Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 11 דצמבר 2015, 10:20

אולי תהיה עוד קונסולה אבל זה לא מעיד אם הם גם לא פשוט יוציאו את כל המשחקים גם לחנות שלהם על המחשב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2015, 10:53

bozeman כתב:בלי ספק יהיה עוד דור, אין בשלות לקונסולה און ליין וגם הכוח הנמוך ייתן להם עלות קטנה יחסית לעוד דור

אני חושב שלכל הפחות מייקרוסופט לא ילכו על כוח נמוך. הם ילכו על הכי הרבה כוח שהם יכולים להכניס לקופסא, בלי להפסיד על 350-400 דולר. הם ירצו לשנות את העמדה שלהם מהדור הנוכחי. השאלה היא האם סוני יפעילו מספיק ריגול תעשייתי, כדי לעשות את אותו הדבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 דצמבר 2015, 11:11

^ ובלי לגרום לRROD.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 דצמבר 2015, 11:41

כמו שראית עם הקופסא המפלצתית שבנו ל XB1, הם לא הולכים לשחק יותר עם נושא החום :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2015, 11:45

bling כתב:כמו שראית עם הקופסא המפלצתית שבנו ל XB1, הם לא הולכים לשחק יותר עם נושא החום :)

מצחיק... לפני כמה ימים דיברתי עם נדב והוא אמר שהוא ראה את הONE לראשונה והיא ממש פיצית. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 דצמבר 2015, 12:18

וואלה? לא ראיתי אותה במציאות, זה הרושם שקיבלתי מתמונות וגם מאנשים בזמנו שתיארו אותה כענקית, יכול להיות שבעיניים של שחקן PC היא לא מאיימת כל כך :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 11 דצמבר 2015, 13:40

העברתי איזה שעתיים בסופש החינמי של Elder Scrolls Online. הוא פשוט.. אלדר סקרולס. יש המון קווסטים ונראה שיהיה כיף לחקור שוב את מורווינד ולהסתובב באימפריאל סיטי. מה שכן, אני רואה (וגם הבנתי) שהרבה שחקנים מעדיפים לשחק לבד את רוב המשחק.. אישית לא יודע אם תהיה לי סבלנות להישאב ל-RPG שהוא לא וויצ'ר, אבל למי שיש כוח לנסות, תצטרפו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2015, 14:58

bling כתב:וואלה? לא ראיתי אותה במציאות, זה הרושם שקיבלתי מתמונות וגם מאנשים בזמנו שתיארו אותה כענקית, יכול להיות שבעיניים של שחקן PC היא לא מאיימת כל כך :)

היא אפילו יותר קטנה מהPS3 השמנה המקורית שלו, לפי מה שהוא אמר. אבל אני סתם מדברר אותו... הוא בטח יראה את זה מתישהו ויגיד על זה משהו בעצמו.
גם אני לא ראיתי אותה בעצמי, אבל לא יפתיע אותי בכלל אם גם התגובה לאספקט המסוים הזה בONE היתה מוגזמת, מנופחת וחסרת כל פרופורציה למציאות.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2015, 19:59

bling כתב:
DrKeo כתב:
bling כתב:למי שדאג שבגלל שמייקרוסופט הפסידה (כנראה) את הדור הזה לא תהיה להם עוד קונסולה או משהו בסגנון אפשר להרגע, פיל ספנסר אומר שכמט בטוח תגיע קונסולה נוספת:

As televisions, computers, and smart devices become the all-in-one-devices that seek to displace consoles, does Xbox just become an app or a storefront or a brand?

"No," Spencer says, "I fully expect that you’ll see another console from us […] Our best customers are Xbox console customers, and I want to keep those people engaged both on the Xbox One and anything we might do in the future. I’m 100 percent committed to that."

"I don’t want to dilute what the Xbox console customer feels," says Spencer. "I want to expand what we’re able to do for more customers."

לריאיון המלא שבו פיל גם מדבר באופן כללי על המצב של ה ONE ואיך הוא מתכוון לשפר אותו יותר:

http://www.theverge.com/2015/12/10/9880594/microsoft-xbox-games-2016-interview-crackdown-3-quantum-break-recore

נשמע די חתום וסגור ע"פ הדברים האלו, ברמה שכבר התחילו בטח לעבוד עליה, ומן הסתם ברור שתהיה PS5 אחרי ההצלחה הזו של סוני, גם אם תיאורתית תהיה צניחה במכירות בהמשך והיא תסגר על 60 מליון לקוחות בסוף חייה זה עדיין מספיק בשביל עוד קונסולה עבור חברה שתלויה בעסק הזה כמו סוני, ועם ה NX שכבר יוצא שנה הבאה, זה כבר נראה סגור שנראה לפחות קונסולה נוספת מכל אחת משלושת הגדולות.

למישהו באמת היה ספק שהשלוש עושות עוד דור?

כן, לפחות לגבי MS תמיד עולות תחזיות בסגנון "MS רוצה לצאת מהקונסולות", אתה לא זוכר את זה? הרי בפורום הזה התווכחת כמה פעמים עם אנשים שהיו משוכנעים בכך שזה עניין של זמן, אם אני לא טועה קרירין היה אחד מהם, אז ברור שבגלל ש MS הפסידה את הדור יש כביכול הרבה תחמושת לאנשים שחושבים ככה וטוב לראות שפיל ספנסר מודיע מראש שתהיה עוד קונסולה, ככה נוכל לחסוך ספקולציות כאלו :)

בוזמן, אתה חושב שימשיכו עם כח נמוך? אני חושב שזה קצת risky, עוד דור של כח נמוך בתוספת של diminishing returns עלולה ליצור רושם שהקפיצה לא משמעותית, לפי ההיגיון הטכנולוגי אתה דווקא צריך כל דור לקפוץ בהפרש גבוה יותר כדי שתקבל קפיצה גדולה ותחושת וואו.

נכון אני חשבתי ככה ,פשוט כי במובנים מסוימים ,הXBOX מתחרה בWIN
לדעתי להציע PC מבוסס WIN ,רק בצורת קונסולה ,היה תורם להם יותר ,מההפרדה המטופשת הזאת
ואז אולי השרות מכירת משחקים שלהם לPC היה מצליח (עם כל הבילעדים שיש היום לXBOC היה שם )

היום יש כבר PC קונסולה ,רק לא מMS ,ולמעשה הXBO קרובה לזה מאוד ,אבל לא מאפשרים לך לישתמש בWIN רגילה בXBO
למרות שאין בעיה חומרתית לזה ,רק לאפשר התקנה

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 11 דצמבר 2015, 23:12

bling כתב:למי שדאג שבגלל שמייקרוסופט הפסידה (כנראה) את הדור הזה לא תהיה להם עוד קונסולה או משהו בסגנון אפשר להרגע, פיל ספנסר אומר שכמט בטוח תגיע קונסולה נוספת:

אני לא מבין את השטות הזו. מיקרוסופט עדיין מרוויחה ערימות של כסף מחטיבת האקסבוקס, למה שהיא תפסיק לפתח אותה? כן, יש לה כרגע מתחרה יותר מוצלחת, אבל זה לא אמור להשפיע על ההחלטה הפשוטה - להמשיך לפתח את המוצר המרכזי של החטיבה ולהמשיך להרוויח בוכטות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2015, 23:42

איזה מוזר, שלחתי הודעה בצהרים אבל אני לא רואה אותה פה.

בנושא עוד דור, הone מוכרת נהדר, אפילו יותר טוב מה360. פשוט הפס4 עושה עליה צל ענק אבל היא מצליחה יותר מה360 שהצליחה יותר מהאקסבוקס המקורית והם רווחיים בערך כל הזמן אז למה להפסיק?

בנושא הגודל, שוב פעם זה צל של הפס4. היא נראת בתמונות כמו וידאו משנות ה80 אבל היא קטנה משמעותית מהפס3 וה360, פשוט הפס4 קטנה יותר ועוד כוללת את הספק כוח בפנים אז זה שוב גורם לה להחוויר :)
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 דצמבר 2015, 00:34

Shlomix כתב:

אני לא מבין את השטות הזו. מיקרוסופט עדיין מרוויחה ערימות של כסף מחטיבת האקסבוקס, למה שהיא תפסיק לפתח אותה? כן, יש לה כרגע מתחרה יותר מוצלחת, אבל זה לא אמור להשפיע על ההחלטה הפשוטה - להמשיך לפתח את המוצר המרכזי של החטיבה ולהמשיך להרוויח בוכטות.

השאלה מה יותר ריווחי ,מוצר כמו הXBO ,או מוצר די דומה ,אבל PC מבוסס WIN ,שהחנות הדיגיטלית שלו ,תיהיה גם במחשבי WIN אחרים

אישית אני חושב שMS יוכלו ליתחרות בסטים ,עם יבטלו את הXBOX ,ובמקום יהיה PC דמוי XBOX ,לאלו שרוצים חווית קונסולה
ומי שרוצה יוכל לישתמש בPC רגיל

אבל בניגוד לסטיםמשין ,המחשב יעודי של MS יציג אחידות בחומרה ,ומחיר מסובסד (רווח ממשחקים )

כרגע יש פיצול שוק ,XBOX לחוד וWIN לחוד

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 דצמבר 2015, 00:50

קרירין - אתה מתעלם מהפירטיות בPC, וערוץ ההפצה היחיד ע"י מיקרוסופט היום, ברגע שזה רק PC הרווחים ממשחקים ירדו פלאים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 00:59

למה שמישהו יסבסד מחשב? הוא פתוח לגמרי, אדם יכול לקנות ממך את המחשב ואז לקנות משחקים בסטים ובחיים לא תראה שקל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 12 דצמבר 2015, 05:32

bling כתב:נשמע די חתום וסגור ע"פ הדברים האלו, ברמה שכבר התחילו בטח לעבוד עליה, ומן הסתם ברור שתהיה PS5 אחרי ההצלחה הזו של סוני, גם אם תיאורתית תהיה צניחה במכירות בהמשך והיא תסגר על 60 מליון לקוחות בסוף חייה זה עדיין מספיק בשביל עוד קונסולה עבור חברה שתלויה בעסק הזה כמו סוני, ועם ה NX שכבר יוצא שנה הבאה, זה כבר נראה סגור שנראה לפחות קונסולה נוספת מכל אחת משלושת הגדולות.

מישהו באמת חשב שמייקרוסופט לא תפתח קונסולה נוספת? נינטנדו עדיין במירוץ, אז שמייקרוסופט תפרוש? :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 דצמבר 2015, 06:35

דיברתי על MS עצמה ,במקום XBOX ,מחשב

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 דצמבר 2015, 11:00

Kazz כתב:כי הוא משחק גרוע יותר ושהיה כבר בהאמבל באנדל. ובגלל שהמשחקים שציינתי ישנים יותר אז הסיכון הוא עוד יותר מינימלי בפגיעה במכירות של המשחק ובמכירות כלליות. עדיף 'לחסוך' לקונים שלך מלרכוש משחקי באק-קטלוג כדי שהם יוכלו לבזבז את הכסף הזה על המבצעים שאתה עושה על המשחקים של השנה והבאנדלים.

מה? למה שאת הבחירות של מיקרוסופט לגבי איזה משחקים היא תחלק בחינם לפלטפורמה שלה יובילו שאלות כמו מה היה בהאמבל באנדל שהיא בכלל חנות נישתית לפלטפורמה אחרת? אני אף פעם לא מבין את ההיגיון העקום הזה.
לגבי "משחק גרוע יותר": הוא יושב על ממוצע ביקורות שבדיוק בין Ryse וDR3 שהצעת. יחד עם טיעון ההאמבל שלך שאפילו מתנגש עם טיעון ה"פגיעה מינימלית במכירות" זה נראה כאילו אתה אפילו לא מצליח להיות עקבי עם הכיוון שאתה מנסה לקחת כאן. פעם הבאה פשוט תתמקד בדוגמאות טובות יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2015, 14:29

BiA כתב:מישהו נתקל ב-Stick Drift בבקר של הוואן? יש המלצה מה לעשות? האחריות שלי בדיוק נגמרה לפני חודש.

אם אתה קצת יודע לעבוד עם מלחם אז אתה יכול פשוט להחליף את המנגנון של הסטיקים... זה מאוד פשוט.

לגבי הגודל... על מ ה אתם מדברים הוא ענק ועוד צריך לזכור שהספק כוח בנפרד... הפס3 השמן (במקרה הבאתי אחד בסופש לתקן אותו) קטן יותר ממנו (לא משמעותית אבל קטן יותר) ושוב, הספק מובנה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2015, 16:30

יש כתבה בGI על איפה לעזאזל פייבל. הוא הובטח השנה ובסוף אפילו הבטא לא יצאה השנה. כנראה שהמשחק היה חצי אפוי והיה צריך עוד זמן פיתוח אבל מיקרוסופט "שכחה" להגיד שהוא נדחה ל2016.

סוויס, הONE והפס3 ממש באותו גודל רק שהONE הרבה יותר דקה אז זה נותן לה לוק קטן יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2015, 19:03

אחי אתה טועה... יש לי פה את הPS3 השמן ואת האקס בוקס שלי אחד ליד השני והPS3 קטן יותר שלא להזכיר את העובדה שיש לו ספק כוח מובנה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2015, 20:36

swiss-the-engine כתב:אחי אתה טועה... יש לי פה את הPS3 השמן ואת האקס בוקס שלי אחד ליד השני והPS3 קטן יותר שלא להזכיר את העובדה שיש לו ספק כוח מובנה

ONE:
33.3cm x 27.4cm x 7.9cm
פס3:
32.5cm x 27.4cm x 9.8cm

אותו גודל, הONE דקה ב20%. את הספק כוח המובנה אמרנו כבר מקודם, ביחוד ביחס לפס4.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2015, 20:38

אבל הPS3 לא מרובע כמו הוואן. אתה סתם מתווכח הם יושבים פה אחד ליד השני.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 דצמבר 2015, 20:00

שימו לב שאפשר כבר להוריד את Thief. גם את Max CoB, זה לא היה צפוי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2015, 17:12

מתווספים עוד 16 משחקים לתמיכה לאחור היום כולל היילו ריץ', פייבל 3 ודאוס אקס הקודם.
Braid
DEUS EX: HUMAN REVOLUTION
Doritos Crash Course
Fable III
Halo: Reach
Hydro Thunder
Iron Brigade
Kane & Lynch 2
Motocross Madness
MS. PAC-MAN
Peggle
Portal: Still Alive
Spelunky
Splosion Man
Ticket to Ride
Zuma’s Revenge!

רשימת כל המשחקים:
http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/back ... able-games

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 17 דצמבר 2015, 19:28

meh.. מחכה ל-RDR בעיקר. פספסתי אותו בדור הקודם (לא מת על המשחקים של רוקסטאר אבל הוא באמת נראה לא רע). אשמח גם ל-LA Noire :)

אה, למי שזה מעניין אותו, מאתמול Plex חינמית על הוואן (לא צריך 'Plex Pass').

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 31 אורחים