ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2018, 20:16

swym כתב:בסוף בטח יהיה, תחת כל מיני שינויים מינוריים שהם יאלצו לעשות - בסופו של דבר הם לא באמת עוברים על שום סעיף מהותי של הסכם ההפצה של הAppStore, ויש אפליקציות דומות בחנות.

אתה חצי צודק כי וולוו ניסו את זה, אחרי הדחיה הם הגישו אותה מחדש כאפליקציה לשיקוף מסך והיא עדין נפסלה על ניגוד אנטרסים. אתה צודק שהיא לא עוברת על חוק של האפסטור אבל וולוו הם לא סטארט אפ עם 8 עובדים, אפל נותנים להם יחס מיוחד, בקטע השלילי.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 מאי 2018, 21:05

אפל מרוויחים המון על משחקים
זה תוכנה מתחרה ,שיכולה בעתיד להתפתח הרבה יותר
כרגע אולי אין אפשרות הזרמה ,דרך האינטרנט
אבל מאוד הגיוני שיהיה בעתיד
ומאוד הגיוני שבעתיד יאפשרו גם דרך ענן
בשרות דומה ל ps עכשיו

אישית אני חושב שצריך להיות בניגוד לחוק
למנוע תחרות בצורה כזאת
אבל לא יודע מה החוקים בכל מדינה אומרים

באנדרואיד ,אפשר להתקין כל חנות שרוצים
וגם בwin 10

חבל שלא עושים חוק ,שיצרנית חומרה לא יכולה להגביל
מתחרות בתוכנה
שיאפשרו להתקין מערכת הפעלה אחרת ,עם פוחדים מבעיות הבטחה ,בשוק חופשי
ככה המשתמש יבחר מה שטוב לו

תדמיינו לדוגמה ps4 ,עם 2 מערכות הפעלה
אחת הרגילה
והשניה גרסה של לינוקס ,עם כרום מותקן
לא הרבה יחסית לקונים ,יתקינו מערכת חלופית
ככה שהיצרנית לא תפגע יותר מידי
אבל לפחות שתיהיה אפשרות כזאת

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 31 מאי 2018, 23:44

קצת התפספס לך העניין של השוק חופשי...
אפל כחברה פרטית יכולה להתנהג כמו דוש ולא לאפשר תחרות במכשירים שלה,אתה כצרכן יכול לבחור לא לתת את הכסף שלך לחברה שדואגת לכיס שלה במקום לחויית המשתמש שלך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 יוני 2018, 08:59

DrKeo כתב:
swym כתב:בסוף בטח יהיה, תחת כל מיני שינויים מינוריים שהם יאלצו לעשות - בסופו של דבר הם לא באמת עוברים על שום סעיף מהותי של הסכם ההפצה של הAppStore, ויש אפליקציות דומות בחנות.

אתה חצי צודק כי וולוו ניסו את זה, אחרי הדחיה הם הגישו אותה מחדש כאפליקציה לשיקוף מסך והיא עדין נפסלה על ניגוד אנטרסים. אתה צודק שהיא לא עוברת על חוק של האפסטור אבל וולוו הם לא סטארט אפ עם 8 עובדים, אפל נותנים להם יחס מיוחד, בקטע השלילי.

בסוף יצא שאני 100% צודק, ואפילו אפל התכופפו בפני ה-Almighty Gaben. הם עדכנו השבוע את ה-Guidelines שלהם כך שיהיה ברור שאפליקציה כמו סטים לינק רשאית לעבוד בחנות שלהם (ומסבירים גם איזה אפליקציות לא רשאיות):
4.2.7 Remote Application Mirroring: If your remote desktop app acts as a mirror of specific software or services rather than a generic mirror of the host device, it must comply with the following:
(a) The host device is a personal computer owned by the user, and both the host and client must be connected on a local and LAN-based network.
(b) Any software or services appearing in the client are fully rendered on the screen of the host device, and may not use APIs or platform features beyond what is required to stream the Remote Desktop
(c) All account creation and management must be initiated from the host device.
(d) The UI appearing on the client does not resemble an iOS or App Store view, does not provide a store-like interface, or include the ability to browse, select, or purchase software not already owned or licensed by the user. For the sake of clarity, transactions taking place within mirrored software do not need to use in-app purchase, provided the transactions are processed on the host device.

https://developer.apple.com/app-store/r ... uidelines/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2018, 10:54

סעיף D פוסל את סטים לינק, אלה אם VALVE יורידו את החנות בסטים לינק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2018, 00:04

מסתבר שVALVE הולכים לשנות את פוליסת התוכנה שהם מרשים בסטים, הם בייסיקלי מרשים עכשיו הכל חוץ מאשר דברים לא חוקיים ומשחקי טרולינג.

We’ve decided that the right approach is to allow everything onto the Steam Store, except for things that we decide are illegal, or straight up trolling,” Valve executive Erik Johnson said in an update posted to the Steam Blog. “Taking this approach allows us to focus less on trying to police what should be on Steam, and more on building those tools to give people control over what kinds of content they see.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 יוני 2018, 12:14

DrKeo כתב:סעיף D פוסל את סטים לינק, אלה אם VALVE יורידו את החנות בסטים לינק.

לא זה לא. תקרא את הfor the sake of clarity שאפילו סימנתי לך במיוחד - כשאתה קונה בסטים לינק הprocessing מתבצע על המחשב ולא על המכשיר הנייד.

ובמקרה של ההחלטה של ואלב על מה מותר ומה אסור אצלם בחנות, כדאי לקשר לפוסט המלא שלהם:
https://steamcommunity.com/games/593110 ... 6200553082
החלטה אמיצה, אבל כזו שמובילה את אותה הפילוסופיה שמלווה את סטים מאז תחילת הדרך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יוני 2018, 23:04

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2018, 19:58

כתבה מעניינת על האוירה הרעילה ב-valve:
https://www.pcgamer.com/ex-valve-employ ... -politics/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2018, 18:16

ואלב עוד קיימת שמגיע לה נושא משלה? :P

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 יולי 2018, 18:18

צודק, נא לשנות לנושא הסטים הרשמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2018, 18:31

למה לזלזל? הם עשו דמו vr על הירח שאפשר להשתעשע בו במשך 15 דקות? זה לא נחשב? זה לא כמו פורטל 3 או hl3?

האמת שעם כל העזיבות שיש שם בשלוש שנים האחרונות אני בספק אם יש מישהו בחברה שעדין יודע לעשות משחקי aaa. הם חברת מערכות הפעלה עכשיו.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 יולי 2018, 19:03

שכחת את המשחק פלאש עם החייזר בסייל הקיץ האחרון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2018, 19:07

עצוב ומשעשע בו זמנית. בטח אפילו קאז כבר יצא מהסרט של וואלב חברת משחקים מדהימה שעוד היה לו, גם הוא התייאש כבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2018, 22:56

לא תמצא פאנבוי VALVE גדול ממני ב-2011, הבעיה היא שהם שכחו ממני מאז וכשעוברות 7 שנים ורוב הכישרון הגדול נטש אז אין ממש תקווה. הלוואי ויש שם איזה HL3 סופר סודי בפיתוח, אני פשוט לא רואה את זה קורה.

המצחיק הוא שאם הם היו משחררים E3 ב-2010, אחרי 3 שנים פיתוח אז הכל היה בסדר, עוד מאותו דבר וזה היה מדהים. אבל עכשיו? אם זה לא HL3 וזה המשחק ה-FPS הכי טוב בהסטוריה עם דברים שמעולם לא ראינו, זאת אכזבה. הם דחקו את עצמם לפינה שהם לעולם לא יצאו ממנה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 יולי 2018, 23:05

אתם צריכים להתרגל ש ITVOG זה משחק של ואלב עכשיו. ויש עוד 3 משחקי VR שגם שנראה אותם בפעולה תמצאו סיבה לא להחשיב אותם (ואני אישית גם בטח אשחק בהם בשנים הקרובות). ויש את ארטיפקט שלמרות שלא מעניין אותי כהוא הזה כנראה יהיה משחק טוב שייחשב בטופ של הז'אנר ע"י מי שמתעמק בז'אנר הזה (כפי ש DOTA2 הוא כזה).

אשמח אם ואלב עובדים/ייעבדו על משחקים שהם יותר כוס התה שלי אבל בוא נראה מה הם עושים. גם לא בטוח שהרכב החברה כיום הוא כזה שיכול לנפק משחק SP בטופ. אני יכול רק לבקש שימשיכו לעבוד על מה שהם מתעניינים ורוצים ולעבוד, ואם זה אומר בלי משחקי שחקן יחיד אז so be it.

למען האמת העבודה שהם עושים בפיתוח סטים ובפיתוח VR היא עבודה שאין לה תחליף ואני לא רואה מישהו אחר שהיה עושה את מה שהם עושים. אז זה יותר חשוב ממשחק סינגל כזה או אחר שאפשר למצוא בחברות אחרות, גם אם פחות טובים וגם אם מצב משחקי FPS ממשיך להיות לא מזהיר (אם כי לא שיחקתי במשחקים הבולטים מהשנים האחרונות).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 יולי 2018, 23:27

אני רק רוצה לראות מהם יותר פיתוח ושיפורים כשזה מגיע לקליינט של סטים,כי הוא די מזעזע- אני כן אגיד שהם עשו כמה צעדים בכיוון הנכון לאחרונה כמו הממשק צ'אט החדש,אבל אני עדיין רוצה BPM חדש ושימושי יותר ושכל העסק יעבוד הרבה יותר מהר.
כשזה מגיע לפיתוח משחקים מהם,הבנתי שהדבר הכי חכם יהיה פשוט להיות עם אפס ציפיות ומקסימום להיות מופתע לטובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2018, 02:33

די, נו. אני פאנבוי וואלוו מכל אספקט שאפשר לחשוב עליו ולהגיד שהם עשו אשכרה משחק, אחד אמיתי, מאז פורטל 2 זה פשוט להיות מנותק מהמציאות. אין שם כבר כישרון פיתוח, כולם עזבו אותם, אני לא חושב שהם מסוגלים בכלל להוציא משחק AAA יותר. משחק קלפים ולרכוב על מודים זה כל מה שראינו מהם ב-7 שנים.

זה לא "מוצאים סיבות לפסול", לא צריך להיות אסטרופיזיקאי כדי להבין שהם לא עושים יותר AAA. משחק עם הפקה מלאה של AAA, משחק גדול שמתחרה בקרם של השוק, משחק עם תקציב גדול ועלילה, כזה שיכל לסחוב כבלעדי קונסולה לגדולה. איפה זה? לא קיים. משחקי קלפים, דמואים של 8 דקות ב-VR, זה מה שאנחנו מקבלים מהם.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 יולי 2018, 10:38

דוטה 2 הוא משחק אמיתי לגמרי, וכנראה שגם המצליח ביותר שהם עשו מעולם. אבל נכון, הוא לא משחק מקורי ועברו 5 שנים מאז שיצא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2018, 15:29

InterAl כתב:דוטה 2 הוא משחק אמיתי לגמרי, וכנראה שגם המצליח ביותר שהם עשו מעולם. אבל נכון, הוא לא משחק מקורי ועברו 5 שנים מאז שיצא.

גם קנדי קראש הוא משחק סופר מצליח, יותר מ-DOTA2, וגם פקמן הוא משחק אמיתי לגמרי. אבל אתה יודע למה אני מתכוון, אני מדבר על משחק AAA, לא מוד WC3 עם גרפיקה יפה יותר. אפילו L4D, משחק שביננו הוא לא ממש AAA אמיתי שלהם אלה סוג של משחק אמצע שכזה, הרי כשאנחנו מדברים על AAA אמיתי בסופו של דבר יש להם רק את פורטל 2 וסדרת HL, הם כבר לא עושים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 יולי 2018, 20:36

אז הנה יש את ITVOG. עכשיו תמיד שהוא משחק נראטיבי מדי ובלי מספיק מכניקות. ואם דוטה 2 לא 'מקורי' אז גם סדרת פורטל לא. אם דוטה זה לרכוב על מודים אז אפשר להצטרך למלעיזים שפורטל רוכב על סטודנטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2018, 21:28

Kazz כתב:אז הנה יש את ITVOG. עכשיו תמיד שהוא משחק נראטיבי מדי ובלי מספיק מכניקות. ואם דוטה 2 לא 'מקורי' אז גם סדרת פורטל לא. אם דוטה זה לרכוב על מודים אז אפשר להצטרך למלעיזים שפורטל רוכב על סטודנטים.

כן, ITVOG, משחק שכבר הוכרז שנה שעברה ו-VALVE קנו אותם שנה לפני שהוא יוצא לשוק. ואו, זה ממש פיתוח של VALVE, בדיוק למה שהתכוונו. שלא נדבר על זה שמדובר במשחק אינדי קטן שלא דומה למקרה של פורטל בשום צורה, לא בהפקה, לא בתצורה ובטח ובטח שלא באיכות.

די קאז, באמת, וולוו לא עושה משחקי AAA, אפילו לא אחד, מאז פורטל 2. אתה יכול להמשיך להתפתל סביב משחקי קלפים, מודים של WC3 או משחקי בניית גשרים; ועדין וולוו לא עשתה אף משחק AAA מאז 2011.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 יולי 2018, 23:22

לא חושב ש ITVOG ייצא לפני 2020. ומה שאתה אומר עליו, אחרים אמרו על פורטל ו L4D1 שכאילו פותחו ע"י אחרים וכל השנים שהיו חלק מואלב לא עשו כלום.

להזכירך, לפני פורטל 2 היה פורטל 1 שהוא הכי רוח אינדית.

בליזארד לא עשו משחק AAA מאז דיאבלו 3. לי לא אכפת אם המשחקים של ואלב נכנסים תחת הקטגוריה שלך של AAA או לא. לי אכפת שואלב יחזרו לעשות משחקים שיידברו אלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2018, 02:28

Kazz כתב:לא חושב ש ITVOG ייצא לפני 2020. ומה שאתה אומר עליו, אחרים אמרו על פורטל ו L4D1 שכאילו פותחו ע"י אחרים וכל השנים שהיו חלק מואלב לא עשו כלום.

להזכירך, לפני פורטל 2 היה פורטל 1 שהוא הכי רוח אינדית.

בליזארד לא עשו משחק AAA מאז דיאבלו 3. לי לא אכפת אם המשחקים של ואלב נכנסים תחת הקטגוריה שלך של AAA או לא. לי אכפת שואלב יחזרו לעשות משחקים שיידברו אלי.

אם כבר דברים על פורטל 1, אז ITVOG לא דומה לא בכלל:
1) פורטל 1 הוא משחק שפותח מאפס בתוך VALVE על ידי 10 אנשים כשרק שניים מהם היו מהצוות של נבוקלר דרופ.
2) פורטל 1 פשוט לא דומה לנבוקלר דרופ. כן, יש בו את הרעיון הגיימפליי הסופר בסיסי והבוסרי, אבל אלה משחקים רחוקים שנות אור. ראית פעם את נבוקלר דרופ? קילומטרים מפורטל, פשוט קילומטרים.
3) ITVOG יוצא ב-2019, כלומר VALVE בייסיקלי קנו משחק מוכן. פורטל פותח מאפס. משחק שפותח פנימית אצלך הוא משחק שלך, משחק שקנית אותו בשליש האחרון של הפיתוח שלו והיה יוצא בלי שום קשר להאם קנית או לא, זה משחק שקנית, לא פתחת.
4) פורטל היה חלק מחבילה שכללה את TF2 שחיכו לו בהייפ מטורף 8 שנים וכמובן משחק HL הכי AAA שיש באורך 7 שעות. עם כל הכובד, זאת חתיכת חבילה.
5) פורטל היה מהפכה כשהוא יצא, משחק שגרם למוחות להנמס ושלא נדבר על העובדה שהוא היה חלק מהעולם וה-LORE של HL. תסלח לי אם אני מזלזל קצת ב-ITVOG שנראה כרגע כמו משחק אינדי חביב, בדיוק כמו FIREWATCH.

אולי מה שאתה מנסה להגיד הוא שעם הצוות של ITVOG בעתיד הם יוכלו לעשות משחקי סינגל שוב? וואללה, אולי, אבל צוות אינדי קטנטן לא יביא לך שום HL3. אתה ממשיך להסתובב סחור סחור אבל מפספס את הנקודה, איפה דברים בקליבר של HL או פורטל 2? VALVE היו משחררים משחקים קטנים יותר (נניח ריקושט או CS) גם פעם וזה לגמרי נחמד, אבל זה בעיקר היה נחמד כי ידענו שכל כמה שנים תקבל מהם AAA שיהפוך את התעשיה הזאת על הראש. והעובדה שהם עדין משחררים משחקים קטנים לא בדיוק מרגשת אף אחד כי המשחקים שלהם היום הם לרוב חיקויים של משחקים קיימים בז'אנרים פופולרים. הם כבר לא מגדירים את עולם הגיימינג, הם עוקבים אחרי טרנדים וגם את זה הם עושים עם משחקים שהם לא AAA. או במילים אחרות, איפה VALVE של 1998 - 2011?

בנוגע לבליזארד, הם תמיד עובדים על משחקי AAA, אפילו אם זה הרחבות. הם מספקים לך בערך פעם בשנתיים משחק AAA גדול או הרחבה למשחק AAA גדול. למשל LOTV יצא רק לפני שנתיים וחצי (נובמבר 15') ו-ROS יצא שנה וחצי לפניו ודיאבלו 3 יצא שנה וחצי לפני ROS. כמובן שבין לבין אתה מקבל הרחבות ל-WOW וכמובן משחקי צד סטייל VALVE של היום כמו הרת'סטון או HOTS וכמובן אובווטצ'. אבל לפחות אתה יודע שבליזארד עדין עושה משחקי AAA, אתה יודע שתקבל איזה WC4 או דיאבלו 4 או SC3 בעתיד הקרוב. VALVE? מי יודע, לא ברור אפילו אם יש שם כוח פיתוח בכלל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 יולי 2018, 13:34

אני רואה שבניגוד למה שחשבתי קאז עדיין לא יצא מהאשלייה של וואלב.

די מדהים איך הוא תמיד נאחז בכל שטות שקשורה לוואלב כדי להחזיק את האשלייה הזו שעדיין מדובר במפתחת משחקים גדולים בחיים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 34 אורחים