idan כתב:מכוח ההגנה של מייקרוסופט בווקסלים
DrKeo כתב:יש הפרדה בין שני הדברים, איזה משחקים כל קונסולה מקבלת ולכן הכדאיות לקנות אותה ומצד שני מה סוני/מיקרוסופט מספקות ומשקיעות בקונסולות שלהן. כשדברתי עם לאסקין, דברתי על החלק השני, אין ספק שלמשל השנה יש לסוני אינספור יותר משחקים טובים בזכות העובדה שהם קונסולה יפנית כך שאם מסתכלים אבסולוטית על איזו קונסולה לקנות, אני לא חושב שיש פה ויכוח.
מה שאני מדבר עליו הוא הירידה הקיצונית על מיקרוסופט כאילו הם זורקים זין על הקונסולה שלהם בזמן שסוני לא עושה הרבה יותר, זה הכל. כן, בסופו של דבר נוצר מצב הזוי שבו מיקרוסופט צריכה להשקיע כפול בONE מאשר סוני בפס4 בכדי להצליח להשוואת את השדה משחק ומיקרוסופט ממש לא נמצאת שם, היא עדין ב"4 בלעדיים בשנה" שלה בדיוק כמו סוני אבל זה פשוט לא מספיק בכדי להלחם בסוני.
בנושא צד א', זה לא באמת משנה מאיזה צד המשחק אלה רק האם הוא בלעדי ומה האיכות שלו. תסתכלו על הפס4 בדור הזה, כמה משחקים הם בכלל לא צד א' ופחות או יותר מגדירים את הקונסולה הזאת? פרסונה, DEATH STRANDING, האורדר, רצ'ט וקלאנק, ספיידרמן, בלאדבורן, דטרוייט, until dawn, שאנמו 3, FFVII, WILD, יאקוזה, ניר, ניאו, LBP3, SFV, ני נו קוני, NMS ובטח עוד כל מני משחקים ששכחתי הם משחקים שצד א' של סוני לא פיתח אלה בלעדיים טבעיים של הפס4 (למשל ניר אוטומטה שפלטיניום אמרו שהוא לא מגיע לONE פשוט כי הם לא רוצים לבזבז כוח אדם על קונסולה שמכרה 5000 עותקים ביפן) או שיתופי פעולה עם אולפנים חיצוניים.
להקים מערך צד א' איכותי זה תהליך שלוקח שנים, המון שנים. סוני לא באה והקימה את נוטי דוג, הם עבדו במשך 5 שנים עם חברה שהייתה קיימת אז 10+ שנים ורק אחרי שהם עשו להם את קראש 1-3 ואת ג'ק ודקסטר הם החליטו לקנות אותם. ככה זה רוב חברות צד א' של סוני ומיקרוסופט. כלומר לחכות דור וחצי עד שמיקרוסופט תקים צד א' מרשים זה כנראה לא חכם במיוחד. מה שכן חכם הוא לעבוד עם חברות צד ג' איכותיות והרבה. לפעמים יוצאים משחקים מדהימים (נגיד אלן ווייק או בלאדבורן) ולפעמים משחקים MEH (נגיד QB או האורדר) אבל ככה מעבים מערך של קונסולה. אם עושים הרבה שיתופים כאלה, אחרי כמה שיתופים מוצלחים קונים את החברה וככה מקימים צד א' איכותי.
אני מסכים שמיקרוסופט צריכה לעשות את זה אבל זה לוקח זמן. אפילו אם פיל ספנסר התחיל לעשות את זה כשהוא נכנס לתפקיד, רק עכשיו אנחנו אמורים להתחיל לשמוע על זה.
swiss-the-engine כתב:idan כתב:מכוח ההגנה של מייקרוסופט בווקסלים
לאסקין עזוב אותך בחייך, מי שקונה מחשב קונה מחשב.. כמות המתנדנדים בין השווקים האלה כמעט לא קיימת לעניות דעתי. וזה בלי להיכנס לעובדה שכסף מקונסולות לא ממש עושים כך או כך אז ההגיון שנשאר (ועוד בשביל חברת PC בדיאןאיי שלה כמו מיקרוסופט) זה למכור משחקים על ווינדוס. זה גם לא כאילו הם לא ניסו את זה כבר בעבר.
DrKeo כתב:והנה 16 דקות של גיימפליי מ-shadow of war. על פי הלוגו XBOX בהתחלה וההכרזה שלו ככותר הסקורפיו הראשון, אפשר להיות בטוחים שיש פה איזה שיתוף פעולה בקשר לשיגור של הסקורפיו:
Klayman כתב:DrKeo כתב:והנה 16 דקות של גיימפליי מ-shadow of war. על פי הלוגו XBOX בהתחלה וההכרזה שלו ככותר הסקורפיו הראשון, אפשר להיות בטוחים שיש פה איזה שיתוף פעולה בקשר לשיגור של הסקורפיו:
נראה מעולה! ממש אהבתי! נראה שהם הוסיפו לא מעט tweaks לנוסחא.
Nucleus_Dawn כתב:הבעיה היחידה בסרטון של מורדור היתה שהגרפיקה קצת meh, אבל אני מניח שהיא קצת meh, בגלל שזה משלב alpha וחסר הרבה ליטוש שכנראה יגיע לפני שהמשחק ייצא.
אהבתי את הקודם, אבל לא מספיק כדי לסיים אותו (העולם פשוט היה משעמם מידי, לדעתי והטרוורסיה בו היתה אותו הדבר). זה נראה כמו שיפור משמעותי.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:הבעיה היחידה בסרטון של מורדור היתה שהגרפיקה קצת meh, אבל אני מניח שהיא קצת meh, בגלל שזה משלב alpha וחסר הרבה ליטוש שכנראה יגיע לפני שהמשחק ייצא.
אהבתי את הקודם, אבל לא מספיק כדי לסיים אותו (העולם פשוט היה משעמם מידי, לדעתי והטרוורסיה בו היתה אותו הדבר). זה נראה כמו שיפור משמעותי.
המשחק יוצא עוד חמישה חודשים, הוא כבר לא יראה הרבה יותר טוב מזה אבל לדעתי הוא נראה סבבה להתחשב ב-scale.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:הבעיה היחידה בסרטון של מורדור היתה שהגרפיקה קצת meh, אבל אני מניח שהיא קצת meh, בגלל שזה משלב alpha וחסר הרבה ליטוש שכנראה יגיע לפני שהמשחק ייצא.
המשחק יוצא עוד חמישה חודשים, הוא כבר לא יראה הרבה יותר טוב מזה אבל לדעתי הוא נראה סבבה להתחשב ב-scale.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:הבעיה היחידה בסרטון של מורדור היתה שהגרפיקה קצת meh, אבל אני מניח שהיא קצת meh, בגלל שזה משלב alpha וחסר הרבה ליטוש שכנראה יגיע לפני שהמשחק ייצא.
אולי זה רק אני אבל הסרטון עצמו נראה ברזולוציה לא משהו וזאת פחות הגרפיקה עצמה.
בכל מקרה, אני נורא שמח לראות מכניקות שבאמת מחדשות משהו ומזריקות דם חדש לכל התעשייה.
הרעיון שעכשיו יש מערכת נמסיס היררכית גם לשחקן במקביל לזאת של האויב הוא גאוני והקטע שהצלף מציל את טאליון היה ממש מגניב, מעניין אותי לדעת עד כמה המערכות גדולות ומשתלבות (אולי אחד ה"בוסים" יוכל להציל אחד אחר ממכה קטלנית של טאליון ?). אני כבר רואה אנשים נקשרים לחיילים שלהם כמו באקסקום![]()
אם המשחק באמת יהיה דינאמי וההשלכות השונות של מערכת הנמסיס 2.0 לא ירגישו מלאכותיות או ימאסו נראה שיש כאן עוד משחק מצויין ל2017.
Laskin כתב:וברור שאם אני קונה מהחנות שלהם הם מרוויחים, אבל אנחנו מדברים כרגע על הפרו מול הסקורפיו, והטענה שלי היא שהקונסולה הזו תהיה נפילה ללא "קילר" שאפשר לשחק רק עליו. כן, מעריצי פורצה יקנו אותו, אבל כמה הם כבר? גירס כבר לא מה שהיה מבחינת כח IP, רייר לא מוכרת מכונות... חסר להם משהו שיגרום לאנשים להעדיף אותו על פני הPS4 לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 12 אורחים