Klayman כתב:Devolver היא כנראה מפיצת האינדי האהובה עלי. יש לי את רוב המשחקים שהם הפיצו.
נראה לי שהם קוראים לזה "מפיצת בוטיק". מפיצה ואינדי זה שני דברים שקצת סותרים אחד את השני.
Klayman כתב:Devolver היא כנראה מפיצת האינדי האהובה עלי. יש לי את רוב המשחקים שהם הפיצו.
Laskin כתב:הם מפיצים משחקים שאין להם מפיצה...
Kazz כתב:1. ששורות דיבוב כלל לא צריכות להיות חסומות.
2. ברור שאפשר לפתוח לבד. אבל מי יודע אחרי כמה עשרות שעות של התפללות שהלוט הרנדומלי יביא לך את מה שאתה רוצה. ממתי 'בהתאם מספיק זמן משחק אפשר לפתוח' נהפך לטיעון טוב בעד מערכת פתיחה רנדומלית ללא שום שליטה של השחקן. המעט שמשחקים שמאפשרים קניית loot boxes יכולים לעשות זה גם לאפשר קנייה ישירה של הפריט שאתה מעוניין בו. ב OW אתה אפילו לא יכול לקנות in-game credits.
BiA כתב:אין לי בעיה עם נעילות של אמרות כנף, פשוט קשה לי להבין למה אתם רוצים לשמוע עוד "I will protect the innocent" ושטויות כאלה.
InterAl כתב:קאז, אתה טועה. אתה יכול לפתוח איזה voice line שבא לך במשחק. כל unlock עולה לך 25 זהב, סכום זניח ביותר (אחרי 17 שעות משחק יש לי כבר 600 זהב בערך). אחרי שמשיגים את הסכום הזה, אפשר להיכנס למסך של כל דמות, לשמוע את כל ה-voice lines שלה ולפתוח איזה מהם שבא לך מיידית. בלי לנחש, בלי לקוות, בלי לשלם אגורה. כלומר כל הטענות שלך פשוט שגויות.
Kazz כתב:InterAl כתב:קאז, אתה טועה. אתה יכול לפתוח איזה voice line שבא לך במשחק. כל unlock עולה לך 25 זהב, סכום זניח ביותר (אחרי 17 שעות משחק יש לי כבר 600 זהב בערך). אחרי שמשיגים את הסכום הזה, אפשר להיכנס למסך של כל דמות, לשמוע את כל ה-voice lines שלה ולפתוח איזה מהם שבא לך מיידית. בלי לנחש, בלי לקוות, בלי לשלם אגורה. כלומר כל הטענות שלך פשוט שגויות.
כנראה שצריך להסביר כמו לתינוק:
הבעיה היא שאתה לא יכול לראות משהו שאתה רוצה ולקנות אותו ישירות ומיידית. אם אני אקנה עכשיו את המשחק ואלך לתפריט הקולות אני לא אוכל לקנות את הדברים שאני רוצה כי לא יהיה לי in-game credits. ואיך משיגים אותם? אחרי שעות על גבי שעות על גבי שעות על גבי שעות של משחק שתקווה שתצבור מספיק או שיתמזל מזל עם קופסאות הלוט. אם מציעים לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט אז צריך לאפשר גם לקנות בכסף אמיתי כל פריט ופריט. או במינימום לקנות in-game credits.
זה הטיעון המנצח שלך? שחקן ותיק וטוב של משחקי FPS ששיחק 17 שעות כדי להגיע ל600 זהב!! אז כמה שעות לי יקח להגיע לסכום הזה? יש 21 דמויות. 9 שורות לפתוח לכל דמות. 189 שורות בסך הכל. 4725 זהב בסך הכל. בקצב שלך ואם הוא יישמר נדרשות 133 שעות משחק כדי לפתוח את כל השורות האלה. שבכל סיטואציה אחרת היו זמינות מלכתחילה. וואו. אני ממש לא יכול לחכות. ועוד לא דיברנו על העדכונים שלבטח יוסיפו שורות נוספות. אם בליזארד בכל זאת מתעקשים להתייחס לשורות דיבוב כמו לסקינים אז המינימום שהם צריכים לאפשר זה קנייה ישירה של in-game credits כדי שאני אפתח את מה שאני רוצה כאן ועכשיו. אבל, alas, ככה הם לא יוכלו לנצל את האנשים שקונים קופסאות אחר קופסאות כדי סוף סוף לקבל משהו שהם רוצים.
שוב, אני לא מבין את קו המחשבה הזה. זה שבהינתן אין-סוף זמן שחקן יוכל לפתוח את כל הדברים הנעולים לא הופך מערכת unlock למערכת טובה וזה לא טיעון טוב.
ברור שהם מציעים פריוויו לשורות הדיבוב. אני צריך לשלם in-game credits בשביל זה אז כדאי להם שאני יכול לשמוע את השורה. מה גם שבשיטה שלהם אתה יכול להחזיק רק שורת טאונט אחת אז כדי שלא תקבל כאב ראש מלהכנס לתפריטים ובחזרה למשחק כדי לשמוע כל שורה ולהחליט באיזה אתה רוצה להשתמש הם נותנים לך לשמוע את כולם בתפריט. לא מבין על מה אני אמור פה להריע.
Kazz כתב:מה זה משנה שאני יכול להשתמש רק בשורה אחת? עדיין אני רוצה שכל השאר יהיו זמינות לי כדי שאוכל להחליף איך ומתי שמתחשק לי בדיוק כמו אם היה מדובר בנשקים, יכולות, פסקול וכו'. ואם, הו האימה, מתברר שאני אוהב יותר משורה אחת לכל דמות ורוצה גם אותן? למה אני בכלל צריך להיכנס לחישובים שכאלה שהם תוצר של אסטרטגיית נעילת ופתיחת תוכן מלאכותית, שרירותית וללא קשר למשחק עצמו במקום שהתוכן הזה יהיה זמין מההתחלה?
וגם אם הייתי מסכים ששורות דיבוב זה אותו דבר כמו סקינים, איך אפשר להצדיק את זה שהמשחק מכוון אותך לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט אבל לא נותן לקנות בכסף אמיתי פריטים ספציפיים ולא נותן לך לקנות בכסף אמיתי את המטבע של המשחק? זה המינימום שבליזארד היו צריכים לעשות.
DrKeo כתב:צפו דיוק נוקם חדש שמחקה את המשחק הזה וזה יהיה אדיר.
Nucleus_Dawn כתב:איזה תענוג overwatch. אני משתדל בכל פעם שאני יושב לנסות דמות חדשה. גיליתי ככה שJunkrat מגניב ממש. יש לו יכולות אדירות והULT שלו מוצלח ומאוד שימושי. שיחקתי גם יותר עם פארה. דמות ממש מגניבה. התנועה איתה סופר חשובה, כך שיש לי עוד הרבה איך להשתפר. אני נהנה גם עם ווינסטון ועם ווילהאלם.
אני לא זוכר משחק שנהינתי לשחק בו כל כך הרבה תפקידים שונים. באמת עשו עבודה מדהימה עם כל אחת מהדמויות.
MGS FREAK כתב:Nucleus_Dawn כתב:איזה תענוג overwatch. אני משתדל בכל פעם שאני יושב לנסות דמות חדשה. גיליתי ככה שJunkrat מגניב ממש. יש לו יכולות אדירות והULT שלו מוצלח ומאוד שימושי. שיחקתי גם יותר עם פארה. דמות ממש מגניבה. התנועה איתה סופר חשובה, כך שיש לי עוד הרבה איך להשתפר. אני נהנה גם עם ווינסטון ועם ווילהאלם.
אני לא זוכר משחק שנהינתי לשחק בו כל כך הרבה תפקידים שונים. באמת עשו עבודה מדהימה עם כל אחת מהדמויות.
אחד הדברים שאהבתי הוא שחלק מהדמויות הם ארכיטייפים קלאסים שלקחו אותם לקצה. חייל 76 (אצלו זה בעיקר מבחינה תמטית לדעתי) נראה סתם משעמם במבט ראשון אבל זאת בדיוק הנקודה שלו מבחינת ה-theme של הדמות, חייל ה-FPS הצבאי הגנרי, נותן DPS נמוך אבל יציב, עם יכולת ריפוי (קריצה לבריאות מתחדשת ?) ו-ULT שהוא הקצנה של השימוש הרגיל שלו בנשק.
מרסי היא הקצנה של המדיק מ-TF. יכולה להינעל ולרפא יותר בקלות, מזנקת מחבר צוות אחד לאחר על פני רבע מפה במקום להיות מוגבלת וה-ULT שלה הוא באמת יכולת הריפוי האולטימטיבית, הקמה לתחייה.
ווידומייקר היא כל מה שצלף יכול לרצות עם יכולת להגיע מהר לנקודות צליפה טובות וראיה דרך קירות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים