משחקי 2016

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: משחקי 2016

הודעהעל ידי swym » 30 מאי 2016, 14:18

Klayman כתב:Devolver היא כנראה מפיצת האינדי האהובה עלי. יש לי את רוב המשחקים שהם הפיצו.

נראה לי שהם קוראים לזה "מפיצת בוטיק". מפיצה ואינדי זה שני דברים שקצת סותרים אחד את השני.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2016, 18:34

הם מפיצים משחקי אינדי.

Digital kept on publishing Serious Sam-related video games, until it shifted the view from only publishing the Serious Sam series to also supporting smaller independent companies by publishing their game. This resulted in the first game, Hotline Miami by Dennaton Games, being a massive success of universal praise and critic acclaim, in 2012.

Prior to the release of Serious Sam 3: BFE, Devolver Digital and Croteam experimented with the idea of shifting its focus towards publishing games of smaller independent companies

מדף הויקיפדיה שלהם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2016, 20:51

הם מפיצים משחקים שאין להם מפיצה... :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מאי 2016, 21:45

Laskin כתב:הם מפיצים משחקים שאין להם מפיצה... :)

אם זו ההגדרה, גם Stardew valley לא אינדי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2016, 01:55

אחרי שלוש שעות בoverwatch, אין לי מושג על מה אתה מדבר קאז. את כל הone liners, הפוזות ניצחון, הסקינים וכך הלאה אפשר לפתוח לבד. הם מגיעים מתיבות LOOT ומקבלים אחת כל פעם שעולים בדרגה.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 יוני 2016, 15:07

1. ששורות דיבוב כלל לא צריכות להיות חסומות.
2. ברור שאפשר לפתוח לבד. אבל מי יודע אחרי כמה עשרות שעות של התפללות שהלוט הרנדומלי יביא לך את מה שאתה רוצה. ממתי 'בהתאם מספיק זמן משחק אפשר לפתוח' נהפך לטיעון טוב בעד מערכת פתיחה רנדומלית ללא שום שליטה של השחקן. המעט שמשחקים שמאפשרים קניית loot boxes יכולים לעשות זה גם לאפשר קנייה ישירה של הפריט שאתה מעוניין בו. ב OW אתה אפילו לא יכול לקנות in-game credits.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2016, 15:14

Kazz כתב:1. ששורות דיבוב כלל לא צריכות להיות חסומות.
2. ברור שאפשר לפתוח לבד. אבל מי יודע אחרי כמה עשרות שעות של התפללות שהלוט הרנדומלי יביא לך את מה שאתה רוצה. ממתי 'בהתאם מספיק זמן משחק אפשר לפתוח' נהפך לטיעון טוב בעד מערכת פתיחה רנדומלית ללא שום שליטה של השחקן. המעט שמשחקים שמאפשרים קניית loot boxes יכולים לעשות זה גם לאפשר קנייה ישירה של הפריט שאתה מעוניין בו. ב OW אתה אפילו לא יכול לקנות in-game credits.

1) מי אתה שתחליט אם טונטים חסומים או לא? עיצבת את המשחק? ככה הם מבטאים התקדמות במשחק. ההפך, תגיד תודה שכדי לשמור על משחק מאוזן במקום שמערכת ההתקדמות תתבטא בלעשות אותך חזק יותר כמו בCOD, המערכת שלהם לא משפיע לך על הגיימפליי וכל מה שיש שם זה דברים קוסמטים (טונטים, גרפיטי, אוואטרים, סקינים וכו').
2) גם בדיאבלו אתה לא יכול פשוט לקבל הכל, אתה צריך להשיג את זה בLOOT. בHL2 אתה אשכרה צריך לשחק בשלב 1-5 כדי לעשות unlock לשלב 6, במורטל קומבט יש דמויות נעולות עד שתפתח אותן על ידי התקדמות במשחק. מה נסגר? נותנים לך מערכת התקדמות כמו בכל משחק מולטי ב10 שנים האחרונות ובניגוד למשחקים כמו COD, אין דבר כזה pay to win או אנשים שנדפקים כי להוא יש M4 חזק ולך יש אקדח מעפן.

המערכת שלהם פשוט מושלמת, מושלמת. זה כל הקונספט של LOOT, אתה מקבל דברים לפי סטטיסטיקה ולא לפי מה שהחלטת לקנות בחנות. ואפיול אם היה אפשר לקנות בחנות למי אכפת? זאת תלונה כל כך קטנה וחסרת חשיבות. יש לי בערך 3 שעות במשחק ואיזה 5 שעות בבטא ולא עשיתי אפילו פעם אחת טונט, אין לי מושג איזה כפתור עושה את זה בכלל.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 02 יוני 2016, 16:22

אין לי בעיה עם נעילות של אמרות כנף, פשוט קשה לי להבין למה אתם רוצים לשמוע עוד "I will protect the innocent" ושטויות כאלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2016, 17:14

BiA כתב:אין לי בעיה עם נעילות של אמרות כנף, פשוט קשה לי להבין למה אתם רוצים לשמוע עוד "I will protect the innocent" ושטויות כאלה.

אני לא חושב שלאף אחד זה ברור. דבר כל כך שולי וחסר חשיבות ואפילו למי שזה חשוב לו כל מה שהוא צריך לעשות זה לשחק במשחק והוא יפתח אותם לאט לאט.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 יוני 2016, 18:49

1) למי אכפת שזה מה שבליזארד החליטו? ויש חברות שמחליטות לעשות P2W אז זה אומר שצריך לתמוך בגישה שלהם כי זה מה שהם רצו לעשות? שורות דיבוב מוסיפות להנאה שלי מהמשחק באופן שהפריטים הקוסמטיים לא. ונעילה של שורות דיבוב אלה כדי לשרת מערכת אנלוק רנדומלית ולשרת מיקרותשלומים מפחיתות מההנאה שלי מהמשחק ולדעתי אין להתייחס לתוכן שכזה כמו לסקינים.

מהתנסות עבר שלי במשחקים קודמים, שורות דיבוב שהם taunt זה מהדברים המוצלחים והמהנים ביותר במשחקים האלה.

2) אתה שוב לא מבין את הטענה עד סופה. אין לך גישה לכל הנשקים ב HL2 מההתחלה, זה נכון. אבל מה שאתה מפספס הוא שHL2 לא נועל גישה לנשקים אלו במערכת אנלוק רנדומלית ושרירותית לשחקן אין שום שליטה עליה. אז תתפלל שתקבל את הגראביטי גאן בכל פעם שתעלה רמה אבל יותר סביר שאתה תסיים את המשחק בלי שתקבל את כל הנשקים שיש במשחק. ו HL2 לא מוכר לך קופסאות לוט שפועלות באותו אופן של חתול בשק. אתה לא יודע מה אתה תקבל, אין לך שליטה במה שאתה מקבל, אין שום הגיון במה שאתה מקבל ובמה חסום.

משחק SP שמציג נשקים חדשים בסיטואיצות קבועות - זה עיצוב משחק. מה שבליזארד עושים זה לפצל תוכן שצריך להיות נגיש מלכתחילה רק כדי לשרת תחושת התקדמות מטופשת ובכך לפגוע במשחק עצמו כי אין לך שום ערובה איך ומתי תקבל את הפריט שאתה רוצה. זה העיצוב שיש פה - זה שאין שום ערובה וכך לגרום לאנשים לקנות כמה שיותר קופסאות לוט כדי לקבל בסופו של דבר מה שהם רוצים במקום לקנות פעם אחת ישירות את הפריט שאתה רוצה.

חוץ מזה, אתם מסכים עם זה שטיב משחק יכול להיקבע ע"י הרבה מאוד אלמטים שאינם משפיעים ישירות על הגיימפליי ועל המכניקות, כן? מה אם ויצ'ר 3 היה מגיע עם 90% מהדיבוב של המשחק וכל דיבוב שורות הקללות, ההעלבות ומשפטים לא אינפורמטיביים אחרים היו נעולים מאחורי מערכת כמו זו OW כך שהיית צריך לנעול משפט אחר משפט באופן רנדומלי ולקוות שכל פעם שאתה עולה רמה שמה שתקבל יהיה חלק מהדיבוב הזה? משום מה אני לא חושב שהיית מרוצה.

--

בכדי שמערכת האנלוק של OW תהיה קרובה ללהיות 'מושלמת' היא צריכה להוציא ממנה את שורות הדיבוב, ואולי אפילו יותר חשוב: לתת לשחקן לקנות בצורה ישירה את הפריט שהוא רוצה. זה המינימום שצריך להיות במשחק שמאפשר לך להוציא כסף על קופסאות לוט. למען השם, אי אפשר אפילו לרכוש in-game credits כדי בשביל לקנות את הפריט שאתה רוצה.

אגב, קראתי שסקינים מסויימים בOW משנים את הקולות בהפעלה של ה ultimate, מה שגורע מ ה readability של הדמויות ושל מה שמתרחש (בדומה לביקורת על הכובעים והאפקטים בTF2).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2016, 19:07

ואו, פשוט ואו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 יוני 2016, 21:03

קאז, אתה טועה. אתה יכול לפתוח איזה voice line שבא לך במשחק. כל unlock עולה לך 25 זהב, סכום זניח ביותר (אחרי 17 שעות משחק יש לי כבר 600 זהב בערך). אחרי שמשיגים את הסכום הזה, אפשר להיכנס למסך של כל דמות, לשמוע את כל ה-voice lines שלה ולפתוח איזה מהם שבא לך מיידית. בלי לנחש, בלי לקוות, בלי לשלם אגורה. כלומר כל הטענות שלך פשוט שגויות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 יוני 2016, 11:29

זה פשוט לא עניין אותי עד עכשיו, אבל נכנסתי לבדוק את מה שאינטר אומר, והוא צודק. כל voice line זמין להאזנה מיידית, ואתה יכול לרכוש איזה שתרצה תמורת 25 זהב משחק. לי יש כבר איזה 350 זהב שכזה ואני סה''כ ברמה 10-11, אז אני כבר יכול לרכוש לא מעט שכאלה. בכל מקרה, כל מגדל הטקסט היפה שקאזז בנה כאן התמוטט. כנראה שלא תמיד כדאי להקשיב לבכיינים אינטרנטיים בניאו גאף..
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יוני 2016, 13:27

סיכום Overwatch אחרי איזה שעה-שעתיים משחק (לא כולל כמה שעות בבטא) - כיף! לא היה לי כזה כיף מאז TF2. המשחק מאוזן כל כך טוב. הדמויות כל כך מעניינות ושונות ומאוזנות היטב. יש כל כך הרבה נגיעות קטנות ומגניבות במפות עצמן שמספרות את הסיפור של העולם (אם זה עמוד שבור שנשבר באחד הסרטונים, או מה שבאמת מזיזים כשמזיזים payload).
איזה master stroke של בליזארד ועוד בז'אנר שלא היתה להם נגיעה אליו מעולם. מאוד מרשים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 יוני 2016, 14:01

InterAl כתב:קאז, אתה טועה. אתה יכול לפתוח איזה voice line שבא לך במשחק. כל unlock עולה לך 25 זהב, סכום זניח ביותר (אחרי 17 שעות משחק יש לי כבר 600 זהב בערך). אחרי שמשיגים את הסכום הזה, אפשר להיכנס למסך של כל דמות, לשמוע את כל ה-voice lines שלה ולפתוח איזה מהם שבא לך מיידית. בלי לנחש, בלי לקוות, בלי לשלם אגורה. כלומר כל הטענות שלך פשוט שגויות.

כנראה שצריך להסביר כמו לתינוק:

הבעיה היא שאתה לא יכול לראות משהו שאתה רוצה ולקנות אותו ישירות ומיידית. אם אני אקנה עכשיו את המשחק ואלך לתפריט הקולות אני לא אוכל לקנות את הדברים שאני רוצה כי לא יהיה לי in-game credits. ואיך משיגים אותם? אחרי שעות על גבי שעות על גבי שעות על גבי שעות של משחק שתקווה שתצבור מספיק או שיתמזל מזל עם קופסאות הלוט. אם מציעים לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט אז צריך לאפשר גם לקנות בכסף אמיתי כל פריט ופריט. או במינימום לקנות in-game credits.

זה הטיעון המנצח שלך? שחקן ותיק וטוב של משחקי FPS ששיחק 17 שעות כדי להגיע ל600 זהב!! אז כמה שעות לי יקח להגיע לסכום הזה? יש 21 דמויות. 9 שורות לפתוח לכל דמות. 189 שורות בסך הכל. 4725 זהב בסך הכל. בקצב שלך ואם הוא יישמר נדרשות 133 שעות משחק כדי לפתוח את כל השורות האלה. שבכל סיטואציה אחרת היו זמינות מלכתחילה. וואו. אני ממש לא יכול לחכות. ועוד לא דיברנו על העדכונים שלבטח יוסיפו שורות נוספות. אם בליזארד בכל זאת מתעקשים להתייחס לשורות דיבוב כמו לסקינים אז המינימום שהם צריכים לאפשר זה קנייה ישירה של in-game credits כדי שאני אפתח את מה שאני רוצה כאן ועכשיו. אבל, alas, ככה הם לא יוכלו לנצל את האנשים שקונים קופסאות אחר קופסאות כדי סוף סוף לקבל משהו שהם רוצים.

שוב, אני לא מבין את קו המחשבה הזה. זה שבהינתן אין-סוף זמן שחקן יוכל לפתוח את כל הדברים הנעולים לא הופך מערכת unlock למערכת טובה וזה לא טיעון טוב.

ברור שהם מציעים פריוויו לשורות הדיבוב. אני צריך לשלם in-game credits בשביל זה אז כדאי להם שאני יכול לשמוע את השורה. מה גם שבשיטה שלהם אתה יכול להחזיק רק שורת טאונט אחת אז כדי שלא תקבל כאב ראש מלהכנס לתפריטים ובחזרה למשחק כדי לשמוע כל שורה ולהחליט באיזה אתה רוצה להשתמש הם נותנים לך לשמוע את כולם בתפריט. לא מבין על מה אני אמור פה להריע.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 יוני 2016, 15:25

Kazz כתב:
InterAl כתב:קאז, אתה טועה. אתה יכול לפתוח איזה voice line שבא לך במשחק. כל unlock עולה לך 25 זהב, סכום זניח ביותר (אחרי 17 שעות משחק יש לי כבר 600 זהב בערך). אחרי שמשיגים את הסכום הזה, אפשר להיכנס למסך של כל דמות, לשמוע את כל ה-voice lines שלה ולפתוח איזה מהם שבא לך מיידית. בלי לנחש, בלי לקוות, בלי לשלם אגורה. כלומר כל הטענות שלך פשוט שגויות.

כנראה שצריך להסביר כמו לתינוק:

הבעיה היא שאתה לא יכול לראות משהו שאתה רוצה ולקנות אותו ישירות ומיידית. אם אני אקנה עכשיו את המשחק ואלך לתפריט הקולות אני לא אוכל לקנות את הדברים שאני רוצה כי לא יהיה לי in-game credits. ואיך משיגים אותם? אחרי שעות על גבי שעות על גבי שעות על גבי שעות של משחק שתקווה שתצבור מספיק או שיתמזל מזל עם קופסאות הלוט. אם מציעים לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט אז צריך לאפשר גם לקנות בכסף אמיתי כל פריט ופריט. או במינימום לקנות in-game credits.

זה הטיעון המנצח שלך? שחקן ותיק וטוב של משחקי FPS ששיחק 17 שעות כדי להגיע ל600 זהב!! אז כמה שעות לי יקח להגיע לסכום הזה? יש 21 דמויות. 9 שורות לפתוח לכל דמות. 189 שורות בסך הכל. 4725 זהב בסך הכל. בקצב שלך ואם הוא יישמר נדרשות 133 שעות משחק כדי לפתוח את כל השורות האלה. שבכל סיטואציה אחרת היו זמינות מלכתחילה. וואו. אני ממש לא יכול לחכות. ועוד לא דיברנו על העדכונים שלבטח יוסיפו שורות נוספות. אם בליזארד בכל זאת מתעקשים להתייחס לשורות דיבוב כמו לסקינים אז המינימום שהם צריכים לאפשר זה קנייה ישירה של in-game credits כדי שאני אפתח את מה שאני רוצה כאן ועכשיו. אבל, alas, ככה הם לא יוכלו לנצל את האנשים שקונים קופסאות אחר קופסאות כדי סוף סוף לקבל משהו שהם רוצים.

שוב, אני לא מבין את קו המחשבה הזה. זה שבהינתן אין-סוף זמן שחקן יוכל לפתוח את כל הדברים הנעולים לא הופך מערכת unlock למערכת טובה וזה לא טיעון טוב.

ברור שהם מציעים פריוויו לשורות הדיבוב. אני צריך לשלם in-game credits בשביל זה אז כדאי להם שאני יכול לשמוע את השורה. מה גם שבשיטה שלהם אתה יכול להחזיק רק שורת טאונט אחת אז כדי שלא תקבל כאב ראש מלהכנס לתפריטים ובחזרה למשחק כדי לשמוע כל שורה ולהחליט באיזה אתה רוצה להשתמש הם נותנים לך לשמוע את כולם בתפריט. לא מבין על מה אני אמור פה להריע.

אין הבנת הנקרא? אמרתי 25 זהב לאיזה voice line שבא לך, לכל דמות שבא לך, מתי שבא לך, כל עוד יש לך 25 זהב. 25 זהב משיגים כבר ברמה שנייה או שלישית. כמה זמן זה לוקח? לא יותר משעה-שעתיים של משחק, בלי קשר לכמה טוב אתה בו. החישוב שעשית לא רלוונטי, כי הרי טענת שאתה לא יכול לפתוח את השורות שאתה רוצה לדמויות שאתה רוצה. מאחר ואפשר לבחור רק voice line אחד פר דמות ממילא, מדובר על 25 * 21 זהב, שזה 525 זהב, ואת זה אפשר להשיג תוך מקסימום 20 שעות משחק - קרוב לוודאי הרבה פחות - וסביר להניח שאתה בכלל לא תשים לב לכל המערכת הזאת ב-20 השעות הראשונות שלך עם המשחק. גם מאוד סביר להניח שלא יהיה לך איכפת לפתוח את כל ה-voice lines לכל הדמויות ב-20 השעות הראשונות שלך איתו, כי בקושי יצא לך לשחק בכלל עם כל הדמויות ב-20 שעות.

בקיצור, הקשקושים שלך לא מבוססים על כלום.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 יוני 2016, 17:15

סבבה קאזז... הVoice Lines הם הדבר הכי הכי חשוב לך? אל תקנה את המשחק (לא שאני מצפה שתקנה אותו בכל מקרה...). המשחקיות עצמה לא חשובה? האיזון בין המגוון המאוד רחב של הדמויות? המפות הכיפיות? הגרפיקה המגניבה? הסאונד המעוצב לעילא? כל אלה סתם קשקוש.. לא נתנו לך את כל הVoice Lines מתחילת המשחק - אזי יש לצאת בRampage לגבי כמה המערכת של בליזארד כושלת. מצטער, היא לא. היא אולי כושלת אם מאוד מאוד מאוד אכפת לך משטות שכזאת. מעריך שלרוב המכריע מ7 מיליון האנשים שקנו אותו בשבוע האחרון, זה לא באמת מפריע.

אהה, ולא שאכפת לי באמת מהסיפור של המשחק הזה, כי הוא בכל זאת משחק אונליין, בלי סינגל מאחוריו, אבל בליזארד הוציאה לו המון תוכן סיפורי כבר לפני השיגור, בעוד שבכל פעם שואלב רק הפליצה איזה סרטון של Meet the X פעם בשנה, כל האינטרנט רעד...
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 יוני 2016, 17:19

מה זה משנה שאני יכול להשתמש רק בשורה אחת? עדיין אני רוצה שכל השאר יהיו זמינות לי כדי שאוכל להחליף איך ומתי שמתחשק לי בדיוק כמו אם היה מדובר בנשקים, יכולות, פסקול וכו'. ואם, הו האימה, מתברר שאני אוהב יותר משורה אחת לכל דמות ורוצה גם אותן? למה אני בכלל צריך להיכנס לחישובים שכאלה שהם תוצר של אסטרטגיית נעילת ופתיחת תוכן מלאכותית, שרירותית וללא קשר למשחק עצמו במקום שהתוכן הזה יהיה זמין מההתחלה?

וגם אם הייתי מסכים ששורות דיבוב זה אותו דבר כמו סקינים, איך אפשר להצדיק את זה שהמשחק מכוון אותך לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט אבל לא נותן לקנות בכסף אמיתי פריטים ספציפיים ולא נותן לך לקנות בכסף אמיתי את המטבע של המשחק? זה המינימום שבליזארד היו צריכים לעשות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 יוני 2016, 19:30

Kazz כתב:מה זה משנה שאני יכול להשתמש רק בשורה אחת? עדיין אני רוצה שכל השאר יהיו זמינות לי כדי שאוכל להחליף איך ומתי שמתחשק לי בדיוק כמו אם היה מדובר בנשקים, יכולות, פסקול וכו'. ואם, הו האימה, מתברר שאני אוהב יותר משורה אחת לכל דמות ורוצה גם אותן? למה אני בכלל צריך להיכנס לחישובים שכאלה שהם תוצר של אסטרטגיית נעילת ופתיחת תוכן מלאכותית, שרירותית וללא קשר למשחק עצמו במקום שהתוכן הזה יהיה זמין מההתחלה?

וגם אם הייתי מסכים ששורות דיבוב זה אותו דבר כמו סקינים, איך אפשר להצדיק את זה שהמשחק מכוון אותך לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט אבל לא נותן לקנות בכסף אמיתי פריטים ספציפיים ולא נותן לך לקנות בכסף אמיתי את המטבע של המשחק? זה המינימום שבליזארד היו צריכים לעשות.

אני משחק במשחק כבר קרוב ל-20 שעות ובקושי נתקלתי במישהו שמפעיל את השורות האלה בזמן המשחק. זה באמת הדבר הכי זניח בעולם. ובנוגע לפתיחה של כל השורות ״במכה״ (הרי בסופו של דבר אני כן אוכל לפתוח את כולם, השאלה רק מתי), אז אוקיי, כנראה שאני לא אפתח בזמן הקרוב את השורה של D.VA שאומרת LOL אלא רק GG. ממש סוף העולם... :roll:

הביקורת שלך נשמעת ממש כמו קיטורי גאף של אנשים שלא קנו את המשחק ולא שיחקו בו דקה. bikeshedding קלאסי של להיתפס לקטנות, כי אין לך את היכולת לבקר את המשחק ברצינות.
נערך לאחרונה על ידי InterAl ב 03 יוני 2016, 19:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 יוני 2016, 19:34

אתה יכול לקנות קופסאות לוט רנדומליות כדי שתמשיך לקנות אותן עד שתקבל את מה שאתה רוצה בניגוד לקניה חד פעמית של אייטם ספציפי. אם כבר סוחטים לימון אז לסחוט אותו טוב.

למרות שב-lore (מתי נמצא מילה עברית ל-לור ?) גם הביצה שלי לא מתעניינת כשזה מגיע למשחק מולטי בלבד אני יכול להבין איך זה פוגם בהנאה למי שכן, אז מי אני שאני אשפוט.

מצד שני, למה לדעתך סקינים, sprayים וכו' הם דבר שלגיטימי שהיה נעול ושורות דיבוב לא ? הם לא חלק מהאופי של הדמות בסופו של דבר ?
ובכלל, גם כשמדובר במשחק מולטיפלייר "טהור" (אפס קוסטומיזציה עם השפעה על הגיימפליי) באמת נראה לך שאפשרי שמשחק בימינו יהיה בלי איזשהו מטאגיים שיתן תחושת התקדמות ?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יוני 2016, 23:41

איזה תענוג overwatch. אני משתדל בכל פעם שאני יושב לנסות דמות חדשה. גיליתי ככה שJunkrat מגניב ממש. יש לו יכולות אדירות והULT שלו מוצלח ומאוד שימושי. שיחקתי גם יותר עם פארה. דמות ממש מגניבה. התנועה איתה סופר חשובה, כך שיש לי עוד הרבה איך להשתפר. אני נהנה גם עם ווינסטון ועם ווילהאלם.

אני לא זוכר משחק שנהינתי לשחק בו כל כך הרבה תפקידים שונים. באמת עשו עבודה מדהימה עם כל אחת מהדמויות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 04 יוני 2016, 02:00

DrKeo כתב:צפו דיוק נוקם חדש שמחקה את המשחק הזה וזה יהיה אדיר.

חיקוי לא מבטיח אדירות. מפתחת איכותית יבטיח אדירות.

המשחק בהחלט אחד הטובים השנה. נפלא שגם Overwatch נפלא, רק חבל שהוא לכמה שחקנים בלבד.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 יוני 2016, 11:44

Nucleus_Dawn כתב:איזה תענוג overwatch. אני משתדל בכל פעם שאני יושב לנסות דמות חדשה. גיליתי ככה שJunkrat מגניב ממש. יש לו יכולות אדירות והULT שלו מוצלח ומאוד שימושי. שיחקתי גם יותר עם פארה. דמות ממש מגניבה. התנועה איתה סופר חשובה, כך שיש לי עוד הרבה איך להשתפר. אני נהנה גם עם ווינסטון ועם ווילהאלם.

אני לא זוכר משחק שנהינתי לשחק בו כל כך הרבה תפקידים שונים. באמת עשו עבודה מדהימה עם כל אחת מהדמויות.

אחד הדברים שאהבתי הוא שחלק מהדמויות הם ארכיטייפים קלאסים שלקחו אותם לקצה. חייל 76 (אצלו זה בעיקר מבחינה תמטית לדעתי) נראה סתם משעמם במבט ראשון אבל זאת בדיוק הנקודה שלו מבחינת ה-theme של הדמות, חייל ה-FPS הצבאי הגנרי, נותן DPS נמוך אבל יציב, עם יכולת ריפוי (קריצה לבריאות מתחדשת ?) ו-ULT שהוא הקצנה של השימוש הרגיל שלו בנשק.

מרסי היא הקצנה של המדיק מ-TF. יכולה להינעל ולרפא יותר בקלות, מזנקת מחבר צוות אחד לאחר על פני רבע מפה במקום להיות מוגבלת וה-ULT שלה הוא באמת יכולת הריפוי האולטימטיבית, הקמה לתחייה.

ווידומייקר היא כל מה שצלף יכול לרצות עם יכולת להגיע מהר לנקודות צליפה טובות וראיה דרך קירות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 יוני 2016, 12:27

MGS FREAK כתב:
Nucleus_Dawn כתב:איזה תענוג overwatch. אני משתדל בכל פעם שאני יושב לנסות דמות חדשה. גיליתי ככה שJunkrat מגניב ממש. יש לו יכולות אדירות והULT שלו מוצלח ומאוד שימושי. שיחקתי גם יותר עם פארה. דמות ממש מגניבה. התנועה איתה סופר חשובה, כך שיש לי עוד הרבה איך להשתפר. אני נהנה גם עם ווינסטון ועם ווילהאלם.

אחד הדברים שאהבתי הוא שחלק מהדמויות הם ארכיטייפים קלאסים שלקחו אותם לקצה. חייל 76 (אצלו זה בעיקר מבחינה תמטית לדעתי) נראה סתם משעמם במבט ראשון אבל זאת בדיוק הנקודה שלו מבחינת ה-theme של הדמות, חייל ה-FPS הצבאי הגנרי, נותן DPS נמוך אבל יציב, עם יכולת ריפוי (קריצה לבריאות מתחדשת ?) ו-ULT שהוא הקצנה של השימוש הרגיל שלו בנשק.

מרסי היא הקצנה של המדיק מ-TF. יכולה להינעל ולרפא יותר בקלות, מזנקת מחבר צוות אחד לאחר על פני רבע מפה במקום להיות מוגבלת וה-ULT שלה הוא באמת יכולת הריפוי האולטימטיבית, הקמה לתחייה.

ווידומייקר היא כל מה שצלף יכול לרצות עם יכולת להגיע מהר לנקודות צליפה טובות וראיה דרך קירות.

אז איך לקחו את חייל 76 לקצה בדיוק? מה שאתה מתאר זאת גנריות לשמה. חייל 76 הוא באמת דמות משעממת, ולדעתי בליזארד שמו אותו במשחק בתור קריצה לשחקני COD, כדי שירגישו בנוח להיכנס למשחק.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 יוני 2016, 15:17

זה העניין, מבחינת ה-theme שלו הלכו הפוך על הפוך ואימצו בכוונה את הגנריות שלו. הוא דמות טובה כמו שאר הדמויות למרות שהוא לא זוהר כמותן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים