נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2016, 14:27

ניסית לעשות בנצ'מארק כמו 3dmark?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 פברואר 2016, 16:28

Laskin כתב:אמאזון השיקה מנוע חדש משלה בשם LUMBERYARD. נראה לא רע, אבל מה אני מבין בזה...
http://aws.amazon.com/lumberyard/

המנוע הזה מבוסס בילד ספציפי שאמזון קנו מקרייטק + כל מיני תוספות שמתבססות על השירותים שלהם כולל אינטגרציה לTwitch. אמזון ימשיכו להרחיב את המנוע אבל זה יהיה בנפרד מקרייטק.

עוד מקרייטק, Voxel based GI + AO:
http://docs.cryengine.com/display/SDKDO ... lumination
ווקסלים מתחיל לתפוס בטירוף :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 פברואר 2016, 16:42

בחדשת ההכרזה על גרסת המחשב של QB בגיימספוט הם גם כתבו שסקיילבאונד וGOW4 יגיעו למחשב. הם ערכו את המאמר והורידו את האיזכור הזה. ייתכן שמדובר במשהו שלא אמור להיות מוכרז עדיין אז יש סיכוי לא רע בכלל שגם שני המשחקים האלה יגיעו למחשב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2016, 17:40

ברור שגירס יגיע... סקיילבאונד תלוי בטח במכירות, אבל אני מרשה לעצמי לנחש שהם גם ירצו להביא אותו... כאילו, אם QB יוצא באותו יום - די ברור שמיקרוסופט מוותרת לגמרי על הבלעדיות של משחקי הONE, ושהם דוחפים את ווינדוס 10 וDX12 כביכול על חשבונו.
אני מניח שאם הONE היה מוכר טוב יותר מהPS4 אז הם לא היו עושים זאת.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 פברואר 2016, 19:07

מה הקשר על חשבונך ? ,יש לך XBO ,אז אתה מקבל את המשחקים ,אני מאוד שמח שזה יצא לPC ,בתיקווה גם לסטים ולא רק לחנות של MS
זה לא צריך לפגוע בך

עם אני לא צריך לקנות XBO בנוסף למחשב ,רק לכמה בילעדים אני שמח ,עם זה ימשיך אולי בעתיד ניראה את האוסף של הילו למחשב ואת הילו 5
הילו WARS 2 כבר הוכרז למחשב וXBO

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2016, 19:22

לא הבנתי, מה לא ברור? זה "על חשבונו" של הONE, כי עכשיו אני לא חייב לקנות מכשיר רק בשבילו, כמו שהרבה מאוד אנשים היו אולי עושים אם היו יודעים שלא יגיע למחשב, או יגיע באיחור של שנתיים.

כרגע נראה שאין שילוב טוב יותר ממחשב+PS4, והקטע של הPS4 יצדיק את עצמו רק אחרי שUNCHARTED יצא :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 פברואר 2016, 19:29

רוב מי שקונה קונסולה אין לו לו מחשב ולא מעוניין לשחק במחשב. מה גם ש'משחקים בלעדיים' זו סיבה משנית לקניית והצלחת הקונסולות. הדגש הוא שהמשחק לא יהיה על הפלטפורמה המתחרה. מיקרוסופט יעשו הרבה יותר כסף בלמכור את גרסת המחשב מלקוות שכמה אלפי שחקני מחשב יקנו את הקונסולה. קהל יותר גדול, מכירות יותר טובות, יותר כסף לעוד משחקי XB1 (ולמחשב). מי שרוצה ימשיך לקנות את המשחקים על הקונסולה, והאחרים על המחשב. מקווה שהטרנד הזה של MS יימשך ויגיע לחפיפה מלאה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2016, 20:29

א. מאיפה הבאת את זה? לכוווולם יש מחשב, השאלה היא כמה מהם משחקים עליו, וגם לזה התשובה היא - בערך כולם, השאלה היא איזה משחקים וכמה.
ב. כן, זה רווחי למיקרוסופט, אבל זה גם פוגע עוד יותר במכירות של הONE שגם ככה מפגרות מול התחרות הישירה.
ג. ברור שגם אני מקווה שהטרנד יימשך, אבל זה די קובר את הקונסולות של מיקרוסופט... אחת הסיבות העיקריות שלא ממש שקלתי לרגע ברצינות לקנות את הONE - היא הנסיון שלי עם ה360, ש-95 אחוז מהבלעדיים האיכותיים בסוף הגיעו למחשב. בקונסולה הבאה שהם יוציאו - אני באמת כבר לא מבין אנשים שיקנו את הקונסולה שלהם, אפילו אם אנשים לא רוצים להוציא מלא כסף על שדרוג המחשב שלהם - הם יוכלו בסך הכל לחכות איזה שנה מרגע שהקונסולה הבאה שלהם תצא ואז הם יוכלו לשדרג במחיר שעולה הקונסולה את כרטיס המסך שלהם, ולקבל ביצועים טובים יותר ממה שהיא תציע (ניחוש, אבל מושכל).
ואם באמת אנשים לא יקנו אותה בהמוניהם - אז כל הכסף שהם משקיעים בפיתוח שלה ילך לפח, בערך, ואז זה לא שיקול כלכלי נכון כל כך...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 פברואר 2016, 22:52

בעל קונסולה ממוצע לא מעוניין ולא רוצה לשחק במחשב. הוא רוצה חווייה סלונית, בלי יותר מדי כאבי ראש, עם מנוי האונליין שלו ובמחיר שקל לבלוע. הסיבה שקונסולות מוכרות טוב זה לא בגלל שיש משחק כזה או אחר בלעדי. רואים זאת היטב בדור הזה שמשחקי צד ג' וההסכמים איתם הם שדוחפים את החומרה.

הפס4 טאטאה את הXB1 עוד בגישה ה'רגילה' זה מה עזר לה שהיילו בלעדי? עכשיו יכולים לעשות יותר כסף ולהגדיל את הקהילה בגרסת מחשב. מי שקנה קונסולה עד עכשיו ימשיך לקנות אותה ואת המשחקים עליה.

אתה חלק ממיעוט שיש לו מחשב גיימינג וגם שוקל לקנות קונסולה בשביל משחק אחד או שניים בלעדיים. רוב שחקני הקונסולות הם לא כאלה ולכן ראינו את תופעת ה 'בלעדי לקונסולות' מתחזקת בדור הזה. יותר חשוב שהמשחק לא בקונסולה המתחרה מאשר שלא יהיה גם למחשב. מיקרוסופט יכניסו יותר כסף ממכירות QB על המחשב מאשר ממי יודע כמה שחקני מחשב שהיו משתכנעים ולבסוף קונים את הקונסולה בשביל המשחק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2016, 08:38

להזכירך קאז - המגמה היא להכניס את המחשב לסלון, וכשזה קורה - הבלעדיות כן משחקת תפקיד בקונסולות.
אז נכון, הסטים מאשינס בינתיים נפילה גדולה, אבל עד הדור הבא יש זמן, ואין ספק שהמגמה תתרחב משמעותית עד אז.
כל מה שכתבתי היה לגבי הטווח הבינוני-רחוק, ולדעתי החשיבה של מיקרוסופט כאן היא עדיפות למחשב על חשבון הקונסולה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 פברואר 2016, 11:14

הקונסולות הנוכחיות הן כבר סוג של מחשב מוגבל. הקופסה הבאה של מיקרוסופט פשוט תהיה איזה משהו שרץ על W10. כל קהל היעד שקנה קונסולות עד עכשיו יקנה את הקופסה הזו ומי שלא יקנה את המשחקים בחנות שלהם על המחשב. למשתמש הXB1\פס4 הממוצע לא אכפת בכלל אם המשחק זמין למחשב, העיקר שהוא לא בקונסולה השנייה. ואפשר לחשוב לפי מה שאתה אומר שהמשחקים הכי מפלצתיים בקונסולות הם לא משחקי צד ג' עם גרסאות מחשב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2016, 18:55

אתה חושב מאוד אירופאי לאסקין, בארה״ב אין להם מושג מה זה מחשב גיימינג שולחני, הכל לפטופים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 פברואר 2016, 22:16

Laskin כתב:א. מאיפה הבאת את זה? לכוווולם יש מחשב, השאלה היא כמה מהם משחקים עליו, וגם לזה התשובה היא - בערך כולם, השאלה היא איזה משחקים וכמה.
ב. כן, זה רווחי למיקרוסופט, אבל זה גם פוגע עוד יותר במכירות של הONE שגם ככה מפגרות מול התחרות הישירה.
ג. ברור שגם אני מקווה שהטרנד יימשך, אבל זה די קובר את הקונסולות של מיקרוסופט... אחת הסיבות העיקריות שלא ממש שקלתי לרגע ברצינות לקנות את הONE - היא הנסיון שלי עם ה360, ש-95 אחוז מהבלעדיים האיכותיים בסוף הגיעו למחשב. בקונסולה הבאה שהם יוציאו - אני באמת כבר לא מבין אנשים שיקנו את הקונסולה שלהם, אפילו אם אנשים לא רוצים להוציא מלא כסף על שדרוג המחשב שלהם - הם יוכלו בסך הכל לחכות איזה שנה מרגע שהקונסולה הבאה שלהם תצא ואז הם יוכלו לשדרג במחיר שעולה הקונסולה את כרטיס המסך שלהם, ולקבל ביצועים טובים יותר ממה שהיא תציע (ניחוש, אבל מושכל).
ואם באמת אנשים לא יקנו אותה בהמוניהם - אז כל הכסף שהם משקיעים בפיתוח שלה ילך לפח, בערך, ואז זה לא שיקול כלכלי נכון כל כך...

ממש לא לכולם יש מחשב גיימינג, עדיין הפיסי הוא שוק קטן ביחס לקונסולות. רוב רובם של השחקנים מחזיקים קונסולה אחת. הדבר גם לא ישתנה עד שלא ימציאו את חווית הפיסי ללא בעיות, ללא ממשק מסובך ועם חיבור מידי לטלוויזיה ללא עזר נוסף, בקיצור - אף פעם.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2016, 01:55

הקונסולות הנוכחיות הן כבר סוג של מחשב מוגבל. הקופסה הבאה של מיקרוסופט פשוט תהיה איזה משהו שרץ על W10

זה קיים כבר היום ,רק לא רישמית של MS ,יש מחשבי משחקים ,בגודל קונסולה ,ובמיגוון מחירים
הם מריצים WIN10 ,וחלקם מגעים עם גימפאד בקופסא

מי שרוצה יכול להפעיל מסך רחב בסטים ,ויש לו מחשב דמוי קונסולה ,ולא משהו כמו S-OS ,אלה כל תמיכת המשחקים של WIN10

הדבר גם לא ישתנה עד שלא ימציאו את חווית הפיסי ללא בעיות, ללא ממשק מסובך ועם חיבור מידי לטלוויזיה ללא עזר נוסף, בקיצור - אף פעם.

אתה צוחק נכון ? לכל כרטיס מסך שמכבד את עצמו ,יש היום או HDMI או מיני HDMI עם מתאם לHDMI
חלק מהאנשים מסתבכים ,כי מריצים 2 מסכים בו זמנית בPC ,ואז יש הגדרות קלות לשנות
אבל תיקח PC עם WIN10 ,תחבר אותו רק בחיבור HDMI ,ותראה ישר הוא נדלק לך ,וברזולוציה של המסך ,הכל אוטומטי
רק שיש 2 חיבורים ויותר נוצרים בעיות לפעמים

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 פברואר 2016, 07:03

כן, כי רוב האנשים פשוט מחזיקים מחשב באמצע הסלון, אפשר גם לשים עליו עדנית.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2016, 13:17

יש מחשבים קטנים מהPS4 ,שהרבה יותר חזקים מימנה ,השאלה זה המחיר שאתה מוכן לשלם
אתה חושב על מארזים גדולים

במחשבים היום יש לך הרבה אופציות ,כמה שאתה לוקח חומרה קטנה יותר פיזית אתה מתפשר על ביצועים או מחיר או שניהם
אבל יש כבר אפשרות לקנות מחשבים קטנים מהPS4 ,שמוחצים אותה בגרפיקה

וכן הרבה מכניסים היום מחשב לסלון

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2016, 15:24

והמגמה רק תלך ותתחזק. מחשבים בסלון, בצורה כלשהי, בין אם זה מחשב ייעודי לסלון, לפטופ או HTPC לסרטים - נכנס כבר להרבה מאוד בתים וזו תופעה שמתחזקת. בדור הבא הXBOX והPS יאלצו להתחרות מול הרבה יותר שחקנים בשוק, סביר להניח שגם מול אפל וגוגל, בנוסף לרייזר, שילד, סטים וכו'.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 פברואר 2016, 20:16

אני לא מבין על מה אנחנו בכלל מתווכחים, פיסי זה לא קונסולה, בקונסולה אני לא מתקין דרייברים, אני לא מתמודד עם בעיות טכניות כמו כרטיס מסך שלא מקבל מספיק זרם מהספק ומרסט את עצמו, אני לא פותח את המכשיר כל שנתיים כדי לנקותו ולהחליף משחה טרמית. אני לא צריך להשוות ולשחק עם הגדרות כדי להגיע לביצועים שאני מעוניין בהם בכל משחק. כנסו לפורומים טכניים של כל משחק ותראו בדיוק מה זה חווית פיסי. בקונסולות מקרים כאילו הם נדירים עד לא בכלל. ואתם חיים בסרט אם אתם חושבים שפיסי עושים את דרכם לסלון, לא קיים, לכו תראו את ביצועי המכירות הלא קיימים של הsteam machine. בלי לדבר על עלות. גם סטרימינג הוא על הפנים, המון Delay, ירידה באיכות, כל משחק מבצע אחרת. הפיסי הוא שוק קטנטן כבר יותר משלושה עשורים, אז דווקא מחר זה ישתנה? בסדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2016, 23:31

אני בטוח שpc בסלון נעשה פופלרי יותר אבל לא צריך לחיות בסרט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 פברואר 2016, 10:37

Death_119 כתב:אני לא מבין על מה אנחנו בכלל מתווכחים, פיסי זה לא קונסולה, בקונסולה אני לא מתקין דרייברים, אני לא מתמודד עם בעיות טכניות כמו כרטיס מסך שלא מקבל מספיק זרם מהספק ומרסט את עצמו, אני לא פותח את המכשיר כל שנתיים כדי לנקותו ולהחליף משחה טרמית. אני לא צריך להשוות ולשחק עם הגדרות כדי להגיע לביצועים שאני מעוניין בהם בכל משחק. כנסו לפורומים טכניים של כל משחק ותראו בדיוק מה זה חווית פיסי. בקונסולות מקרים כאילו הם נדירים עד לא בכלל. ואתם חיים בסרט אם אתם חושבים שפיסי עושים את דרכם לסלון, לא קיים, לכו תראו את ביצועי המכירות הלא קיימים של הsteam machine. בלי לדבר על עלות. גם סטרימינג הוא על הפנים, המון Delay, ירידה באיכות, כל משחק מבצע אחרת. הפיסי הוא שוק קטנטן כבר יותר משלושה עשורים, אז דווקא מחר זה ישתנה? בסדר.

קודם כל אתה כנראה לא מעודכן ,כבר שנים יש בשוק מחשבי משחקים שהחומרה מולחמת
זה כולל נידים וניחים מחברות מוכרות ,אין לך טעם לפתוח מחשב כזה

דבר שני הXBO והPS4 ,בפועל עם רכיבי PC בדברים החשובים
מה יש לXBO ?

מעבד יגואר של AMD ,שבשוק הPC מיועד למחשבים נידים
כרטיס גרפי של AMD ,ממשפחה שקימת בPC
וזיכרון DDR3 8 גיגה
ארד דיסק
וכונן בלו רי

מה השינוי ? ,כמות קטנה של ESRAM ,במקום GDDR5 ,אבל יש הרבה מחשבים בלי זיכרון גרפי בכלל ,שעושים שימוש בDDR3-4 במשותף עם המחשב
תאורטית הXBO היה יכול להריץ WIN10 ,עם MS היו מאפשרים התקנה בעדכון תוכנתי לחומרה

ומה עם הPS4 -גם מחשב ,רק GDDR5 במקום DDR3 ,היתר כמו בXBO

בעניין עדכונים ? כבר שנים זה קיים בקונסולות ,עוד מהדור הקודם ,היום יש גם עדכונים לקונסולות וגם למשחקי קונסולות
זה התחיל כבר מה360 ,ובנידות התחיל מהDSI והPSP

בעניין הגדרות ,המון משחקים מגדירים אוטומטית ,לך יש את הבחירה לשנות ,אבל זה לא חובה
בקונסולות זה קים במשחקים בודדים כרגע ,אבל קיים

בעניין הsteam machine ,הכישלון זה בגלל כמה דברים

1-מערכת הפעלה רק בהתחלה ושלא תומכת כרגע ברוב המשחקים שזמינים על סטים

2-חוסר אחידות בחומרה עצמה ,ומחיר בהרבה מקרים גבוה מהשוק על אותה החומרה

3-אפשרויות מוגבלות כמחשב לאומת אותו מחשב שמריץ WIN10 (הרבה תוכנות לא ניתמכות )

4-אנשים שמשתמשים בPC ,רובם מכירים בעיקר את WIN

5-נימכר במספר קטן של מקומות ,לאומת PC סטנדרטי ,שקימים ברוב העולם

בעניין "שוק קטן " ,הרבה משחקים מוכרים מיליונים על הPC ,ורואים שיותר משחקים שלא הגיעו בעבר לPC כן מקבלים גרסאות כאלו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2016, 16:47

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 פברואר 2016, 19:06

מישהו יודע איך עושים בווט בסייף מוד לחלונות 10, פתאום המחשב נתקע וממש לא זז, ריסטארט לא עוזר (ברמה של תקוע ממש)
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 פברואר 2016, 19:46

msconfig > לשונית Boot > תסמן וי על safe boot.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 פברואר 2016, 19:59

bozeman כתב:מישהו יודע איך עושים בווט בסייף מוד לחלונות 10, פתאום המחשב נתקע וממש לא זז, ריסטארט לא עוזר (ברמה של תקוע ממש)

יש! חנן קונה מחשב חדש והוא יצטרף לבעלי ה970 בפורום! :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 פברואר 2016, 20:03

הלוואי, נגמר הכסף...
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים