ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2016, 21:43

ואו, עכשיו גם מארק לידלאו וגם קיילי ביילי לא נמצאים בvalve, פשוט מדכא :/
אם אריק וולפאו עוזב אז באמת הם יכולים לסגור את הבאסטה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 ינואר 2016, 14:27

Klayman כתב:שוב, אתה עוסק בהקטנה וזלזול, אז סלח לי, אבל לא אגיב כשאתה אפילו לא מסכים עם העובדות. ובטוח שאתה היחיד שמבין את הדברים. תמשיך ללהטט ולזלזל באנשים ורק לחפש איפה להיכנס בי. שמח לספק לך קצת נחת.

אתה אומר שלא תגיב -> אבל כן מגיב, וללא שום רלוונטיות.
אתה אומר שאני זה לא מסכים עם העובדות -> אבל אני היחיד כאן שציין במפורש את העובדות הרלוונטיות שמתייחסות להבדלים בין טיפול במידע אישי וטיפול במידע מסחרי רגיש. אתה רק שלחת אותי לראות סרטון שלא סותר אף אחת מהעובדות האלו. לפחות זה לא היה סרטון של גארי יורופובסקי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2016, 22:38

VALVE לא עושים יותר משחקים? אז הקהילה תעשה בשבילם. מוד קהילה לHL2 אושר על ידי VALVE למכירה בסטים, מדובר בחבילת הרחבה שממשיכה את הסיפור של שפרד מ-Opposing force:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 פברואר 2016, 22:43

Hey, Valve: What’s the point of SteamOS?
Zotac's SN970 is great hardware, but Valve needs to take a long hard look at SteamOS.

http://arstechnica.co.uk/gaming/2016/01 ... -steam-os/
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 פברואר 2016, 07:42

^ אהה, דה וונדרפול וורלד אוף לינוקס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2016, 03:37

הנה משהו שלא היה הרבה זמן, שמועות HL3. בתוך הקבצים של הבנצ'מארק VR של VALVE מצאו עשרות קבצים שקשורים לHL3 ול-HL2:SOURCE 2. אני כבר לא יודע מה לחשוב על החרא הזה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 פברואר 2016, 07:15

הגיוני שHL3 יצא עם תג מחיר של 800$...
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 פברואר 2016, 10:51

DrKeo כתב:הנה משהו שלא היה הרבה זמן, שמועות HL3. בתוך הקבצים של הבנצ'מארק VR של VALVE מצאו עשרות קבצים שקשורים לHL3 ול-HL2:SOURCE 2. אני כבר לא יודע מה לחשוב על החרא הזה.

שגייבן מטפל ב-blueballs שלו בכך שהוא גורם לנו בלובולס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2016, 13:25

וכמובן שגם L4D3 הופיע בקבצים. המצחיק הוא שזה לא איזה קובץ אחד שבמקרה יש בו HL3, הדמו הזה פשוט מפוצץ בקבצים שמדברים במפורש על HL3. אבל בתור מישהו שקרא חלקים לא קטנים בקוד של SOURCE המקורי בשביל פרוייקט בלימודים, אני יודע שהקוד שלהם מלא בדברים שכונה, הערות בסגנון של "אוי, הקטע הזה כתוב גרוע, מתישהו אני אתקן" וכדומה. כלומר בכיף זה יכול להיות סתם שאריות מלפני 5 שנים של פרוייקטים מתים שלא היה להם כוח לסלק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 14:30

סטים מכניסים ירידת מחיר לבאנדלים שיש לך חלק מהמשחקים בספריה כבר. בדומה לאייטיונז, עם יש לך כבר חלק מהקומפילציה אז המחיר ירד באופן יחסי. הנה דוגמה:
תמונה
תמונה
תמונה

זה ממש מגניב, עכשיו כשיש מבצע, במקום מפתחו כפולים אפשר להנות מהנחות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2016, 15:06

מעולה! קרה לי כבר כמה פעמים ש"נאלצתי" לתת מתנה לחברים.... איכסה, מתנות לחברים :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 מרץ 2016, 17:33

swym כתב:
Klayman כתב:שוב, אתה עוסק בהקטנה וזלזול, אז סלח לי, אבל לא אגיב כשאתה אפילו לא מסכים עם העובדות. ובטוח שאתה היחיד שמבין את הדברים. תמשיך ללהטט ולזלזל באנשים ורק לחפש איפה להיכנס בי. שמח לספק לך קצת נחת.

אתה אומר שלא תגיב -> אבל כן מגיב, וללא שום רלוונטיות.
אתה אומר שאני זה לא מסכים עם העובדות -> אבל אני היחיד כאן שציין במפורש את העובדות הרלוונטיות שמתייחסות להבדלים בין טיפול במידע אישי וטיפול במידע מסחרי רגיש. אתה רק שלחת אותי לראות סרטון שלא סותר אף אחת מהעובדות האלו. לפחות זה לא היה סרטון של גארי יורופובסקי.

-> זה סימן פיסוק חדש?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2016, 18:02

לא

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 מרץ 2016, 11:56

לעזאזל עם ואלב והשטויות שלה.. אי אפשר למכור קלפים אם לא קניתי משהו דרך סטים עצמה ב30 הימים האחרונים עד שנה? אבל הוספתי עשרות משחקים לספריה שלי בשנה האחרונה, אז מה זה משנה? למה לתקוע מקלות בגלגלים? אפילו הורדתי את האפליקציה המעצבנת שלהם בשביל האותנטיקציה (למה לא לתת אופציה להשתמש בGoogle Authenticator כמו בהמון 2FA אחרים!?) כי הם אמרו שאי אפשר יהיה למכור קלפים אם לא אפעיל אותה. עכשיו הקלפים שיש לי להיטמן יהיו שווים הרבה פחות (כרגע רובם מעל 15 סנט, שזה די גבוה לקלף ויש לי אחד של 20 סנט), עד שאוכל למכור אותם. איזה גועל נפש של התנהלות, להכריח אותי לקנות מהחנות הכמעט הכי יקרה בעסק, בשביל למכור את הקלפים, למשחק שכבר קניתי, והפעלתי, באותה החנות, שמספקת את השירות לחברה שממנה קניתי את המשחק. זוועה. אבל כמובן שיבואו פה להגנתה של ואלב, כי היא תמיד בעד השחקנים.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 מרץ 2016, 12:05

Klayman כתב:לעזאזל עם ואלב והשטויות שלה.. אי אפשר למכור קלפים אם לא קניתי משהו דרך סטים עצמה ב30 הימים האחרונים עד שנה? אבל הוספתי עשרות משחקים לספריה שלי בשנה האחרונה, אז מה זה משנה? למה לתקוע מקלות בגלגלים? אפילו הורדתי את האפליקציה המעצבנת שלהם בשביל האותנטיקציה (למה לא לתת אופציה להשתמש בGoogle Authenticator כמו בהמון 2FA אחרים!?) כי הם אמרו שאי אפשר יהיה למכור קלפים אם לא אפעיל אותה. עכשיו הקלפים שיש לי להיטמן יהיו שווים הרבה פחות (כרגע רובם מעל 15 סנט, שזה די גבוה לקלף ויש לי אחד של 20 סנט), עד שאוכל למכור אותם. איזה גועל נפש של התנהלות, להכריח אותי לקנות מהחנות הכמעט הכי יקרה בעסק, בשביל למכור את הקלפים, למשחק שכבר קניתי, והפעלתי, באותה החנות, שמספקת את השירות לחברה שממנה קניתי את המשחק. זוועה. אבל כמובן שיבואו פה להגנתה של ואלב, כי היא תמיד בעד השחקנים.

הקטע של משתמש לא פעיל, עוד היה ברור לי. הקטע של להגביל משתמש פעיל, שהוסיף מלא משחקים לספרייה שלו, אבל במקרה לא קנה בחנות של סטים עצמה, זה סתם אידיוטי ובאמת חסר הצדקה. גם שקוף שזה נועד להכריח אנשים לקנות דברים דרך סטים ולא דרך חנויות אחרות.

הפתרון, לדעתי, זה לקנות את Stardew Valley :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 מרץ 2016, 12:38

זה לא משנה גם אם אקנה עכשיו במאות דולרים. החסימה על מכירת קלפים תשתחרר רק בעוד חודש :|. תודה באמת, ואלב.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 מרץ 2016, 13:07

Klayman כתב:זה לא משנה גם אם אקנה עכשיו במאות דולרים. החסימה על מכירת קלפים תשתחרר רק בעוד חודש :|. תודה באמת, ואלב.

כן. זה אידיוטי לגמרי שחייבים לקנות משהו בסטים, בשביל לא להחסם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מרץ 2016, 19:45

איפה היית כשבכיתי על זה בדצמבר? בגלל החרא הזה לא יכלתי למכור את כל הקלפי קריסמס שקבלתי, הם היו שווים יחד איזה 4-5 דולר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מרץ 2016, 06:44

הרי לא מדובר בחשבון שאיננו פעיל... ויותר מזה, התקנתי את האפליקציה שלהם בשביל 2 factor authentication, ככה שהחשבון שלי מוגן ככל שיכול להיות. אז מה הרעיון בהגבלת מכירת הקלפים? אם מישהו פרץ לי לחשבון הוא לא יכול לשלם על משחק בכל מקרה אם ירצה בכך? נגיד ואני בחופש ולא מתחבר לסטים חודש? הרי כל הזמן אמרו לנו שלואלב לא אכפת! היא נותנת למפיצות לייצר כמה קודים שיירצו, כדי שתוכל לרכוש משחקים מהיכן שתרצה ולהפעיל בסטים. כנראה שלואלב מאוד אכפת. איפה הבכיינים האינטרנטיים שיגידו שואלב מנצלת לרעה את כוחה כחנות החזקה ביותר בשוק? איפה תרחישי האימה על מה יקרה כשהם יחליטו ליישם מגבלות נוספות למי שלא רוכש משחקים דרכם? ממלאים פיהם מים? עד מתי החברה הזאת תקבל free pass?
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 מרץ 2016, 09:16

Klayman כתב:הרי לא מדובר בחשבון שאיננו פעיל... ויותר מזה, התקנתי את האפליקציה שלהם בשביל 2 factor authentication, ככה שהחשבון שלי מוגן ככל שיכול להיות. אז מה הרעיון בהגבלת מכירת הקלפים? אם מישהו פרץ לי לחשבון הוא לא יכול לשלם על משחק בכל מקרה אם ירצה בכך? נגיד ואני בחופש ולא מתחבר לסטים חודש? הרי כל הזמן אמרו לנו שלואלב לא אכפת! היא נותנת למפיצות לייצר כמה קודים שיירצו, כדי שתוכל לרכוש משחקים מהיכן שתרצה ולהפעיל בסטים. כנראה שלואלב מאוד אכפת. איפה הבכיינים האינטרנטיים שיגידו שואלב מנצלת לרעה את כוחה כחנות החזקה ביותר בשוק? איפה תרחישי האימה על מה יקרה כשהם יחליטו ליישם מגבלות נוספות למי שלא רוכש משחקים דרכם? ממלאים פיהם מים? עד מתי החברה הזאת תקבל free pass?

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 09:53

Klayman כתב:הרי לא מדובר בחשבון שאיננו פעיל... ויותר מזה, התקנתי את האפליקציה שלהם בשביל 2 factor authentication, ככה שהחשבון שלי מוגן ככל שיכול להיות. אז מה הרעיון בהגבלת מכירת הקלפים? אם מישהו פרץ לי לחשבון הוא לא יכול לשלם על משחק בכל מקרה אם ירצה בכך? נגיד ואני בחופש ולא מתחבר לסטים חודש? הרי כל הזמן אמרו לנו שלואלב לא אכפת! היא נותנת למפיצות לייצר כמה קודים שיירצו, כדי שתוכל לרכוש משחקים מהיכן שתרצה ולהפעיל בסטים. כנראה שלואלב מאוד אכפת. איפה הבכיינים האינטרנטיים שיגידו שואלב מנצלת לרעה את כוחה כחנות החזקה ביותר בשוק? איפה תרחישי האימה על מה יקרה כשהם יחליטו ליישם מגבלות נוספות למי שלא רוכש משחקים דרכם? ממלאים פיהם מים? עד מתי החברה הזאת תקבל free pass?

לא מתווכח איתך, אמרתי בדיוק אותו דבר בדצמבר כשלא יכלתי למכור אף אחד מהקלפי חג מולד והם היו עם תאריך תפוגה שהיה מעבר ל30 ימים מהמשחק שקניתי באותו סייל חורף. הם כולם הלכו לאיבוד, אבדתי איזה 4$ שיכלתי לעשות מהם, תודה וולוו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 מרץ 2016, 10:05

אצלי זה יותר גרוע, כי אתם יש עוד סיכוי שמתי שהוא תקנו משהו, אני הרבה פחות קונה למחשב בכלל וסטים בפרט. הסיכוי שאני יצליח למכור משהו די קטן כל פעם...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2016, 10:17

אני קונה די הרבה בסטים ומתעלם לחלוטין מכל ענייני הקלפים וכו'... אני בסטים בגלל מבצעים, שמירות בענן ונוחות... ומדי פעם גם מודים.
אם אתם בקטע של סטים בגלל כל מני כובעים, קלפים ולנסות למכור תוכן וירטואלי - זו זכותכם, אבל אני לא מבין כל כך את הטענות.. זו פלטפורמה שלהם וכל הקטע הזה הוא "בונוס" שאני לפחות ממש לא מתעסק בו כך שזה לא "חובה" בשום דרך, אז מן הסתם - זה מגיע עם התנאים שלהם.
לפלטפורמות המתחרות יש משהו דומה בכלל?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2016, 10:58

זה כסף לאסקין, כסף. לי יש כרגע בערך 50$ בחשבון בזכות הקלפים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מרץ 2016, 11:38

נו בסדר. 'בעיות עולם ראשון'. ההגבלות האלה הן מסיבות בטחון וצמצום פעילות בוטים ופישינג ופריצה לחשבונות. ואלב לא מנסים להסתיר שזה מעיב על הנוחיות אבל זה הפתרון הכי טוב שלהם כרגע. אכן לא ברור למה הם לא מאפשרים להשתמש ב 2FA של גוגל.

בנוגע הדרישה לקנות משהו מהחנות בשנה האחרונה, זה לא ממש בעיה. אפשר לקנות DLC בסנטים באיזה סייל. הקטע בהפעלת מפתחות זה שואלב לא יודעים מאיפה קנית או בכמה קנית אם בכלל, וטוב שכך. ככה אין סיכוי ליחס מפלה בין מי שקנה במחיר כזה או אחר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים