נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אפריל 2014, 11:25

omerkot כתב:שבוע שבועיים??? :shock: למה מה קרה? שלחו אותו לניתוח ואשפוז בבית הבראה כדי שיתאושש?

פסימיות יתר מובילה להפתעה לטובה מהתוצאות בשטח.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2014, 11:59

אני מניח שיצאו בעתיד הקרוב גם דרייברים שייעזו להריץ את הבנצ'מארק יותר ביעילות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2014, 12:04

אני מת שישחררו את הדמו של הסמריטן וגם של החייל עם הרסטות בעיר העתידנית. הם שחררו דווקא את הדמו הכי פחות מרשים למרות שעכשיו שראיתי אותו בעצמי על המחשב הוא נראה כל כך הרבה יותר טוב מאשר מה שהסרטונים מרמזים, אפקטי פוסט של CGI ממש.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 29 אפריל 2014, 12:22

Nucleus_Dawn כתב:
פסימיות יתר מובילה להפתעה לטובה מהתוצאות בשטח.

בזמן הזה אתה יכול לקחת 10 פעמים קורס "פו"ה PC" ולסדר את הדברים לבד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2014, 12:27

DrKeo כתב:אני מת שישחררו את הדמו של הסמריטן וגם של החייל עם הרסטות בעיר העתידנית. הם שחררו דווקא את הדמו הכי פחות מרשים למרות שעכשיו שראיתי אותו בעצמי על המחשב הוא נראה כל כך הרבה יותר טוב מאשר מה שהסרטונים מרמזים, אפקטי פוסט של CGI ממש.

כן, הוא דמו די משונה גם בעיניי... ואני לא חושב שיש מחשב שיכול להריץ היום את הדמו של החייל מעל 20 פריימים, אלא אם זה TITAN בSLI... כשהוא OC בקירור מים :)

אה, ועדכון קטן על משחקים שיצאו:
CHILD OF LIGHT בעיקר באיזור ה-80, אבל יש כמה ביקורות שלא נכבשו ע"י הסגנון ולא מרוצים בכלל, עם ציונים באיזור ה-50-60.
DAYLIGHT - בדיוק ההפך, הרוב 50-60 וכמה של 80.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2014, 12:33

Laskin כתב:
כן, הוא דמו די משונה גם בעיניי... ואני לא חושב שיש מחשב שיכול להריץ היום את הדמו של החייל מעל 20 פריימים, אלא אם זה TITAN בSLI... כשהוא OC בקירור מים :)

אה, ועדכון קטן על משחקים שיצאו:
CHILD OF LIGHT בעיקר באיזור ה-80, אבל יש כמה ביקורות שלא נכבשו ע"י הסגנון ולא מרוצים בכלל, עם ציונים באיזור ה-50-60.
DAYLIGHT - בדיוק ההפך, הרוב 50-60 וכמה של 80.

את הסמריטן הם הצליחו להריץ על 680GTX אחד בסוף כך שהוא ירוץ יופי על המון מחשבים היום, אני בטוח שגם ה660TI שלי יצליח להריץ אותו באיזה 20+ FPS. החייל בטח כבד יותר אבל לא אכפת לי להריץ אותו בחלון ב720P רק בשביל לראות איך הוא נראה בזמן אמיתי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2014, 12:36

אז ג'ון קורמק, אחד התכנתים הכי גדולים בהסטוריה של משחקי הוידאו, סופסוף אמר מה הוא עושה כרגע באוקולוס. הוא עושה חנות קומיקס וירטואלית לקניה של קומיקסים ולצפות בהם בVR. כן, זה מה שאדם שטכניקת ההצללה המודרנית במשחקי וידאו נקראת על שמו עושה באוקולוס כרגע, בעעע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2014, 13:01

DrKeo כתב:את הסמריטן הם הצליחו להריץ על 680GTX אחד בסוף כך שהוא ירוץ יופי על המון מחשבים היום, אני בטוח שגם ה660TI שלי יצליח להריץ אותו באיזה 20+ FPS. החייל בטח כבד יותר אבל לא אכפת לי להריץ אותו בחלון ב720P רק בשביל לראות איך הוא נראה בזמן אמיתי :)

כבר בקושי זוכר את הסמריטן לפרטי פרטים, אבל אני גם לא לגמרי מאמין שהם השתמשו רק באחד כזה, אם כי זה אפשרי. אבל אני מעט סקפטי.
הדמו של החייל מאוד מתקדם, הרבה הרבה יותר, במיוחד בסביבה. מעריך שהוא כבד פי כמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2014, 13:18

Laskin כתב:
כבר בקושי זוכר את הסמריטן לפרטי פרטים, אבל אני גם לא לגמרי מאמין שהם השתמשו רק באחד כזה, אם כי זה אפשרי. אבל אני מעט סקפטי.
הדמו של החייל מאוד מתקדם, הרבה הרבה יותר, במיוחד בסביבה. מעריך שהוא כבד פי כמה.

במקור הריצו אותו עם MSAA X4 על שלושה 580GTX. אחרי שנה הם הראו אותו שוב, הפעם ירדו לFXAA אבל הוא רץ על 680GTX בודד. אז עדין לא קראו לו 680 אלה "GPU קפלר עתידי" כי זה היה ארבעה חודשים לפני יציאת ה680GTX.

"Samaritan has been regarded as a look into the distant future of gaming. The graphics are so advanced that it was recently regarded as a fringe demo – requiring no fewer than three GeForce GTX 580 graphics cards. That all changed with Epic’s demo at GDC, when it was unveiled that the Samaritan demo replaced the three GTC 580s with one Kepler GPU.

Thanks to the increased graphics horsepower of the Kepler-based GPU and NVIDIA’s new Fast Approximate Anti-Aliasing (FXAA) technology – an improvement to the industry’s established Multisample Anti-Aliasing technology – the Samaritan demo wowed the eager crowd in the standing-room-only panel session.

- See more at: http://blogs.nvidia.com/blog/2012/03/09 ... LnTNo.dpuf"

יכול להיות שהחייל דורש יותר אבל לא צריך להתהפך, אני בטוח שיש מספיק מחשבים היום שמריצים גם אותו. אני מזכיר לך שאינפמס דורש כרטיס שהוא חלש בערך פי 3 מדברים שיש היום בשוק ומדובר פה בדמו טכנולוגי לא במשחק מלא עולם פתוח עם AI ואלוהים יודע מה.

אגב רצות שמועות שגירס 4 רץ על UE4 והוא המשחק דור הבא עם הגרפיקה הכי מרשימה שראו עד היום כך שאם זה נכון גם הקונסולות המסכנות הללו הולכות להריץ כל מני סמריטנים וכדומה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אפריל 2014, 14:02

omerkot כתב:בזמן הזה אתה יכול לקחת 10 פעמים קורס "פו"ה PC" ולסדר את הדברים לבד.

שמתי את המחשב בבדיקה ביום רביעי... נתקשר היום לראות מה קורה, למרות שהם אמרו שהם יתקשרו ברגע שתהייה תשובה.

אני לא חושב שבאמת יש לי דרך יותר זריזה לבדוק את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 29 אפריל 2014, 23:02

Nucleus_Dawn כתב:
שמתי את המחשב בבדיקה ביום רביעי... נתקשר היום לראות מה קורה, למרות שהם אמרו שהם יתקשרו ברגע שתהייה תשובה.

אני לא חושב שבאמת יש לי דרך יותר זריזה לבדוק את זה.

אצל מי שמת את המחשב שנדע להזהיר אחרים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אפריל 2014, 23:30

omerkot כתב:אצל מי שמת את המחשב שנדע להזהיר אחרים?

KSP.
למה זה נראה לך חריג כל כך, שלוקח למעבדה כמה ימים לבדוק מחשב?
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אפריל 2014, 16:15

הנחיות לביטול מגבלת הפריימים בדמו של UE4:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... stcount=54

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 29 אפריל 2014, 22:02

Nucleus_Dawn כתב:
KSP.
למה זה נראה לך חריג כל כך, שלוקח למעבדה כמה ימים לבדוק מחשב?

זו עבודה של כמה דקות לאתר מה לא בסדר כשיש לך ציוד מתאים (או אפילו סתם אם יש לך רכיבים תואמים בצד)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אפריל 2014, 08:31

אאוץ'.. Daylight התרסק עם ציון ממוצע של 56, כשרוב הביקורות קוטלות אותו. מהומה רבה על לא מאומה, כנראה. אחרי כל ההייפ ששמעתי עליו, לא מפליא אותי.. אבל כמובן שעליו לא יהיו הודעות מזלזלות וציניות.. :P
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אפריל 2014, 06:58

Klayman כתב:אאוץ'.. Daylight התרסק עם ציון ממוצע של 56, כשרוב הביקורות קוטלות אותו. מהומה רבה על לא מאומה, כנראה. אחרי כל ההייפ ששמעתי עליו, לא מפליא אותי.. אבל כמובן שעליו לא יהיו הודעות מזלזלות וציניות.. :P

יש לי תחושה לפי הניסוח שאתה חושב שמדובר במשחק ה AAA החדש של יוצרי DEAD ISLAND שנקטל בביקורות- Dying light שמו והוא לא ממש קרוב ליציאה, ולא במשחק אינדי קטן שממש לא היתה עליו שום מהומה או הייפ, רק שם דומה שכל פעם מבלבל אנשים :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אפריל 2014, 07:19

נופ.. לא התבלבלתי בכלל.. התגובה שלי באה דווקא בגלל שהוא משחק אינדי קטן, שקיבל די הרבה הייפ ביוטיוב ומכל מיני "מגיני התעשייה" שעסוקים בלקטול כל דבר שלא בא להם טוב בעין.. למה שמשחק של יוצרי דד איילנד לא יקטל? הנקודה היא, שלא כל מה שהוא "אינדי" הוא טוב אוטומטית ויש גם שם די הרבה זבל, כמו שנראה המשחק הזה. כמו שהמשחק הדבילי ההוא על התיש פתאום קיבל בוסט מטורף של תקשורת חיובית (וכתוצאה מכך מכירות) למרות שאין לזה שום הצדקה. יש לאנשים נטיה לפאר משחקים שהם אינדי, רק על סמך אינדיותם ודברי pr פלצניים על "עולם מתחדש בכל משחק" ושאר ירקות, וקוטלים כל דבר שרק מריח מפיתוח "מקצועי יותר". מקווה שיצאתי מובן, הבוקר קצת קשה לי..

אגב, לסתם איזה משחק אינדי שלא היה לו שום הייפ, לרוב, אין ביקורות front page בכך האתרים הגדולים.. היה לו הייפ מצד אבירי האינדי ועוד כמה יוטיוברים גדולים ששיחקו בו כבר די מזמן, ובסופו של דבר, מדובר במשחק גרוע ככל הנראה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אפריל 2014, 08:21

Klayman כתב:נופ.. לא התבלבלתי בכלל.. התגובה שלי באה דווקא בגלל שהוא משחק אינדי קטן, שקיבל די הרבה הייפ ביוטיוב ומכל מיני "מגיני התעשייה" שעסוקים בלקטול כל דבר שלא בא להם טוב בעין.. למה שמשחק של יוצרי דד איילנד לא יקטל? הנקודה היא, שלא כל מה שהוא "אינדי" הוא טוב אוטומטית ויש גם שם די הרבה זבל, כמו שנראה המשחק הזה. כמו שהמשחק הדבילי ההוא על התיש פתאום קיבל בוסט מטורף של תקשורת חיובית (וכתוצאה מכך מכירות) למרות שאין לזה שום הצדקה. יש לאנשים נטיה לפאר משחקים שהם אינדי, רק על סמך אינדיותם ודברי pr פלצניים על "עולם מתחדש בכל משחק" ושאר ירקות, וקוטלים כל דבר שרק מריח מפיתוח "מקצועי יותר". מקווה שיצאתי מובן, הבוקר קצת קשה לי..

אגב, לסתם איזה משחק אינדי שלא היה לו שום הייפ, לרוב, אין ביקורות front page בכך האתרים הגדולים.. היה לו הייפ מצד אבירי האינדי ועוד כמה יוטיוברים גדולים ששיחקו בו כבר די מזמן, ובסופו של דבר, מדובר במשחק גרוע ככל הנראה.

וואלה, לא ידעתי שהמשחק הזה היה הבייבי של היוטיוברים ומגני האינדי, חשבתי שהוא די חסר הייפ יחסית, אני יותר שומע שמות כמו אמנזיה או OUTLAST בסצינה הזו.

בכל אופן אני מסכים באיזשהו מקום עם חלק ממה שאתה אומר, יש לא מעט זבל באינדי, הרבה חרא יומרני "ואומנותי" שכזה שזוכה להילולים מוגזמים ולא מעט קשקושים שרוכבים לך על נוסטלגיה של ימי ה 16 ביט עם פיקסלים מכוערים שמעוצבים ככה בכוונת תחילה וכו'

אבל, בסופו של דבר גם אלו שהכי לא מתחברים לסצנה הולכים לשחק לא מעט משחקי אינדי בשנים הקרובות, מהסיבה הפשוטה שהשיפור שם הוא באמת מאסיבי, רמת ההפקות רק עולה, ועם המגמה של משחקי AAA שמתנפחים בתקציבים ובכח האדם והופכים ל AAAA, אינדי יהיו חלק מהותי וחשוב בתעשייה.
כמו שאפיק כבר אמרה, הולכים לצאת הרבה פחות משחקי AAA והם יהיו בתקציב הרבה יותר גדול, מה שאומר שהרבה מהמשחקים שהיו נחשבים ל MID TIER הולכים ונעלמים, משחקי תקציב בינוני שכזה, פה המקום של האינדי לתפוס את המושכות ונראה שזה באמת מה שהולך לקרות, האינדי הולך להיות הכי קרוב ל MID TIER של הדור הזה, ה A/AA :)

בהתחלה היה נראה שמדובר באיזו נישה שתקועה בימי ה SNES, היום אתה רואה כבר כותרים עתידיים שמתקרבים לרמת הפקות ענק של משחקי PS2 ואף יותר, תראה את RIME למשל שאם היה יוצא בתקופת ה PS2 היה לא פחות AAA מזלדה ווינד וויקר, תראה את NO MAN SKY שיכל להיות בכיף משחק השקה של הדור הקודם, שלא לדבר של פרויקטים כמו STAR CITIZEN שהם גם טכנית אינדי ובעלי רמת הפקה של AAA של הדור הבא, כנ"ל גם משחקים כמו RAPTURE או המשחק הבא של יוצרי אמנזיה וכו'

כל אלו הולכים לתפוס רק יותר ויותר תשומת לב והייפ (אמיתי, לא כזה של פלצנים ביוטיוב) ולמלא חלק חשוב בתעשייה, כבר עכשיו רואים שמשחקי אינדי למיניהם זוכים להכרה רחבה ולפרסי GOTY, המגמה רק תלך ותתחזק ומן הסתם זה דבר חיובי, אתה לא רוצה להיות תקוע עם ארבעה מותגי AAA בשנה (לא שאני רואה אותך כמישהו שמתנגד לאינדי, סתם אני מדבר בכלליות)
אני באמת מאלו שהיו בהתחלה די סקפטיים לגבי התוצרים שיצאו משם אבל ברור לי יותר ויותר עד כמה יש להם מקום חשוב, מזל שיש את הטכנולוגיה והפלטפורמה הדיגיטלית שמאפשרת את כל זה כי אחרת התעשייה באמת היתה הולכת למקום רע בשנים הקרובות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2014, 10:01

bling כתב:
וואלה, לא ידעתי שהמשחק הזה היה הבייבי של היוטיוברים ומגני האינדי, חשבתי שהוא די חסר הייפ יחסית, אני יותר שומע שמות כמו אמנזיה או OUTLAST בסצינה הזו.

