ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2018, 09:06

אבל רגע, הם לא אמורים לצאת עם כל הפיצ'רים שיש לכל החנויות בעולם כבר בשיגור פלוס עוד פיצ'רים שמעולם לא נעשו אחרת הם החנות הכי גרועה בעולם שדופקת את עולם הגיימינג? האמת שזה מצחיק כי בערך כל הפיצ'רים האלה לא קיימים בסטים מתוך הגדרה שסטים עובדת רק על מחשבים בזמן שאפיק פותחת גם חנות אנדרואיד (והם אמרו שה מנסים איכשהו להכנס גם לאייפון עם הגן הסגור שלהם) ונראה שכל מה שהם עושים הוא קרוס פלטפורם.

יהיה מעניין לראות לאיפה הם יתפתחו למרות שאני חייב לציין שכל הפיצ'רים של הקליינטים האלה הם כל כך לא שימושיים לדעתי. אני רוצה רשימה מסודרת של המשחקים שלי שנראת טוב וקלה לתפעול כדי שאני אוכל לשגר את הקליינט, ללחוץ על המשחק ולשכוח שיש דבר כזה קליינט שרץ ברקע. הפיצ'ר היחידי שהייתי רוצה לראות את כולם עושים זה BPM.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2018, 09:21

אני עם נדב פה... היי, אפילו בכל הקלפים והשיט הזה של סטים שחלקכם פה אוהבים לאסוף/למכור אני לא נוגע. כל מה שמעניין אותי זה לראות את הרשימה של המשחקים שלי ולהפעיל את המשחק. אה, וכמובן לראות מה חדש ואיזה מבצעים טובים יש כרגע, מדי פעם. גם רשימת החברים כבר לא ממש מעניינת אותי בסטים.
אתמול גם שלחתי לנדב לינק על קליינט חדש כזה, שמאגד את כל המשחקים בכל הקליינטים שלך וככה פשוט תוכל לראות את כל המשחקים שיש לך ולהפעיל אותם ממקום אחד.
אה, הנה זה:
https://playnite.link/
זה לדעתי יתפוס חזק ככל שיש יותר חנויות ואנשים יותר ויותר מפזרים את הרכישות שלהם, דבר שכמובן נורא ואיום בשביל התעשייה כולה, חייבים להזכיר... היה עדיף שנמשיך לתמוך בחנות אחת, זה ידוע שריכוזיות זה הדבר הכי טוב לצרכנים ולמפתחים כאחד.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 דצמבר 2018, 18:54

ושוב נדב אתה מבטל את כל החסרונות בהינף יד ומתמקד בספילט. הספליט אחלה אבל אתה ממשיך להתחמק מהשאלה. למה זה חיובי שיש גורם שמחפש למנוע מכירת משחקים בחנויות אחרות. זו התחרות שאתה רוצה? פחות חופש בחירה? מונופול אמיתי שבו אתה יכול לקנות משחק רק ממקום אחד ובמחיר אחד? למה אפיק קושרים בין להיות על החנות שלהם לבין מניעת מכירת המשחק בכל מקום אחר? חנות שמחפשת לקנות בלעדיות למשחקי צד ג' היא לא חנות שכל אדם עם שכל ירצה לתמוך בה. כמו שאף אחד לא רצה לתמוך בחנות שרוצה לגבות על אונליין.

מה אכפת לי מהרצון של אפיק לעשות דריסת רגל? קניית בלעדיות למשחקי צד ג' בפלטפורמת המחשב היא קו אדום. שיתחרו על פיצ'רים ואלף אחד דברים אחרים. ולהזכירך יש להם מיליונים של חשבונות תודות לפורטנייט.
תגיד, זה שלחנות חלונות יש משחקים בלעדיים הופך אותה לפחות מושמצת? איך זה שהבלעדיות של גירס ופורצה לא הובילה למעשים בחנויות אחרות? האם חנות חלונות פחות גרועה כי יש לה משחקים בלעדיים? הפלא ופלא, זה כאילו הכל חוזר לרמת וטיב השירות והפיצ'רים של החנות מאשר אם הם מחזיקים בבלעדי כזה או אחר ומונעים ממנו את סיכוי ההצלחה הגבוהים ביותר.

תגיד, כש QB הוכרז לסטים קוננת על אובדן התחרותיות של חנות חלונות ואיזה באסה שעכשיו לשחקנים תהיה אפשרות לבחור באיזה חנות לקנות את המשחק על בסיס מי מציע את השירות הכי טוב במקום שזה יהיה הכרח?

--
דיסקורד הכריזו שהחל מהחודש הבא הם ייתנו לכל המפתחים ספילט של 90%. הם גם יורדים מהעניין של ה CURATION (שהם פמפמו כשהכריזו על החנות) ופותחים אותה לכל. אז למה להשתמש בחנות של אפיק שנותנת אחוז פחות טוב, אין לה פורומים, עם פוליסת החזרים פחות טובה מדיסקורד, מונעת מכירה בחנות אחרת וגרועה יותר לצרכן? אה, כי 'חייבים' בגלל קניית בלעדיות.

מקווה שדיסקורד גם מוותרים על רדיפה אחר בלעדיות זמנית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2018, 19:26

כרגע זה בעיניי חיובי כי אני כן הייתי רוצה לראות שחקן רציני נכנס וגורם לסטים "להזיע". ולאפיק עם המומנט של פורטנייט יש את הפוטנציאל להיות הראשונים לעשות זאת.
זה "לא הכי נח" לי אולי אם אלו משחקים שהייתי קונה, ואז צריך להוריד את הקליינט (שאגב, כבר יש לי נראה לי מאז הדמו הזה של העפיפון) אבל אני מוכן לקבל את אי הנוחות המינורית הזאת ולראות בה צעד חיובי - אם זה טוב יותר בעיניי לתעשייה כולה, וכבר פירטתי למה אני חושב שזה בהחלט טוב יותר כרגע לתעשייה כולה.

זה קצת כמו שתשאל אותי למה זה נכון כצרכן לרכוש משחק בהשקה שלו במחיר מלא.
זה לאו דווקא בטווח הקצר, אבל אני כן רוכש משחקים חדשים במחיר מלא ולא מחכה חודשים בודדים עבורם, וכבר שנים רבות לא מוריד פיראטית, בין היתר בגלל שאני חושב שזה חשוב שירוויחו כמו שצריך, כדי שההמשך או הפרוייקט הבר שלהם יקבל תקציב גדול יותר. כן, ברור שהאלמנט הכי חזק זה העובדה שאני לא מעוניין לחטוף ספוילרים ופשוט בא לי כבר לשחק בו, אבל יש גם את העניין של התרומה שלי לתעשייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2018, 22:38

Kazz כתב:ושוב נדב אתה מבטל את כל החסרונות בהינף יד ומתמקד בספילט. הספליט אחלה אבל אתה ממשיך להתחמק מהשאלה. למה זה חיובי שיש גורם שמחפש למנוע מכירת משחקים בחנויות אחרות. זו התחרות שאתה רוצה? פחות חופש בחירה? מונופול אמיתי שבו אתה יכול לקנות משחק רק ממקום אחד ובמחיר אחד? למה אפיק קושרים בין להיות על החנות שלהם לבין מניעת מכירת המשחק בכל מקום אחר? חנות שמחפשת לקנות בלעדיות למשחקי צד ג' היא לא חנות שכל אדם עם שכל ירצה לתמוך בה. כמו שאף אחד לא רצה לתמוך בחנות שרוצה לגבות על אונליין.

אני לא מבטל את החסרונות. הבלעדיים שהם קבלו? לא מעניינים אותי במיוחד ואם הם יעניינו אותי אז אני אקנה אותם בחנות שלהם, ביג דיל. אתה מתכנן לקנות אותם? חיכית למשחקים האלה ועכשיו אפיק דפקו אותך כי אתה לעולם לא תוריד את ה-20MB של הקליינט שלהם?

החנות הזאת סופר חשובה לעולם הדיגיטלי ב-PC. מן הסתם יש חסרונות בלקנות את המשחק שם, בדיוק כמו שיש לכל חנות דיגיטלית יתרונות וחסרונות, אבל התוצאה תהיה הטבה כללית בתעשיה לצרכנים ולמפתחי המשחקים כך שבשביל כולם זה WIN ולפחות בשבילי זה WIN WIN כי לי לא ממש אכפת אם משחק בלעדי לקליינט אחר. אני שורד את הטרחה ללחוץ על האייקון של החנות של אפיק.
Kazz כתב:מה אכפת לי מהרצון של אפיק לעשות דריסת רגל? קניית בלעדיות למשחקי צד ג' בפלטפורמת המחשב היא קו אדום. שיתחרו על פיצ'רים ואלף אחד דברים אחרים. ולהזכירך יש להם מיליונים של חשבונות תודות לפורטנייט.
תגיד, זה שלחנות חלונות יש משחקים בלעדיים הופך אותה לפחות מושמצת? איך זה שהבלעדיות של גירס ופורצה לא הובילה למעשים בחנויות אחרות? האם חנות חלונות פחות גרועה כי יש לה משחקים בלעדיים? הפלא ופלא, זה כאילו הכל חוזר לרמת וטיב השירות והפיצ'רים של החנות מאשר אם הם מחזיקים בבלעדי כזה או אחר ומונעים ממנו את סיכוי ההצלחה הגבוהים ביותר.

אתה אשכרה לא מבין מה הולך פה, אה? הבלעדיים נועדו בכדי למשוך אנשים לחנות הזאת. אם לא היה את פורצה/גירס בחנות של חלונות, אף אחד פה לא היה פותח אותה פעם אחת בחייו. הרעיון הוא שאם תקנה כמה משחקים בקליינט הזה, אתה תתרגל להשתמש בו ותקנה בו גם עוד משחקים. זה כמו שאני לא ממש פותח את UPLAY אז אין לי שם משחקי צד ג' אבל דווקא אוריג'ן שיש לו שם לא מעט משחקים, קניתי משחקי צד ג' כי זה קליינט שאני פותח באופן קבוע. זה הרעיון, אונבורדינג של לקוחות בתקווה שהם ישארו. המטרה היא לא לעצבן או לזעזע אותך עד העצם מהאיום הנוראי הזה על תעשית המשחקים, המטרה היא למשוך כמה שיותר לקוחות. זאת גם הסיבה שהם מחלקים משחק חינם כל שבועיים, הם רוצים שתחזור אליהם שוב ושוב, שתהיה עם הקליינט הזה פתוח כל הזמן בדיוק כמו סטים.

וכן, אני יודע מה תגיד: "אז למה שלא יבנו את כל הפיצ'רים בעולם ויהיה פי 100 יותר טובים מסטים וככה ימשכו לקוחות". אז יש לי חדשות בשבילך, לעשות את כל הפיצ'רים של סטים לקח 15 שנים. ריפנדים לקחו להם יותר מעשור, BPM לקח כמעט עשור, EARLY ACCESS כמעט עשור, המלצות יותר מעשור וכדומה. וכאן מדובר בחברה של עשרות מליארדים שמחזיקה בפלטפורמה כבר 15 שנים ולא עושה בערך כלום חוץ מאשר לתמוך בפלטפורמה הזאת. אז כן, אפיק עכשיו עלו על הגל עם פורטנייט אבל נראה לי שהזיכרון שלך קצר, פורטנייט הוא הסטריה פופולרית רק החל מ-2018. אז נכון, עכשיו יש להם מליארדים אבל לפני שנה לא היו להם מליארדים. הקליינט הזה כקליינט לצד ג' בפיתוח רק כמה חודשים וכבר אדון קאז דורש שהם יקרעו את הצורה לקליינט בן 15 עם גב של עשרות מליארדים, ככה בשיגור. אז ברוך הבא למציאות, זה לא עובד ככה. גם עם 1000 מתכנתים לא תשגר קליינט מדהים תוך כמה חודשים, זה הליך שיקח כמה שנים. אני לא פוסל את זה שעוד 5 שנים הם אולי יעקפו את סטים בפיצ'רים אם החנות תהיה פופולרית מספיק. זה לא רק עניין של תקציב, זה גם עניין של זמן, פידבאק וכו'. אבל אתה מדבר פה כמו ילד נאיבי שלא מבין איך עובד עסק או פיתוח תוכנה - הכל ועכשיו והכי טוב בעולם ובחינם אחרת פיצוץ.
Kazz כתב:תגיד, כש QB הוכרז לסטים קוננת על אובדן התחרותיות של חנות חלונות ואיזה באסה שעכשיו לשחקנים תהיה אפשרות לבחור באיזה חנות לקנות את המשחק על בסיס מי מציע את השירות הכי טוב במקום שזה יהיה הכרח?

אה? מה אני אדביקטור של בלעדיות או משהו כזה? אם משחק בלעדי או לא בלעדי זה לא מעניין אותי, שיהיה ב-30 חנויות או רק אחת, מה שהמפיצה/מפתחת מחליטות. יש מליון משחקים שבלעדיים לסטים ולא יצאו לקליינטים אחרים וזה לא ממש מעניין אותי בדיוק כמו שלא מעניין אותי אם משחק בלעדי לאפיק או אוריג'ן. עניין הבלעדיות הוא משהו שנחוץ לאפיק כדי לבסס את הקליינט שלהם, בדיוק כמו כל פלטפורמה גדולה שבססה את עצמה בעזרת בלעדיים (נגיד... סטים?). אתה חושב שסטים הייתה בכלל מתקרבת לשלוט בתעשיה אם לא היו להם הבלעדיים שלהם בתחילת דרכה?
Kazz כתב:דיסקורד הכריזו שהחל מהחודש הבא הם ייתנו לכל המפתחים ספילט של 90%. הם גם יורדים מהעניין של ה CURATION (שהם פמפמו כשהכריזו על החנות) ופותחים אותה לכל. אז למה להשתמש בחנות של אפיק שנותנת אחוז פחות טוב, אין לה פורומים, עם פוליסת החזרים פחות טובה מדיסקורד, מונעת מכירה בחנות אחרת וגרועה יותר לצרכן? אה, כי 'חייבים' בגלל קניית בלעדיות.

מקווה שדיסקורד גם מוותרים על רדיפה אחר בלעדיות זמנית.

חחח, איזה יופי, עוד מסמר בארון "מה תחרות משפיעה בכלל" שלך. הנה, עוד חנות נלחצה להוריד את האחוז שהיא לוקחת על ידי תחרות. זה כאילו כל פעם שאתה כותב פה הודעה, יוצאת הכרזה חדשה שמחזקת יותר את מה שאנחנו מנסים להסביר לך. תחרות זה חשוב, זה הדבר הכי חשוב אם רוצים התקדמות והטבה עם הצרכנים והמפתחים. יש צפרדעים שצריך לבלוע בדרך אבל אני חייב להגיד שהצפרדעים של אפיק הן כרגע כל כך קטנות שלפחות לי זה לא מזיז. למי לעזאזל אכפת באיזה קליינט משחק נמצא כל עוד הקליינט מרגיש סבבה ולא עושה בעיות?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 דצמבר 2018, 01:21

אם זה WIN WIN אז לא צריך לחפש לעשות הסכמי בלעדיות. מפתחות יוציאו את המשחק גם שם וכולם ייהנו. למה כדי להנות מחנות עם ספליט טוב יותר המפתח צריך לוותר על מכירת המשחק שלו בחנויות אחרות? איך החנות תטיב עם צרכנים אם אתה מעודד חנות שמשקיעה את הכסף במניעת משחקים במקום באחסון ענן?

אני לא מתכוון לתמוך בחנות במשחקים שהבלעדיות שלהם נקנתה. אתה מסרב להפנים שזה לא עניין של נוחות אלא של מוצר נחות יותר ושמנסים לעקם את היד כדי להשתמש בו ושל טקטיקות נלוזות. כמו שגביית תשלום לגישה למולטיפלייר זה קו אדום כך גם קניית בלעדיות של משחקי צד ג' באופן כה בוטה זה קו אדום.

היכולת לתת למפתח 88 אחוז לא ימשוך אנשים לחנות של אפיק? זה שאין 'זבל' שאנשים כל כך אוהבים להתלונן עליו? הרצון לחזק גורם נוסף? המשחקים בחינם שהזכרת?
אם פורצה וגירס לא היו בלעדיים אף לא היה משתמש בחנות חלונות? יופי, אולי ככה ישפרו אותה בקצב נורמלי. ועד כמה שאני יודע המכירות בחנות הזו זוועה אז אם המשחקים האלה לא מצליחים עבור מיקרוסופט למה ש ASHEN יצליח עבור אפיק? וכמה משחקי צד ג' בלעדיים לחנות חלונות אתה מכיר? אתה שוב לא מבדיל בין משחקי צד א' (פססט..אולי אפיק לא היו צריכים לבטל את UT?) בלעדיים לבין ללכת לקנות בלעדיות למשחקי צד ג' שעוד שנייה באו לצאת לחנויות אחרות.

כן, כן. רק בגזרת קליינטים למשחקים נטען שמוצר שיוצא בשנה כלשהי לא אמור להיאמד עם המוצרים האחרים שקיימים בשוק לצידו באותו רגע אלא כנגד נקודת זמן שרירותית בעבר. איזה סלחנות. אבל את AMD אתה קורע שהכרטיסים החדשים שלהם לא תחרותיים עם דור קודם של NVIDIA.

כן. לבקש מקליינט משחקי מחשב בשנת 2018 שיציע שמירות בענן זה מופרז. תנו לאפיק המיליארדרים המסכנים עוד זמן. הרי הם רק היצרנים של פורטנייט. רק נקנו ע"י טנסנט. רק עשו את אחת הסדרות המצליחות בדור הקודם. רק לוקחים נתח על שימוש במנוע עוד לפני שסטים הייתה קיימת.
הם לא צריכים להציע את כל הפיצ'רים אבל אפילו את הבסיס של הבסיס הם לא מספקים. דיסקורד שיגרו את החנות שלהם עם אותה מדינות החזרים כמו סטים אבל אפיק לא יכולים?

אם כל הסיבות שהזכרתי לא מספיק כדי שאנשים ישתמשו בחנות של אפיק אז..שאנשים לא ישתמשו בחנות שלהם. אם השוק החליט שהמוצר שלהם לא תחרותי אז שיעבדו עליו עד שיהיה כזה. אני לא צריך לתת להם FREE PASS על טקטיקות אנטי-צרכניות ליצירת רלוונטיות כי יש לך שנאה לא רציונלית לסטים.

האסימון עדיין לא יורד לך שהבלעדיים צד ג' בסטים הם בלעדיים מבחירת המפתח בלבד ואין שום התערבות מצד ואלב. הם לא הולכים ומשלמים למפתחות שיימכרו רק בסטים. הם לא מתערבים בהחלטותיהם מתי ואיך ואיפה למכור את המשחק שלהם. אפיק כן. אתה מוכן לקלוט את זה כבר? סטים הגיעה לעמדת הדומיננטיות שלה 'פשוט' כי היא עשתה את המוצר הטוב ביותר בתחום בעיני המפתחים והצרכנים כאחד - בלי שום טקטיקות מלוכלכות. אולי אם קליינטים אחרים היו עושים את העבודה ומעמידים תוכנית early access לשירות המפתחות אז היו פחות בלעדיים לסטים...ואלב הקאקות האלה.

--
דיסקורד נלחצה להוריד את האחוז שהיא לוקחת כי...מתי בפעם האחרונה השתמשת או שמעת על החנות של דיסקורד? בדיוק. ורגע, זה שהם מוותרים על curation זה טוב או לא לשיטתך?
לי אין בעיה עם תחרות אמיתית והבעתי תמיכה בספליטים שונים. הרי אני זה שצריך להזכיר לכם כל הזמן על ITCH שקיימים שנים ואפשר לבחור לתת 100% למפתחת דרכם. הבעיה היא לא ב 88% שאפיק לוקחים אלא בקניית הבלעדיות של משחקי צד ג' והדרישה ממי שחפץ להנות מהקאט הזה להקפיא את מכירת המשחק בכל חנות אחרת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2018, 22:20

Kazz כתב:אם זה WIN WIN אז לא צריך לחפש לעשות הסכמי בלעדיות. מפתחות יוציאו את המשחק גם שם וכולם ייהנו. למה כדי להנות מחנות עם ספליט טוב יותר המפתח צריך לוותר על מכירת המשחק שלו בחנויות אחרות? איך החנות תטיב עם צרכנים אם אתה מעודד חנות שמשקיעה את הכסף במניעת משחקים במקום באחסון ענן?

אני לא מתכוון לתמוך בחנות במשחקים שהבלעדיות שלהם נקנתה. אתה מסרב להפנים שזה לא עניין של נוחות אלא של מוצר נחות יותר ושמנסים לעקם את היד כדי להשתמש בו ושל טקטיקות נלוזות. כמו שגביית תשלום לגישה למולטיפלייר זה קו אדום כך גם קניית בלעדיות של משחקי צד ג' באופן כה בוטה זה קו אדום.

היכולת לתת למפתח 88 אחוז לא ימשוך אנשים לחנות של אפיק? זה שאין 'זבל' שאנשים כל כך אוהבים להתלונן עליו? הרצון לחזק גורם נוסף? המשחקים בחינם שהזכרת?
אם פורצה וגירס לא היו בלעדיים אף לא היה משתמש בחנות חלונות? יופי, אולי ככה ישפרו אותה בקצב נורמלי. ועד כמה שאני יודע המכירות בחנות הזו זוועה אז אם המשחקים האלה לא מצליחים עבור מיקרוסופט למה ש ASHEN יצליח עבור אפיק? וכמה משחקי צד ג' בלעדיים לחנות חלונות אתה מכיר? אתה שוב לא מבדיל בין משחקי צד א' (פססט..אולי אפיק לא היו צריכים לבטל את UT?) בלעדיים לבין ללכת לקנות בלעדיות למשחקי צד ג' שעוד שנייה באו לצאת לחנויות אחרות.

כן, כן. רק בגזרת קליינטים למשחקים נטען שמוצר שיוצא בשנה כלשהי לא אמור להיאמד עם המוצרים האחרים שקיימים בשוק לצידו באותו רגע אלא כנגד נקודת זמן שרירותית בעבר. איזה סלחנות. אבל את AMD אתה קורע שהכרטיסים החדשים שלהם לא תחרותיים עם דור קודם של NVIDIA.

כן. לבקש מקליינט משחקי מחשב בשנת 2018 שיציע שמירות בענן זה מופרז. תנו לאפיק המיליארדרים המסכנים עוד זמן. הרי הם רק היצרנים של פורטנייט. רק נקנו ע"י טנסנט. רק עשו את אחת הסדרות המצליחות בדור הקודם. רק לוקחים נתח על שימוש במנוע עוד לפני שסטים הייתה קיימת.
הם לא צריכים להציע את כל הפיצ'רים אבל אפילו את הבסיס של הבסיס הם לא מספקים. דיסקורד שיגרו את החנות שלהם עם אותה מדינות החזרים כמו סטים אבל אפיק לא יכולים?

אם כל הסיבות שהזכרתי לא מספיק כדי שאנשים ישתמשו בחנות של אפיק אז..שאנשים לא ישתמשו בחנות שלהם. אם השוק החליט שהמוצר שלהם לא תחרותי אז שיעבדו עליו עד שיהיה כזה. אני לא צריך לתת להם FREE PASS על טקטיקות אנטי-צרכניות ליצירת רלוונטיות כי יש לך שנאה לא רציונלית לסטים.

האסימון עדיין לא יורד לך שהבלעדיים צד ג' בסטים הם בלעדיים מבחירת המפתח בלבד ואין שום התערבות מצד ואלב. הם לא הולכים ומשלמים למפתחות שיימכרו רק בסטים. הם לא מתערבים בהחלטותיהם מתי ואיך ואיפה למכור את המשחק שלהם. אפיק כן. אתה מוכן לקלוט את זה כבר? סטים הגיעה לעמדת הדומיננטיות שלה 'פשוט' כי היא עשתה את המוצר הטוב ביותר בתחום בעיני המפתחים והצרכנים כאחד - בלי שום טקטיקות מלוכלכות. אולי אם קליינטים אחרים היו עושים את העבודה ומעמידים תוכנית early access לשירות המפתחות אז היו פחות בלעדיים לסטים...ואלב הקאקות האלה.

--
דיסקורד נלחצה להוריד את האחוז שהיא לוקחת כי...מתי בפעם האחרונה השתמשת או שמעת על החנות של דיסקורד? בדיוק. ורגע, זה שהם מוותרים על curation זה טוב או לא לשיטתך?
לי אין בעיה עם תחרות אמיתית והבעתי תמיכה בספליטים שונים. הרי אני זה שצריך להזכיר לכם כל הזמן על ITCH שקיימים שנים ואפשר לבחור לתת 100% למפתחת דרכם. הבעיה היא לא ב 88% שאפיק לוקחים אלא בקניית הבלעדיות של משחקי צד ג' והדרישה ממי שחפץ להנות מהקאט הזה להקפיא את מכירת המשחק בכל חנות אחרת.

אתה מודע לזה שקניית בלעדיים היא משהו שאפיק עושים רק לכמה משחקים ספציפים (רוב המשחקים בחנות לא בלעדיים) וזה הולך להמשך רק תקופה מסויימת, כן? כל הקטע הוא לנסות למשוך אנשים לחנות שלהם. זאת לא פוליסה של החנות ולא תנאי, זה אקט שהם עושים עם כמה משחקים בפרופיל גבוה במטרה למשוך שחקנים לחנות שלהם.

וכן, אני בטוח שזה צירוף מקרים פשוט מטורף שVALVE הורידה, אחרי יותר מ-15 שנים בשוק, את האחוז שלה בדיוק בשבוע שבו אפיק הכריזו על חנות חדשה עם אחוז נמוך יותר. וכן, אני בטוח שזה עוד צירוף מקרים פשוט מטורף שדיסקורד הורידו את האחוז שלהם בחנות שבוע אחרי שהוכרזה החנות של אפיק. פשוט לא יאומן הצירופי מקרים האלה!

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 דצמבר 2018, 22:20

למה שזה ישנה שמדובר בבלעדיות זמנית? זה עדיין חרא ומשהו שהוא קן אדום על המחשב לצד גביית תשלום נוסף על אונליין ואונליין DRM.
אם החנות שלך לא טובה מספיק באופן אורגני ובזכות עצמה למשוך אנשים אז יש לך בעיה בחנות. זה לא נותן לך אישור לפתות אולפנים להקפיא את שחרור המשחק בחנויות אחרות. כמה זה עוזר לחנות חלונות שיש להם שמות כמו GOW והורייזון כבלעדיים?

אבל השינוי של ואלב הוא ספציפית כדי למנוע ממשחקי AAA (שהם בדר"כ המרוויחים הכי גדולים) מלעזוב את החנות לטובת חנות של המפיצה. איך זה אמור לשנות למשחק הממוצע שלא ימכור מספיק אבל יכול לקבל בחנות של אפיק 88% ויהי מה? אם ואלב פעלו בתגובה לאפיק אז למה לא עשו 88% להכל?

ודיסקורד מחפשים רלוונטיות אחרי השיגור הכושל של החנות שלהם. אז ביטלו את ה curation ונותנים 90 אחוז. ו ITCH מאפשרים 90% כבר שנים אז זה מצחיק. למה לא להגיד שאפיק ודיסקורד מגיבים ל ITCH?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2018, 22:59

תגיד, אתה אמיתי? אתה אשכרה מכחיש את העובדה שVALVE הורידו אחוזים אחרי 15 שנים בשבוע שאפיק פתחו את החנות בגלל החנות של אפיק? אתה אשכרה טוען שזה רנדומאלי, צרוף מקרים הזוי, ולא קשור לחנות של אפיק? ואו. אתה רציני בכל התגובה הזאת? כן? אפיק מגיבים לITCH? ואו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 דצמבר 2018, 12:45

לא, קאז מעדיף שהמפתחות ירוויחו הרבה פחות, העיקר שהוא יקבל הכל בכל מקום ועכשיו, ולא ייאלץ להוריד קליינט בחינם...
כל שנייה שלו שווה טריליוני דולרים ובכל פעם שהוא עושה קליק עם העכבר מלאך מאבד את הכנפיים שלו ושלושה חתלתולים נדרסים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 דצמבר 2018, 20:48

ואני לתומי חשבתי שהדרך הכי טובה למקסם רווחים זה למקסם את המקומות בהם אתה מציע את המשחק ולבטח לא לוותר על החנות הכי פופולארית. 88% מכמות נמוכה משמעותית של עותקים זה פחות רווח למפתחת מאשר 70% עם כמות גדולה יותר של עותקים. אתה זה שתומך במפתחות שירוויחו פחות בכך שאתה קורא להם להימנע מלשחרר את המשחקים שלהם ביותר ממקום אחד. ואני מקווה שאתה לא מחשיב את הפיצוי הכספי שאפיק נותנת להם על הויתור שלהם ברווחים של המפתחת.

עשיתי חשבון אפיק ורשמתי את SUBNAUTICA לחשבוני. לא נגעתי בו עדיין. כפי שיש לי כמה וכמה משחקי יופליי כאלה.

נדב, אתה אשכרה מתכחש לכך שהטרנד של מפיצות גדולות שמושכות את המשחק שלהם מסטים לטובת שחרור בלעדי בחנות שלהם לא מתגבר? BO4 ומה שמסתמן כל משחקי בת'סדה. הצעד של ואלב בא לצ'פר את המפתחות הגדולות האלה שמספיק גדולות כדי לעשות קליינט משלהם ולגרום להם לחשוב פעמיים. המטרה היא לא למנוע ממשחקים לצאת בחנות של אפיק או בכל חנות אחרת - המטרה היא למנוע את משיכת המשחק מסטים. לואלב לא אכפת איפה עוד אתה מוכר את המשחק שלך.

שוב, אם הצעד בא כתגובה לאפיק אז מה לעזאזל הצעד הזה עושה עבור האולפן הממוצע? איך זה משנה את התמונה? אז אפשר להגיע ל 85% אם מוכרים כמות אסטרונומית? לעומת פשוט לקבל 88 אחוז מההתחלה? מי שחשב לשחרר דרך אפיק לפתע לא? איך ואלב 'מסקלים' את הצעד של אפיק אם השינוי שלהם עדיין פחות 'נדיב'? אני לא מבין את ההגיון פה.
לואלב לא 'הזיז' שITCH מעניקים 90% שנים (כי המשחקים נמכרים גם בסטים) אז הם פתאום תוך שבוע מיהרו לתת תשובה לצעד של אפיק (שכאמור לא משנה דבר בתמונה גדולה עבור המפתח הממוצע). או שאתה הולך לטעון שואלב בכוונה לא השוו ל 88% לכולם כי הם לא רצו שכולם יצחקו שהם מעתיקים מאפיק..

אגב, כל עוד אפיק בוחרים בפיצנטה את המשחקים שלהם אז ה 88% הוא לא בשורה לכלל המפתחים. כרגע הם מכניסים משחקים ואולפנים שהם כבר מצליחים וצריכים את הקאט הנדיב הזה הכי פחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 דצמבר 2018, 23:33

המוח שלי מתפוצץ מהעובדה שאתה אשכרה חושב שזאת לא הייתה תגובה לאפיק אלה צרוף מקרים מהשמיים שאחרי 15 שנים הם מורידים מחירים ב-ד-י-ו-ק בשבוע שאפיק משגרת את החנות שלה עם מחירים נמוכים. Mind -> blown.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 דצמבר 2018, 10:52

המוח שלי מתפוצץ שאתה אשכרה חושב שזה לא היה צעד כדי למתן את טרנד המפיצות הגדולות שמושכות את המשחקים שלהם מסטים. ואלב שמעו מבעוד מועד על התוכנית של אפיק אבל הם לא שמעו מבעוד מועד על RAGE 2 שיימשך? אולי זה שהמוח שלך התפוצץ מסביר את אי-ההגיון בלהגיד שמה שואלב עשו זה תשובה לאפיק כאשר ה'תשובה' הזו לא נותנת לסטים שום יתרון מבחינת הקאט על פני אפיק -- אז מה בדיוק השינוי של ואלב אמור לשנות מול אפיק?

אם החנות של אפיק הייתה משוגרת עם כל משחקי ה AAA שיצאו מספטמבר אז אולי היה פה משהו לטעון. כרגע זה סתם ניסיון קלוש לסובב כל דבר כמשהו 'שמצדיק' את עמדתך על 'תחרות'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2019, 21:33

Kazz כתב:המוח שלי מתפוצץ שאתה אשכרה חושב שזה לא היה צעד כדי למתן את טרנד המפיצות הגדולות שמושכות את המשחקים שלהם מסטים. ואלב שמעו מבעוד מועד על התוכנית של אפיק אבל הם לא שמעו מבעוד מועד על RAGE 2 שיימשך? אולי זה שהמוח שלך התפוצץ מסביר את אי-ההגיון בלהגיד שמה שואלב עשו זה תשובה לאפיק כאשר ה'תשובה' הזו לא נותנת לסטים שום יתרון מבחינת הקאט על פני אפיק -- אז מה בדיוק השינוי של ואלב אמור לשנות מול אפיק?

אם החנות של אפיק הייתה משוגרת עם כל משחקי ה AAA שיצאו מספטמבר אז אולי היה פה משהו לטעון. כרגע זה סתם ניסיון קלוש לסובב כל דבר כמשהו 'שמצדיק' את עמדתך על 'תחרות'.

אה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת. באמת שאתה חיי ביקום דמיוני משלך, אני לא בטוח שיש לי מה להגיב לבן אדם שחושב שVALVE הורידה אחוזים בסטים אחרי 15 שנים בדיוק בשבוע שבו אפיק פותחת חנות עם אחוז נמוך יותר.

--------------------------------------------------------------------------

ראיתי סופסוף את הסרט תעודה של noclip על HL2 וזה ממש מרתק. אחד הדברים הכי מעניינים הוא שג'ף קילי שתמיד היה החבר הכי טוב של VALVE, פחות או יותר אומר שהם לא עושים כלום שקשור ל-HL כבר שנים. הוא דבר שם על איך ב-VGA של 2012 הוא בקש מגייב את המודל של ה-GMAN בכדי שהם יוכלו לעשות קטע איתו באירוע. קילי ציפה שיהיה להם איזה משהו איכותי לשלוח בשלוף אבל מסתבר שגייב אמר לו שזה קבור איפשהו וצריך לשלוח מישהו שיחפש איפה יש להם משהו כזה. הוא מספר שם כל מני סיפורים שפחות או יותר אומרים שאף אחד שם לא נגע ב-HL בערך מ-2007, שאף אחד מהאנשים שעבדו על סדרת HL כבר לא נמצא שם ושאין שם יותר מדי אנשים עם עניין ב-HL.

מי יודע, אולי משחק HL VR יום אחד, אבל באמת נראה שלא מעניין אותם יותר מדי לעשות סינגל פלייר AAA יותר. לא עושה להם מספיק כסף אני משער כמו הכובעים ב-TF2. קצת עצוב שזה מה שהם לקחו מהאורנג' בוקס, אחת החבילות הכי אדירות שאי פעם נמכרו. היה שם E2 שהיה אחד ממשחקי ה-AAA הכי טובים שנעשו, אבל הם לא החליטו לקחת ממנו את הקונספט ולהמשיך הלאה. פורטל היה אחד ממשחקי ה"אינדי" הכי מדהימים שיצאו אי פעם אבל הם לא החליטו להמשיך ביקום הזה יותר מדי מעבר לשנת 2011. אבל TF2? כובעים? אווו, כמה כסף יש בזה!

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 ינואר 2019, 12:26

מסכים עם קאז נראה לי.. לא רואה את זה כתשובה לאפיק. זה שיש קשר זה בטוח וזה שמישהו החליט למתן את ההתלהבות מהידיעה של אפיק גם הגיוני אבל מהלכים כאלה לא בונים בשלוף והטרנד של מפיצה גדולה שמייצרת חנות משלה הוא לא מהיום. בנוסף היה את הנקודה שאפיק מנסה למכור באנדרויד בלי גוגל. אם זה לא סופית הפחיד את ההנהלה בvalve אז לא יודע מה לומר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2019, 13:28

swiss-the-engine כתב:מסכים עם קאז נראה לי.. לא רואה את זה כתשובה לאפיק. זה שיש קשר זה בטוח וזה שמישהו החליט למתן את ההתלהבות מהידיעה של אפיק גם הגיוני אבל מהלכים כאלה לא בונים בשלוף והטרנד של מפיצה גדולה שמייצרת חנות משלה הוא לא מהיום. בנוסף היה את הנקודה שאפיק מנסה למכור באנדרויד בלי גוגל. אם זה לא סופית הפחיד את ההנהלה בvalve אז לא יודע מה לומר.

לא צריך לבנות את המהלכים בשלוף, חצי תעשיה ידעה על החנות של אפיק חודשים. הם פנו לאינספור מפתחים אינדים בשביל לנסות לסגור בלעדיים. סוני ידעו על זה בגלל ג'רני, מיקרוסופט ידעו עליה בגלל אשן, THQ ידעו עליה בגלל דארקסיידרס 3, NVIDIA ידעו עליה ובייסיקלי כל התעשיה כנראה ידעה. VALVE היו צריכים בדיוק שבוע בשביל לעשות החלטה כזאת, מדובר בהחלטה עסקית ולא משהו טכני שדורש פיתוח. משחקי AAA דולפים מסטים כבר שנים, EA ברחה לפני 7 שנים, מיקרוסופט ברחה לפני 3, בליזארד מעולם לא הגיעה, אקטיוויז'ן כבר שנה וחצי מתרחקת מסטים ועוברת לBN, אפיק לא שם כבר כמה שנים טובות ובעצם המהלך החדש היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא בת'זדה. זה לא משהו שהתחיל בסוף 2018, זה הליך שקורה כבר שנים. VALVE הכריזה על ההורדה במחיר שישה ימים לפני ההכרזה הרשמית על החנות של אפיק (וביום ההכרזה של VALVE כבר כל האתרים ידעו על החנות של אפיק), צירוף מקרים? אחרי 15 שנים של 30% הם מורידים מחיר 6 ימים לפני ההכרזה על החנות של אפיק?

אבל בואו נדבר על פנטזיות הזויות לרגע ונגיד שהורדת המחיר של VALVE מנותקת לגמרי מאפיק. אז למה היא כן הורידה? בגלל הקליינטים של המפיצות עצמן? אה, אז בעצם VALVE הורידה מחירים בגלל תחרות? כלומר לא משנה מאיזה כיוון תוקפים את זה, סטים עכשיו זולה יותר למפתחים בגלל תחרות. המצחיק הוא שההנחה של סטים היא הכי דושית שיכולה להיות, לעזור להכי עשירים להיות עשירים יותר. והאינדים? שילכו לחפש. כדי לקבל את ההנחה הקטנה ביותר בסטים צריך להכניס 10 מליון דולר, כמה אינדים מכניסים אפילו 5% מזה?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 ינואר 2019, 20:57

ברור שלא צירוף מקרים. אבל לא חושב שנכון לטעון שזה בגלל החנות של אפיק. אני מתכוון שהמהלך יצא לדרך בלי קשר לאפיק והתזמון של המהלך כן קשור לתזמון של אפיק
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 ינואר 2019, 10:08

"המצחיק הוא שההנחה של סטים היא הכי דושית שיכולה להיות, לעזור להכי עשירים להיות עשירים יותר." ולכן אמרתי לך שזה מצחיק להגיד שזה נעשה כדי להקדים תרופה למכה של אפיק כי הצעד הזה לא משנה שום דבר בין שתי החנויות...

הצעד בא כדי לתמרץ את המשחקים הכי מרוויחים להמשיך להיות בסטים כי זה אומר הכי הרבה כסף וזה גם מביא הכי הרבה עיניים לחנות שלך שאחר כך יכולות לקנות גם משחקים אחריםף כולל אינדים. אבל זה לא הולך לגרום ל EA לחזור או למשחקי מולטיפלייר עם מלא MTX שכבר יצאו. אולי זה יגרום לבת'סדה לחשוב שנית עם משיכת משחקי SP מסטים כמו במקרה RAGE 2. אבל אם מפיצה באמת רוצה למשוך את המשחקים שלה ולהקים קליינט משלה אז אין באמת שום קאט שיגרום לה להישאר.

אפיק גם דושים שאת ה 88 אחוז הם מציעים רק למשחקים שהם בוחרים באופן סלקטיבי ומדוקדק ושכרגע האינדים שנהנים מזה הם אילו שחתמו איתם הסכם בלעדיות או שכבר מדובר באולפנים מצליחים שצריכים את האקסטרה הזה הכי פחות.

אתה רוצה לחגוג את ה 'תחרות' שמושכת באופן ציני משחקים כדי להציע אותם בקליינט נחות לצרכנים ולמפתחים? אז תחגוג. כמו שאתה חוגג קניית בלעדיים מצד ג'. הסתכלות מעוותת כפי שהתמונה הבאה מסכמת:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2019, 15:44

DrKeo כתב:קאז, העובדה שאני בלונדון ולא יוצא לי להגיב פה יותר מדי פשוט עושה את העבודה בשבילי. אני לא מספיק להגיב ומגיעה עוד ידיעה ועוד ידיעה ועוד ידיעה שמראה לך בדיוק מה תחרות עושה. כאילו, די בן אדם, השאלות שלך נענות בזמן אמיתי על ידי המציאות. עוד קליינטים, עוד לחץ, התעשיה משתפרת. זה פשוט טוב מדי מלהיות אמיתי, אתה אשכרה מקבל תגובות בזמן אמיתי מהתעשיה :mrgreen:

באתי להגיב ב"תחשוב כמה זה עושה את העבודה שלי קלה" אחרי חודש וחצי שאני לא מגיב פה, ורק מצטרפות עוד חנויות דיגיטליות למלחמת המחירים שאפיק התניעו. אבל איכשהו זה לא משכנע את הלא משוכנעים :mrgreen:

אגב, אפיק אפילו לא צריכה להעביר מעטפות עם שטרות כסף לאף אחד: כמפתח משחקים, זה צעד עסקי הגיוני לתת להם אקסלוסיביות זמנית כדי לקבל נתח רווחים גדול יותר מכל מכירה - בטח ובטח אם אתה מקבל אצלם גם חשיפה רחבה לקהל של עשרות מליוני שחקנים פעילים בזכות פורטנייט. אמנם בתאוריה היה אפשר להפיץ את המשחק על כמה פלטפורמות במקביל ולגלגל את ההנחה של אפיק לצרכן (/לגבות מכל שחקן בסטים יותר כדי לכסות את העמלה הגבוהה יותר), אבל ואלב אגב אוסרת במסגרת החוזה מול מפתחים על מכירה קבועה של המשחק במחיר זול יותר אצל מתחרים...

מהצד של השחקן החנות של אפיק מאד לא שימושית בהשוואה לסטים ופלטפורמות אחרות, אבל כשהם נותנים לך 24 משחקים בשנה על חשבונם למי בכלל אכפת? אויש איזו תחרות נוראה לצרכן זה לקבל משחקים בחינם :?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2019, 18:04

swym כתב:אבל ואלב אגב אוסרת במסגרת החוזה מול מפתחים על מכירה קבועה של המשחק במחיר זול יותר אצל המתחרים

ואו, חתחכת מהלך אנטי צרכני. טוב, אני משער שלאט לאט כשהתחרות תתפוס כוח ותאוצה גם זה יעלם. זה די אירוני כי אם התלונה של קאז על אפיק היא שהם מונעים מאנשים יכולת לקנות משחק בקליינטים אחרים, וולוו מונעת מצרכנים מחירים זולים בחנויות אחרות.

אגב קאז, תשמח לשמוע שBN אחדו את כל רשימות החברים כך שאין כבר הבדל בין האזורים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 ינואר 2019, 19:56

'מלחמת מחירים' lol. אז אולי תגיבו על התמונה שפרסמתי. או שזה קשה מדי לעשות ספינים על המציאות והאמת?

'אגב, אפיק אפילו לא צריכה להעביר מעטפות עם שטרות כסף לאף אחד' - אבל היא כן עשתה את זה. אז זה פסול, בלתי מתקבל ואין סיבה לתמוך במהלך שכזה. תשלום לאונליין, DRM אונליין למשחקי סינגל, קניית בלעדיות ללאנצ'רים - דברים שמריעים לצרכן באופן מובהק ואין לאף בר-דעת סיבה לרצות שייקרו.

'אבל ואלב אגב אוסרת במסגרת החוזה מול מפתחים על מכירה קבועה של המשחק במחיר זול יותר אצל מתחרים...' - זה לא נכון. ההשגה הקיימת היא בנוגע מכירת מפתחות סטים מחוץ לסטים.
ציטוט: We ask you to treat Steam customers no worse than customers buying Steam keys outside of Steam

לואלב אין שום 'סנקציה' במקרה שיוביסופט מוכרת את מפתח היופליי שלה במחיר שהיא רוצה או מפתחת מוכרת מפתח של אפיק (אם קיים דבר כזה). וגם אם נסתכל על מכירת מפתחות סטים אז ה'בקשה' הזו של ואלב לא מונעת תחרות אמיתית (לא הפירוש הקומי שאתם נותנים למושג) בין אתרים בנושא תמחור כפי שאנחנו רואים מכל עבר. תחרות שקיימת בזכות המדיניות של סטים שאין לה אח ורע בה היא לא גובה תשלום על יצירת מפתחות. לא מכיר דוגמה של איזשהו משחק שואלב הפסיקה את מכירתו בסטים כי מפחתות נמכרו בפחות אצל אחרים.

מה נתקעתם על משחקים בחינם? כל חנות נותנת משחקים בחינם וכל חנות חדשה תיתן משחקים בחינם. הביקורת המופנת כלפי אפיק והחנות שלה לא קשורה לחלוקת משחקים. מה שכן, מפדח שהמשחק השני החינמי שמציעים הוא משחק עתיק שנמכר במקביל בדולר אחד ורק מאושש את זה שאפיק שילמו עבור בלעדיות למשחק הקרוב של אותו היוצר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2019, 19:58

התמונה שהבאת של משחק בן חודשים בזמן מבצעים של קריסמס מול משחק שרק יצא ועדין אין עליו מבצע? התמונה הזאת? :roll:
סך הכל עוד משחק מונופולי שרץ על סטים בלבד בלי שום אופציה אחרת, בדיוק כמו נניח ASHEN. עדין אין לEPIC פוליסת מפתחות חיצוניים, אבל גם זה יגיע והמשחקים שלה יהיו באתרים כמו GMG וזה לא יהיה שונה מבלעדיים של סטים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 ינואר 2019, 20:14

הנקודה עפה לך מעל הראש. הפואנטה זה לא המחיר אלא הזמינות. משחק שלא נעול לקנייה ממקום אחד לעומת משחק שכן. אז במצב אחד מלא מקומות מוכרים את המשחק ומתחרים באמת על הכסף שלך דרך תמחורים שונים. ומצב שני שבו אין תחרות ואפשר לקנות רק במקום אחד ובמחיר אחד. אבל בביזארו וורלד שלכם אתם צולבים את ואלב ולא את אפיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2019, 20:17

Kazz כתב:הנקודה עפה לך מעל הראש. הפואנטה זה לא המחיר אלא הזמינות. משחק שלא נעול לקנייה ממקום אחד לעומת משחק שכן. אז במצב אחד מלא מקומות מוכרים את המשחק ומתחרים באמת על הכסף שלך דרך תמחורים שונים. ומצב שני שבו אין תחרות ואפשר לקנות רק במקום אחד ובמחיר אחד. אבל בביזארו וורלד שלכם אתם צולבים את ואלב ולא את אפיק.

אבל המשחק הזה בלעדי לסטים, מונופול וזה. הרי אתה מברבר על מיקרוסופט או סוני או נינטנדו ואיך הם קטסטרופה כי הם מממנים בלעדיים וכדומה. אבל אין GOW שונה? קונים אותו בGAMESTOP או באמזון או בוולמארט ואז מפעילים אותו על הפס4. זה בול זהה לתמונה שהבאת וכך גם יהיה עם החנות של אפיק. אפילו אין לך נקודה פה, אתה סתם מראה בלעדי של סטים שנמכר באתרים חיצוניים בדיוק כמו כל קליינט בלעדי אחר בתעשיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2019, 20:43

Kazz כתב:הנקודה עפה לך מעל הראש. הפואנטה זה לא המחיר אלא הזמינות. משחק שלא נעול לקנייה ממקום אחד לעומת משחק שכן. אז במצב אחד מלא מקומות מוכרים את המשחק ומתחרים באמת על הכסף שלך דרך תמחורים שונים. ומצב שני שבו אין תחרות ואפשר לקנות רק במקום אחד ובמחיר אחד. אבל בביזארו וורלד שלכם אתם צולבים את ואלב ולא את אפיק.

וכמו שכתבתי בת׳רד החנויות - עכשיו בזכות אפיק הדיוויז׳ן 2 יהיה זמין ביותר מחנות אחת על המחשב

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים