PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2015, 12:23

לא סתם אומרים console exclusive. אם הוא היה בלעדי מלא, היו אומרים exclusive בלי כלום לפני כן.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2015, 12:37

אני רק ראיתי את הוידאו עצמו... בכל אופן יש מלא זמן עד שזה יקרה, הכל עוד יכול להשתנות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2015, 12:48

אה, בלעדי בקונסולות, סבבה, התעשיה סבבה, סוני סבבה :)
כשמדובר בהכרזות כאלה שמספרות לנו על משחק ל2018 במקרה הטוב, כשהפס4 תהיה כבר בת 5, זה יהיה ממש חבל אם המשחק לא יוצא לPC וצריך להיות תקוע עם הקונסולה העתיקה. אני בטח ארצה לשחק אותו ב4K על ה1370GTX שלי :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 דצמבר 2015, 13:06

MGS FREAK כתב:מה כבר יש להחרים אצל קונאמי חוץ מאת פרו אבולושן , Castlevenia ומכונות פאצ'ינקו ?

לכן אני שמח שלא ארגיש קצת מטונף לאחר שאקנה את המשחק הבא של קוג'ימה, כי קונמי לא תקבל חצי דולר ממני.

זה כבר בתחום הפנטזיות, אבל היה מעניין אותי לראות אותו לוקח פיקוד על מותג קיים של סוני (לא שמותג חדש בניצוחו הוא רע) ונותן לו זריקת ריענון רצינית.
GOW או אינפמוס יכולים להיות מאוד מעניינים, הראשון מבחינת setting ועלילה והשני מבחינת גיימפליי.

לא, זה יהיה זיכיון חדש לחלוטין. למה תמיד הולכים לזכיונות קיימים של החברה ה"מארחת"? זה לא שהוא הצטרף לחברת בת קיימת של סוני. אין קשר :)

laskin כתב:מאיפה הסקת את זה? אני עוד לא קראתי כלום בנושא, אבל הוא אומר פה:
"The first title from this new studio is a collaboration with playstation"

נכון. אני גם לא מבין כיצד Console exclusive סותר זאת. גם במקור כתוב Console Exclusive to Playstation 4. למיטב הבנתי, זה לא משתמע לשני פנים.

אני אישית ממש מקווה שזה יהיה משחק אימה מאוד מקורי, כמו PT, אבל שתהיה לו תמיכה מלאה בVR (מן הסתם ברמת פירוט נמוכה יותר)

הבאת עוד נקודה שמחזקת את האפשרות שיהיה מדובר במשחק אימה, יש פה פוטנציאל אדיר עם ה־VR וסוני תשמח לנצל זאת.

DrKeo כתב:עכשיו אני בדיכאון שהוא לא יצא לpc, סוני האלה הורסים את התעשיה :/

הם שמעו את הביקורת שלך שהם לא לגיימרים, על אף כל הסימנים. וגם עכשיו אתה מתלונן ומקטר עליה. פולני אמתי אתה :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2015, 13:45

Laskin כתב:אני רק ראיתי את הוידאו עצמו... בכל אופן יש מלא זמן עד שזה יקרה, הכל עוד יכול להשתנות :)

אתה ממש רוצה שהוא יהיה בלעדי ps4? כרגע כתוב console exclusive. כולנו יודעים מה זה אומר, רוצים להמשיך להתכחש? לכו על זה.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2015, 14:15

Klayman כתב:
Laskin כתב:אני רק ראיתי את הוידאו עצמו... בכל אופן יש מלא זמן עד שזה יקרה, הכל עוד יכול להשתנות :)

אתה ממש רוצה שהוא יהיה בלעדי ps4? כרגע כתוב console exclusive. כולנו יודעים מה זה אומר, רוצים להמשיך להתכחש? לכו על זה.

כמו שאמרתי - לא קראתי כלום, רק ראיתי את הוידאו.
ולהפך - אני רוצה שיגיע קודם למחשב. כי אין לי PS4 ואולי גם לא יהיה לי.
אני כתבתי ש"הכל יכול להשתנות" כי ראינו מה קרה לAGENT, למשל :)

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 16 דצמבר 2015, 15:03

סוני פשוט טוחנת דק את מייקרוסופט בדור הזה עכשיו המפתח אולי הכי מוכשר ומעניין בתעשייה פותח סטודיו חדש ועובד ביחד עם סוני על זיכיון חדש שיופץ ע"י סוני אבל למרות זאת ייצא גם לPC(כמובן שאני לא אתפלא אם המשחק יצא באיחור לPC אחרי הPS4 או שבכלל לא יצא לPC בסוף).
חדשות מדהימות למי שיש PS4 וכנראה נותן לה כוח חשוב בתחרות מול הXBOX ONE, אין ספק שהמשחק ימכור כמה קונסולות.
מבחינת קוז'ימה ההתאמה הכי טובה שהייתה יכולה להיות לו בתעשייה זה סוני זה בכלל אין ספק, מפיצה שנותנת חופש פעולה כמו שאף חברה בתעשייה לא נותנת ומזומנים לא קטנים שבטח גם ישתמש בהם כמו שצריך אחרי שהספיק לגמור לקונאמי כמעט את הכל :lol:

כמה פרטים שסוני שחררה חוץ מהווידאו:
- Kojima Productions חברה עצמאית ולא תחת SCE(סוני).
- SCE לא מממנת את המשחק של Kojima Productions. העלות של ההסכם לא נחשף.
- הם הכריזו על ההסכם בינם לבין Kojima Productions על המשחק הראשון, הם לא מגיבים מעבר לזה. יכול להיות שיש הסכם לטווח ארוך יותר?!
- Kojima Productions מפתחת לבדה את המשחק, סוני יספקו תמיכה במידת הצורך.
- אין תגובה אם הזכויות לזיכיון החדש שייכות לסוני או לא.

Kojima Productions:
- אין פרטים לגבי מספר האנשים בחרה.
- ממוקמת ביפן.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2015, 15:44

Walle כתב:סוני פשוט טוחנת דק את מייקרוסופט בדור הזה

אין ספק שהמשחק הטוב האחד שהיא הוציאה לפס4 בשנתיים וחצי עושה את הדור הזה לפשוט מדהים :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 דצמבר 2015, 16:07

חחח לא אהבתי את הסמליל (הלוגו) של Kojima Productions. מה זה אמור להביע? סמליל בעיניי צריך להיות שנון ונקי (כמו הסמליל שהמצאתי לאתר האוכל שאני בונה, אבל זה בהערת אגב :) ). הסמליל הזה מקושקש מדי.

לפי זה:

walle כתב:- הם הכריזו על ההסכם בינם לבין Kojima Productions על המשחק הראשון, הם לא מגיבים מעבר לזה.

אכן מדובר במשחק בלעדי ל־PS4. אבל זו גם יכולה להיות בלעדיות זמנית.

כך או כך, טוב לראות את קוג'ימה ממשיך בעשייה. זה יהיה המשחק הראשון שלו מזה זמן רב (או בכלל?) שאינו MGS.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 דצמבר 2015, 17:33

MGS FREAK כתב:
רונן כתב:
אני גם שמח שקוג'ימה יוצא לדרך חדשה שיהיה מוערך יותר בה. התנתק מקונאמי המכוערת. מצד אחד אני נהנה לתמוך בקוג'ימה, אך מצד אחר אני מעדיף להחרים את קונאמי.

תמונה

מה כבר יש להחרים אצל קונאמי חוץ מאת פרו אבולושן , Castlevenia ומכונות פאצ'ינקו ?

זה כבר בתחום הפנטזיות, אבל היה מעניין אותי לראות אותו לוקח פיקוד על מותג קיים של סוני (לא שמותג חדש בניצוחו הוא רע) ונותן לו זריקת ריענון רצינית.
GOW או אינפמוס יכולים להיות מאוד מעניינים, הראשון מבחינת setting ועלילה והשני מבחינת גיימפליי.

איזה קסטליווניה ? ,גם על זה הם לא הכריזו ,ויש סיכוי טוב שהזיכיון כקור מת ,או רדום עד שימכרו אותו
עד כמה שאני יודע רק PES בפיתוח ,וזהו מהקור שלהם
הם החליטו החלטה עסקית ,ליתרחק מהקור ,וליתרכז בדברים שריווחים לדעתם

עולה המון כסף לפתח ולשווק כותר AAA ,אישית אני לא מבין למה הם לא משכירים את הזכיונות שלהם לאחרים ?
ככה הם לא מפסידים כלום ,רק מרוויחים

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2015, 18:32

http://www.pcgamer.com/kojima-productio ... its-doors/

אושר ל PC אחרי בלעדיות זמנית בps4.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2015, 18:33

פוליגון מעדכנים שסוני לא מממנת את המשחק אלה רק שלמו הרבה כסף כדי למנוע אותו מהONE והPC זמנית. המשחק יצא לפס4 וישאר בלעדי זמנית ומאוחר יותר יוצא לPC.

עריכה:
קליימןןןןן!!!

אגב בלינג, עוד שמן למדורה של הויכוח שלנו על הבלעדיים לקונסולות בPC.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2015, 18:57

הציוץ וה Q&A שדיברו על ה PC נמחקו..לא מאמין שזה אומר משהו מעבר לרצון של סוני למקד תשומת לב לps4. למדו מtr והטעות של ms עם המאמצים הכבירים להגיד שהמשחק יגיע גם למקומות אחרים אח"כ.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 דצמבר 2015, 19:23

למקד תשומת לב למשחק של 2018-2019? בכל אופן, אחלה לפיסי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2015, 19:25

ליצור את הרושם הראשוני של Only on Playstation.
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 דצמבר 2015, 19:41

DrKeo כתב:
Walle כתב:סוני פשוט טוחנת דק את מייקרוסופט בדור הזה

אין ספק שהמשחק הטוב האחד שהיא הוציאה לפס4 בשנתיים וחצי עושה את הדור הזה לפשוט מדהים :)

כל עוד זה BB זה שווה את זה :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2015, 20:58

כן דברתי על bb :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2015, 22:35

Klayman כתב:הציוץ וה Q&A שדיברו על ה PC נמחקו..לא מאמין שזה אומר משהו מעבר לרצון של סוני למקד תשומת לב לps4. למדו מtr והטעות של ms עם המאמצים הכבירים להגיד שהמשחק יגיע גם למקומות אחרים אח"כ.

הסיבה העיקרית שSE בכלל אמרה משהו על הבלעדיות של TR (או יותר נכון, שמייקרוסופט אישרה לה להגיד משהו) היא כל הbad press שהמשחק סבל, בגלל הבלעדיות לONE. במקרה של סוני, אין בעיה כזאת. כשסוני עושה משהו כזה, הם מצילים עושים צדקה ומצילים משחק אהוב (או מפתח, במקרה הזה). הם לא יצטרכו לסבול מתלונות על זה שהבלעדיות זמנית ושהם קקות.

אלו חדשות מעולות, לדעתי. להגיד שסוני ממש מתאימה לקוג'ימה זה נכון, אבל זה לא רלוונטי. הוא לא עובד של סוני. נראה כאילו בסה"כ הכריזו שסוני יעזרו עם הפרסום. אפילו לא ברור אם הם יפיצו את המשחק. לא רואה איך הם מעורבים בצורה כלשהי בפיתוח עצמו, כך שסוגיות של חופש אומנותי שסוני נותנת לאולפנים שלה לא רלוונטים בכלל.
מעניין אם יהיו לו מקורות מימון רציניים, או שהוא יאלץ לפתח משחקים בקנה מידה קטן יותר, בשלב ההתחלתי הזה. מפתח בקליבר שלו בטח יכול למצוא כמה וכמה משקיעים גדולים, אז אם הייתי מעריץ של היצירות שלו, לא הייתי דואג יותר מידי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2015, 22:45

Nucleus_Dawn כתב:
Klayman כתב:הציוץ וה Q&A שדיברו על ה PC נמחקו..לא מאמין שזה אומר משהו מעבר לרצון של סוני למקד תשומת לב לps4. למדו מtr והטעות של ms עם המאמצים הכבירים להגיד שהמשחק יגיע גם למקומות אחרים אח"כ.

הסיבה העיקרית שSE בכלל אמרה משהו על הבלעדיות של TR (או יותר נכון, שמייקרוסופט אישרה לה להגיד משהו) היא כל הbad press שהמשחק סבל, בגלל הבלעדיות לONE. במקרה של סוני, אין בעיה כזאת. כשסוני עושה משהו כזה, הם מצילים עושים צדקה ומצילים משחק אהוב (או מפתח, במקרה הזה). הם לא יצטרכו לסבול מתלונות על זה שהבלעדיות זמנית ושהם קקות.

אלו חדשות מעולות, לדעתי. להגיד שסוני ממש מתאימה לקוג'ימה זה נכון, אבל זה לא רלוונטי. הוא לא עובד של סוני. נראה כאילו בסה"כ הכריזו שסוני יעזרו עם הפרסום. אפילו לא ברור אם הם יפיצו את המשחק. לא רואה איך הם מעורבים בצורה כלשהי בפיתוח עצמו, כך שסוגיות של חופש אומנותי שסוני נותנת לאולפנים שלה לא רלוונטים בכלל.
מעניין אם יהיו לו מקורות מימון רציניים, או שהוא יאלץ לפתח משחקים בקנה מידה קטן יותר, בשלב ההתחלתי הזה. מפתח בקליבר שלו בטח יכול למצוא כמה וכמה משקיעים גדולים, אז אם הייתי מעריץ של היצירות שלו, לא הייתי דואג יותר מידי.

אני לא חושב שהוא צריך יותר מדי עזרה מאף אחד בסוני, רק כסף. יש לקוג׳ימה צוות טכני מעולה, הוא במאי מצויין, יש לו את העיצוב סאונד הכי טוב בתעשיה בהפרש אדיר והגיימפליי שלו סופר הדוק ומלוטש. כסף וזמן, זה כל מה שאני רוצה שהוא יקבל (טוב נו, לא היה מזיק אם החבר׳ה של נוטי דוג היו עוברים קצת על הטקסטים שלו :)).

בכל מקרה זה מאוד דומה למקרה sfv או tr. אני רק שמח שכששתי המחזיקות פלטפורמה האלה רבות תמיד אנחנו מנצחים על הpc :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 דצמבר 2015, 22:55

העולם הכלכלי לא עובד בצורה כזאת ,לפתח כותר AAA לוקח כמה שנים ,ולוקח עשרות מיליונים לפתח ולפרסם ולשווק
בנוסף לזה חלק מהרווחים הולכים לבעלת השרות הדיגיטלי או לחלופין לחנויות
וחלק הולך לתשלום מיסים ,ככה שמה60$ לכותר AAA חדש ,נישאר הרבה פחות

נוצר מצב שלהצדיק פיתוח כותרים כאלו ,בדרך כלל מצפים לכמה מיליונים במכירות ,בשלב הראשוני שהכותר עדיין 60$
בקיצור זה עסק מאוד מסוכן ,וראינו כבר נפילות גדולות

ועם לא מקבלים את הזכויות על הזיכיון עצמו ,זה בכלל מרחיק הרבה משקעים ,כי זה אומר שעם הזיכיון עצמו יצליח
המשקעים המקורים יקבלו כסף רק על הכותר הראשון

בקיצור הרבה אנשי עסקים לא יתקרבו לשוק הכותרי AAA ,אותו הדבר בסרטים הוליוודים ,בגלל זה יש כמות מוגבלת מסוימת כל שנה של כותרים כאלו

ככה שלקוגימה ,לא צפוי להיות קל לגייס כספים ,אפילו ההסכם עם סוני ,לא נשמע לי הסכם כזה מוצלח

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 דצמבר 2015, 00:18

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אני לא חושב שהוא צריך יותר מדי עזרה מאף אחד בסוני, רק כסף. יש לקוג׳ימה צוות טכני מעולה, הוא במאי מצויין, יש לו את העיצוב סאונד הכי טוב בתעשיה בהפרש אדיר והגיימפליי שלו סופר הדוק ומלוטש. כסף וזמן, זה כל מה שאני רוצה שהוא יקבל (טוב נו, לא היה מזיק אם החבר׳ה של נוטי דוג היו עוברים קצת על הטקסטים שלו :)).

בכל מקרה זה מאוד דומה למקרה sfv או tr. אני רק שמח שכששתי המחזיקות פלטפורמה האלה רבות תמיד אנחנו מנצחים על הpc :)

איך אתה יודע שיש לו צוות טכני מעולה? איך אתה יודע שיש לו מעצבי סאונד הכי טובים בתעשייה בהפרש אדיר? איך אתה יודע שיש לו את מתכנתי הגיימפליי הכי טובים בתעשייה? אין לך מושג מי עבר איתו, כמה משרות חסרות יש לו באולפן, מי מהחבר'ה הסופר מוכשרים בקוג'יפרו כבר הלכו לעבוד בנינטנדו/סקוור/לבל 5/כל חברה יפנית אחרת שקפצה על ההזדמנות.

אתה מניח המון דברים, שאין להם בסיס. יהיה נחמד אם באמת יש לו את האנשים הכל כך מוכשרים שהיו איתו בקונאמי, אבל לך תדע מי נשאר ומי לא. אנחנו יודעים על עובד אחד ויחיד בחברה החדשה שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2015, 00:30

כל כך התעללו בהם בקונאמי בחצי שנה האחרונה שאני מנחש שרובם ילכו איתו. אבל אתה צודק, אני עושה הנחות על פי קוג'י פרו הקודמת.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 דצמבר 2015, 07:23

דרקו ,יש הרבה אנשים שפוחדים לאבד מקום עבודה ,ובטח להחליף מקום עבודה יציב יחסית
למקום שאפילו לא ברור מאיפה יגיע התקציב ,ולכמה זמן

לאנשים יש הוצאות ,להרבה מהם משפחה לפרנס ,בוותק של קונאמי בשוק ,חלק אולי חושבים על גימלאות בעתיד
קוגימה בעצמו לא בדיוק ילד קטן ,לו רק יש שם טוב ,אז הוא במקום יותר מובטח מבחינת עבודה
אנשים אחרים ,טובים כמה שיהיו ,במצב ממש לא פשוט

ואני בטוח שהרבה כן ישארו בקונאמי ,כל עוד לא יפטרו אותם ,זה כל עוד לא מבטיחים להם מקום טוב בחברה רצינית
ואין היום יותר מידי אופציות ,כי גם נאמקו קאפקום וסגה ,לא במצב הכי טוב היום

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2015, 12:48

מה יציב בקונאמי? חברה ששולחת מפתחי תוכנה להיות שומרים במכון כושר כשהם מעצבנים אותה ומפוררת את הפיתוח AAA שלה? תעשה לי טובה, בקונאמי לא ישאר איש קוג'י פרו אחד, השאלה היחידה היא האם הם ילכו כולם עם קוג'ימה או שחלקם ילכו לחברות אחרות. אם כבר ההפך, הצורך במוכר וביציב דווקא ידחוף אותם לקוג'ימה ששם הצוות יהיה פרצופים מוכרים והמימון כבר קיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 דצמבר 2015, 12:55

שום מקום עבודה בקונאמי של היום אינו "יציב", גם לא יחסית... אולי רק בצוות של PRO

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 47 אורחים