בכל אופן אני מסכים באיזשהו מקום עם חלק ממה שאתה אומר, יש לא מעט זבל באינדי, הרבה חרא יומרני "ואומנותי" שכזה שזוכה להילולים מוגזמים ולא מעט קשקושים שרוכבים לך על נוסטלגיה של ימי ה 16 ביט עם פיקסלים מכוערים שמעוצבים ככה בכוונת תחילה וכו'

אבל, בסופו של דבר גם אלו שהכי לא מתחברים לסצנה הולכים לשחק לא מעט משחקי אינדי בשנים הקרובות, מהסיבה הפשוטה שהשיפור שם הוא באמת מאסיבי, רמת ההפקות רק עולה, ועם המגמה של משחקי AAA שמתנפחים בתקציבים ובכח האדם והופכים ל AAAA, אינדי יהיו חלק מהותי וחשוב בתעשייה.
כמו שאפיק כבר אמרה, הולכים לצאת הרבה פחות משחקי AAA והם יהיו בתקציב הרבה יותר גדול, מה שאומר שהרבה מהמשחקים שהיו נחשבים ל MID TIER הולכים ונעלמים, משחקי תקציב בינוני שכזה, פה המקום של האינדי לתפוס את המושכות ונראה שזה באמת מה שהולך לקרות, האינדי הולך להיות הכי קרוב ל MID TIER של הדור הזה, ה A/AA :)

בהתחלה היה נראה שמדובר באיזו נישה שתקועה בימי ה SNES, היום אתה רואה כבר כותרים עתידיים שמתקרבים לרמת הפקות ענק של משחקי PS2 ואף יותר, תראה את RIME למשל שאם היה יוצא בתקופת ה PS2 היה לא פחות AAA מזלדה ווינד וויקר, תראה את NO MAN SKY שיכל להיות בכיף משחק השקה של הדור הקודם, שלא לדבר של פרויקטים כמו STAR CITIZEN שהם גם טכנית אינדי ובעלי רמת הפקה של AAA של הדור הבא, כנ"ל גם משחקים כמו RAPTURE או המשחק הבא של יוצרי אמנזיה וכו'

כל אלו הולכים לתפוס רק יותר ויותר תשומת לב והייפ (אמיתי, לא כזה של פלצנים ביוטיוב) ולמלא חלק חשוב בתעשייה, כבר עכשיו רואים שמשחקי אינדי למיניהם זוכים להכרה רחבה ולפרסי GOTY, המגמה רק תלך ותתחזק ומן הסתם זה דבר חיובי, אתה לא רוצה להיות תקוע עם ארבעה מותגי AAA בשנה (לא שאני רואה אותך כמישהו שמתנגד לאינדי, סתם אני מדבר בכלליות)
אני באמת מאלו שהיו בהתחלה די סקפטיים לגבי התוצרים שיצאו משם אבל ברור לי יותר ויותר עד כמה יש להם מקום חשוב, מזל שיש את הטכנולוגיה והפלטפורמה הדיגיטלית שמאפשרת את כל זה כי אחרת התעשייה באמת היתה הולכת למקום רע בשנים הקרובות.

אני נהנה ממשחקי אינדי כבר שנים (Cave Story מלפני עשור AAA בדיוק כמו כל מטרויד שיצא כמה שנים לפניו, למשל). הם ביג דיל כבר הרבה שנים, פשוט לא בקונסולות (המשחק שיהיה הנמכר ביותר בהיסטוריה בקרוב, פותח באופן עצמאי). מייקרוסופט פתחו את השערים לשוק הקונסולות בדור הקודם ובדור הנוכחי, משחקי אינדי הולכים להיות עוד יותר שכיחים.
גם זה שמפתחים עצמאיים עושים משחקים שבטווח ה"AA" זה לא חדש כל כך, לפי דעתי.

מה שהולך להשתנות, זה שההגדרה של אינדי הולכת לאבד הרבה מהמשמעות שלה. זה התחיל בתור "מפתחת בלי מפיצה". חלק מהאנשים התייחסו אליהם כ"שני חבר'ה בבית פרטי שמפתחים משחק". עכשיו זה נראה מאוד שונה. נתת את הדוגמא המצוינת של Star Citizen, שרחוק מלהיות "משחק שמפותח ע"י שני חבר'ה בסלון של אמא" ויש לו היום תקציב יותר גדול מחלק גדול ממשחקי הAAA של הדור הקודם.
יש גם יצורים משונים כמו Starbound (שהוא כבר הצלחה עצומה, לפני שהוא בכלל יצא מבטא), שמפותח ע"י חברה שמשמשת כמפיצה עבור מפתחים "עצמאיים" אחרים.

בעוד כמה שנים, ההגדרה "אינדי" לא תהייה כזאת באז וורד פופולארית כמו היום ולא תעשה הפרדה מלאכותית בין מפתחים "רגילים" ומפתחי אינדי. בעקבות כך, גם היחס הלא ישר של רבים כלפי משחקי אינדי, שאליו קליימן התייחס, גם יעלם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2014, 20:19

bling כתב:

אני מסכים אבל אני לא חושב שסטאר סטיזן צריך להיות שם, הם אספו כמעט 40 מליון דולר למען השם זה לא שהם עובדים על 500,000$ בחדר בבית של אמא או משהו. עם שם ענקי בראש הצוות, 40 מליון דולר ומנוע קיים הם לא נשמעים לי כאלה אנדרדוגים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 מאי 2014, 11:56

omerkot כתב:זו עבודה של כמה דקות לאתר מה לא בסדר כשיש לך ציוד מתאים (או אפילו סתם אם יש לך רכיבים תואמים בצד)

קשה קצת להבין. שירות הלקוחות המעפן שלהם, אבל נראה שהבעיה היא שהמחשב נדלק שוב והם לא מצליחים לשחזר את התקלה.
זה קורה ללא אזהרה ובלי קשר למה שעושים עם המחשב, אז קצתיותר קשה למצוא את המקור לבעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 מאי 2014, 12:13

Nucleus_Dawn כתב:
קשה קצת להבין. שירות הלקוחות המעפן שלהם, אבל נראה שהבעיה היא שהמחשב נדלק שוב והם לא מצליחים לשחזר את התקלה.
זה קורה ללא אזהרה ובלי קשר למה שעושים עם המחשב, אז קצתיותר קשה למצוא את המקור לבעיה.

נדיר שאני הולך לחנות עם בעיות שלא ברור באופן ודאי מתי הם מתרחשות. לא שווה את הזמן לטעמי. מעדיף לקנות חלק חדש ולשמור את הישן למקרה שאני צריך חלקי חילוף או לבנות איזה מחשב בכלום כסף בשביל מכר כלשהו או שאתן לחנות את החלק שישברו עליו את הראש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 מאי 2014, 12:15

swiss-the-engine כתב:נדיר שאני הולך לחנות עם בעיות שלא ברור באופן ודאי מתי הם מתרחשות. לא שווה את הזמן לטעמי. מעדיף לקנות חלק חדש ולשמור את הישן למקרה שאני צריך חלקי חילוף או לבנות איזה מחשב בכלום כסף בשביל מכר כלשהו או שאתן לחנות את החלק שישברו עליו את הראש.

אבל אני לא יודע אם הבעיה בספק כוח, במעבד, בלוח האם, או בכל רכיב אחר. גם אין לי שום דרך לבדוק בעצמי.
לא חושב שהיתה לי ברירה ולהוציא 1500 שקל על החשד שזה לוח האם ולגלות שזה הספק זה טיפשי.

עסק ביש, בקיצור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 מאי 2014, 12:17

Nucleus_Dawn כתב:
אבל אני לא יודע אם הבעיה בספק כוח, במעבד, בלוח האם, או בכל רכיב אחר. גם אין לי שום דרך לבדוק בעצמי.
לא חושב שהיתה לי ברירה ולהוציא 1500 שקל על החשד שזה לוח האם ולגלות שזה הספק זה טיפשי.

עסק ביש, בקיצור.

אחרי כל כך הרבה שנים שיש לי מחשבים וגם לאבא שלי יש מחשבים אז כבר נאספו לי חלקי חילוף לכל מצב :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 מאי 2014, 12:34

למישהו יש המלצה למעין כרית תמיכה לעכבר (לא פאד)? גובה השולחן והגבהים של הכיסא שלי לא מתואמים וזה יוצר אי נוחות בזרוע ימין שלי. אני צריך משהו שהוא לאוו דווקא לשורש כף היד אלא משהו גדול מספיק שיאפשר לי להניח את האמה-מרפק שלי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 53 אורחים