PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 12 מרץ 2014, 14:25

DrKeo כתב:אין לי מושג למה, איך ומה אומרים המבדקים האלה אבל סוני כל היום משפשפת על הזיכרון שלהם ועל הGPU שלהם אז למה סוני שותקת כבר שנה שלמה על הCPU? למה כל מקור קיים כולל החשבון G+ של סוני אומר שיש להם 6 קורים רצים ב1.6GHZ?

אני לא יודע אם קראת את ההודעה שלי עד הסוף אבל הסכמתי איתך שזה כמעט בטוח 1.6 :|

ואפרופו 3 GB שמערכת ההפעלה המטופשת אוכלת, יש מצב שה VR גם דורש RAM?
מעניין איזה VR הפס4 יוכל לעשות, המפתחים של אוקלוס אמרו שהקונסולות חלשות מדי בשביל זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2014, 22:53

תלוי ברזולוציה ורמת הפירוט... אני עדיין חושב שאפשר להסתדר עם גרפיקה של תחילת הדור הנוכחי ואפילו מתחת לרמה הזו, ב-720P, והמשחקים ירגישו טובים ואמיתיים בהרבה מגרפיקה טובה יותר ורזולוציה גבוהה.
מבחינתי - לשחק במשחקים ברמת פירוט של THE WITNESS כל הדור הזה, כל עוד אני "בפנים" :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מרץ 2014, 20:36

bling כתב:אני לא יודע אם קראת את ההודעה שלי עד הסוף אבל הסכמתי איתך שזה כמעט בטוח 1.6 :|

ואפרופו 3 GB שמערכת ההפעלה המטופשת אוכלת, יש מצב שה VR גם דורש RAM?
מעניין איזה VR הפס4 יוכל לעשות, המפתחים של אוקלוס אמרו שהקונסולות חלשות מדי בשביל זה.

VR לא דורש כלום מהקונסולה, רק אם הVR גם כולל 3D כמו האוקולוס הוא דורש תלת מימד כך שהדרישה מהפס4 היא לרנדר תלת מימד. או מילים אחרות, אני חשוב שאפשר לרדת ל720P ולעשות תלת מימד בגרפיקה קרובה למקור, אולי ירידה גרפית קלה בנוסף לירידת רזולוציה. אם יורדים ל720P זה גם כנראה יתפוס בערך אותו דבר מבחינת זיכרון כך שגם בתחום הזה לא אמורה להיות בעיה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 מרץ 2014, 19:09

:D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2014, 14:44

לא עובד...

אבל מי שרוצה לראות - פה:

http://www.vg247.com/2014/03/13/infamou ... es-appear/

יש את 20 הדקות הראשונות של INFAMOUS: 2ND SON
מן הסתם, מלא ספוילרים. אני הרצתי טיפה סתם לראות איך נראה... נראה לא רע בכלל! :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מרץ 2014, 23:00

סוני שוב עוקצת את המדיניות של מיקרוסופט: https://twitter.com/amboyes/status/4438 ... 40/photo/1

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 14 מרץ 2014, 02:22

Kazz כתב:סוני שוב עוקצת את המדיניות של מיקרוסופט: https://twitter.com/amboyes/status/4438 ... 40/photo/1

חחחחחח מה שבטוח זה כשסוני עוקצת את מיקרוסופט..הם עוקצים אותה בצורה מצחיקה
תמונה

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 14 מרץ 2014, 12:07

נקבע תאריך ל-MLB 14 The Show: יוצא ב6 במאי לPS4.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 14 מרץ 2014, 13:22

Walle כתב:נקבע תאריך ל-MLB 14 The Show: יוצא ב6 במאי לPS4.

ולויטה וגם לפס3 וזה רק לארצות הברית למרות שאפשר להזמין מvgp וזהו...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מרץ 2014, 13:51

matangt8 כתב:ולויטה וגם לפס3 וזה רק לארצות הברית למרות שאפשר להזמין מvgp וזהו...

מישהו מהפורום הולך בכלל לשחק את זה!?
תיקון טעות- מישהו מישראל הולך בכלל לשחק את זה?!

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 14 מרץ 2014, 14:37

bling כתב:מישהו מהפורום הולך בכלל לשחק את זה!?
תיקון טעות- מישהו מישראל הולך בכלל לשחק את זה?!

חחחח אני דורש שמי שקונה את המשחק שיצלם לנו הוכחה שהוא קנה ולא משנה איזה גירסה ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מרץ 2014, 02:24

תמונה באיכות טובה של Infamous שמישהו שיש לו עותק של המשחק לכד (לא חושב שבעזרת ה SHARE המעפן אלא capture card)
תמונה

נראה מעולה.
ונראה שיש לא מעט סטרימים של המשחק של אנשים שקיבלו עותקים מוקדם (אם הייתי צריך להמר- שוב מאיחוד האמירויות כמו עם THIEF, מטאל גיר ו TR, החנויות שם פשוט לא מכבדות שם את תאריכי ההפצה ואין לי ספק שהם הולכים לקבל בראש אם זה ימשיך ככה) וסאקר פאנץ' רודפת אותם עד חורמה.
הם הוציאו הודעה בטוויטר ובדף הפייסבוק שמבקשת מאנשים להפסיק לשתף מהמשחק ולהרוס אותו.

אם לא שמתם לב הם בקושי חשפו דברים על המשחק עד עכשיו, כולל דברים אלמנטריים כמו כוחות נוספים או קרב בוס או משימה מעניינת (אם יש :P) וכו'
גם כשהם התארחו ב IGN ובמקומות נוספים הם צנזרו דרך הסטרים את ה SPECIAL של ה NEON, ממש הדביקו על המשחק מסך לבן כדי לא להרוס.
זה נראה שכל השיווק של המשחק נשען על כמה שפחות פרטים, סרטונים וכו' ולפי ההתעניינות הרבה הייתי אומר שזה עובד, הדבר האחרון שהם רוצים זה שהכל ידלוף דווקא עכשיו.

עריכה: עוד תמונה יפהייפיה שהוא תפס והפעם הגיבור גם מטיל צל! :)
תמונה

הוא גם אומר שהתמונות כן דרך הפס4 ושהוא מעלה אותן לפייסבוק וככה זה מעלה טיפה את האיכות שלהן אבל לא יותר מדי.
יש תמונות אחרות שהוא תפס שבהחלט אפשר לראות מהן את הדחיסות הרבה של ה SHARE אבל נחסוך אותן ממכם.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 מרץ 2014, 03:12

אני כבר לא יכול לחכות לאינפיימוס, והסיבה שהם שומרים על סודיות היא שאת אינפיימוס 2 הם הראו כל כך הרבה שזה הוריד מההייפ שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2014, 22:22

האמת שזאת השתקפות לא צל :)
דווקא בראשונה יש צל, הם כבר אמרו שיש צל מהשמש והירח אבל זהו, רק מהם. הם גם הודו שאין תנועה של זמן במשחק, כלומר אין תאורה דינמית כמו נגיד בgta4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מרץ 2014, 14:30

DrKeo כתב:האמת שזאת השתקפות לא צל :)
דווקא בראשונה יש צל, הם כבר אמרו שיש צל מהשמש והירח אבל זהו, רק מהם. הם גם הודו שאין תנועה של זמן במשחק, כלומר אין תאורה דינמית כמו נגיד בgta4.

בדיוק מה שהתכוונתי להגיד.
הם ממש לא רעים בהשתקפויות. קצת מזכיר לי את סדר העדיפויות העקום של באנג'י, שעשו אלמנט גרפי אחד ממש ממש טוב וכל השאר היו בינוניים ומטה.

ראיתי גם את סרטון המשחקיות ששוחרר, של 20 הדקות הראשונות. נראה שמדובר בגירסא יותר יפה של המשחקים הקודמים, עם אותה מערכת פלטפורמינג דביקה וממש ממש גרועה. הערים עדין ריקות יחסית. הDD עדין לא מוצלח במיוחד (הכל יחסי, כמובן). אני מניח שגם כל שאר הבעיות של הסדרה ימצאו את דרכן למשחק הזה, אבל למי שאהב את המשחקים הקודמים, זה לגמרי אחלה, אז הם בטח יהנו ממנו.

נמשיך לחכות למשחק של סוני שבאמת עושה משהו מיוחד לדור הבא, אני מניח. אולי באורדר (אם כי, לא נראה לי סביר). אולי אנצ'רטד 4. אולי במשהו שלא הוכרז עדין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 מרץ 2014, 15:16

DrKeo כתב:האמת שזאת השתקפות לא צל :)

הם דיברו על התאורה על כך שהם מעדיפים להשאיר אותה כמו שהיא בגלל בסיפור וגם בגלל שזה נתן להם יותר משאבים לדברים אחרים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 מרץ 2014, 15:57

זה עדיין נראה יותר טוב מWD באופן ניכר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 מרץ 2014, 16:06

גרפית - לא מבחינת משחקיות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מרץ 2014, 16:06

Kazz כתב:זה עדיין נראה יותר טוב מWD באופן ניכר.

במודל של הדמות הראשית? קצת יותר.
בהשתקפויות? בהחלט.
בכל הנוגע לצללים? WD מוביל בפער קטן, בזכות הכמות, למרות איכות דומה.
בכמות האנשים/רכבים, הDD, האניטראקציה שאפשר לעשות עם דברים שונים בעולם, האנימציות של הדמויות? הפער כל כך עצום לטובת WD, שההשוואה מביכה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מרץ 2014, 16:10

Kazz כתב:זה עדיין נראה יותר טוב מWD באופן ניכר.

אין מה להשוות אפילו ובהפרש ענק, לפחות לפי הטריילר האחרון של WD.
כמובן ש WD משחק שיוצא למספר פלטפורמות כולל דור קודם והוא יותר מורכב וכל זה אבל ברור שההפרש מאוד בולט.

KEO בתמונה הראשונה זה צל, יכול להיות שבשנייה זו השתקפות אבל בכל מקרה היא נראית תקינה ואין בה הרגשה של משהו חסר שקצת צורם כמו שהוא עומד מול זרקור ואין צל.

אני חושב שרוב הזמן כן יהיה צל אבל כמובן שיזכרו את הרגעים הבולטים שאין.
בכל אופן הוא נראה יפהיפה ככה שלא הייתי ממשיל זאת להיילו שכל מי שראה אותו חשב שהוא די מכוער בזמנו, פה כל התגובות מבחינה גראפית מפרגנות מקיר אל קיר ככה שסאקר פאנץ' בכל זאת בחרה להשקיע בדברים הנכונים כשזה הגיע לגראפיקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2014, 16:10

matangt8 כתב:הם דיברו על התאורה על כך שהם מעדיפים להשאיר אותה כמו שהיא בגלל בסיפור וגם בגלל שזה נתן להם יותר משאבים לדברים אחרים.

כן ראיתי את הראיון הזה, מזכיר לי את הטעון של רונן על זלדה בזמנו על זה ש"המוסיקת MIDI המיושנת דווקא מתאימה למשחק בגלל הגרפיקה המיושנת שלו". אני חושב שהסדר עדיפויות שלהם קצת דפוק ואני חושב שזה ממש פוגע באוירה של העיר שאין מעבר יום לילה וכדומה אבל באמת מה שמפריע לי באינפמס זה הגיימפליי בכלל, לא הגרפיקה. הם החליטו ללכת על גרפיקה ממש יפה ועיר שהיא לא יותר משלב סתמי במקום ללכת על הכיוון ההפוך וזה חבל. רוקסטאר שמו אותם בכיס הקטן על ה360 עם 1/16 הזיכרון ו-1/10 הכוח וזה ממש חבל.

קאז, הוא נראה הרבה יותר יפה מWD אבל WD משחק שמתרחש בעיר, לא בשלב ריק. יש שם מעבר יום/לילה, יש שם AI מתקדם לדמויות, הרחובות מלאים באנשים ומכוניות וכדומה. אינפמס באותה מידה יכל להתרחש בכל דבר אחר, אוסף קופסאות שערמו אותן אחת על השניה במחסן בגודל של 5 קמ על 5 קמ או משהו כזה. אין שם עיר חיה, זה שלב שתקוע בשעה מסויימת ביום. אני לא חושב שהם ברי השוואה, ביחוד שWD מוגבל בדור הקודם ואינפמס חי בעולם חופש טוטאלי. הוא המשחק עולם הפתוח הראשון שהוא דור הבא בלבד והוא סופר מאכזב כעולם פתוח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מרץ 2014, 16:38

DrKeo כתב:כן ראיתי את הראיון הזה, מזכיר לי את הטעון של רונן על זלדה בזמנו על זה ש"המוסיקת MIDI המיושנת דווקא מתאימה למשחק בגלל הגרפיקה המיושנת שלו". אני חושב שהסדר עדיפויות שלהם קצת דפוק ואני חושב שזה ממש פוגע באוירה של העיר שאין מעבר יום לילה וכדומה אבל באמת מה שמפריע לי באינפמס זה הגיימפליי בכלל, לא הגרפיקה. הם החליטו ללכת על גרפיקה ממש יפה ועיר שהיא לא יותר משלב סתמי במקום ללכת על הכיוון ההפוך וזה חבל. רוקסטאר שמו אותם בכיס הקטן על ה360 עם 1/16 הזיכרון ו-1/10 הכוח וזה ממש חבל.

אני דווקא מאמין להם במקרה הזה ואתה יודע שהסכמתי איתך ש Ready at Dawn מחרטטים עם כל עניין הרזולוציה האומנותית שלא קשורה לביצועים אבל הפעם לא מוצא סיבה לא להאמין להם.

דבר ראשון מעבר יום ולילה זה לא כזה ביג דיל, משחקים הרבה פחות מרשימים בסגנון מיישמים את זה עוד מימי הפס2, אז לחשוב שהם לא יכלו לעשות את זה פה נראה לי מופרך.

דבר שני גם במשחקי אינפמוס הקודמים בדור הקודם הם השתמשו באותה השיטה של מעברים קבועים, ואם פה יש כביכול שאלה על סדר עדיפויות כי המשחק הרבה יותר יפה, הקודמים כידוע גם היו נראים בינוני מאוד מכל בחינה כולל אסתטית (לא רק של עיר מוגבלת) והם היו רחוקים מלדחוף את הפס3 ככה שהם יכלו ליישם מערכת כזו בלי בעיה אבל עדיין בחרו שלא.

זה לא שאין יתרונות לשיטה הקבועה מראש ואני מאמין להם שזו ההחלטה שהם לקחו מבחינה אומנותית ושלא מדובר במגבלה כלשהי.
ובכל זאת צריך לפרגן להם, הם צוות של איזה 80 איש שנחשב לפצפון בסטנדרטים של היום שעבד על המשחק כולה שנתיים והגיע לתוצאות יפות מאוד.

בקשר לטענות על הגיימפליי אין ויכוח ואני מסכים (ובכל זאת קונה אותו השבוע :))
נערך לאחרונה על ידי bling ב 15 מרץ 2014, 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מרץ 2014, 16:40

Nucleus_Dawn כתב:
בדיוק מה שהתכוונתי להגיד.
הם ממש לא רעים בהשתקפויות. קצת מזכיר לי את סדר העדיפויות העקום של באנג'י, שעשו אלמנט גרפי אחד ממש ממש טוב וכל השאר היו בינוניים ומטה.

ראיתי גם את סרטון המשחקיות ששוחרר, של 20 הדקות הראשונות. נראה שמדובר בגירסא יותר יפה של המשחקים הקודמים, עם אותה מערכת פלטפורמינג דביקה וממש ממש גרועה. הערים עדין ריקות יחסית. הDD עדין לא מוצלח במיוחד (הכל יחסי, כמובן). אני מניח שגם כל שאר הבעיות של הסדרה ימצאו את דרכן למשחק הזה, אבל למי שאהב את המשחקים הקודמים, זה לגמרי אחלה, אז הם בטח יהנו ממנו.

נמשיך לחכות למשחק של סוני שבאמת עושה משהו מיוחד לדור הבא, אני מניח. אולי באורדר (אם כי, לא נראה לי סביר). אולי אנצ'רטד 4. אולי במשהו שלא הוכרז עדין.

לעומת מערכת הפלטפורמינג הדביקה והממש גרועה של AC? :D
ההבדל היחיד מבאנג'י היה שהיילו 3 כשיצא היה משחק שלא הצדיק את התקופה בה יצא מבחינה ויזואלית, אינפיימוס נראה מצויין. אז גם אם אין תאורה דינאמית או צל כזה או אחר עדיין המשחק נראה מעולה וזה בטח לא יפגע בו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 00:59

Death_119 כתב:לעומת מערכת הפלטפורמינג הדביקה והממש גרועה של AC? :D
ההבדל היחיד מבאנג'י היה שהיילו 3 כשיצא היה משחק שלא הצדיק את התקופה בה יצא מבחינה ויזואלית, אינפיימוס נראה מצויין. אז גם אם אין תאורה דינאמית או צל כזה או אחר עדיין המשחק נראה מעולה וזה בטח לא יפגע בו.

השוואה יפה. באמת מדובר על שני מקרים שבהם יש מערכת פלטפורמינג מבוססת context, שבמקרה אחד הביצוע ממש מצוין, זורם מאוד ועובד ברוב המקרים חלק כמו חמאה ובאינפיימוס זה מרגיש כאילו כל דבר שאפשר לטפס עליו מכוסה מלכודת זבובים והתנועה של הדמות clunky וממש לא מהנה (גם אם היא כבר מרגישה קצת מיושנת אחרי 7 שנים).
אין וויכוח שאפשר ליצור מערכת דומה, שכן מרגישה מצוין, כן מאפשרת זרימה כיפית של תנועה וכן נראית מצוין בכל הנוגע לאנימציות שלה. באינפיימוס פשוט לא הצליחו לעשות את זה עדין. זה נראה רע גם בסרטוני המשחקיות של המשחק החדש בסדרה, אבל נחכה ונראה איך זה ייצא באמת.

אינפיימוס נראה ממש בסדר. זה פשוט מאוד בולט שהכל די בינוני, כאשר ההשתקפויות מאוד יפות ומתקדמות, קצת כמו שהיה מאוד בולט שהכל בינוני בהיילו 3, כאשר התאורה היתה כל כך מתקמדת. אני חושב שפשוט עדיפה אחידות בכל הנוגע לדברים האלה ועדיף היה לשנמך את הרמה של ההשתקפויות באינפיימוס ולשפר את כל השאר קצת, בדיוק כמו שהיה עדיף לשנמך את הרמה של התאורה בהיילו ולשפר את כל השאר קצת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מרץ 2014, 17:21

הפלטפורמה אולי דביקה בעיקר בהתחלה כשאין עדיין הרבה כוחות, מרגע שמקבלים את כח הניאון ה Traversal נראה מעולה כשאפשר לרוץ לאורך הבניין ולזנק מגג אל גג, אין צורך משלב מסויים להשתמש בפלטפורמה הדביקה.

ההשוואה להיילו לא מובנת לי בכלל, אינפמוס נראה מעולה, הפגם הגראפי הבולט זה שלא כל מקור תאורה מטיל צל, אבל כל מי שרואה אותו או שיחק בו מציין מייד שהוא יפהיפה וזה הדבר הכי בולט בו, אי אפשר להתווכח שהוא משחק דור הבא או להתבלבל שהוא דור קודם.

היילו בזמנו נראה כמו משחק דור קודם עם AA טוב יותר ותאורה שלא כל אחד ידע להעריך בכלל ובטח שהיא לא פיצתה על הרושם הרע שמקבלים מהמודלים הדי כעורים והסביבה הבסיסית, השוואה מופרכת.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים