omerkot כתב:שבוע שבועיים???למה מה קרה? שלחו אותו לניתוח ואשפוז בבית הבראה כדי שיתאושש?
פסימיות יתר מובילה להפתעה לטובה מהתוצאות בשטח.
omerkot כתב:שבוע שבועיים???למה מה קרה? שלחו אותו לניתוח ואשפוז בבית הבראה כדי שיתאושש?
Nucleus_Dawn כתב:
פסימיות יתר מובילה להפתעה לטובה מהתוצאות בשטח.
DrKeo כתב:אני מת שישחררו את הדמו של הסמריטן וגם של החייל עם הרסטות בעיר העתידנית. הם שחררו דווקא את הדמו הכי פחות מרשים למרות שעכשיו שראיתי אותו בעצמי על המחשב הוא נראה כל כך הרבה יותר טוב מאשר מה שהסרטונים מרמזים, אפקטי פוסט של CGI ממש.
Laskin כתב:
כן, הוא דמו די משונה גם בעיניי... ואני לא חושב שיש מחשב שיכול להריץ היום את הדמו של החייל מעל 20 פריימים, אלא אם זה TITAN בSLI... כשהוא OC בקירור מים
אה, ועדכון קטן על משחקים שיצאו:
CHILD OF LIGHT בעיקר באיזור ה-80, אבל יש כמה ביקורות שלא נכבשו ע"י הסגנון ולא מרוצים בכלל, עם ציונים באיזור ה-50-60.
DAYLIGHT - בדיוק ההפך, הרוב 50-60 וכמה של 80.
DrKeo כתב:את הסמריטן הם הצליחו להריץ על 680GTX אחד בסוף כך שהוא ירוץ יופי על המון מחשבים היום, אני בטוח שגם ה660TI שלי יצליח להריץ אותו באיזה 20+ FPS. החייל בטח כבד יותר אבל לא אכפת לי להריץ אותו בחלון ב720P רק בשביל לראות איך הוא נראה בזמן אמיתי
Laskin כתב:
כבר בקושי זוכר את הסמריטן לפרטי פרטים, אבל אני גם לא לגמרי מאמין שהם השתמשו רק באחד כזה, אם כי זה אפשרי. אבל אני מעט סקפטי.
הדמו של החייל מאוד מתקדם, הרבה הרבה יותר, במיוחד בסביבה. מעריך שהוא כבד פי כמה.
omerkot כתב:בזמן הזה אתה יכול לקחת 10 פעמים קורס "פו"ה PC" ולסדר את הדברים לבד.
Nucleus_Dawn כתב:
שמתי את המחשב בבדיקה ביום רביעי... נתקשר היום לראות מה קורה, למרות שהם אמרו שהם יתקשרו ברגע שתהייה תשובה.
אני לא חושב שבאמת יש לי דרך יותר זריזה לבדוק את זה.
omerkot כתב:אצל מי שמת את המחשב שנדע להזהיר אחרים?
Nucleus_Dawn כתב:
KSP.
למה זה נראה לך חריג כל כך, שלוקח למעבדה כמה ימים לבדוק מחשב?
Klayman כתב:אאוץ'.. Daylight התרסק עם ציון ממוצע של 56, כשרוב הביקורות קוטלות אותו. מהומה רבה על לא מאומה, כנראה. אחרי כל ההייפ ששמעתי עליו, לא מפליא אותי.. אבל כמובן שעליו לא יהיו הודעות מזלזלות וציניות..
Klayman כתב:נופ.. לא התבלבלתי בכלל.. התגובה שלי באה דווקא בגלל שהוא משחק אינדי קטן, שקיבל די הרבה הייפ ביוטיוב ומכל מיני "מגיני התעשייה" שעסוקים בלקטול כל דבר שלא בא להם טוב בעין.. למה שמשחק של יוצרי דד איילנד לא יקטל? הנקודה היא, שלא כל מה שהוא "אינדי" הוא טוב אוטומטית ויש גם שם די הרבה זבל, כמו שנראה המשחק הזה. כמו שהמשחק הדבילי ההוא על התיש פתאום קיבל בוסט מטורף של תקשורת חיובית (וכתוצאה מכך מכירות) למרות שאין לזה שום הצדקה. יש לאנשים נטיה לפאר משחקים שהם אינדי, רק על סמך אינדיותם ודברי pr פלצניים על "עולם מתחדש בכל משחק" ושאר ירקות, וקוטלים כל דבר שרק מריח מפיתוח "מקצועי יותר". מקווה שיצאתי מובן, הבוקר קצת קשה לי..
אגב, לסתם איזה משחק אינדי שלא היה לו שום הייפ, לרוב, אין ביקורות front page בכך האתרים הגדולים.. היה לו הייפ מצד אבירי האינדי ועוד כמה יוטיוברים גדולים ששיחקו בו כבר די מזמן, ובסופו של דבר, מדובר במשחק גרוע ככל הנראה.
bling כתב:
וואלה, לא ידעתי שהמשחק הזה היה הבייבי של היוטיוברים ומגני האינדי, חשבתי שהוא די חסר הייפ יחסית, אני יותר שומע שמות כמו אמנזיה או OUTLAST בסצינה הזו.
בכל אופן אני מסכים באיזשהו מקום עם חלק ממה שאתה אומר, יש לא מעט זבל באינדי, הרבה חרא יומרני "ואומנותי" שכזה שזוכה להילולים מוגזמים ולא מעט קשקושים שרוכבים לך על נוסטלגיה של ימי ה 16 ביט עם פיקסלים מכוערים שמעוצבים ככה בכוונת תחילה וכו'
אבל, בסופו של דבר גם אלו שהכי לא מתחברים לסצנה הולכים לשחק לא מעט משחקי אינדי בשנים הקרובות, מהסיבה הפשוטה שהשיפור שם הוא באמת מאסיבי, רמת ההפקות רק עולה, ועם המגמה של משחקי AAA שמתנפחים בתקציבים ובכח האדם והופכים ל AAAA, אינדי יהיו חלק מהותי וחשוב בתעשייה.
כמו שאפיק כבר אמרה, הולכים לצאת הרבה פחות משחקי AAA והם יהיו בתקציב הרבה יותר גדול, מה שאומר שהרבה מהמשחקים שהיו נחשבים ל MID TIER הולכים ונעלמים, משחקי תקציב בינוני שכזה, פה המקום של האינדי לתפוס את המושכות ונראה שזה באמת מה שהולך לקרות, האינדי הולך להיות הכי קרוב ל MID TIER של הדור הזה, ה A/AA
בהתחלה היה נראה שמדובר באיזו נישה שתקועה בימי ה SNES, היום אתה רואה כבר כותרים עתידיים שמתקרבים לרמת הפקות ענק של משחקי PS2 ואף יותר, תראה את RIME למשל שאם היה יוצא בתקופת ה PS2 היה לא פחות AAA מזלדה ווינד וויקר, תראה את NO MAN SKY שיכל להיות בכיף משחק השקה של הדור הקודם, שלא לדבר של פרויקטים כמו STAR CITIZEN שהם גם טכנית אינדי ובעלי רמת הפקה של AAA של הדור הבא, כנ"ל גם משחקים כמו RAPTURE או המשחק הבא של יוצרי אמנזיה וכו'
כל אלו הולכים לתפוס רק יותר ויותר תשומת לב והייפ (אמיתי, לא כזה של פלצנים ביוטיוב) ולמלא חלק חשוב בתעשייה, כבר עכשיו רואים שמשחקי אינדי למיניהם זוכים להכרה רחבה ולפרסי GOTY, המגמה רק תלך ותתחזק ומן הסתם זה דבר חיובי, אתה לא רוצה להיות תקוע עם ארבעה מותגי AAA בשנה (לא שאני רואה אותך כמישהו שמתנגד לאינדי, סתם אני מדבר בכלליות)
אני באמת מאלו שהיו בהתחלה די סקפטיים לגבי התוצרים שיצאו משם אבל ברור לי יותר ויותר עד כמה יש להם מקום חשוב, מזל שיש את הטכנולוגיה והפלטפורמה הדיגיטלית שמאפשרת את כל זה כי אחרת התעשייה באמת היתה הולכת למקום רע בשנים הקרובות.
bling כתב:
וואלה, לא ידעתי שהמשחק הזה היה הבייבי של היוטיוברים ומגני האינדי, חשבתי שהוא די חסר הייפ יחסית, אני יותר שומע שמות כמו אמנזיה או OUTLAST בסצינה הזו.
בכל אופן אני מסכים באיזשהו מקום עם חלק ממה שאתה אומר, יש לא מעט זבל באינדי, הרבה חרא יומרני "ואומנותי" שכזה שזוכה להילולים מוגזמים ולא מעט קשקושים שרוכבים לך על נוסטלגיה של ימי ה 16 ביט עם פיקסלים מכוערים שמעוצבים ככה בכוונת תחילה וכו'
אבל, בסופו של דבר גם אלו שהכי לא מתחברים לסצנה הולכים לשחק לא מעט משחקי אינדי בשנים הקרובות, מהסיבה הפשוטה שהשיפור שם הוא באמת מאסיבי, רמת ההפקות רק עולה, ועם המגמה של משחקי AAA שמתנפחים בתקציבים ובכח האדם והופכים ל AAAA, אינדי יהיו חלק מהותי וחשוב בתעשייה.
כמו שאפיק כבר אמרה, הולכים לצאת הרבה פחות משחקי AAA והם יהיו בתקציב הרבה יותר גדול, מה שאומר שהרבה מהמשחקים שהיו נחשבים ל MID TIER הולכים ונעלמים, משחקי תקציב בינוני שכזה, פה המקום של האינדי לתפוס את המושכות ונראה שזה באמת מה שהולך לקרות, האינדי הולך להיות הכי קרוב ל MID TIER של הדור הזה, ה A/AA
בהתחלה היה נראה שמדובר באיזו נישה שתקועה בימי ה SNES, היום אתה רואה כבר כותרים עתידיים שמתקרבים לרמת הפקות ענק של משחקי PS2 ואף יותר, תראה את RIME למשל שאם היה יוצא בתקופת ה PS2 היה לא פחות AAA מזלדה ווינד וויקר, תראה את NO MAN SKY שיכל להיות בכיף משחק השקה של הדור הקודם, שלא לדבר של פרויקטים כמו STAR CITIZEN שהם גם טכנית אינדי ובעלי רמת הפקה של AAA של הדור הבא, כנ"ל גם משחקים כמו RAPTURE או המשחק הבא של יוצרי אמנזיה וכו'
כל אלו הולכים לתפוס רק יותר ויותר תשומת לב והייפ (אמיתי, לא כזה של פלצנים ביוטיוב) ולמלא חלק חשוב בתעשייה, כבר עכשיו רואים שמשחקי אינדי למיניהם זוכים להכרה רחבה ולפרסי GOTY, המגמה רק תלך ותתחזק ומן הסתם זה דבר חיובי, אתה לא רוצה להיות תקוע עם ארבעה מותגי AAA בשנה (לא שאני רואה אותך כמישהו שמתנגד לאינדי, סתם אני מדבר בכלליות)
אני באמת מאלו שהיו בהתחלה די סקפטיים לגבי התוצרים שיצאו משם אבל ברור לי יותר ויותר עד כמה יש להם מקום חשוב, מזל שיש את הטכנולוגיה והפלטפורמה הדיגיטלית שמאפשרת את כל זה כי אחרת התעשייה באמת היתה הולכת למקום רע בשנים הקרובות.
omerkot כתב:זו עבודה של כמה דקות לאתר מה לא בסדר כשיש לך ציוד מתאים (או אפילו סתם אם יש לך רכיבים תואמים בצד)
Nucleus_Dawn כתב:
קשה קצת להבין. שירות הלקוחות המעפן שלהם, אבל נראה שהבעיה היא שהמחשב נדלק שוב והם לא מצליחים לשחזר את התקלה.
זה קורה ללא אזהרה ובלי קשר למה שעושים עם המחשב, אז קצתיותר קשה למצוא את המקור לבעיה.
swiss-the-engine כתב:נדיר שאני הולך לחנות עם בעיות שלא ברור באופן ודאי מתי הם מתרחשות. לא שווה את הזמן לטעמי. מעדיף לקנות חלק חדש ולשמור את הישן למקרה שאני צריך חלקי חילוף או לבנות איזה מחשב בכלום כסף בשביל מכר כלשהו או שאתן לחנות את החלק שישברו עליו את הראש.
Nucleus_Dawn כתב:
אבל אני לא יודע אם הבעיה בספק כוח, במעבד, בלוח האם, או בכל רכיב אחר. גם אין לי שום דרך לבדוק בעצמי.
לא חושב שהיתה לי ברירה ולהוציא 1500 שקל על החשד שזה לוח האם ולגלות שזה הספק זה טיפשי.
עסק ביש, בקיצור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים