משחקי 2017

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: משחקי 2017

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 מרץ 2017, 16:51

ברור לחלוטין שהדור הזה של סוני,אבל עדיין, מבחינתי ליינאפ של 3 אקסקלוסיבים שבואו נודה על האמת,אני בספק אם sea of thieves יהיה איזה משהו מיוחד שכולם ידברו עליו,פורזה 7 פונה לקהל יעד מאוד מסויים וקראקדאון 3 כמו שנאמר פה כבר הוא wild card לגמרי למרות שתחושת הבטן שלי אומרת שיהיה מדובר פה במשחק עם metacritic של 85 גג אבל זה רק אני. אם ספנסר אכן אמר שהדור הזה של סוני,זו תבוסתנות לשמה וממש לא מה שמצופה ממישהו בכיר כמוהו להגיד,גם אם זה נכון. הוא כמעט אומר למעשה שהוא לא מאמין במוצר שלו ושעדיף לרכוש את המתחרה. מיקרוסופט חייבים לקחת את עצמם בידיים ולהתחיל להשקיע בסטודיואים הפנימיים שלהם,כי הוכח פעם אחר פעם שזה בסוף מה שמנצח בסופו של דבר. ככה גם הפס3 סגר את הפער הלא קטן בכלל שהיה לו מול ה-360 (אני לא סגור על עצמי אם הוא מכר יותר ממנה בסופו של דבר). סוני פשוט פימפמו אקסקלוסיבים מדהימים אחד אחרי השני מבערך אנצ'רטד 2 עד סוף הדור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 17:47

יש הפרדה בין שני הדברים, איזה משחקים כל קונסולה מקבלת ולכן הכדאיות לקנות אותה ומצד שני מה סוני/מיקרוסופט מספקות ומשקיעות בקונסולות שלהן. כשדברתי עם לאסקין, דברתי על החלק השני, אין ספק שלמשל השנה יש לסוני אינספור יותר משחקים טובים בזכות העובדה שהם קונסולה יפנית כך שאם מסתכלים אבסולוטית על איזו קונסולה לקנות, אני לא חושב שיש פה ויכוח.

מה שאני מדבר עליו הוא הירידה הקיצונית על מיקרוסופט כאילו הם זורקים זין על הקונסולה שלהם בזמן שסוני לא עושה הרבה יותר, זה הכל. כן, בסופו של דבר נוצר מצב הזוי שבו מיקרוסופט צריכה להשקיע כפול בONE מאשר סוני בפס4 בכדי להצליח להשוואת את השדה משחק ומיקרוסופט ממש לא נמצאת שם, היא עדין ב"4 בלעדיים בשנה" שלה בדיוק כמו סוני אבל זה פשוט לא מספיק בכדי להלחם בסוני.

בנושא צד א', זה לא באמת משנה מאיזה צד המשחק אלה רק האם הוא בלעדי ומה האיכות שלו. תסתכלו על הפס4 בדור הזה, כמה משחקים הם בכלל לא צד א' ופחות או יותר מגדירים את הקונסולה הזאת? פרסונה, DEATH STRANDING, האורדר, רצ'ט וקלאנק, ספיידרמן, בלאדבורן, דטרוייט, until dawn, שאנמו 3, FFVII, WILD, יאקוזה, ניר, ניאו, LBP3, SFV, ני נו קוני, NMS ובטח עוד כל מני משחקים ששכחתי הם משחקים שצד א' של סוני לא פיתח אלה בלעדיים טבעיים של הפס4 (למשל ניר אוטומטה שפלטיניום אמרו שהוא לא מגיע לONE פשוט כי הם לא רוצים לבזבז כוח אדם על קונסולה שמכרה 5000 עותקים ביפן) או שיתופי פעולה עם אולפנים חיצוניים.

להקים מערך צד א' איכותי זה תהליך שלוקח שנים, המון שנים. סוני לא באה והקימה את נוטי דוג, הם עבדו במשך 5 שנים עם חברה שהייתה קיימת אז 10+ שנים ורק אחרי שהם עשו להם את קראש 1-3 ואת ג'ק ודקסטר הם החליטו לקנות אותם. ככה זה רוב חברות צד א' של סוני ומיקרוסופט. כלומר לחכות דור וחצי עד שמיקרוסופט תקים צד א' מרשים זה כנראה לא חכם במיוחד. מה שכן חכם הוא לעבוד עם חברות צד ג' איכותיות והרבה. לפעמים יוצאים משחקים מדהימים (נגיד אלן ווייק או בלאדבורן) ולפעמים משחקים MEH (נגיד QB או האורדר) אבל ככה מעבים מערך של קונסולה. אם עושים הרבה שיתופים כאלה, אחרי כמה שיתופים מוצלחים קונים את החברה וככה מקימים צד א' איכותי.

אני מסכים שמיקרוסופט צריכה לעשות את זה אבל זה לוקח זמן. אפילו אם פיל ספנסר התחיל לעשות את זה כשהוא נכנס לתפקיד, רק עכשיו אנחנו אמורים להתחיל לשמוע על זה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 17:59

אני אגב לא יורד על מיקרוסופט שהם לא עושים שום דבר, מיקרוסופט עושים עבודה נהדרת על חלונות 10 ומפנקים סוף סוף את שחקני המחשב בכל מה שפעם היה בלעדי לקונסולה שלהם. זה מעולה לצרכנים כמוני, אבל הרבה פחות מעולה עבורם, לדעתי, אם הם רוצים שלקונסולה הבאה שלהם יהיה סיכוי טוב יותר בתחרות הישירה מול סוני.
אני די בטוח שאם מלכתחילה היו מכריזים שכל הבלעדיים שהם מפתחים יגיעו למחשב אז המכירות שלהם היו בערך חצי ממה שהם היום. אנשים חשבו שהדרך היחידה לשחק גירס, קוונטום ברייק, קראקדאון, היילו, פורצה ומשחקי רייר - זה רק על הקונסולה שלהם, והזיכרון הטוב מה360 גרם להם לחשוב שגם התמיכה מצד ג׳ לא תיפול מסוני, וזה כמעט נכון חוץ מהקטע של משחקים יפנים, מה שכם לא ממש היה המצב בדור הקודם עם הסטודיו היפני שהפ הקימו וגירסא עדיפה יותר של ביונטה, למשל.

אפשר להגיד שכדי לדחוף את החנות שלהם הם זרקו את המותג אקס בוקס מתחת לגלגלים של אוטובוס התחרות על עולם הקונסולות. זה ממש נחמד לי כצרכן ואני לא אפסיק להודות להם על זה, אבל זה הופך את הקונסולה שלהם לתחליף מחשב ומוחק את עצמו כאופציה במוחם של מליוני גיימרים כמוני.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מרץ 2017, 18:15

idan כתב:מכוח ההגנה של מייקרוסופט בווקסלים

:lol:

לאסקין עזוב אותך בחייך, מי שקונה מחשב קונה מחשב.. כמות המתנדנדים בין השווקים האלה כמעט לא קיימת לעניות דעתי. וזה בלי להיכנס לעובדה שכסף מקונסולות לא ממש עושים כך או כך אז ההגיון שנשאר (ועוד בשביל חברת PC בדיאןאיי שלה כמו מיקרוסופט) זה למכור משחקים על ווינדוס. זה גם לא כאילו הם לא ניסו את זה כבר בעבר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 מרץ 2017, 19:09

DrKeo כתב:יש הפרדה בין שני הדברים, איזה משחקים כל קונסולה מקבלת ולכן הכדאיות לקנות אותה ומצד שני מה סוני/מיקרוסופט מספקות ומשקיעות בקונסולות שלהן. כשדברתי עם לאסקין, דברתי על החלק השני, אין ספק שלמשל השנה יש לסוני אינספור יותר משחקים טובים בזכות העובדה שהם קונסולה יפנית כך שאם מסתכלים אבסולוטית על איזו קונסולה לקנות, אני לא חושב שיש פה ויכוח.

מה שאני מדבר עליו הוא הירידה הקיצונית על מיקרוסופט כאילו הם זורקים זין על הקונסולה שלהם בזמן שסוני לא עושה הרבה יותר, זה הכל. כן, בסופו של דבר נוצר מצב הזוי שבו מיקרוסופט צריכה להשקיע כפול בONE מאשר סוני בפס4 בכדי להצליח להשוואת את השדה משחק ומיקרוסופט ממש לא נמצאת שם, היא עדין ב"4 בלעדיים בשנה" שלה בדיוק כמו סוני אבל זה פשוט לא מספיק בכדי להלחם בסוני.

בנושא צד א', זה לא באמת משנה מאיזה צד המשחק אלה רק האם הוא בלעדי ומה האיכות שלו. תסתכלו על הפס4 בדור הזה, כמה משחקים הם בכלל לא צד א' ופחות או יותר מגדירים את הקונסולה הזאת? פרסונה, DEATH STRANDING, האורדר, רצ'ט וקלאנק, ספיידרמן, בלאדבורן, דטרוייט, until dawn, שאנמו 3, FFVII, WILD, יאקוזה, ניר, ניאו, LBP3, SFV, ני נו קוני, NMS ובטח עוד כל מני משחקים ששכחתי הם משחקים שצד א' של סוני לא פיתח אלה בלעדיים טבעיים של הפס4 (למשל ניר אוטומטה שפלטיניום אמרו שהוא לא מגיע לONE פשוט כי הם לא רוצים לבזבז כוח אדם על קונסולה שמכרה 5000 עותקים ביפן) או שיתופי פעולה עם אולפנים חיצוניים.

להקים מערך צד א' איכותי זה תהליך שלוקח שנים, המון שנים. סוני לא באה והקימה את נוטי דוג, הם עבדו במשך 5 שנים עם חברה שהייתה קיימת אז 10+ שנים ורק אחרי שהם עשו להם את קראש 1-3 ואת ג'ק ודקסטר הם החליטו לקנות אותם. ככה זה רוב חברות צד א' של סוני ומיקרוסופט. כלומר לחכות דור וחצי עד שמיקרוסופט תקים צד א' מרשים זה כנראה לא חכם במיוחד. מה שכן חכם הוא לעבוד עם חברות צד ג' איכותיות והרבה. לפעמים יוצאים משחקים מדהימים (נגיד אלן ווייק או בלאדבורן) ולפעמים משחקים MEH (נגיד QB או האורדר) אבל ככה מעבים מערך של קונסולה. אם עושים הרבה שיתופים כאלה, אחרי כמה שיתופים מוצלחים קונים את החברה וככה מקימים צד א' איכותי.

אני מסכים שמיקרוסופט צריכה לעשות את זה אבל זה לוקח זמן. אפילו אם פיל ספנסר התחיל לעשות את זה כשהוא נכנס לתפקיד, רק עכשיו אנחנו אמורים להתחיל לשמוע על זה.

מסכים לגמרי,אבל בינתיים עם כל הכבוד כל מה שספנסר עושה זה לחסל פרוייקטים ולסגור סטודיואים,אני לא נכנס לאם זה מוצדק או לא ובכנות אין לי גם את הידע לקבוע את זה. אבל הוא בתפקיד כבר כמה זמן? 3 שנים? לא ראינו שום שיפור ואני לא מגזים כשאני אומר שאני חושב שמצב הצד א' של מיקרוסופט מעולם לא היה רע יותר מאשר עכשיו. אולי רק השנה שנתיים האחרונות של ה-360 מתחרות בזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 19:34

swiss-the-engine כתב:
idan כתב:מכוח ההגנה של מייקרוסופט בווקסלים

לאסקין עזוב אותך בחייך, מי שקונה מחשב קונה מחשב.. כמות המתנדנדים בין השווקים האלה כמעט לא קיימת לעניות דעתי. וזה בלי להיכנס לעובדה שכסף מקונסולות לא ממש עושים כך או כך אז ההגיון שנשאר (ועוד בשביל חברת PC בדיאןאיי שלה כמו מיקרוסופט) זה למכור משחקים על ווינדוס. זה גם לא כאילו הם לא ניסו את זה כבר בעבר.

אני לא חושב שזה נכון... אבל נדע את זה רק בעוד איזה שנה וחצי, ונראה כמה באמת איך זה מוכר... כל השאר זה דיונים באוויר שקצת מיצינו הרגע

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 19:41

מה היה יותר טוב בצד א' של מיקרוסופט לפני שנתיים? שלוש? חמש? תחשוב על הבעדיים הגדולים של ה360, לדוגמה 2007 שהייתה אחת השנים הכי חזקות בהסטוריה של האקסבוקס:
ביושוק - צד ג'
ME1 - צד ג'
קראקדאון 1 - צד ג'
האורנג' בוקס - צד ג'
PGR4 - צד ג'
ACE COMBAT 6 - צד ג'
LOST PLANET - צד ג'
פורצה 2 - צד א'
היילו 3 - צד א'

מכל הרשימה הזאת, רק שניים הם מצד א'. ואלו משחקים השניים האלה? פורצה והיילו, המחזור הקבוע של צד א' של מיקרוסופט שממשיך עד היום. כלומר צד א' של מיקרוסופט מעולם לא היה חזק במיוחד. מה הם כבר אבדו בצד א'? את באנג'י ואת ליונהד שלא הוציאו משחק טוב כבר דור וחצי? ומצד שני הם הקימו את הקואליציה ו-343, לא נשמע לי הבדל כל כך גדול.

מיקרוסופט תמיד הייתה חלשה בצד א' אבל השותפויות שלה עם צד ג' הן מה שבאמת עשה את הקונסולות שלה. כלומר מיקרוסופט צריכה להתאפס על הקשרי צד ג' שלהם ולהרים פרוייקטי AAA כמו שצריך איתן.

לאסקין, ההכרזה על "כל משחק ONE מגיע ל-PC" קרתה ביוני שעבר, בדיוק חודשיים לפני שהמכירות של ה-ONE נסקו משמעותית באוגוסט והיא נצחה את ארה"ב 4 חודשים ברצף. אני אוהב את ה-PC אבל שחקני PC הם שחקני PC, מיקרוסופט כמעט ולא אבדה אף לקוח אקסבוקס בגלל המהלך אבל מכרה לי ולך, שני אנשים שכנראה לא היו קונים אקסבוקס, משחקים בחנות של חלונות 10.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 מרץ 2017, 20:13

DrKeo כתב:והנה 16 דקות של גיימפליי מ-shadow of war. על פי הלוגו XBOX בהתחלה וההכרזה שלו ככותר הסקורפיו הראשון, אפשר להיות בטוחים שיש פה איזה שיתוף פעולה בקשר לשיגור של הסקורפיו:

נראה מעולה! ממש אהבתי! נראה שהם הוסיפו לא מעט tweaks לנוסחא.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2017, 20:23

Klayman כתב:
DrKeo כתב:והנה 16 דקות של גיימפליי מ-shadow of war. על פי הלוגו XBOX בהתחלה וההכרזה שלו ככותר הסקורפיו הראשון, אפשר להיות בטוחים שיש פה איזה שיתוף פעולה בקשר לשיגור של הסקורפיו:

נראה מעולה! ממש אהבתי! נראה שהם הוסיפו לא מעט tweaks לנוסחא.

זה מעבר לtweaks. זה לעשות double down. לא רק שהם הוסיפו מלא לכל עניין האויבים (נניח, שהם מעצבים את שדה הקרב בהתאם לסיפור האישי שלהם), הם גם הוסיפו פן חדש לחלוטין של ניהול צבא משלך ושימוש באותה מערכת בשביל בעלי הברית שלך.

מאוד מאוד מרשים, בעיני.

גם מעניין איך השחקן יפסיד בסופו של דבר. אם נניח שהם לא מפתחים פה יקום מקביל בלי כל הסיפור המקורי של שר הטבעות והעליה של סאורון לכוח, השחקן חייב להפסיד בסופו של דבר. אולי יהיה איזה טוויסט ונגלה שאנחנו היינו סאורון כל הזמן! :shock:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 20:26

RIME יצא ב-27 למאי לפס4, ONE ומחשב ב-30$. בתאריך מאוחר יותר הוא יצא לסוויטצ' וכפיצוי על כך שהמשחק יוצא מאוחר יותר בעלי הסוויטצ' ישלמו 40$ במקום 30$.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 20:40

מורדור נראה פשוט מושלם לדעתי

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 מרץ 2017, 20:53

כתבתי קצר כי אני מהטלפון, אבל כן, הם שינו ושיפרו המון לדעתי. נראה משחק מעולה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2017, 21:14

הבעיה היחידה בסרטון של מורדור היתה שהגרפיקה קצת meh, אבל אני מניח שהיא קצת meh, בגלל שזה משלב alpha וחסר הרבה ליטוש שכנראה יגיע לפני שהמשחק ייצא.
אהבתי את הקודם, אבל לא מספיק כדי לסיים אותו (העולם פשוט היה משעמם מידי, לדעתי והטרוורסיה בו היתה אותו הדבר). זה נראה כמו שיפור משמעותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 22:12

Nucleus_Dawn כתב:הבעיה היחידה בסרטון של מורדור היתה שהגרפיקה קצת meh, אבל אני מניח שהיא קצת meh, בגלל שזה משלב alpha וחסר הרבה ליטוש שכנראה יגיע לפני שהמשחק ייצא.
אהבתי את הקודם, אבל לא מספיק כדי לסיים אותו (העולם פשוט היה משעמם מידי, לדעתי והטרוורסיה בו היתה אותו הדבר). זה נראה כמו שיפור משמעותי.

המשחק יוצא עוד חמישה חודשים, הוא כבר לא יראה הרבה יותר טוב מזה אבל לדעתי הוא נראה סבבה להתחשב ב-scale.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2017, 23:31

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:הבעיה היחידה בסרטון של מורדור היתה שהגרפיקה קצת meh, אבל אני מניח שהיא קצת meh, בגלל שזה משלב alpha וחסר הרבה ליטוש שכנראה יגיע לפני שהמשחק ייצא.

המשחק יוצא עוד חמישה חודשים, הוא כבר לא יראה הרבה יותר טוב מזה אבל לדעתי הוא נראה סבבה להתחשב ב-scale.

אני מניח שאם הוא יוצא עוד חמישה חודשים, אז הוא כבר מחוץ לאלפא. כלומר, הסרטון מגירסא יחסית ישנה שלו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2017, 09:50

בהתחשב בSCALE וכמות האוייבים/חיילים שלך בו זמנית על המסך - זה נראה מצויין.
בקלות אחד המשחקים שאני הכי מצפה להם השנה...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 מרץ 2017, 10:42

תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 09 מרץ 2017, 14:27

DrKeo כתב:

אולי זה רק אני אבל הסרטון עצמו נראה ברזולוציה לא משהו וזאת פחות הגרפיקה עצמה.

בכל מקרה, אני נורא שמח לראות מכניקות שבאמת מחדשות משהו ומזריקות דם חדש לכל התעשייה.

הרעיון שעכשיו יש מערכת נמסיס היררכית גם לשחקן במקביל לזאת של האויב הוא גאוני והקטע שהצלף מציל את טאליון היה ממש מגניב, מעניין אותי לדעת עד כמה המערכות גדולות ומשתלבות (אולי אחד ה"בוסים" יוכל להציל אחד אחר ממכה קטלנית של טאליון ?). אני כבר רואה אנשים נקשרים לחיילים שלהם כמו באקסקום :)

אם המשחק באמת יהיה דינאמי וההשלכות השונות של מערכת הנמסיס 2.0 לא ירגישו מלאכותיות או ימאסו נראה שיש כאן עוד משחק מצויין ל2017.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2017, 15:59

MGS FREAK כתב:
DrKeo כתב:

אולי זה רק אני אבל הסרטון עצמו נראה ברזולוציה לא משהו וזאת פחות הגרפיקה עצמה.

בכל מקרה, אני נורא שמח לראות מכניקות שבאמת מחדשות משהו ומזריקות דם חדש לכל התעשייה.

הרעיון שעכשיו יש מערכת נמסיס היררכית גם לשחקן במקביל לזאת של האויב הוא גאוני והקטע שהצלף מציל את טאליון היה ממש מגניב, מעניין אותי לדעת עד כמה המערכות גדולות ומשתלבות (אולי אחד ה"בוסים" יוכל להציל אחד אחר ממכה קטלנית של טאליון ?). אני כבר רואה אנשים נקשרים לחיילים שלהם כמו באקסקום :)

אם המשחק באמת יהיה דינאמי וההשלכות השונות של מערכת הנמסיס 2.0 לא ירגישו מלאכותיות או ימאסו נראה שיש כאן עוד משחק מצויין ל2017.

יש את הוידאו כאן באיכות גבוהה אם אתה רוצה לראות בלי ריבועי יוטיוב, זה 1.6 גיגה:
http://www.gamersyde.com/download_middl ... 58_en.html

ובהמשך לחדשות RIME, יש גם תמונות חדשות. נחמד לראות שיש יותר סביבות ממה שראינו עד היום:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2017, 19:18

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 מרץ 2017, 10:46

Laskin כתב:וברור שאם אני קונה מהחנות שלהם הם מרוויחים, אבל אנחנו מדברים כרגע על הפרו מול הסקורפיו, והטענה שלי היא שהקונסולה הזו תהיה נפילה ללא "קילר" שאפשר לשחק רק עליו. כן, מעריצי פורצה יקנו אותו, אבל כמה הם כבר? גירס כבר לא מה שהיה מבחינת כח IP, רייר לא מוכרת מכונות... חסר להם משהו שיגרום לאנשים להעדיף אותו על פני הPS4 לדעתי.

אם אתה מסתכל על קונסולה בתור מוצר להרחבת ספריית הPC שלך כפלטפורמה ראשונה, מיקרוסופט איבדו אותך כלקוח פוטנציאל כבר ממזמן. אבל זה לא המצב בשווקים העיקריים שלהם גם ככה, וכנראה שהם העדיפו לעשות את ההקרבה הזו של עוד כמה לקוחות פוטנציאלים לקונסולה בשביל להרחיב את מספר הלקוחות שיקנו את המשחקים שלהם על הPC וירחיבו את השימוש שלהם בWindows Store.

לסוני משחק היום היתרון לגודל, ולכן היא עדיפה גם במדד ה"קונסולה נוספת לPC" וגם במדד ה"איפה יותר חברים שלי משחקים". ועד לא מזמן היה להם גם יתרון ה"קונסולה החזקה יותר" אבל זה בסופו של דבר ימחק עם הסקורפיו.
מיקרוסופט עברה לשחק על יתרונות אחרים: היתרון של הbackwards comparability שגם תורם משמעותית לגודל הספריה וגם מושך שחקני 360 להגר לOne, והיתרון של הcross-buy והתאימות קדימה שמבטיח לאנשים שהם יוכלו לשחק בספרייה שלהם גם בעתיד, על קונסולה עתידית או על PC. כמוצר זה יותר extension סלוני של הPC מאשר משהו שאמור להרחיב לבעלי PC את הספריה.

בנוסף, מיקרוסופט גם משחקת על אקסלוסיביים שפונים לטווח יותר גדול של שחקנים. אם נסתכל על האקסלוסיביים או חצי אקסלוסיביים של סוני מהחודשים האחרונים נגלה תבנית שמאד חוזרת על עצמה: משחקי פעולה-הרפתקאות בגוף שלישי לשחקן יחיד, עם נטייה קלה לסינמטיות. גם המשחקים העתידיים שלה מלבד אולי Gran Turismo הם בדיוק כאלו - מGod of War ועד Days Gone, מספיידרמן ועד Detroid: Become Human.
זה הופך את הPS4 לפלטפורמה האולטימטיבית עבור מי שמחפש משחקים מהסוג הזה, אבל היא לוקה בחסר בכל מה שנוגע לפוקוס על מולטיפלייר או אפילו ז'אנרים אחרים: זה נראה כאילו סוני נטשה לחלוטין את כל ז'אנר הFPS מאז הכישלון של קילזון שיצא בהשקה (בזמן שאצל מיקרוסופט היילו הוא אחד מאבני הבסיס של הקונסולה), ועל משחקי אסטרטגיה בכלל לא היה מה לדבר. לעומת זאת כמעט כל משחק מוכרז אצל מיקרוסופט ל-2017 כולל לכל הפחות רכיב מולטיפלייר או אפילו מתבסס על מולטיפלייר כאלמנט מרכזי, ככה שבסופו של דבר כל קונסולה פונה לקהל יעד קצת שונה (ואולי מסתמכת על זרימה מתמדת של משחקי מולטיפלטפורם צד ג' בשביל לפצות על הפערים).

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 14 מרץ 2017, 18:24

(נדב)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מרץ 2017, 19:12

המשחק הישראלי Buck יצא בגרסת Early Access בסטים, עם 15% הנחה:
http://store.steampowered.com/app/443890/
סוג של מטרוידוניה דו מימדי, שמזכיר קצת את Shank ואת המשחקים של Ska Studios כמו The Dishwasher ו-Charlie Murder. זה כבר הישראלי השלישי בEarly Access מהשנה האחרונה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2017, 13:00

בסוף החודש הזה יוצא המשחק הזה, והוא נראה לי כמו האינדי (?) הכי מקורי השנה. מגניב בטירוף, והעיצוב פשוט נהדר... סוג של יוקה ליילי מיוחד :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 מרץ 2017, 16:41

רימאסטר לסטארקרפט 1 יוצא הקיץ!

http://www.teamliquid.net/forum/brood-w ... ummer-2017

נראה מעולה. אם רק יתקנו את ה-pathfinding הוא יהיה בכלל מושלם, אבל כנראה שזה לא יקרה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 13 אורחים