PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 22:46

אם אני לא טועה, באנגליה כמעט ולא היה אפשרי לקנות את הקונסולה בלי קילזון איתה. כפי שראינו במקרי עבר, משחקים שמצוותים עם הקונסולה בבאנדל כזה מעוותים את התפיסה של פופלאריות המשחק וכמה הוא היה מוכר לבד.
לא היה לנדב בעבר ויכוחים לגבי אנצ'רטד הראשון שדווח שמכר כך וכך אז כל עניין הבאנדל נכנס לדיון? קיצר, באנדלים מטשטשים את הנתונים. נראה ב NPD, שלא סופרים משחקים שהם חלק מבאנדל, כמה קילזון יעשה (ואנחנו יודעים כמה קילזון 3) עשה. למרות ששאדאופול אמור למכור יותר מהקודם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 14:49

Kazz כתב:אם אני לא טועה, באנגליה כמעט ולא היה אפשרי לקנות את הקונסולה בלי קילזון איתה. כפי שראינו במקרי עבר, משחקים שמצוותים עם הקונסולה בבאנדל כזה מעוותים את התפיסה של פופלאריות המשחק וכמה הוא היה מוכר לבד.
לא היה לנדב בעבר ויכוחים לגבי אנצ'רטד הראשון שדווח שמכר כך וכך אז כל עניין הבאנדל נכנס לדיון? קיצר, באנדלים מטשטשים את הנתונים. נראה ב NPD, שלא סופרים משחקים שהם חלק מבאנדל, כמה קילזון יעשה (ואנחנו יודעים כמה קילזון 3) עשה. למרות ששאדאופול אמור למכור יותר מהקודם.

אני רכשתי מאנגליה ורכשתי גרסה ללא באנדל. אני לא מבין למה יש פה תלונה על קילזון ולא על כמה COD, GTA או כמעט כל משחק גדול שיצא איי פעם כאשר כולם נמכרים תמיד כבאנדלים. האם גם שם המספרים מעוותים? האם בן אדם שרוכש משחק ב-60 דולר דרך באנדל שונה מבן אדם כמוני שרכש את קילזון בנפרד ב-60 דולר ואת הקונסולה בנפרד? שנינו קיבלנו החלטה שאנחנו רוצים את קילזון עם הקונסולה שלנו ולא את BF4 או כל משחק אחר.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 23:29

גם במשחקים האלה מתלוננים. ההבדל הוא שאנחנו גם מקבלים בסוף מספרים בלי הבאנדל. הטבלה הבריטית השבועית סופרת גם משחקים בבאנדלים ולכן מוקדם לדבר על המכירות של קילזון כי הנתונים שידועים כרגע מעוותים בגלל הבאנדל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 23:39

Resogun ממש מעולה, מעניין מה יחשבו עליו אנשים שאוהבים את geometry wars.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 דצמבר 2013, 17:03

Death_119 כתב:Resogun ממש מעולה, מעניין מה יחשבו עליו אנשים שאוהבים את geometry wars.

כן חבל לי שאני לא יכול לשחק בו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 21:10

פרסום לווטיצ'ר 3 תחת הPS4 (זהה לטריילר של הפיסי מE3):
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 05 דצמבר 2013, 21:28

והינה אנחנו מתחילים!

http://www.ps3news.com/playstation-4-ps ... y-rumored/

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 05 דצמבר 2013, 21:55

Nigga כתב:יש סיבה שאף אחד לא טרח לפרסם את זה, אם היית טורח לקרוא את זה עד הסוף היית רואה שזה בולשיט אחד גדול.
אבל אל תדאג כשיהיה סקופ אמיתי אנחנו נודיע לך.

זה לא ממש מעניין אותי כדאי שאני יקרא, זה דבר ורבלי להעביר
ואין צורך שתגידו לי, זה לא מעניין אותי

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 06 דצמבר 2013, 16:08

תמונה ראשונה של H-Hour: World’s Elite, מהיוצרים של Socom.
המשחק הוא כמו המשך לסדרת היריות.
תמונה

המשחק מפותח ע"י SOF Studios ויצא לPS4 ולPC.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 דצמבר 2013, 01:06

Walle כתב:תמונה ראשונה של H-Hour: World’s Elite, מהיוצרים של Socom.
המשחק הוא כמו המשך לסדרת היריות.
תמונה

המשחק מפותח ע"י SOF Studios ויצא לPS4 ולPC.

נראה לא משהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 דצמבר 2013, 01:42

אחרי שבוע של שימוש דיי אינטנסיבי רציתי לחלוק קצת רשמים מהממשק למשתמש במערכת ההפעלה החדשה:

אני דווקא אתחיל עם הסוף ואגיד שאני פשוט מאוהב בממשק למשתמש החדש של הPS4.
אני אחלק את הנושא לחסרונות ויתרונות:

יתרונות:
1) זז ממש מהר. אין כמעט שום Delay מורגש במעבר לשום תפריט.
2) Multi Tasking אמיתי, המעבר ממשחק לפעולות בתפריט עצמו היינה מיידי וללא הגבלות כשם שהיה בעבר. אפשר לבצע כל פעולה כאשר המשחק רץ ברקע. ולחזור איליו כמובן מידית.
3) מוד הStandby החדש המאפשר לטעון שלטים דרך הUSB ללא צורך בלהדליק את המכשיר וגם להמשיך להוריד תכנים באינטרנט.
4) האינטגרציה עם פייסבוק נהדרת. תמונת הפרופיל שלי בפייסבוק היא הפנים שלי בפס4, השיתוף של תכנים שהוקלטו תוך משחק על גבי הWall בפייסבוק הינו מהיר ונוח.
5) היכולת לבצע Trim בסרטי וידאו מאוד נוח ואינטואטיבי.
6) העובדה שמקליטים 15 דקות גיימפליי ולא 30 שניות.
7) החנות עובדת ממש מהר כולל המעבר למסך הראשי בחנות. יש קצת Delay בדפדוף הראשון בחנות אבל הוא נעלם דיי מהר בהמשך (בעיות תקשורת אני מניח). שיפור עצום לעומת הפס3, במיוחד לאור העיצוב החדש והסופר כבד של החנות.
8) האפשרות לסקור תכנים דיגיטליים בנפרד מאוד נוח.
9) העובדה שהאפליקציות האחרונות שהופעלו נגישות כבר מהסרגל הראשי מאוד נוח.
10) הParty chat מאוד נגיש ונוח.
11) האפשרות לגשת לתכנים שונים במשחק (גישה ישירה למולטי פלייר או לקרוא חוברת הוראות) עוד מלפני שאתה מפעיל את המשחק.
12) התקנת משחקים מדיסק לוקחת שניות. אפשר תוך מספר שניות לגשת לחלק מהמשחק ללא צורך בהתקנה מלאה כמו שידוע. בפיפ"א זה נתן לי גישה למשחק ידידות בין ברצלונה לריאל. בקילזון יכולתי להתחיל את הקמפיין לשחקן יחיד מידית.
13) תפריט יעודי שמאפשר להתעדכן בכל הפעולות שמתבצעות במכשיר בין אם התקנות ברקע, הורדת פאטצ'ים או תכנים אחרים. כמו המסכים הנגללים בפלאפונים. מאוד שימושי.

חסרונות:
1) הWall דמוי פייסבוק לשיתוף מבולגן ולא מעניין במיוחד.
2) ניהול המשתמשים לא ידידותי, עד עכשיו אני לא יודע איך למחוק משתמש לדוגמא.
3) תכנים שהורדו בחנות אחת לא זמנים למשתמש על אותו מכשיר שמסומן במדינה אחרת. לדוגמא - הורדתי את warframe ממשתמש אמריקאי, לא יכולתי להפעיל אותו מהמשתמש הישראלי הראשי שלי.
4) החנות הישראלית גרועה כולל המחירים גם לאחר תיקון המחירים (המחירים ירדו מ-400 ש"ח ל-305 ש"ח).
5) הTrophies דיי תקועים בצד, רואים רק סטאטוס מה הרמה הנוכחית וזהו, יש צורך ללכת לתפריט יעודי. היה נחמד אם היו נותנים להם יותר חלק במראה למשתמש. כמו בSteam שמראים מה הושג בכל משחק כשעומדים על המשחק ולא במסך יעודי.
6) אין סטטיסטיקה של כמה זמן הושקע בכל משחק, זה חסר לטעמי.
7) איכות ההקלטה של גיימפליי היא יחסית נמוכה, הוידאו עובר המון דחיסה.

דברים נוספים שמפריעים:
1) זמן החיים של השלטים מאוד קצר. אבל יש הטענה בOffline כמו שציינתי שדיי מחפה על זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2013, 04:03

סעיף 3 בחסרונות נוראי!
אתה בטוח בזה?
זאת אומרת אם יש לי פלוס אירופאי והמשתמש הראשי שלי אמריקאי אין לי אפשרות לשחק עליו את התכנים של הפלוס?
חשבתי שהמצב זהה לפס3, באסה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2013, 20:05

bling כתב:סעיף 3 בחסרונות נוראי!
אתה בטוח בזה?
זאת אומרת אם יש לי פלוס אירופאי והמשתמש הראשי שלי אמריקאי אין לי אפשרות לשחק עליו את התכנים של הפלוס?
חשבתי שהמצב זהה לפס3, באסה.

לפי מה שבדקתי לא. אולי זה למשחקים ספציפיים, ניסיתי רק עם warframe, אני אנסה עם עוד דברים. המשחק גם לא היה זמין בחנות הישראלית. אולי יש הגבלה לתכנים מסוימים שלא אמורים להגיע לשוק שלנו.

Dice בהחלט יודעים לעשות טריילרים:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 06 דצמבר 2013, 23:52

סעיף 3 הוא משהו שמוכר כבר מימי הPSN בPS3
אחד הדברים שאף פעם לא אהבתי בPSN

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 דצמבר 2013, 02:38

בדקתי עם Resogun שהורד מהחנות הישראלית והוא כן עובד עם משתמש אמריקאי. כן יש הגבלה על תכנים מסוימים שהם בלעדיים לאזור מסוים כמו Warframe (לא זמין לחנות הישראלית כרגע).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2013, 18:43

Fanta כתב:סעיף 3 הוא משהו שמוכר כבר מימי הPSN בPS3
אחד הדברים שאף פעם לא אהבתי בPSN

על מה אתה מדבר??
כל משחק או DLC שאתה מוריד מה PSN זמין אצל כל המשתמשים.

Death, לרגע חששתי, טוב לדעת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2013, 03:19

Death_119 כתב:בדקתי עם Resogun שהורד מהחנות הישראלית והוא כן עובד עם משתמש אמריקאי. כן יש הגבלה על תכנים מסוימים שהם בלעדיים לאזור מסוים כמו Warframe (לא זמין לחנות הישראלית כרגע).

טוב לשמוע. חששתי לרגע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 דצמבר 2013, 19:24

bling כתב:על מה אתה מדבר??
כל משחק או DLC שאתה מוריד מה PSN זמין אצל כל המשתמשים.

Death, לרגע חששתי, טוב לדעת.

יכול להיות שטיפה התבלבלתי
כוונתי הייתה שלא תמיד יכולה להפעיל את התוכן שקניתה בחנות אחת, אם המשחק הוא NTSC נניח היו מקרים
שאם הייתה קונה את התוכן בחנות אנגלית אז הDLC לא היה עובד אצלך כי הDLC היה PAL

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2013, 19:28

Fanta כתב:יכול להיות שטיפה התבלבלתי
כוונתי הייתה שלא תמיד יכולה להפעיל את התוכן שקניתה בחנות אחת, אם המשחק הוא NTSC נניח היו מקרים
שאם הייתה קונה את התוכן בחנות אנגלית אז הDLC לא היה עובד אצלך כי הDLC היה PAL

משחקים מלאים תמיד יכלת להפעיל בכל מקום, גם משחקי PSN וגם ריטייל היו זמינים לכל המשתמשים ללא יוצא מן הכלל.

מה שאתה מדבר עליו הוא DLC שאם קנית משחק אמריקאי יכלת להוריד לו DLC רק מהחנות האמריקאית, כנ"ל אירופאי וכו', אבל אחרי שהורדת והתקנת את ה DLC מהחנות המיועדת יכלת לשחק אותו על כל משתמש והוא היה זמין לכולם.

מוזר לי גם שאמרת שזה מה שלא אהבת ב PSN (למרות שאין כמעט מגבלות) , למה בבוקס זה אחרת? שם המצב גרוע יותר ואפילו משחקי ריטייל מסויימים מוגבלים לאיזור ספציפי על מנת שיפעלו.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 דצמבר 2013, 19:41

bling כתב:משחקים מלאים תמיד יכלת להפעיל בכל מקום, גם משחקי PSN וגם ריטייל היו זמינים לכל המשתמשים ללא יוצא מן הכלל.

מה שאתה מדבר עליו הוא DLC שאם קנית משחק אמריקאי יכלת להוריד לו DLC רק מהחנות האמריקאית, כנ"ל אירופאי וכו', אבל אחרי שהורדת והתקנת את ה DLC מהחנות המיועדת יכלת לשחק אותו על כל משתמש והוא היה זמין לכולם.

מוזר לי גם שאמרת שזה מה שלא אהבת ב PSN (למרות שאין כמעט מגבלות) , למה בבוקס זה אחרת? שם המצב גרוע יותר ואפילו משחקי ריטייל מסויימים מוגבלים לאיזור ספציפי על מנת שיפעלו.

נו אמרתי בהתחלה שטיפה התבלבלתי ושאם הייתה קונה את התוכן למשחק בחנות שלא של הרייג'ן היה סיכוי שהייתה נדפק
וכן, בבוקס זה אחרת לגמרי, יכולתה לקנות תוכן והוא היה פועל גם על האירופי וגם על האמרקאי
יותר מיזה, לא הייתה צריך להכנס לחנות אירופאית רק כדאי להכניס קוד מסוים שאם הייתה מכניס אותו באמרקאי הוא לא היה פועל
ואתה מדבר על דבר אחר ( עד כמה שהצלחתי להבין על מה אתה מדבר כי אתה מתאר כמה מצבים שחלק יש פתרון ),
אני לא עושה השוואות בינהם
כמובן שאם אני ירצה להוריד משחק ואני לא יוכל בשל איזה בעיה מוזרה אני יתעצבן,
אבל זה לא אומר שאני צריך להיות וותרן לחברה האחרת רק בשל מה שעושה השנייה
אני יעדיף להיות כועס על שניהם חח...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2013, 19:47

זה לא שהיה סיכוי שהיית נדפק, היית 100% נדפק, אי אפשר לקנות DLC למשחק מאיזור שלא תואם אותו, כל השאר חופשי וללא הגבלות.

וחשבתי שעם הבוקס שהיה לפעמים חוסם משחקי ריטייל שלמים שאי אפשר להוריד DLC חופשי מחנות שלא תואמת את האיזור, בכל אופן זה באמת טיפה מעצבן אבל זה סעיף די שולי ברוב המקרים.

בכל אופן Death דיבר על משהו אחר שדברים לא זמינים לשימוש למשתמשים האחרים, לא קשור לאיזורי חנות וכאלה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 דצמבר 2013, 20:02

bling כתב:זה לא שהיה סיכוי שהיית נדפק, היית 100% נדפק, אי אפשר לקנות DLC למשחק מאיזור שלא תואם אותו, כל השאר חופשי וללא הגבלות.

וחשבתי שעם הבוקס שהיה לפעמים חוסם משחקי ריטייל שלמים שאי אפשר להוריד DLC חופשי מחנות שלא תואמת את האיזור, בכל אופן זה באמת טיפה מעצבן אבל זה סעיף די שולי ברוב המקרים.

בכל אופן Death דיבר על משהו אחר שדברים לא זמינים לשימוש למשתמשים האחרים, לא קשור לאיזורי חנות וכאלה.

לא זמין למשתמשים ממדינה שאין לה הרשאה לתוכן המדובר. אתה הרי מצמיד מדינה למשתמש ולא יכל לשנות את זה.

הקמפיין של קילזון פשוט מגוחך, יש שם פאשלות מטורפות של Pacing, זה נראה כאילו אנשים שהמשחק האחרון שהם ביימו היה דום השני יצרו את המשחק. כמה דוגמאות עצובות:
1) יש שלב שצריך לקחת מן מקור כוח נייד ולהכניס אותו לחור בקיר בשביל לפתוח דלתות, במהלך איזה 20 דקות כל מה שעושים זה למצוא מקור כוח שנמצא זמין בכל חדר ולהעביר אותו לחור אחר בחדר כאשר לא קורה שום דבר מלבד זה.
2) הייתי עכשיו בשלב שצריך להתקדם לאיזו נקודה, במהלך ההתקדמות עברתי איזה שלוש מעליות אחת אחר השנייה כאשר בשלושתן עשיתי אותו הדבר, ללחוץ על כפתור, להמתין מספר דקות שהמעלית תרד או תתקדם על מסילה הצידה או קדימה וחוזר חלילה. הדבר הנורא הוא שתוך כדי ההתקדמות היריב של אותו שלב חופר לי בראש קלישאות שנראה כאילו נלקחו מסרטים של ואן דאם או סילברסטר סטאלון בתקופה הלא הטובה שלהם.
מה לעזאזל קורה שם.

גם במולטי יש אפס חידושים, זה אחד לאחד המולטי של שני הקודמים. חוץ מהעובדה שכל הנשקים פתוחים כרגע מההתחלה. המולטי כרגיל סולידי וחביב. לא יחזיק הרבה אצלי. הmatch making עובד נהדר, משחק מתחיל תוך פחות מדקה מהלחיצה בתפריט. יש גם המון משחקים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 דצמבר 2013, 15:55

הפתעה, פאטץ' לNBA2K14 הופך את המשחק ל always-online. יש פה אנשים עם המשחק כדי לבדוק בעצמם?

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=731296

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 09 דצמבר 2013, 19:25

Death_119 כתב:בדקתי עם Resogun שהורד מהחנות הישראלית והוא כן עובד עם משתמש אמריקאי. כן יש הגבלה על תכנים מסוימים שהם בלעדיים לאזור מסוים כמו Warframe (לא זמין לחנות הישראלית כרגע).

דווקא אצלי גם Warframe נטען בשתי המשתמשים (האמריקאי והישראלי). מצד שני, במשתמש בישראלי הוא לא הצליח להתחבר לשרתים כדי להתחיל לשחק - אבל המשחק עצמו כן עלה, מה שאומר שאין באמת הגבלה על להפעיל אפליקציות מסויימות מיוזרים מסויימים. למיטב הבנתי צריך לציין בפתיחת היוזר שזו הקונסולה הראשית שלו כדי שזה יקרה (הוא שואל את זה דבר ראשון בפתיחת יוזר).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 דצמבר 2013, 19:44

erezronen כתב:
דווקא אצלי גם Warframe נטען בשתי המשתמשים (האמריקאי והישראלי). מצד שני, במשתמש בישראלי הוא לא הצליח להתחבר לשרתים כדי להתחיל לשחק - אבל המשחק עצמו כן עלה, מה שאומר שאין באמת הגבלה על להפעיל אפליקציות מסויימות מיוזרים מסויימים. למיטב הבנתי צריך לציין בפתיחת היוזר שזו הקונסולה הראשית שלו כדי שזה יקרה (הוא שואל את זה דבר ראשון בפתיחת יוזר).

יש לי מנעול על המשחק תחת המשתמש הישראלי, הוא אומר לי שהוא לא זמין.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 79 אורחים