Klayman כתב:שוב, אתה עוסק בהקטנה וזלזול, אז סלח לי, אבל לא אגיב כשאתה אפילו לא מסכים עם העובדות. ובטוח שאתה היחיד שמבין את הדברים. תמשיך ללהטט ולזלזל באנשים ורק לחפש איפה להיכנס בי. שמח לספק לך קצת נחת.
Hey, Valve: What’s the point of SteamOS?
Zotac's SN970 is great hardware, but Valve needs to take a long hard look at SteamOS.
DrKeo כתב:הנה משהו שלא היה הרבה זמן, שמועות HL3. בתוך הקבצים של הבנצ'מארק VR של VALVE מצאו עשרות קבצים שקשורים לHL3 ול-HL2:SOURCE 2. אני כבר לא יודע מה לחשוב על החרא הזה.

swym כתב:Klayman כתב:שוב, אתה עוסק בהקטנה וזלזול, אז סלח לי, אבל לא אגיב כשאתה אפילו לא מסכים עם העובדות. ובטוח שאתה היחיד שמבין את הדברים. תמשיך ללהטט ולזלזל באנשים ורק לחפש איפה להיכנס בי. שמח לספק לך קצת נחת.
אתה אומר שלא תגיב -> אבל כן מגיב, וללא שום רלוונטיות.
אתה אומר שאני זה לא מסכים עם העובדות -> אבל אני היחיד כאן שציין במפורש את העובדות הרלוונטיות שמתייחסות להבדלים בין טיפול במידע אישי וטיפול במידע מסחרי רגיש. אתה רק שלחת אותי לראות סרטון שלא סותר אף אחת מהעובדות האלו. לפחות זה לא היה סרטון של גארי יורופובסקי.
Klayman כתב:לעזאזל עם ואלב והשטויות שלה.. אי אפשר למכור קלפים אם לא קניתי משהו דרך סטים עצמה ב30 הימים האחרונים עד שנה? אבל הוספתי עשרות משחקים לספריה שלי בשנה האחרונה, אז מה זה משנה? למה לתקוע מקלות בגלגלים? אפילו הורדתי את האפליקציה המעצבנת שלהם בשביל האותנטיקציה (למה לא לתת אופציה להשתמש בGoogle Authenticator כמו בהמון 2FA אחרים!?) כי הם אמרו שאי אפשר יהיה למכור קלפים אם לא אפעיל אותה. עכשיו הקלפים שיש לי להיטמן יהיו שווים הרבה פחות (כרגע רובם מעל 15 סנט, שזה די גבוה לקלף ויש לי אחד של 20 סנט), עד שאוכל למכור אותם. איזה גועל נפש של התנהלות, להכריח אותי לקנות מהחנות הכמעט הכי יקרה בעסק, בשביל למכור את הקלפים, למשחק שכבר קניתי, והפעלתי, באותה החנות, שמספקת את השירות לחברה שממנה קניתי את המשחק. זוועה. אבל כמובן שיבואו פה להגנתה של ואלב, כי היא תמיד בעד השחקנים.
Klayman כתב:זה לא משנה גם אם אקנה עכשיו במאות דולרים. החסימה על מכירת קלפים תשתחרר רק בעוד חודש. תודה באמת, ואלב.
Klayman כתב:הרי לא מדובר בחשבון שאיננו פעיל... ויותר מזה, התקנתי את האפליקציה שלהם בשביל 2 factor authentication, ככה שהחשבון שלי מוגן ככל שיכול להיות. אז מה הרעיון בהגבלת מכירת הקלפים? אם מישהו פרץ לי לחשבון הוא לא יכול לשלם על משחק בכל מקרה אם ירצה בכך? נגיד ואני בחופש ולא מתחבר לסטים חודש? הרי כל הזמן אמרו לנו שלואלב לא אכפת! היא נותנת למפיצות לייצר כמה קודים שיירצו, כדי שתוכל לרכוש משחקים מהיכן שתרצה ולהפעיל בסטים. כנראה שלואלב מאוד אכפת. איפה הבכיינים האינטרנטיים שיגידו שואלב מנצלת לרעה את כוחה כחנות החזקה ביותר בשוק? איפה תרחישי האימה על מה יקרה כשהם יחליטו ליישם מגבלות נוספות למי שלא רוכש משחקים דרכם? ממלאים פיהם מים? עד מתי החברה הזאת תקבל free pass?

Klayman כתב:הרי לא מדובר בחשבון שאיננו פעיל... ויותר מזה, התקנתי את האפליקציה שלהם בשביל 2 factor authentication, ככה שהחשבון שלי מוגן ככל שיכול להיות. אז מה הרעיון בהגבלת מכירת הקלפים? אם מישהו פרץ לי לחשבון הוא לא יכול לשלם על משחק בכל מקרה אם ירצה בכך? נגיד ואני בחופש ולא מתחבר לסטים חודש? הרי כל הזמן אמרו לנו שלואלב לא אכפת! היא נותנת למפיצות לייצר כמה קודים שיירצו, כדי שתוכל לרכוש משחקים מהיכן שתרצה ולהפעיל בסטים. כנראה שלואלב מאוד אכפת. איפה הבכיינים האינטרנטיים שיגידו שואלב מנצלת לרעה את כוחה כחנות החזקה ביותר בשוק? איפה תרחישי האימה על מה יקרה כשהם יחליטו ליישם מגבלות נוספות למי שלא רוכש משחקים דרכם? ממלאים פיהם מים? עד מתי החברה הזאת תקבל free pass?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים