DrKeo כתב:איזו סגירת מעגל. חבל שהוא לא עשה משחק טוב מאז דאוס אקס המקורי בשנת 2000 אבל עדין, איזו אגדה.
אם סיסטם שוק 3 ייצא טוב כמו משחקי אפיק מיקי, הוא כבר יהיה הרבה יותר טוב מהציפיות.
DrKeo כתב:איזו סגירת מעגל. חבל שהוא לא עשה משחק טוב מאז דאוס אקס המקורי בשנת 2000 אבל עדין, איזו אגדה.
DrKeo כתב:לא, לא ממש, אין לי שום בעיה עם משחקי ALWAYS ONLINE וגם לא תהיה לי כי אני חיי ב2016. האשמה לא במשחק ALWAYS ONLINE, האשמה היא בהוט שהיא חברת פח. אני לא יכול לעשות המון דברים עכשיו בבית, לא רק גיימינג במשחקים ספציפים. מבחינתי זה שאין אינטרנט זה מקביל לזה שאין חשמל, מצריך בסיסי.
DrKeo כתב:שיבושים במשחקי ALWAYS ON קורים תמיד בימים הראשונים, אז יש המוווווון רעש והאינטרנט קורס פחות או יותר. איכשהו תמיד שלושה-ארבעה ימים אחרי השיגור הכל מתיצב ואין בעיות יותר אבל אף אחד לא מדבר על איך דיאבלו 3 עובד מושלם שבוע אחרי השיגור, רק איך הוא קטסטרופה בימים הראשונים. אין שום בעיה עם תמיד אונליין כי אנחנו חברה מערבית שחיה ב2016 ואנחנו תמיד אונליין. השאלה היא איזו תמורה אתה מקבל לתמיד אונליין הזה. בסטים או הקונספט המקורי של הONE (שמן הסתם היה קצת יותר קיצוני) התמורה שלך היא חיים דיגיטלים סופר נוחים והמחיר הוא ולידציה מול שרתים כי חיים דיגיטלים עושים פיראטיות קלה. אין לי שום בעיה עם זה, אז שלושה ימים לא יכלתי לשחק בX משחקים. אם זה המחיר של חיים מודרנים שבהם לא ראיתי איך נראה דיסק כבר 10 שנים ואני מקפץ בין משחק למשחק תוך שתי שניות אז אני לגמרי מוכן לשלם אותו.
השנה היא 2016, להגיד שמשהו הוא ALWAYS ON זה בערך כמו להגיד שהוא דורש חיבור לחשמל. חצי מהחיים שלך לא מתפקדים כשאתה אופליין. אפילו סירי לא עובדת ואני משתמש בה כל חמש דקות.
Kazz כתב:הדוגמה של BF4 היא כדי שתבין שיש שיבושים ובעיות ביצועים ובחוויית המשחק גם במשחקי מולטיפלייר רגילים. מן הסתם במשחקי רשת בהם אני משחק נגד אנשים אחרים זה משהו שצריך לסבול. תסביר למה אני אמור לרצות להכניס ראש בריא למיטה חולה ולדרוש חיבור רציף גם במשחקים שיכולים לתפקד יופי טופי בלי שום חיבור?
שום דבר בסימסיטי לא חייב חיבור רציף (ולכן בסופו של דבר הם הכניסו מצב אופליין). תסביר לי למה בשביל 'חיבוריות בין ערים' צריך לסנדל את כל המשחק? למה לא פשוט להמשיך את מה שעשו עד עכשיו: כשיש חיבור הפיצ'ר הזה פעיל וכשאין הוא לא? למה NFS, משחק שרובו ככולו מירוץ נגד AI, דורש חיבור רציף? כדי שהוא ימלא את מפת העולם בנהגים אמיתיים? אז כשיש חיבור שימלא, וכשאין פשוט לא. למה לסנדל את כל המשחק? היית רוצה ש GTA5 לא יפעל כשאין חיבור בגלל שהמשחק מראה לה חיווי לידרבוארדס כנגד חברים?
רוב המשחקים שמחייבים חיבור רשת רציף שהם אינם משחקים נגד אנשים אחרים עושים זאת בצורה מלאכותית ושטחית. באותה קלות אפשר היה לעשות את המשחק בלי הדרישה הזו ולהפעיל/לבטל פיצ'רים כאשר יש או אין חיבור.
לכן הדוגמה שלך לגבי רשת החשמל לא מדוייקת. היית מתחבר לרשת חשמל ששיבושים בה ימנעו ממך להשתמש בגז ובמים בבית? היית קונה פלאפון שלא מריץ את המחשבון אם לא קיים חיבור רשת, שלא נותן לך לצלם בלי חיבור רשת?
כמובן שיש פסול לדרוש חיבור רציף כאשר החיוב הזה הוא בולשיט, כשאפשר לעשות בול אותו משחק בלי הדרישה הזו וכאשר נמנע ממך לשחק במשחק בשל כשלים שמקורם אצל מנהלי המשחק.
לא נתת שום טיעון אקטיבי בעד דרישת חיבור רציף בכל סוג משחק שהוא.
DrKeo כתב:אין שום פסול בלדרוש חיבור קבוע ב2916
Death_119 כתב:יש סיפור באיזה אחד מבין שלושת משחקי הסדרה האחרונים? זה משחקי מגדיר לצמחים של החברה להגנת הטבע. הפונקציה האקראית שמייצרת את הציון של המשחקים של יוביסופט הגרילה הפעם מספר יותר נמוך בעוד שמדובר באותו משחק בדיוק כמו קודמיו, נפלאות הרנדומאליות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים