Kazz כתב:ושוב נדב אתה מבטל את כל החסרונות בהינף יד ומתמקד בספילט. הספליט אחלה אבל אתה ממשיך להתחמק מהשאלה. למה זה חיובי שיש גורם שמחפש למנוע מכירת משחקים בחנויות אחרות. זו התחרות שאתה רוצה? פחות חופש בחירה? מונופול אמיתי שבו אתה יכול לקנות משחק רק ממקום אחד ובמחיר אחד? למה אפיק קושרים בין להיות על החנות שלהם לבין מניעת מכירת המשחק בכל מקום אחר? חנות שמחפשת לקנות בלעדיות למשחקי צד ג' היא לא חנות שכל אדם עם שכל ירצה לתמוך בה. כמו שאף אחד לא רצה לתמוך בחנות שרוצה לגבות על אונליין.
Kazz כתב:מה אכפת לי מהרצון של אפיק לעשות דריסת רגל? קניית בלעדיות למשחקי צד ג' בפלטפורמת המחשב היא קו אדום. שיתחרו על פיצ'רים ואלף אחד דברים אחרים. ולהזכירך יש להם מיליונים של חשבונות תודות לפורטנייט.
תגיד, זה שלחנות חלונות יש משחקים בלעדיים הופך אותה לפחות מושמצת? איך זה שהבלעדיות של גירס ופורצה לא הובילה למעשים בחנויות אחרות? האם חנות חלונות פחות גרועה כי יש לה משחקים בלעדיים? הפלא ופלא, זה כאילו הכל חוזר לרמת וטיב השירות והפיצ'רים של החנות מאשר אם הם מחזיקים בבלעדי כזה או אחר ומונעים ממנו את סיכוי ההצלחה הגבוהים ביותר.
Kazz כתב:תגיד, כש QB הוכרז לסטים קוננת על אובדן התחרותיות של חנות חלונות ואיזה באסה שעכשיו לשחקנים תהיה אפשרות לבחור באיזה חנות לקנות את המשחק על בסיס מי מציע את השירות הכי טוב במקום שזה יהיה הכרח?
Kazz כתב:דיסקורד הכריזו שהחל מהחודש הבא הם ייתנו לכל המפתחים ספילט של 90%. הם גם יורדים מהעניין של ה CURATION (שהם פמפמו כשהכריזו על החנות) ופותחים אותה לכל. אז למה להשתמש בחנות של אפיק שנותנת אחוז פחות טוב, אין לה פורומים, עם פוליסת החזרים פחות טובה מדיסקורד, מונעת מכירה בחנות אחרת וגרועה יותר לצרכן? אה, כי 'חייבים' בגלל קניית בלעדיות.
מקווה שדיסקורד גם מוותרים על רדיפה אחר בלעדיות זמנית.
Kazz כתב:אם זה WIN WIN אז לא צריך לחפש לעשות הסכמי בלעדיות. מפתחות יוציאו את המשחק גם שם וכולם ייהנו. למה כדי להנות מחנות עם ספליט טוב יותר המפתח צריך לוותר על מכירת המשחק שלו בחנויות אחרות? איך החנות תטיב עם צרכנים אם אתה מעודד חנות שמשקיעה את הכסף במניעת משחקים במקום באחסון ענן?
אני לא מתכוון לתמוך בחנות במשחקים שהבלעדיות שלהם נקנתה. אתה מסרב להפנים שזה לא עניין של נוחות אלא של מוצר נחות יותר ושמנסים לעקם את היד כדי להשתמש בו ושל טקטיקות נלוזות. כמו שגביית תשלום לגישה למולטיפלייר זה קו אדום כך גם קניית בלעדיות של משחקי צד ג' באופן כה בוטה זה קו אדום.
היכולת לתת למפתח 88 אחוז לא ימשוך אנשים לחנות של אפיק? זה שאין 'זבל' שאנשים כל כך אוהבים להתלונן עליו? הרצון לחזק גורם נוסף? המשחקים בחינם שהזכרת?
אם פורצה וגירס לא היו בלעדיים אף לא היה משתמש בחנות חלונות? יופי, אולי ככה ישפרו אותה בקצב נורמלי. ועד כמה שאני יודע המכירות בחנות הזו זוועה אז אם המשחקים האלה לא מצליחים עבור מיקרוסופט למה ש ASHEN יצליח עבור אפיק? וכמה משחקי צד ג' בלעדיים לחנות חלונות אתה מכיר? אתה שוב לא מבדיל בין משחקי צד א' (פססט..אולי אפיק לא היו צריכים לבטל את UT?) בלעדיים לבין ללכת לקנות בלעדיות למשחקי צד ג' שעוד שנייה באו לצאת לחנויות אחרות.
כן, כן. רק בגזרת קליינטים למשחקים נטען שמוצר שיוצא בשנה כלשהי לא אמור להיאמד עם המוצרים האחרים שקיימים בשוק לצידו באותו רגע אלא כנגד נקודת זמן שרירותית בעבר. איזה סלחנות. אבל את AMD אתה קורע שהכרטיסים החדשים שלהם לא תחרותיים עם דור קודם של NVIDIA.
כן. לבקש מקליינט משחקי מחשב בשנת 2018 שיציע שמירות בענן זה מופרז. תנו לאפיק המיליארדרים המסכנים עוד זמן. הרי הם רק היצרנים של פורטנייט. רק נקנו ע"י טנסנט. רק עשו את אחת הסדרות המצליחות בדור הקודם. רק לוקחים נתח על שימוש במנוע עוד לפני שסטים הייתה קיימת.
הם לא צריכים להציע את כל הפיצ'רים אבל אפילו את הבסיס של הבסיס הם לא מספקים. דיסקורד שיגרו את החנות שלהם עם אותה מדינות החזרים כמו סטים אבל אפיק לא יכולים?
אם כל הסיבות שהזכרתי לא מספיק כדי שאנשים ישתמשו בחנות של אפיק אז..שאנשים לא ישתמשו בחנות שלהם. אם השוק החליט שהמוצר שלהם לא תחרותי אז שיעבדו עליו עד שיהיה כזה. אני לא צריך לתת להם FREE PASS על טקטיקות אנטי-צרכניות ליצירת רלוונטיות כי יש לך שנאה לא רציונלית לסטים.
האסימון עדיין לא יורד לך שהבלעדיים צד ג' בסטים הם בלעדיים מבחירת המפתח בלבד ואין שום התערבות מצד ואלב. הם לא הולכים ומשלמים למפתחות שיימכרו רק בסטים. הם לא מתערבים בהחלטותיהם מתי ואיך ואיפה למכור את המשחק שלהם. אפיק כן. אתה מוכן לקלוט את זה כבר? סטים הגיעה לעמדת הדומיננטיות שלה 'פשוט' כי היא עשתה את המוצר הטוב ביותר בתחום בעיני המפתחים והצרכנים כאחד - בלי שום טקטיקות מלוכלכות. אולי אם קליינטים אחרים היו עושים את העבודה ומעמידים תוכנית early access לשירות המפתחות אז היו פחות בלעדיים לסטים...ואלב הקאקות האלה.
--
דיסקורד נלחצה להוריד את האחוז שהיא לוקחת כי...מתי בפעם האחרונה השתמשת או שמעת על החנות של דיסקורד? בדיוק. ורגע, זה שהם מוותרים על curation זה טוב או לא לשיטתך?
לי אין בעיה עם תחרות אמיתית והבעתי תמיכה בספליטים שונים. הרי אני זה שצריך להזכיר לכם כל הזמן על ITCH שקיימים שנים ואפשר לבחור לתת 100% למפתחת דרכם. הבעיה היא לא ב 88% שאפיק לוקחים אלא בקניית הבלעדיות של משחקי צד ג' והדרישה ממי שחפץ להנות מהקאט הזה להקפיא את מכירת המשחק בכל חנות אחרת.
Kazz כתב:המוח שלי מתפוצץ שאתה אשכרה חושב שזה לא היה צעד כדי למתן את טרנד המפיצות הגדולות שמושכות את המשחקים שלהם מסטים. ואלב שמעו מבעוד מועד על התוכנית של אפיק אבל הם לא שמעו מבעוד מועד על RAGE 2 שיימשך? אולי זה שהמוח שלך התפוצץ מסביר את אי-ההגיון בלהגיד שמה שואלב עשו זה תשובה לאפיק כאשר ה'תשובה' הזו לא נותנת לסטים שום יתרון מבחינת הקאט על פני אפיק -- אז מה בדיוק השינוי של ואלב אמור לשנות מול אפיק?
אם החנות של אפיק הייתה משוגרת עם כל משחקי ה AAA שיצאו מספטמבר אז אולי היה פה משהו לטעון. כרגע זה סתם ניסיון קלוש לסובב כל דבר כמשהו 'שמצדיק' את עמדתך על 'תחרות'.
swiss-the-engine כתב:מסכים עם קאז נראה לי.. לא רואה את זה כתשובה לאפיק. זה שיש קשר זה בטוח וזה שמישהו החליט למתן את ההתלהבות מהידיעה של אפיק גם הגיוני אבל מהלכים כאלה לא בונים בשלוף והטרנד של מפיצה גדולה שמייצרת חנות משלה הוא לא מהיום. בנוסף היה את הנקודה שאפיק מנסה למכור באנדרויד בלי גוגל. אם זה לא סופית הפחיד את ההנהלה בvalve אז לא יודע מה לומר.

DrKeo כתב:קאז, העובדה שאני בלונדון ולא יוצא לי להגיב פה יותר מדי פשוט עושה את העבודה בשבילי. אני לא מספיק להגיב ומגיעה עוד ידיעה ועוד ידיעה ועוד ידיעה שמראה לך בדיוק מה תחרות עושה. כאילו, די בן אדם, השאלות שלך נענות בזמן אמיתי על ידי המציאות. עוד קליינטים, עוד לחץ, התעשיה משתפרת. זה פשוט טוב מדי מלהיות אמיתי, אתה אשכרה מקבל תגובות בזמן אמיתי מהתעשיה
swym כתב:אבל ואלב אגב אוסרת במסגרת החוזה מול מפתחים על מכירה קבועה של המשחק במחיר זול יותר אצל המתחרים
Kazz כתב:הנקודה עפה לך מעל הראש. הפואנטה זה לא המחיר אלא הזמינות. משחק שלא נעול לקנייה ממקום אחד לעומת משחק שכן. אז במצב אחד מלא מקומות מוכרים את המשחק ומתחרים באמת על הכסף שלך דרך תמחורים שונים. ומצב שני שבו אין תחרות ואפשר לקנות רק במקום אחד ובמחיר אחד. אבל בביזארו וורלד שלכם אתם צולבים את ואלב ולא את אפיק.
Kazz כתב:הנקודה עפה לך מעל הראש. הפואנטה זה לא המחיר אלא הזמינות. משחק שלא נעול לקנייה ממקום אחד לעומת משחק שכן. אז במצב אחד מלא מקומות מוכרים את המשחק ומתחרים באמת על הכסף שלך דרך תמחורים שונים. ומצב שני שבו אין תחרות ואפשר לקנות רק במקום אחד ובמחיר אחד. אבל בביזארו וורלד שלכם אתם צולבים את ואלב ולא את אפיק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים