תמונה באיכות טובה של Infamous שמישהו שיש לו עותק של המשחק לכד (לא חושב שבעזרת ה SHARE המעפן אלא capture card)

נראה מעולה.
ונראה שיש לא מעט סטרימים של המשחק של אנשים שקיבלו עותקים מוקדם (אם הייתי צריך להמר- שוב מאיחוד האמירויות כמו עם THIEF, מטאל גיר ו TR, החנויות שם פשוט לא מכבדות שם את תאריכי ההפצה ואין לי ספק שהם הולכים לקבל בראש אם זה ימשיך ככה) וסאקר פאנץ' רודפת אותם עד חורמה.
הם הוציאו הודעה בטוויטר ובדף הפייסבוק שמבקשת מאנשים להפסיק לשתף מהמשחק ולהרוס אותו.
אם לא שמתם לב הם בקושי חשפו דברים על המשחק עד עכשיו, כולל דברים אלמנטריים כמו כוחות נוספים או קרב בוס או משימה מעניינת (אם יש

) וכו'
גם כשהם התארחו ב IGN ובמקומות נוספים הם צנזרו דרך הסטרים את ה SPECIAL של ה NEON, ממש הדביקו על המשחק מסך לבן כדי לא להרוס.
זה נראה שכל השיווק של המשחק נשען על כמה שפחות פרטים, סרטונים וכו' ולפי ההתעניינות הרבה הייתי אומר שזה עובד, הדבר האחרון שהם רוצים זה שהכל ידלוף דווקא עכשיו.
עריכה: עוד תמונה יפהייפיה שהוא תפס והפעם הגיבור גם מטיל צל!

הוא גם אומר שהתמונות כן דרך הפס4 ושהוא מעלה אותן לפייסבוק וככה זה מעלה טיפה את האיכות שלהן אבל לא יותר מדי.
יש תמונות אחרות שהוא תפס שבהחלט אפשר לראות מהן את הדחיסות הרבה של ה SHARE אבל נחסוך אותן ממכם.