PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי רונן » 21 אפריל 2016, 13:00

DrKeo כתב:שמועה אומרת שהורייזן נדחה ל2017. אני רוצה לאזכר את הויכוח שלי עם לאסקין ובלינג שדברו על כמה 2016 חזקה לפס4 ואני אמרתי שאין מצב שTLG יוצא השנה וגם על הורייזן לא הייתי סומך. אם זה נכון אז עוד שנה בזויה לסוני. כן, יש את אנצ'רטד אבל זה פחות או יותר כל מה שיש השנה. מה קרה לסטודיואים הפנימיים של סוני? שלוש שנים וכלום תוצרת.

זהו? רק בגלל הורייזן?

ועדיין זה לא רשמי ש־The Last Guardian נדחה. זה רשמי שיצא השנה.

חכה ל־E3 כי צפויות בה הכרזות שיעידו טוב יותר על השנה הזאת. אני מעריך שייחשף משחק חדש של סאקר פאנץ' וכמובן, משחק GoW חדש. סיכוי טוב ששניהם ישוחררו השנה. יש גם את ראצ'ט שבדיוק שוחרר.

אגב, אילו בלעדיים יצאו השנה ל־Xbox One?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2016, 13:14

2016 בפס4 זה SFV ואנצ'רטד פחות או יותר, זאת שנה חלשה. 2015 הייתה סופר חלשה, 2014 הייתה מאוד חלשה ו-2013 גם חלשה. עדין לא הייתה לקונסולה שנה חזקה והיא אמורה להיות עם הצד א' הכי חזק בתעשיה, זה מדאיג.

מה יש בONE השנה? גירס 4, קראקדאון, QB ופורצה הורייזן 3. אבל למיקרוסופט הייתה סוף שנה מטורפת ל2015, היא במצב מאוד שונה מסוני מבחינת בלעדיים. סוני לא הוציאה בלעדי גדול כמעט שנה שלמה אחרי בלאדבורן והיא לא הולכת להוציא בלעדי גדול כמעט שנה שלמה אחרי אנצ'רטד 4. זה פריקי, הלוח שחרור של סוני כל כך ריק שזה פשוט מוזר. היית צריך לחכות אחרי BB שנה שלמה ל-AAA גדול בלעדי ואחרי אנצ'רטד 4 שוב אתה צריך לחכות בערך שנה ל-AAA הבא. מי שמע על דבר כזה חוץ מאשר חברה שוותרה על הקונסולה שלה כמו נינטנדו עם הווי או מיקרוסופט בשנתיים האחרונות של ה360?
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 21 אפריל 2016, 14:33

kririn כתב:מוזר גם שלא יצא ולא מדברים על GOW חדש ,או יורש רוחני
גם לא מדברים על קילזון חדש

דווקא דלפו סוג של תמונות קונספט של GOW שיתרחש בעולם הנורדי.
אולי בE3 יהיו יותר פרטים.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 21 אפריל 2016, 15:16

ratchet & clank ופרסונה 5 לא נחשב אבל עוד משחק פורצה או חצי משחק קראקדאון (מולטי ב 2017) כן משום מה? גם גראן טורמיסמו ספורט יוצא השנה, שהוא משחק צדדי כמו הוריזון. גם המשחק ההוא של media molecule אמור לצאת השנה. גם המון משחקי צד שלישי שבכלל לא מגיעים או הגיעו למייקרוסופט בחצי שנה האחרונה של השנה כמו firewatch,NMS, the wittness. גם יהיה לפחות עוד אקסלוסיבי אחד גדול בסוף השנה בין עם זה המשחק של סוני בנד או TLG או משהו אחר ואני מוכן להתערב על זה. הם גם משיקים VR עם כמה בלעדיים השנה, ככה על הדרך.
תאמין לי כל פעם שאתה עושה את הרשימות האלה אתה הבן אדם הכי לא אובייקטיבי שיש :)
אתה מחלק את זה לפי חודשים בשנה משום מה ומתעלם מהשאר, איזה שנה מטורפת הייתה למייקרוסופט? היילו, טומב ריידר (אקסלוסיבי זמני! שמכר כלום לעומת until dawn אגב, ואני זוכר שדיברתם על המכירות האדירות שצפויות לו כמדד) ועוד פורצה כמובן. QB נדחה ופייבל שהיה כל כך ברור שלא יצא ממנו משהו ברמה גבוהה, בוטל לגמרי.
לסוני היה בלאדבורן ואנטיל דאון. מצטער, אני לא בדיוק רואה את הפער המטורף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2016, 15:39

idan כתב:ratchet & clank ופרסונה 5 לא נחשב אבל עוד משחק פורצה או חצי משחק קראקדאון (מולטי ב 2017) כן משום מה? גם גראן טורמיסמו ספורט יוצא השנה, שהוא משחק צדדי כמו הוריזון. גם המשחק ההוא של media molecule אמור לצאת השנה. גם המון משחקי צד שלישי שבכלל לא מגיעים או הגיעו למייקרוסופט בחצי שנה האחרונה של השנה כמו firewatch,NMS, the wittness. גם יהיה לפחות עוד אקסלוסיבי אחד גדול בסוף השנה בין עם זה המשחק של סוני בנד או TLG או משהו אחר ואני מוכן להתערב על זה. הם גם משיקים VR עם כמה בלעדיים השנה, ככה על הדרך.
תאמין לי כל פעם שאתה עושה את הרשימות האלה אתה הבן אדם הכי לא אובייקטיבי שיש :)
אתה מחלק את זה לפי חודשים בשנה משום מה ומתעלם מהשאר, איזה שנה מטורפת הייתה למייקרוסופט? היילו, טומב ריידר (אקסלוסיבי זמני! שמכר כלום לעומת until dawn אגב, ואני זוכר שדיברתם על המכירות האדירות שצפויות לו כמדד) ועוד פורצה כמובן. QB נדחה ופייבל שהיה כל כך ברור שלא יצא ממנו משהו ברמה גבוהה, בוטל לגמרי.
לסוני היה בלאדבורן ואנטיל דאון. מצטער, אני לא בדיוק רואה את הפער המטורף.

אני מנסה להסתכל על משחקי AAA גדולים, לא על משחקי תקציב או רימייקים או אינדים. אתה רוצה להתחיל לדבר על כל מני super hot או רימייק של GEARS 1 או העונה החדשה של קילר אינסטיקט שמבקרים אוהבים יותר מאשר SFV? אני משער שלא.

אין חלוקה לחודשים בשנה, אין משהו סלקטיבי. DREAMS לא יצא השנה, TLG לא יצא השנה, הורייזן לא יצא השנה. זה סוני קלאסי, הם עושים את אותו תרגיל כבר 15 שנים. הם באים לE3, מכריזים על לוח שחרורים פשוט מטורף לשנה הבאה ואז אחד אחד הם דוחים אותם קדימה ומשאירים גבינה שווצרית מלאה בחורים. גם השנה היא כזאת. היא התחילה בהבטחה ל-SF5, אנצ'רטד, הורייזן, DREAMS ו-TLG ובסוף מה שנשאר מזה הוא כנראה שני משחקים. כל שנה היא השנה שבה "רק חכו לשנה הזאת, זאת השנה שהפס4 ממריאה" וזה לא ממש קורה.

האם ההפרש בינהם לבין מיקרוסופט תהומי? לא ממש, מיקרוסופט מצליחה להביא יותר משחקים גדולים כל שנה אבל זה לא שהיא הצליחה ליצור איזה AAA מטורף שגורם לך לרצות את הקונסולה בצורה נואשת. אבל סוני היא for the players, לא? עם אוסף בתי הפיתוח הבלעדי הכי גדול ומגוון בתעשיה, לא? הקונסולה הכי מוכרת בהסטוריה פחות או יותר, לא? אז איפה המשחקים ולמה לעזאזל מיקרוסופט עם הליינאפ הבקושי ממוצע שלהם מצליחה לעקוף אותם בסיבוב?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 21 אפריל 2016, 15:54

אנחנו באמת משווים בין המשחקים הבינוניים פלוס מבחינת גודל שמניתי (כמה שנים לקח לעבוד על הוויטנס?) לסופר הוט? כי יש לי גם עשרות משחקי אינדי, שגם יותר ארוכים משעתיים, אם אתה רוצה להיכנס לפינה הזאת :)

אם מחשיבים רימייקים אז יש גם אוסף לאנצ'רטד או גוד אוף וור 3, או הבי ריין והמשחק השני של קייג' ששחכתי איך קוראים אותו.
ratchet & clank לא דומה לאף אחד מהם, איך אפשר בכלל להשוות, אתה עושה לו עוול.
קודם כל הוא יותר כמו reboot מהמשחק ההוא על הפס2 ממה שהבנתי (שלבים ובוסים ונשקים חדשים וגם נגיעות בסיפור ובדמויות), אבל מעבר לזה תראה איך הוא נראה... כמו סרט של פיקסאר, לא בדיוק רימייק hd עם נגיעות פה ושם. הוא אחד המשחקים הכי יפים שאי פעם יצאו על איזושהי פלפורמה ובנוסף הביקורות גם חיוביות מאוד. ברצינות לא נחשיב אותו? עזוב אותך שטויות.

אני בכל אופן מתלהב ממנו מאוד, אף פעם לא שיחקתי גם במשחק המקורי, אחרי שאני יסיים עם מה שיש לי כרגע בצלחת יתאים לי מאוד משחק קליל וצבעוני שהוא לא של נינטנדו לשם שינוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2016, 16:05

idan כתב:אנחנו באמת משווים בין המשחקים הבינוניים פלוס מבחינת גודל שמניתי (כמה שנים לקח לעבוד על הוויטנס?) לסופר הוט? כי יש לי גם עשרות משחקי אינדי, שגם יותר ארוכים משעתיים, אם אתה רוצה להיכנס לפינה הזאת :)

אם מחשיבים רימייקים אז יש גם אוסף לאנצ'רטד או גוד אוף וור 3, או הבי ריין והמשחק השני של קייג' ששחכתי איך קוראים אותו.
קודם כל הוא יותר כמו reboot מהמשחק ההוא על הפס2 ממה שהבנתי (שלבים ובוסים ונשקים חדשים וגם נגיעות בסיפור ובדמויות), אבל מעבר לזה תראה איך הוא נראה... כמו סרט של פיקסאר, לא בדיוק רימייק hd עם נגיעות פה ושם. הוא אחד המשחקים הכי יפים שאי פעם יצאו על איזושהי פלפורמה ובנוסף הביקורות גם חיוביות מאוד. ברצינות לא נחשיב אותו? עזוב אותך שטויות.

אני בכל אופן מתלהב ממנו מאוד, אף פעם לא שיחקתי גם במשחק המקורי, אחרי שאני יסיים עם מה שיש לי כרגע בצלחת יתאים לי מאוד משחק קליל וצבעוני שהוא לא של נינטנדו לשם שינוי.

אני לא מחשיב רימייקים כי זה פח, ביחוד הרימייקים הנוראיים של סוני שהם פשוט המשחק המקורי רץ ב1080P. באותה מידה כבר אפשר להחשיב את התמיכה לאחור של הONE, זה לא שונה ביותר מדי מרוב הפורטים של סוני לפס4 מעבר לרזולוציה. ראצ'ט בהחלט מיוחד בתחום הזה, גם גירס והריימייק של היילו 1-2 למרות שאין ספק שראצ'ט הוא דרגה מעליהם. אני מרגיש כאילו אנחנו שני אנשים מאוד עניים שמתווכחים למי יש פחות חורים בג'ינס ומי מריח פחות מצואה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אפריל 2016, 19:28

דרקו נינטנדו הוציאו לאחרונה את star fox
שקיבל ביקורות בערך כמו QB ,זאת אומרת משחק חביב
ובכללי כל איזה כמה חודשים יוצא בילעדים נחשב לנינטנדו
וזה הקונסולה מתה

לא מזמן יצא הפוקימוטקן ,לא יודע את השם האמיתי
ופיבל ביקורות סבבה
זלדה עדין בפיתוח ,והכריזו על מאריו נייר חדש ,שניראה טוב
וזה מפתיע שהכריזו אליו בכלל לwiiu

אז כן הwiiu ,די מתה ,אבל נינטנדו תומכת בה עדין
צד ראשון ושני ,לא מספיק לקונסולה ,שאין צד שלישי
ואני לא מחשיב אינדי לצד שלישי

אבל לפחות למי שלא נטש עדין את הwiiu ,כמו שאני נטשתי
יוצא משחק פה ושם
שזה ראוי להערכה ,במיוחד שמאז הdd64 ,לא היה לנינטנדו כישלון כזה במכירות חומרה
אפילו הגימקיוב מכר הרבה יותר

הגימקיוב היה בערך 22 מיליון ,הwiiu כרגע ב12 אני חושב

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 אפריל 2016, 21:29

DrKeo כתב:2016 בפס4 זה SFV ואנצ'רטד פחות או יותר, זאת שנה חלשה. 2015 הייתה סופר חלשה, 2014 הייתה מאוד חלשה ו-2013 גם חלשה. עדין לא הייתה לקונסולה שנה חזקה והיא אמורה להיות עם הצד א' הכי חזק בתעשיה, זה מדאיג.

לאן נעלם ראצ'ט? ממוצע 87 כבר לא נחשב, אבל ממוצע של 78.5 ל־Quantum Break נחשב יותר? זה מגוחך. אני מזכיר לך שבעבר גם בקושי החשבתם את משחקי Souls, על אף ההלל. זה לא עובד כך :)

ואני מזכיר לך שאנחנו רק באפריל! חכה ל־E3. כבר יש רמזים חזקים שנראה GoW חדש, יש סיכוי שישוחרר השנה, ואני בטוח שנשמע על הפרויקט החדש של סאקר פאנץ'.

כולה משחק אחד (אולי) נדחה, ואתה ממהר לקבוע עובדות. אם היו נדחים כמה משחקים גדולים, אז הייתי מבין את הרעש המלאכותי שאתה עושה.

מה יש בONE השנה? גירס 4, קראקדאון, QB ופורצה הורייזן 3. אבל למיקרוסופט הייתה סוף שנה מטורפת ל2015.

תלוי מה זה "מטורף" ולמי. בעיניי ראצ'ט הוא מדהים, ויש שלא מתלהבים מ־Dark Souls (ואתה?). אם הייתי בעליה של ה־Xbox One, אולי הייתי נהנה מ־QB, אך אין ספק שהייתי מצפה ממנו להרבה יותר (78.5? אחרי כל הרעש? באמת?). אז זה לא רק השמות, אלא זה כיצד הם מוכיחים את עצמם בסופו של דבר.

ואחרי אנצ'רטד 4 שוב אתה צריך לחכות בערך שנה ל-AAA הבא.

מעולם לא הבנתי את הטיעון הזה. יש לי 20 משחקים מדהימים ל־PS4, את רובם עדיין לא מיציתי! רק בחודש האחרון התחדשתי באיזה חמישה משחקים! אין חיים אחרי אנצ'רטד? :)

ויש גם את ראצ'ט הבלעדי והמדהים. ואוטוטו יוצא עוד משחק בלעדי, אנצ'רטד 4. מה יצא בחודש האחרון ל־Xbox One? קוונטום ברייק?
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 23 אפריל 2016, 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 אפריל 2016, 21:46

בדיוק קיבלתי את ראצ'ט! רק התחלתי, אך הוא נראה מעולה וכיפי כמו תמיד. אני אתקדם ואתן את רשמיי.

idan כתב:אם מחשיבים רימייקים אז יש גם אוסף לאנצ'רטד או גוד אוף וור 3, או הבי ריין והמשחק השני של קייג' ששחכתי איך קוראים אותו.

הוא בהחלט משחק חדש העומד בפני עצמו והוא מדהים. גם אם היית משחק במקורי הייתי מרגיש שאתה משחק משחק חדש. המבקרים אמרו את דברם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אפריל 2016, 23:06

ראצט זה הרימיק השני ,כבר לאותו המשחק (עשו רימיק באוסף לPS3 )
אז הפעם הוסיפו עוד דברים ושיפרו עוד דברים ,אבל צריך לזכור שזה משחק יחסית מוזל ,יצא ב40$
הציונים מין הסתם היו יורדים משמעותית ,בתמחור של 60$

סך הכל למרות שחידשו והוסיפו ,הליבה היא הליבה של המשחק בPS2
מה שצריך זה ראצאט חדש ,למרות שאישית היתי מעדיף גאק ודקסטר חדש

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 22 אפריל 2016, 00:02

kririn כתב:ראצט זה הרימיק השני ,כבר לאותו המשחק (עשו רימיק באוסף לPS3 )
אז הפעם הוסיפו עוד דברים ושיפרו עוד דברים ,אבל צריך לזכור שזה משחק יחסית מוזל ,יצא ב40$
הציונים מין הסתם היו יורדים משמעותית ,בתמחור של 60$

הנה עוד אפשרות: הוא נהנה מציונים כאלה כי הוא פשוט טוב. איך אני יודע? קראתי. המחיר הוא רק בונוס. לעולם הוא לא העיקר.

לומר "הוסיפו ושיפרו" זה לחטוא. גם את זה המבקרים הסבירו.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 22 אפריל 2016, 03:37

וואו. ראצ'ט מדהים.

נקודות לציון:

1. האזור הראשון נראה מעולה, אך ציפיותיי היו יותר מכך בגלל הרשמים הממש נלהבים מהגרפיקה. לאחר שעברתי את האזור האפל יחסית, הבנתי על מה הם דיברו. המשחק מ-ר-ה-י-ב! נראה יותר יפה מסרט מצויר.
2. המשחקיות? מדהימה כמו שהמשחק נראה!
3. המשחק מאתגר היטב. נפסלתי כמה פעמים ואני רק בתחילתו (אני משחק ברמת קושי נורמלית).
4. זמני הטעינה קצרצרים: 2 שניות!
5. כל נשק מתאים לאויבים או למצבים מסוימים.

אינסומניאק, תביאו לי עוד מראצ'ט! Dark Souls 3 יחכה. ואולי זה יקרה: אחת הדמויות במשחק אמרה לראצ'ט: "נתראה בפורט הבא!" :lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2016, 14:53

אבל לראצ'ט יש ממוצע 86 ול-DS3 יש ממוצע 90, איך אתה משחק בו קודם?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אפריל 2016, 22:23

ממוצא 86 ,למשחק של 40 דולר
זה אפילו ,לא בדיוק ריבוט ,זה סך הכל רימיק עם תוספות

אני די בטוח שבמחיר מלא ,זה היה נופל בביקורות
אני רוצה משחקים חדשים ,לא רימיקים ,בטח לא רימיק שני

היו יכולים לדחוף את זה ,לאוסף HD ,במקום להשקיע בגרפיקה
ולפתח משחק חדש
נגיד כל המשחקים בסדרה לps2+3 באוסף
ובינתים לפתח משחק חדש דנדש

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 אפריל 2016, 23:46

DrKeo כתב:אבל לראצ'ט יש ממוצע 86 ול-DS3 יש ממוצע 90, איך אתה משחק בו קודם?

אחרי שנתקלתי בסרטן הענק ודמי קפא, התחשק לי לשחק במשחק צבעוני :)

והיי, הפער בין הממוצעים לא מהותי. אם הוא היה נמוך יותר משמעותית, ייתכן שלא הייתי משחק בו כלל. לא לפני DS3 ולא אחריו.

בדיוק סיימתי את המשחק. מעולה! הבוס האחרון יכול לעשות בית ספר לכל הבוסים בסדרת Souls. נאלצתי להוריד רמת קושי (שיחקתי ב"נורמל"), אחרת הייתי מוריד את השֵער בתלישה.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 23 אפריל 2016, 23:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 אפריל 2016, 23:53

יש שמועה שסוני מפתחת משחק ספיידרמן לפלייסטיישן 4. אם זה נכון, אני מאמין שסאקר פאנץ' מפתחת אותו.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 24 אפריל 2016, 03:27

אם זה יהיה ברמה של הסרטים האחרונים שהם עשו עדיף שיוותרו חחח
בכל מקרה אנצ'ארטד 4 בפרי אורדר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2016, 18:10

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 אפריל 2016, 14:57

DrKeo כתב:היא התחילה בהבטחה ל-SF5, אנצ'רטד, הורייזן, DREAMS ו-TLG ובסוף מה שנשאר מזה הוא כנראה שני משחקים. כל שנה היא השנה שבה "רק חכו לשנה הזאת, זאת השנה שהפס4 ממריאה" וזה לא ממש קורה.

אם היה לי שקל על כל שנה שבה TLG היה ברשימת המשחקים המצופים של הPS[x]... אולי הייתי יכול להרשות לעצמי ערכת VR

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2016, 14:59

אוווו, הייתי מת לערכת VR טובה ב-8 שקלים :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 אפריל 2016, 06:09

Lol
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 אפריל 2016, 20:21

לנדב המודאג: סוני מאשררת שהן Gran Turismo Sports הן The Last guardian יושקו השנה. סוני אשררה זאת בעקבות השמועות שטענו אחרת.

שימו לב ש־Horizon לא הוזכר בהצהרה, לכן במקרה שלו נראה שהשמועה על דחייה נכונה.

מקור
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 29 אפריל 2016, 20:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 אפריל 2016, 20:33

ועוד דבר: כפי שכבר דווח, יש שמועה שסוני מפתחת משחק ספיידרמן חדש ל־PS4. בהנחה שזה נכון, אני שיערתי שזו סאקר פאנץ' (מפתחת אינפיימס) מפתחת את המשחק. עכשיו נודע שבמודעת דרושים של החברה כתוב שהיא מחפשת לשכור לפיתוחו של משחק מופלא, ולפי שם הסרט ("ספיידרמן המופלא"), אפשר לראות בכך רמז שהיא אכן מפתחת משחק ספיידרמן חדש.

אם זה נכון שהיא טרם החלה לפתח ממש (כי רק עכשיו מחפשת עובדים לפרויקט), אני משער שלפני כן יֵצא משחק אחר שלה כי חלף זמן די רב מאז שוחרר משחקה האחרון. היא לא התבבטלה עד כה. אולי ב־E3 נקבל תשובות.

מקור

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 אפריל 2016, 20:37

נשמע מצויין.

מאז הסמיכות של אינפמוס ופרוטוטייפ בזמנו אין מספיק משחקי גיבורי על לדעתי (ביחוד לא מבוססי דמויות קיימות) וחבל. המשחק האחרון שעונה על ההגדרה הזאת הוא JC 3 (בתכלס, הוא די משחק גיבור על).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים