DrKeo כתב:2016 בפס4 זה SFV ואנצ'רטד פחות או יותר, זאת שנה חלשה. 2015 הייתה סופר חלשה, 2014 הייתה מאוד חלשה ו-2013 גם חלשה. עדין לא הייתה לקונסולה שנה חזקה והיא אמורה להיות עם הצד א' הכי חזק בתעשיה, זה מדאיג.
לאן נעלם ראצ'ט?
ממוצע 87 כבר לא נחשב, אבל ממוצע של 78.5 ל־Quantum Break נחשב יותר? זה מגוחך. אני מזכיר לך שבעבר גם בקושי החשבתם את משחקי Souls, על אף ההלל. זה לא עובד כך

ואני מזכיר לך שאנחנו רק באפריל! חכה ל־E3. כבר יש רמזים חזקים שנראה GoW חדש, יש סיכוי שישוחרר השנה, ואני בטוח שנשמע על הפרויקט החדש של סאקר פאנץ'.
כולה משחק אחד (אולי) נדחה, ואתה ממהר לקבוע עובדות. אם היו נדחים כמה משחקים גדולים, אז הייתי מבין את הרעש המלאכותי שאתה עושה.
מה יש בONE השנה? גירס 4, קראקדאון, QB ופורצה הורייזן 3. אבל למיקרוסופט הייתה סוף שנה מטורפת ל2015.
תלוי מה זה "מטורף" ולמי. בעיניי ראצ'ט הוא מדהים, ויש שלא מתלהבים מ־Dark Souls (ואתה?). אם הייתי בעליה של ה־Xbox One, אולי הייתי נהנה מ־QB, אך אין ספק שהייתי מצפה ממנו להרבה יותר (78.5? אחרי כל הרעש? באמת?). אז זה לא רק השמות, אלא זה כיצד הם מוכיחים את עצמם בסופו של דבר.
ואחרי אנצ'רטד 4 שוב אתה צריך לחכות בערך שנה ל-AAA הבא.
מעולם לא הבנתי את הטיעון הזה. יש לי 20 משחקים מדהימים ל־PS4, את רובם עדיין לא מיציתי! רק בחודש האחרון התחדשתי באיזה חמישה משחקים! אין חיים אחרי אנצ'רטד?

ויש גם את ראצ'ט הבלעדי והמדהים. ואוטוטו יוצא עוד משחק בלעדי, אנצ'רטד 4. מה יצא בחודש האחרון ל־Xbox One? קוונטום ברייק?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').