרות סימן מדאיג מצד סוני בנושא עם הפורטים של ה PS2, אבל שמע, מבחינתי אישית זה לא דיל ברייקר ברמה כזו שאני מוכן לוותר על הבלעדיים של הקונסולה.

הבעיה היחידה היא כמו שאמרת שהליינאפ עד עכשיו חלש רצח מבחינת בלעדיים, אם זה ימשיך ככה אז מן הסתם ההימור שלקחתי עם הקונסולה היה בזבוז זמן (למרות שמבחינתי עם המצב PC בבית שלי אין לי ברירה בכל מקרה), אני מתקשה להאמין שזה יהיה המצב בסוף הדור, יש לי משחק אחד שאני בטוח יאהב כמו UD ומשחק נוסף שאני ארצה לנסות כשירד למחיר נמוך כמו BB (מי יודע, אם רונן אהב אותו כל כך אז גם לי יש סיכוי לא רע, ואם אני אכן יתחבר אליו אז זה כותר GOTY שזמין רק על הקונסולה שלי), בהמשך מן הסתם אני מקווה שיתווספו הרבה יותר מ 3-4 כותרים, בטח כמות שלא ניתן יהיה לסיים בשבוע כדבריך.

DEATH, לא הבנתי מה מרשים כל כך בסרטון ששמת, אין שום סיבה שהמורפאוס לא יריץ את זה וזה נראה גם משחק מסילה לכל דבר, אין רגע שהוא זז שם מהנקודה שהוא עומד בה, דמו די סטנדרטי של VR.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 דצמבר 2015, 11:54

דבר ראשון יש Tracking מלא לגוף בתוספת לחווית VR הסטנדרטית. בדמו המדובר הם נתנו לך חופש שמנצל את המדיום החדש, לדוגמא הקטע שהוא תופס את הטיל במרחב וזורק אותו חזרה, תופס חפצים מהפח וזורק אותם, העובדה שהוא עושה בערך מה שהוא רוצה עם כלי הנשק (טעינה, השלחת רימון, הוא אשכרה יכל לזרוק את כלי הנשק ביד ולתפוס), זה לא סתם התייחסות לVR כחוויה ויזואלית אלא ממש לרתום גיימפליי חדש שלא עשית עד היום. תסתכל מה עושים 99% מהמשחקים שצפויים לVR ביחס לטכנולוגיה החדשה - כלום. החוויה לא שונה במהות הגיימפליי מכל משחק היום, אז במקום לסובב את המצלמה עם ג'וייסטיק אתה מסובב אותה עם הראש.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2015, 12:40

דודי, מה לגבי שלטי-התנועה? תהיה תמיכה באלו (לא משנה אם זה MOVE או אלו של VIVE/OCULUS) וזה, בנוסף לקסדה - אמור בהחלט להספיק בשביל ליצור "חוויה חדשה לחלוטין"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2015, 13:11

DEATH גם בדמו של לונדון על המורפאוס אתה יכול לתפוס דברים, כמו שהוא בודק שם מגירות ומחפש תחמושת ואז מכניס אותה ידנית לנשק וכו', גם ראינו בדמו של ה"סימולטור עבודה" למורפאוס איך הוא מרים חפצים וזורק אותם, לא ראיתי בדמו שהבאת פונקציה חדשה שלא נראתה בעבר בדמואים הטכניים האלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2015, 19:42

bling כתב:
DrKeo כתב:כן, זה סובייקטיבי אבל אתה סתם מלכלך על הבלעדיים של הPC. משחקים כמו XCOM 2 או ANNO או סטארקראפט או cities skyline או סיוויליזציה או סטאר סיטיזן כן עומדים בפני עצמם כמשחקים מדהימים. אתה מוסיף לזה שיש לPC יותר משחקי צד ג' מאשר הקונסולות (בגלל שמה שסוני מונעת ממיקרוסופט מגיע לPC ומה שמיקרוסופט מונעת מסוני מגיע לPC) ושכל משחקי הצד ג' הם מרשימים וטובים יותר על הPC כשבנוסף לכל זה יש לך קטלוג אחורי של 30 שנים (שאשכרה נשאר אצלך, לא כמו המאות דולרים שהוצאת בPSN בפס3 שהלכו לזבל, בדיוק כמו שאתה יודע עכשיו שכל שקל שאתה מוציא בPSN על הפס4 הולך לזבל) ואתה מקבל קונסולה שהיא חתיכת קילר. אתה רואה בדור הזה אנשים קונים פס4 או ONE בשביל צד ג', אין להן כלום בלעדי טוב פחות או יותר (טיפה משתנה עכשיו אבל הקונסולות בנות פאקינג שנתיים עכשיו). אז מי הכי טוב בצד ג' אם לא הPC?

לא מלכלך, אמרתי שהם לא לטעמי ובתכל'ס אין כמעט שמות ענקיים על ה PC כמו בעבר שיוצאים רק לו או שמגיעים רק הרבה זמן אחרי לקונסולה, XCOM2 זה משחק שבלעדי ל PC רק מחוסר תקציב לפי מה שהם אמרו וגם הוא אם יצליח בטח יגיע גם לקונסולות, הדוגמאות שלך למשחקים גדולים על ה PC כמעט לא קיימות מלבד SC.

גם כשה PC שולח משחק לרשימת ה GOTY כמו UNDERTALE, אני לא מזלזל בזה, אבל אני מעדיף אישית פלטפורמה ששולחת את U4 לרשימת ה GOTY או אפילו BB, אני אוהב אינדים אבל מבחינתי השילוב האידיאלי זה AAA סופר איכותי שמגיע ל GOTY, וכאלו רק הקונסולות שולחות כשזה מגיע לבלעדיים.

UNITY היה מעפן על ה PC גם למשך אותה תקופה והיה צריך לחכות עד שיסדרו אותו, בכל אופן אי אפשר להקביל את זה למשחק שנדחה במספר חודשים עד שיוצא.

אתה צודק בקשר לקטלוג של 30 שנה (לא מדבר אלי אישית ולעיתים נדירות אני משחק במשחק ישן) והעניין הזה שמשחקים תמיד זמינים, זה יתרון ידוע של ה PC וניתן רק להחזיק אצבעות שסוני ו MS יאפשרו את זה בדור הבא בלי בעיות למרות סימן מדאיג מצד סוני בנושא עם הפורטים של ה PS2, אבל שמע, מבחינתי אישית זה לא דיל ברייקר ברמה כזו שאני מוכן לוותר על הבלעדיים של הקונסולה.

הבעיה היחידה היא כמו שאמרת שהליינאפ עד עכשיו חלש רצח מבחינת בלעדיים, אם זה ימשיך ככה אז מן הסתם ההימור שלקחתי עם הקונסולה היה בזבוז זמן (למרות שמבחינתי עם המצב PC בבית שלי אין לי ברירה בכל מקרה), אני מתקשה להאמין שזה יהיה המצב בסוף הדור, יש לי משחק אחד שאני בטוח יאהב כמו UD ומשחק נוסף שאני ארצה לנסות כשירד למחיר נמוך כמו BB (מי יודע, אם רונן אהב אותו כל כך אז גם לי יש סיכוי לא רע, ואם אני אכן יתחבר אליו אז זה כותר GOTY שזמין רק על הקונסולה שלי), בהמשך מן הסתם אני מקווה שיתווספו הרבה יותר מ 3-4 כותרים, בטח כמות שלא ניתן יהיה לסיים בשבוע כדבריך.

DEATH, לא הבנתי מה מרשים כל כך בסרטון ששמת, אין שום סיבה שהמורפאוס לא יריץ את זה וזה נראה גם משחק מסילה לכל דבר, אין רגע שהוא זז שם מהנקודה שהוא עומד בה, דמו די סטנדרטי של VR.

אולי הבלעדים של הPC לא מעניינים אותך בכלל, סבבה, זכותך, יש כאלה שכן (כמוני). אבל מה שהשתנה בדור הזה לעומת קודמים (חוץ מזה שהליינאפ הבלעדי של הקונסולות ממש חלש בשנתיים הראשונות) הוא שכל בלעדי שני לקונסולות יוצא גם לPC. כלומר כן, אנצ'רטד זה בלעדי של סוני ו-SC זה בלעדי של PC ולא מעניין אותך SC. אבל מה עם QB (נניח לרגע שהוא יוצא כי ביננו, הוא יצא) כבעל פס4? מה עם SF5 כבעל ONE? על זה אני מדבר, שהחתך המשותף של הPC עם הבלעדיים של סוני והחתך המשותף עם הבלעדים של מיקרוסופט בתופסת תמיכה לאחור של 30 שנים, מבצעים מטורפים וכמובן הגרסה הכי טובה של כל משחק צד ג' הם חתיכת נקודת משיכה. בנושא בטמן, אתה יודע שהייתה תקלה טכנית סופר מביכה וזה לא בדיוק הכלל. 99% מהמשחקים יוצאים יחד לPC עם הקונסולות.

יש לי הרגשה שעוד 3-4 שנים אני פשוט הולך לקחת פס4 מחבר לשבועיים ולשחק את U4, TLOU2 ושני משחקי GOW פחות או יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים