bozeman כתב:בלי ספק יהיה עוד דור, אין בשלות לקונסולה און ליין וגם הכוח הנמוך ייתן להם עלות קטנה יחסית לעוד דור
bling כתב:כמו שראית עם הקופסא המפלצתית שבנו ל XB1, הם לא הולכים לשחק יותר עם נושא החום
bling כתב:וואלה? לא ראיתי אותה במציאות, זה הרושם שקיבלתי מתמונות וגם מאנשים בזמנו שתיארו אותה כענקית, יכול להיות שבעיניים של שחקן PC היא לא מאיימת כל כך
bling כתב:DrKeo כתב:bling כתב:למי שדאג שבגלל שמייקרוסופט הפסידה (כנראה) את הדור הזה לא תהיה להם עוד קונסולה או משהו בסגנון אפשר להרגע, פיל ספנסר אומר שכמט בטוח תגיע קונסולה נוספת:As televisions, computers, and smart devices become the all-in-one-devices that seek to displace consoles, does Xbox just become an app or a storefront or a brand?
"No," Spencer says, "I fully expect that you’ll see another console from us […] Our best customers are Xbox console customers, and I want to keep those people engaged both on the Xbox One and anything we might do in the future. I’m 100 percent committed to that."
"I don’t want to dilute what the Xbox console customer feels," says Spencer. "I want to expand what we’re able to do for more customers."
לריאיון המלא שבו פיל גם מדבר באופן כללי על המצב של ה ONE ואיך הוא מתכוון לשפר אותו יותר:
http://www.theverge.com/2015/12/10/9880594/microsoft-xbox-games-2016-interview-crackdown-3-quantum-break-recore
נשמע די חתום וסגור ע"פ הדברים האלו, ברמה שכבר התחילו בטח לעבוד עליה, ומן הסתם ברור שתהיה PS5 אחרי ההצלחה הזו של סוני, גם אם תיאורתית תהיה צניחה במכירות בהמשך והיא תסגר על 60 מליון לקוחות בסוף חייה זה עדיין מספיק בשביל עוד קונסולה עבור חברה שתלויה בעסק הזה כמו סוני, ועם ה NX שכבר יוצא שנה הבאה, זה כבר נראה סגור שנראה לפחות קונסולה נוספת מכל אחת משלושת הגדולות.
למישהו באמת היה ספק שהשלוש עושות עוד דור?
כן, לפחות לגבי MS תמיד עולות תחזיות בסגנון "MS רוצה לצאת מהקונסולות", אתה לא זוכר את זה? הרי בפורום הזה התווכחת כמה פעמים עם אנשים שהיו משוכנעים בכך שזה עניין של זמן, אם אני לא טועה קרירין היה אחד מהם, אז ברור שבגלל ש MS הפסידה את הדור יש כביכול הרבה תחמושת לאנשים שחושבים ככה וטוב לראות שפיל ספנסר מודיע מראש שתהיה עוד קונסולה, ככה נוכל לחסוך ספקולציות כאלו
בוזמן, אתה חושב שימשיכו עם כח נמוך? אני חושב שזה קצת risky, עוד דור של כח נמוך בתוספת של diminishing returns עלולה ליצור רושם שהקפיצה לא משמעותית, לפי ההיגיון הטכנולוגי אתה דווקא צריך כל דור לקפוץ בהפרש גבוה יותר כדי שתקבל קפיצה גדולה ותחושת וואו.
bling כתב:למי שדאג שבגלל שמייקרוסופט הפסידה (כנראה) את הדור הזה לא תהיה להם עוד קונסולה או משהו בסגנון אפשר להרגע, פיל ספנסר אומר שכמט בטוח תגיע קונסולה נוספת:
Shlomix כתב:bling כתב:למי שדאג שבגלל שמייקרוסופט הפסידה (כנראה) את הדור הזה לא תהיה להם עוד קונסולה או משהו בסגנון אפשר להרגע, פיל ספנסר אומר שכמט בטוח תגיע קונסולה נוספת:
אני לא מבין את השטות הזו. מיקרוסופט עדיין מרוויחה ערימות של כסף מחטיבת האקסבוקס, למה שהיא תפסיק לפתח אותה? כן, יש לה כרגע מתחרה יותר מוצלחת, אבל זה לא אמור להשפיע על ההחלטה הפשוטה - להמשיך לפתח את המוצר המרכזי של החטיבה ולהמשיך להרוויח בוכטות.
bling כתב:נשמע די חתום וסגור ע"פ הדברים האלו, ברמה שכבר התחילו בטח לעבוד עליה, ומן הסתם ברור שתהיה PS5 אחרי ההצלחה הזו של סוני, גם אם תיאורתית תהיה צניחה במכירות בהמשך והיא תסגר על 60 מליון לקוחות בסוף חייה זה עדיין מספיק בשביל עוד קונסולה עבור חברה שתלויה בעסק הזה כמו סוני, ועם ה NX שכבר יוצא שנה הבאה, זה כבר נראה סגור שנראה לפחות קונסולה נוספת מכל אחת משלושת הגדולות.
Kazz כתב:כי הוא משחק גרוע יותר ושהיה כבר בהאמבל באנדל. ובגלל שהמשחקים שציינתי ישנים יותר אז הסיכון הוא עוד יותר מינימלי בפגיעה במכירות של המשחק ובמכירות כלליות. עדיף 'לחסוך' לקונים שלך מלרכוש משחקי באק-קטלוג כדי שהם יוכלו לבזבז את הכסף הזה על המבצעים שאתה עושה על המשחקים של השנה והבאנדלים.
BiA כתב:מישהו נתקל ב-Stick Drift בבקר של הוואן? יש המלצה מה לעשות? האחריות שלי בדיוק נגמרה לפני חודש.
swiss-the-engine כתב:אחי אתה טועה... יש לי פה את הPS3 השמן ואת האקס בוקס שלי אחד ליד השני והPS3 קטן יותר שלא להזכיר את העובדה שיש לו ספק כוח מובנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים