משחקי 2017

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2017

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2017, 02:47

שומרי הגלקסיה בועטים בME כשהוא למטה. בדיחת מעלית איטית בדיוק לאשכים של ME:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2017, 20:11

לראשונה איי פעם בסדרת Total war משחק ההמשך הוא ההמשך של המשחק הקודם בסדרה, איזה כיף!!!!!
Total warhammer 2 הוכרז!!! ורק לחשוב שקיבלנו את ההרחבה האחרונה לפני חודש. מטורף. כנראה מדובר במותג הכי חזק שלהם בסדרה עד היום והם לא יכלו להפסיד הזדמנות. כל כך כיף.

למי שאוהב את הקונספט ולא ניסה את Warhammer עד היום, הפסדתם את המשחק הטוב בסדרה בהפרש, רוצו וקנו.

סגה גם הודיעה שמי שיחזיק בשני עותקי המשחקים בסדרה יזכה למגה קמפיין שיכלול שילוב של שתי המפות משני משחקי הסדרה שיאוחדו לכדי מפה אחת.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 31 מרץ 2017, 20:42

וואו, מגניב.

הקטע של שילוב שני המשחקים לקמפיין אחד הוא די גאוני מבחינה שיווקית (וגם מבחינת קונספט) כי הוא הופך את המשחק הראשון לסוג של חבילת הרחבה כך שהוא צפוי להמשיך ולהכניס כסף גם לאחר שהשני יצא.

ואם התרגשת מההכרזה הזאת, עמוד הסטים מציין שהוא "השני בטרילוגיה" :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2017, 13:38

מישהו פה משחק או שמע בכלל על PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ?
זה המשחק שכרגע הכי נמכר בסטים, הוא עדיין בEARLY ACCESS אבל אני צופה באנשים משחקים בו בטוויץ' והוא נראה כיף אדיר!

בקצרה, למי שלא מכיר - זה סוג של משחק "השרדות" כמו DAY Z וכד', רק שאין זומבים...
יש 100 שחקנים בכל סיבוב, כולם צונחים מאותו מטוס שחוצה את המפה (שמשתנה בכל פעם ממה שאני מבין), אתה בוחר מתי לקפוץ ואז צונח לאן שבא לך, רצוי מקום עם רכב וציוד, אבל מן הסתם כולם רוצים, ויש מעט יחסית מקומות כאלה, ובקיצור - האחרון ששורד מנצח.
כדי שזה לא יהפוך לCAMP FEST - בכל כמה דקות המפה "מצטמצמת" בצורה כזו שמי שנשאר מחוץ לגבולות הדמיוניים מוצא את עצמו באיזור שכל הזמן הוא מתחשמל ויורדת לו הבריאות כל כמה שניות, כמו אפקט "רעל" ברוב המשחקים, רק ויזואלי יותר... וזה ממשיך להצטמצם כל הזמן עד שהמפה הענקית הופכת להיות כמו מפת ARENA קטנטונת, או עד שכולם מתים. אפשר עדיין להשאר באיזורים המחשמלים, אבל כדאי מאוד שתהיה לך אספקה גדולה מאוד של אוכל/תחבושות/עזרה ראשונה וכד', לרוב זה לא מספיק ליותר מכמה דקות בודדות, אפילו אם יש לך ממש הרבה ציוד.
אפשר להגיד שזה סוג של משחקי הרעב.

הגרפיקה לא משהו, ובטח יש מלא באגים, אבל הרעיון עצמו פשוט נהדר והוא מבוצע מושלם.
כל סיבוב לוקח בערך 20 דק' ואפשר גם לעשות משחק שמחולק לזוגות, ואז זה בעצם 50 זוגות שנלחמים בזוגות אחרים, ואם אתה מת אז החבר יכול להקים אותך אם הוא מספיק, כמו ברוב הCO OPים.

הלוואי וחברות אחרות יתחילו להעתיק את הקונספט, הוא פשוט ממש ממש טוב, ואם בליזארד יעשו את זה אני בטוח שהחיים שלי יגמרו :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אפריל 2017, 18:10

ראיתי סרטון של מישהו משחק בזה והוא נראה די כיף, אבל לא מלוטש בשיט. אבל אני מתחבר לסוף דבריך =הייתי שמח לשחק בגרסא של בליזארד לזה
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2017, 20:21

שמע, מן הסתם זה לא מלוטש כי זה בearly access (:
לא שאני מצפה שפתאום יהיה כזה משחק מרהיב, אבל בטוח הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.
הוא עולה נראה לי רק 20 דולר, אם היה לי זמן חופשי די בטוח שהייתי קונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2017, 20:25

בנושא אחר, יצאו מלא ביקורות של yooka laylee
סה״כ מאכזב מאוד, נראה שהמשחק יעמוד על ממוצע 7 נמוך, וזה ממש באסה כי עיקר התלונות זה על מצלמה שהופכת את הפלטפורמינג לסיוט הרבה פעמים, ובכלל כל האלמנט הזה מאוד חלש לעומת פאזלים למשל, שיצאו דווקא סבבה.
אחכה לכמה פאצ׳ים לפני שאתחיל לשחק בעותק שלי, בתקווה שיתקנו את רוב בעיות המצלמה

CGM- 9
wccftech – 8.5
Multiplayer.it – 8
Forbes – 8
DualShockers – 7.5
TheSixthAxis – 7
IGN – 7
Everyeye.it – 7
PC Gamer – 68/100
PCgamesN – 6
Gamespot – 6
InsideGamer.nl – 6
Push Square – 6
Polygon – 5.5
Xbox Achievements – 55/100
Eurogamer.it – 5
God is a Geek – 5
The Jimquisition (Jim Sterling) – 2/10
Twinfinite – 4/5
The Escapist – 4.5/5
PC World – 4/5
The Guardian 4/5
Game Revolution – 4/5
Attack of the Fanboy – 4/5
Hardcore Gamer – 3.5/5
We Got This Covered – 3/5
GamesRadar – 3/5
USGamer – 3/5
Digital Trends – 2.5/5
ibtimes.uk – 2/5
Eurogamer- No Score – “gentle, irreverent platformer let down by spotty handling and a slight shortage of genius.”
RPS – No Score “bright, it’s positive, it’s daft and it wants to play with you.”
Ars Tehcnica – No Score – “stays true to its ’90s platformer roots, even to its detriment.”

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 אפריל 2017, 13:17

Laskin כתב:מישהו פה משחק או שמע בכלל על PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ?
זה המשחק שכרגע הכי נמכר בסטים, הוא עדיין בEARLY ACCESS אבל אני צופה באנשים משחקים בו בטוויץ' והוא נראה כיף אדיר!

יש 100 שחקנים בכל סיבוב, כולם צונחים מאותו מטוס שחוצה את המפה (שמשתנה בכל פעם ממה שאני מבין), אתה בוחר מתי לקפוץ ואז צונח לאן שבא לך, רצוי מקום עם רכב וציוד, אבל מן הסתם כולם רוצים, ויש מעט יחסית מקומות כאלה, ובקיצור - האחרון ששורד מנצח.
כדי שזה לא יהפוך לCAMP FEST - בכל כמה דקות המפה "מצטמצמת" בצורה כזו שמי שנשאר מחוץ לגבולות הדמיוניים מוצא את עצמו באיזור שכל הזמן הוא מתחשמל ויורדת לו הבריאות כל כמה שניות, כמו אפקט "רעל" ברוב המשחקים, רק ויזואלי יותר... וזה ממשיך להצטמצם כל הזמן עד שהמפה הענקית הופכת להיות כמו מפת ARENA קטנטונת, או עד שכולם מתים. אפשר עדיין להשאר באיזורים המחשמלים, אבל כדאי מאוד שתהיה לך אספקה גדולה מאוד של אוכל/תחבושות/עזרה ראשונה וכד', לרוב זה לא מספיק ליותר מכמה דקות בודדות, אפילו אם יש לך ממש הרבה ציוד.

כל סיבוב לוקח בערך 20 דק' ואפשר גם לעשות משחק שמחולק לזוגות, ואז זה בעצם 50 זוגות שנלחמים בזוגות אחרים, ואם אתה מת אז החבר יכול להקים אותך אם הוא מספיק, כמו ברוב הCO OPים.

הלוואי וחברות אחרות יתחילו להעתיק את הקונספט, הוא פשוט ממש ממש טוב, ואם בליזארד יעשו את זה אני בטוח שהחיים שלי יגמרו :)

קוראים לתת הז'אנר הזה Battle Royale על שם הסרט היפני הותיק (שממנו גם Hunger Games העתיק), סוג של ספינאוף ממשחקי הSurvival הרגילים בגלל האלמנט של הlast man standing.
המשחק הזה ספציפי התחיל כמוד של H1Z1 שבתורו היה מוד של ARMA והוא כנראה ההיילייט של הז'אנר כיום, אבל אני לא אתפלא אם נראה את הפאבלישרים הגדולים קופצים עם הזמן על הטרנד, כי זה בדיוק סוג המשחק שמזמין גם spectating sport והשפעה של הצופים מבחוץ (כמו הספונסרים בסדרת משחקי הרעב = מונטיזציה $$$)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אפריל 2017, 20:09

לא אתפלא אם גם חברה גדולה תצליח להשיג את הזכויות של משחקי הרעב ותעשה את זה רשמי יותר (:
אני ממש ממש אשמח אם יהיו עוד ועוד כאלה, זה באמת מראה כיף אדיר, ואם היה גם מלוטש אז הייתי קונה כבר גם אם אין לי זמן לשחק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2017, 02:32

כולם מעתיקים את Running Man!

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 אפריל 2017, 08:01

טריילר חדש למשחק מארוול אונליין

תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 אפריל 2017, 13:32

swym כתב:
Laskin כתב:מישהו פה משחק או שמע בכלל על PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ?

קוראים לתת הז'אנר הזה Battle Royale על שם הסרט היפני הותיק (שממנו גם Hunger Games העתיק), סוג של ספינאוף ממשחקי הSurvival הרגילים בגלל האלמנט של הlast man standing.
המשחק הזה ספציפי התחיל כמוד של H1Z1 שבתורו היה מוד של ARMA והוא כנראה ההיילייט של הז'אנר כיום, אבל אני לא אתפלא אם נראה את הפאבלישרים הגדולים קופצים עם הזמן על הטרנד, כי זה בדיוק סוג המשחק שמזמין גם spectating sport והשפעה של הצופים מבחוץ (כמו הספונסרים בסדרת משחקי הרעב = מונטיזציה $$$)

לא יצא לי לשחק באף אחד מהם אבל כמו ז'אנר ה-MOBA נראה לי שבקרוב התת-ז'אנר הזה הולך להיכנס חזק, יש בו המון פוטנציאל.

הייתי רוצה לראות משחק כזה בעולם פנטזיה\מד"ב עם מפה עצומה ומגוונת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2017, 14:10

בגלל שיש פה אלמנט הישרדותי, אני חושב שבעולם פנטזיה ומד"ב זה יהיה קצת קשה לביצוע, ויהיו יותר מדי סוגים שונים של דמויות עם כוחות וכד', והמשחק יהיה מאוד קשה לאיזון.
פה נכנסת בליזארד ^_^

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 אפריל 2017, 17:14

מה הבעיה בעולם שהוא לא מפה גנרית של אזור מלחמה מזרח אירופאי ?

פנטזיה- נשקים קרים למינהם, חיצים, ספרים\מגילות\ווטאבר שמלמדים אותך קסם או יכולת (מספר שימושים מוגבל ?), סוסים או חיות אחרות בתור אמצעי תחבורה.

מד"ב- בעיקר נשקים חמים מטבע הדברים עם וריאציות שונות (כמו נשקים "אמיתיים") גאדג'טים.

לא דיברתי על משחק מבוסס דמויות שונות. כולם מתחילים מאפס ואוספים ציוד (שממוקם רנדומלית בכל פעם, לא ?) ככה שבכל מקרה יש RNG במשוואה ולא רק סקיל בסוג המשחק הזה.

חשבתי על זה שבקלות אפשר להכניס מצב משחק כזה ל-GTA אונליין וה"חיסרון" היחיד הוא שהמפה לא תוכננה מראש עם אזורי PVP יעודיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2017, 17:33

לא אמרתי שאי אפשר, אלא שאני לא סומך על אף אחד חוץ מבליזארד לעשות את זה מאוזן מספיק (:

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 אפריל 2017, 21:20

Laskin כתב:לא אמרתי שאי אפשר, אלא שאני לא סומך על אף אחד חוץ מבליזארד לעשות את זה מאוזן מספיק (:

אין לי מושג איך מאזנים משחק עם מיקום שחקנים ונשקים לא קבוע.

לא מזלזל בבליזארד, אבל אני לא רואה איך ניסיון בעיצוב משחק שהמעצב(ים) שולט בו בכל המשתנים יוכל לבוא ליידי ביטוי בסוג משחק כזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אפריל 2017, 21:24

MGS FREAK כתב:
Laskin כתב:לא אמרתי שאי אפשר, אלא שאני לא סומך על אף אחד חוץ מבליזארד לעשות את זה מאוזן מספיק (:

לא מזלזל בבליזארד, אבל אני לא רואה איך ניסיון בעיצוב משחק שהמעצב(ים) שולט בו בכל המשתנים יוכל לבוא ליידי ביטוי בסוג משחק כזה.

בליזארד לא שולטים בכל המשתנים בסטארקראפט (נניח, מיקום הבסיסים), HOTS, וOW (הרכב הקבוצות) ולמרות זאת הם מאוד מאוזנים. הם המלכים של לאזן משחקים תחרותיים לא סימטריים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 אפריל 2017, 00:56

Laskin כתב:בגלל שיש פה אלמנט הישרדותי, אני חושב שבעולם פנטזיה ומד"ב זה יהיה קצת קשה לביצוע, ויהיו יותר מדי סוגים שונים של דמויות עם כוחות וכד', והמשחק יהיה מאוד קשה לאיזון.
פה נכנסת בליזארד ^_^

ממש לא בעייתי: האמת היא שמשחקי הרעב הוא סוג של מד"בי כשלעצמו, וכנ"ל running man שנדב הזכיר.
ניסיתי בזמנו ליצור מוד משחק בסגנון בעורך השלבים/חוקים של Halo, אבל בלי אלמנט של קראפטינג זה היה מוגבל מידי בשביל להיות באמת אפקטיבי.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 אפריל 2017, 12:42

Nucleus_Dawn כתב:
MGS FREAK כתב:

בליזארד לא שולטים בכל המשתנים בסטארקראפט (נניח, מיקום הבסיסים), HOTS, וOW (הרכב הקבוצות) ולמרות זאת הם מאוד מאוזנים. הם המלכים של לאזן משחקים תחרותיים לא סימטריים.

בסטארקראפט הם שולטים במיקום ההתחלתי של השחקן ובמשאבים הזמינים באותו אזור. הנ"ל (אמנם לא באופן ישיר) מאפשר להם לשלוט במידה מסויימת על הפעולות, קצב ההתפשטות והמיקומים אליהם השחקן יתפשט.

במשחקי MOBA ו-OW המפה קבועה והגיבורים שונים והאיזון מתבטא באיזון בין דמות לדמות ובין דמות למפה.

בז'אנר הבטאל רויאל המתהווה (אם ניקח כדוגמא את המשחק עם השם הארוך והדבילי שאני לא אחזור עליו) יש שליטה מינימלית על מיקום השחקן וגם היא ככל הנראה רנדומלית בכל פעם (שטח המשחק שיתחם, מסלול המטוס בהתחלה). השחקנים מתחילים מאפס ומתחזקים ע"י איסוף נשקים וחפצים בפיזור רנדומלי.

בקיצור יש כאן המון אקראיות אבל זה טיבו של הז'אנר, לספק סוג של חווית סאנדבוקס במסגרת סיבוב מולטיפלייר יחיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אפריל 2017, 09:17

דליפה, הסינגל של BF2 יספר סיפורים מקבילים לאירועים גדולים משמונת סרטי מלחמת הכוכבים (כלומר פרק 1 עד 8). ההכרזה הרשמית אמורה להיות מחר, אבל הנה הטריילר שדלף בנתיים:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אפריל 2017, 22:55

טיזר של בנדאי נמקו (שהפיצו את DS1-3) מרמז על משחק "סולס" חדש שיחשף ב20 לחודש:

"Enjoy this original animation inspired by a new title in development by Bandai Namco Entertainment, due to be announced on April 20th, 2017"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2017, 22:02

בבקשה שזה יהיה הסינגלפלייר הכי טוב של DICE אי פעם:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אפריל 2017, 00:17

אגב, בפעם הבאה שאנשים מטילים בספק את חשיבות קמפיין ה SP במשחקי ה FPS האלה, אז שיסתכל על BF ועל TF. משחקים שמוסיפים מצב SP כדי להגיע ליותר אנשים ולבסס את המשחק. לעיתים רחוקות זה קורה במסלול ההפוך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2017, 02:26

Kazz כתב:אגב, בפעם הבאה שאנשים מטילים בספק את חשיבות קמפיין ה SP במשחקי ה FPS האלה, אז שיסתכל על BF ועל TF. משחקים שמוסיפים מצב SP כדי להגיע ליותר אנשים ולבסס את המשחק. לעיתים רחוקות זה קורה במסלול ההפוך.

מוסיפים את הסינגל כי שחקנים דרשו, מבחינת מכירות BF עשה מספרים מוטרפים. לפני שנה הוא עמד על 14 מליון.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אפריל 2017, 11:26

ובזכות הקמפיין הזה הוא ימכור יותר טוב ויקבל ביקורות טובות יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים