Laskin כתב:אמאזון השיקה מנוע חדש משלה בשם LUMBERYARD. נראה לא רע, אבל מה אני מבין בזה...
http://aws.amazon.com/lumberyard/
Laskin כתב:א. מאיפה הבאת את זה? לכוווולם יש מחשב, השאלה היא כמה מהם משחקים עליו, וגם לזה התשובה היא - בערך כולם, השאלה היא איזה משחקים וכמה.
ב. כן, זה רווחי למיקרוסופט, אבל זה גם פוגע עוד יותר במכירות של הONE שגם ככה מפגרות מול התחרות הישירה.
ג. ברור שגם אני מקווה שהטרנד יימשך, אבל זה די קובר את הקונסולות של מיקרוסופט... אחת הסיבות העיקריות שלא ממש שקלתי לרגע ברצינות לקנות את הONE - היא הנסיון שלי עם ה360, ש-95 אחוז מהבלעדיים האיכותיים בסוף הגיעו למחשב. בקונסולה הבאה שהם יוציאו - אני באמת כבר לא מבין אנשים שיקנו את הקונסולה שלהם, אפילו אם אנשים לא רוצים להוציא מלא כסף על שדרוג המחשב שלהם - הם יוכלו בסך הכל לחכות איזה שנה מרגע שהקונסולה הבאה שלהם תצא ואז הם יוכלו לשדרג במחיר שעולה הקונסולה את כרטיס המסך שלהם, ולקבל ביצועים טובים יותר ממה שהיא תציע (ניחוש, אבל מושכל).
ואם באמת אנשים לא יקנו אותה בהמוניהם - אז כל הכסף שהם משקיעים בפיתוח שלה ילך לפח, בערך, ואז זה לא שיקול כלכלי נכון כל כך...
הקונסולות הנוכחיות הן כבר סוג של מחשב מוגבל. הקופסה הבאה של מיקרוסופט פשוט תהיה איזה משהו שרץ על W10
הדבר גם לא ישתנה עד שלא ימציאו את חווית הפיסי ללא בעיות, ללא ממשק מסובך ועם חיבור מידי לטלוויזיה ללא עזר נוסף, בקיצור - אף פעם.
Death_119 כתב:אני לא מבין על מה אנחנו בכלל מתווכחים, פיסי זה לא קונסולה, בקונסולה אני לא מתקין דרייברים, אני לא מתמודד עם בעיות טכניות כמו כרטיס מסך שלא מקבל מספיק זרם מהספק ומרסט את עצמו, אני לא פותח את המכשיר כל שנתיים כדי לנקותו ולהחליף משחה טרמית. אני לא צריך להשוות ולשחק עם הגדרות כדי להגיע לביצועים שאני מעוניין בהם בכל משחק. כנסו לפורומים טכניים של כל משחק ותראו בדיוק מה זה חווית פיסי. בקונסולות מקרים כאילו הם נדירים עד לא בכלל. ואתם חיים בסרט אם אתם חושבים שפיסי עושים את דרכם לסלון, לא קיים, לכו תראו את ביצועי המכירות הלא קיימים של הsteam machine. בלי לדבר על עלות. גם סטרימינג הוא על הפנים, המון Delay, ירידה באיכות, כל משחק מבצע אחרת. הפיסי הוא שוק קטנטן כבר יותר משלושה עשורים, אז דווקא מחר זה ישתנה? בסדר.
bozeman כתב:מישהו יודע איך עושים בווט בסייף מוד לחלונות 10, פתאום המחשב נתקע וממש לא זז, ריסטארט לא עוזר (ברמה של תקוע ממש)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 26 אורחים