נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 07 יולי 2016, 10:58

Klayman כתב:Evolve הופך לחינמי. לא חושב שזה מה שיציל אותו, אבל בואו נראה..

בהחלט לא יציל, אלא אם הם מתכננים המשך ורוצים שהרבה ירכשו אותו, או משהו דומה...
באסה, כי המשחק באמת מגניב ודי מקורי, פשוט לא מאוזן מספיק ודורש יותר מדי עבודת צוות רצינית.
אני נהנתי מהבטא הפתוחה בזמנו, אבל לא מספיק כדי לקנות אותו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 יולי 2016, 11:19

Laskin כתב:
Klayman כתב:Evolve הופך לחינמי. לא חושב שזה מה שיציל אותו, אבל בואו נראה..

בהחלט לא יציל, אלא אם הם מתכננים המשך ורוצים שהרבה ירכשו אותו, או משהו דומה...
באסה, כי המשחק באמת מגניב ודי מקורי, פשוט לא מאוזן מספיק ודורש יותר מדי עבודת צוות רצינית.
אני נהנתי מהבטא הפתוחה בזמנו, אבל לא מספיק כדי לקנות אותו.

קשה לדעת. ביחד עם המעבר לF2P, הם גם משנים את האיזון ועושים המון שיפורים לגיימפליי. יכול להיות שזה יטפל בבעיות שהיו לו. זה בטח מה שהם מנסים לעשות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2016, 12:24

Klayman כתב:אז אתה צריך הדסט למחשב בלבד? כלומר לא אכפת לך אם הוא בחיבור usb או אנלוגי? כמה חשבת להוציא? אפילו בערך? הסייבריה מאוד תלויות דור מוצר.

לא אכפת לי אם הן USB. כמה אני מוכן להוציא זה מאוד תלוי, כמעט זרקתי 1000 שקל עליהן ומצד שני הייתי שמח אם הן היו עולות רק 400. יש מצב שאני אוכל להביא מארה"ב אז עם מבצעים שונים מי יודע. אבל תחשוב על הRANGE הזה של ה-800 שקלים פחות או יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2016, 17:16

ה-1060GTX הוא רשמי. יוצא ב-17 לחודש (השמועה שהוא יוצא היום פשוט בלבלה עם זה שהוא יוכרז היום) ואכן אתרים כמו גורו אשרו שיש להם אותו במשרד כבר כמה ימים. הוא יעלה 249$ לגרסת 6GB (לעומת 239$ לגרסת 8GB של ה480), יצרוך 120W (לעומת 150W של ה480) ויתן 15% ביצועים יותר מה480 (על פי NVIDIA) כשהם משווים אותו ל-980GTX. אין מחיר עדין על הגרסת 3GB, אני משער 209$ אם הם ממשיכים בקטע של "יקרים מ-AMD ב10$". כמובן שיש גרסת מיסדים שהיא פח חסר ערך ב299$, אני לא מאמין שהם ממשיכים עם הסיוט PR הזה.

אגב, אין SLI. אחד ההזויים. שמועות אומרות שהם פחדו שזה יתחרה להם ב-1070GTX, כנראה שהמרווח רווח שלהם גדול יותר על ה1070 מאשר על ה1060. לא באמת ברור כל העניין, מקווה שיחקרו אותם קצת בנושא בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 יולי 2016, 20:31

DrKeo כתב:ה-1060GTX הוא רשמי. יוצא ב-17 לחודש (השמועה שהוא יוצא היום פשוט בלבלה עם זה שהוא יוכרז היום) ואכן אתרים כמו גורו אשרו שיש להם אותו במשרד כבר כמה ימים. הוא יעלה 249$ לגרסת 6GB (לעומת 239$ לגרסת 8GB של ה480), יצרוך 120W (לעומת 150W של ה480) ויתן 15% ביצועים יותר מה480 (על פי NVIDIA) כשהם משווים אותו ל-980GTX. אין מחיר עדין על הגרסת 3GB, אני משער 209$ אם הם ממשיכים בקטע של "יקרים מ-AMD ב10$". כמובן שיש גרסת מיסדים שהיא פח חסר ערך ב299$, אני לא מאמין שהם ממשיכים עם הסיוט PR הזה.

אגב, אין SLI. אחד ההזויים. שמועות אומרות שהם פחדו שזה יתחרה להם ב-1070GTX, כנראה שהמרווח רווח שלהם גדול יותר על ה1070 מאשר על ה1060. לא באמת ברור כל העניין, מקווה שיחקרו אותם קצת בנושא בקרוב.

העדר SLI נשמע רע, אבל זה כנראה סופר לא רלוונטי למכירות.

נראה כאילו הוא קצת מייתר לחלוטין את ה480. לפחות אם הנתונים של NVIDIA מדויקים. הם הבטיחו ביצועים של טיטאן ל1070 וסיפקו קצת יותר מזה. בכלל, ההבטחות שלהם מאוד אמינות כבר הרבה זמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יולי 2016, 14:25

DrKeo כתב:
Klayman כתב:אז אתה צריך הדסט למחשב בלבד? כלומר לא אכפת לך אם הוא בחיבור usb או אנלוגי? כמה חשבת להוציא? אפילו בערך? הסייבריה מאוד תלויות דור מוצר.

לא אכפת לי אם הן USB. כמה אני מוכן להוציא זה מאוד תלוי, כמעט זרקתי 1000 שקל עליהן ומצד שני הייתי שמח אם הן היו עולות רק 400. יש מצב שאני אוכל להביא מארה"ב אז עם מבצעים שונים מי יודע. אבל תחשוב על הRANGE הזה של ה-800 שקלים פחות או יותר.

אז יש לך כמה אופציות:
ה Hyperx Cloud II Gaming נחשבות בעיני רבים לטובות ביותר בתחום ביחסי תמורה למחיר. הן עם חיבור 3.5 מ''מ שמתחבר לקונטרולר USB חיצוני עם כרטיס קול משלו. אפשר למצוא אותן בארץ בין 420-500 ש''ח בערך.

https://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gam ... rx+cloud+2

אם אתה רוצה לחסוך מעט אתה יכול ללכת על הדגם הראשון שלהן, שפשוט נקרא Cloud וההבדל הוא פשוט בקונטרולר שמחבר לUSB ויש שני כבלים, אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, בערך באזור 350-400 ש''ח.

לסנהייזר יש את הGAME ONE שלהם, שעולות באזור ה160$ בחו''ל, לפני משלוח, ונחשבות מעולות עם איכות סאונד טובה יותר, אבל הן באמת יקרות יותר. בארץ הן באזור ה-800 ש''ח.
https://www.amazon.com/Sennheiser-GAME- ... r+game+one

בין שתי האופציות האלה יש לך את האוזניות של לוג'יטק בדגם G633 ARTHEMIS. שעולות בערך 130$ בחו''ל ובאזור ה600 ש''ח בארץ, ויש להן איכות סאונד לא רעה בכלל, לפי דיווחים רבים בנושא.
https://www.amazon.com/Logitech-Artemis ... s+spectrum

אישית, בהיבטי תמורה למחיר וכו', הייתי כנראה הולך על הHYPERX 1 או 2.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 יולי 2016, 15:04

באזור החומרה של PCGAMER ממליצים על שני הד סטס.

נראה לי שגם התמחור שלהם מוצלח.
מה דעתך עליהם קליימן?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יולי 2016, 15:24

על הHyperx Revolver לא הייתי ממליץ. הן יקרות משמעותית בארץ יחסית ל- Clould, ללא תמורה אמיתית לטעמי. הסייבריה 350USB הן אוזניות חדשות יחסית בשוק, וכמות איכות הביקורות עליהן לא מרשימה כרגע. בטח לא כשהלוג'יטק G633 לא עולות הרבה יותר. מה שכן, אני מת על העיצוב של הסייבריה האלה!
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2016, 16:33

ההייפר x נראות נהדרות. מה עם העולם האלחוטי? להתרחק או שזה פשוט עניין של ניפוח מחיר קיצוני?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יולי 2016, 16:51

אישית, הייתי מתרחק. היחידות שאולי שוות את זה הן של לוג'יטק, והן כבר עולות באזור ה1000++. הם אומנם נותנות לך שלושה ערוצי שמע נפרדים בזוג אחד של אוזניות, אבל זה overkill חסר פרופורציה לטעמי. לא מאמין שאתה צריך יותר מה hyper x (כל אחד משני הדגמים יספיקו לך). הדגם revolver שלהם הוא פשוט עושק צרכני שלא באמת שווה את זה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2016, 17:45

מגניב, נראה לי שאני באמת אלך על ההייפר איקס, תודה קליימן :)

חדשות amd מגניבות למדי. בגלל שאין להם את הכלים להתמודד עם ה1070 וה1080 (מדברים עכשיו על זה שווגה בכל זאת יצא רק ב2017), amd הולכת להכריז בקרוב על ה490 שהוא בעצם שני 480 על לוח אחד. הם יכולים בקלות לתמחר כרטיס כזה בערך ב500$ ולהביא ביצועים שנעים בין ה1070 ל1080, כלומר להיות ממש תחרותיים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יולי 2016, 17:59

לא בטוח שזה רעיון טוב.. לX2 הקודמים שלהם היו כלמיני בעיות תאימות מעצבנות, לא? בכל מקרה, אני עדיין בראש של להביא 1070 בהזדמנות הראשונה שאוכל למצוא אחד כזה במחיר נורמלי יחסית.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2016, 18:01

אין ספק שמי שמוכן לשלם 370$, ה1070 הוא הכרטיס פשוט מעולה. אני לא יודע מה יקרה עם תאימות כי בתאוריה הדרייברים יכולים לכסות על כל העניין, הכל תלוי ברמת ביצוע ולהתחשב בזה שamd הולכת לתת לnvidia בלעדיות בשוק ה300+ דולר, כדאי מאוד שהם יפציצו.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 08 יולי 2016, 19:16

DrKeo כתב:amd הולכת להכריז בקרוב על ה490 שהוא בעצם שני 480 על לוח אחד. הם יכולים בקלות לתמחר כרטיס כזה בערך ב500$ ולהביא ביצועים שנעים בין ה1070 ל1080, כלומר להיות ממש תחרותיים.

אני לא רואה את הכרטיס עולה יותר מ 450$. אולי אפילו 400$.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 יולי 2016, 21:04

DrKeo כתב:

אם אתה גם ככה מחפש משהו בתקציב של 150$+ מיסים ומשלוח, הPlyr 1 של Skullcandy עכשיו במבצע (לצבע השחור) במקום במ-180$ - זה נופל בול לתקציב ה-800 שקל שלך אחרי משלוח.
https://www.amazon.com/Skullcandy-Surro ... 00C2B2Y9A/
נדמה לי שהמלצתי עליהן כבר בעבר כאן אבל מאז הניסיון שלי איתן רק השתפר: שומעים בהן פשוט מצויין גם בסראונד וגם בסטריאו, הן מגיעות עם שפע של כניסות ויציאות (USB למיקרופון, 3.5 Aux וכניסה/יציאה אופטיות) ככה שאתה יכול לחבר את המחשב והקונסולה במקביל, הטווח האלחוטי שלהן חוצה קירות וקומות, והסוללה מחזיקה מעל 10 שעות עבודה רצוף, הארגונומיה שלהן טובה וכוללת כיסויים מבד נושם (חשוב במיוחד בקיץ הישראלי) ושליטה בווליום מהאוזניה, ואפילו המיקרופון המתכוונן נשמע טוב ובלי רעשים סטטייים שבדרך כלל נלווים לרוב הheadsets הזולים יותר.
אם המטרה העיקרית שלך היא משחקים וסרטים אז אתה לא תמצא שום דבר שמתקרב אליהן מהסיבה הפשוטה שמדובר ברכיבים של הAstro A50 (שעולים 300$) בעטיפה אחרת - בטח לא כשמשקללים את הסראונד, החיבור האלחוטי ושפע הכניסות. ובתכלס גם לשמיעת מוזיקה הן טובות הרבה יותר מרוב האוזניות בשוק (כמובן שאוזניות סטריאו חוטיות בתג מחיר דומה שמתמקדות רק במוזיקה יעשו עבודה יותר טובה) האוזניות האלו זה זהב טהור.

עריכת דיסקליימר: כשקניתי אותן הG933 האלחוטיות שקליימן הזכיר כאן עוד לא היו אופציה. בדיקה זריזה של ביקורת אחת ב-PCMag מראה שהן הדיחו את הA50/Plyr1 שהמלצתי עליהן כבחירת העורכים, ובתכלס לוג'יטק כמעט תמיד עושה מוצרים נפלאים אז לדעתי גם איתן אתה תהיה מרוצה:
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2499093,00.asp
אבל מצד שני הG933 יותר יקרות, מגיעות בלי סטנד, ואין להן כניסה ויציאה אופטיות - שזה מאד חשוב לדעתי כשרוצים לחבר קונסולה או נגן מדיה (שלא ניתן לחבר דרך USB) ולקבל סראונד כמו שצריך. נראה לי שהדברים האלו עדיפים על פיצ'רים כמו תאורת LED שניתן לתכנת (למה לעזאזל שמישהו ירצה תאורת לד על האוזניות שלו? זה לא שאתה יכול לראות את האוזן שלך גם ככה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2016, 22:12

dean כתב:
DrKeo כתב:amd הולכת להכריז בקרוב על ה490 שהוא בעצם שני 480 על לוח אחד. הם יכולים בקלות לתמחר כרטיס כזה בערך ב500$ ולהביא ביצועים שנעים בין ה1070 ל1080, כלומר להיות ממש תחרותיים.

אני לא רואה את הכרטיס עולה יותר מ 450$. אולי אפילו 400$.

זה לא מה שההסטוריה אומרת. למשל ה295x הוא שני 290x על אותו כרטיס ובזמן שהראשון עלה 499$, הכפול עלה 1499$ שזה פי 3. כלומר אני חושב ש499$ זאת תחזית סולידית.

גיא, תודה. עכשיו אני צריך לעשות סקר שוק על הדגמים ולראות מה עולה לי בגורל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יולי 2016, 12:27

AMD שיחררה דרייבר חדש שמטפל בבעיות משיכת הזרם מפורט הPCI-E בכרטיסי ה480.

Fixed Issues

Radeon™ RX 480 limited PCI-E Bandwidth (PCI-E bandwidth is now at the correct speed on the Radeon™ RX 480) with Radeon Software Crimson Edition 16.7.1.

כנראה שגם הם הבינו שמדובר בעניין בעייתי, ולכן מיהרו לשחרר תיקון. החדשות הטובות, שהתיקון נעשה מבלי לפגוע בביצועים של הכרטיס:

It’s clear now that the RX 480 should not have shipped with the power configuration it had. It was out of spec, and sometimes by a surprisingly high amount. I have talked several times about how this could have been avoided (8-pin power, more validation) so I don’t feel the need to harp on it again. I’m told that internally there are more changes being made to the design and product team to make sure this doesn’t happen again.

With the two new fixes, AMD has brought the reference boards back to where we expected them to be. The power phase weighting adjustment is in my mind, the most crucial change. By allowing the 6-pin power connection to provide more of the power to the card than the +12V on the PCI Express graphics slot, there is significantly reduced worry about power draw through the motherboard. Even though we still found that the current readings were over the 5.5A level that the specification says is a maximum, the change gets the RX 480 much closer, and with zero impact on card performance.

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-C ... ormance-Va
?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 09 יולי 2016, 12:30

עשיתם לי חשק לקנות אוזניות טובות במקום הרמקולים המובנים הגרועים שיש לי במסך עכשיו :) .

כרטיס הקול המובנה שלי (בלוח האם) תומך ב-"8 channel high definition audio codec", מה שאומר שאין מצב שאני אקנה אוזניות שיוכלו לתמוך ביותר ממה שהמחשב מציע, נכון ?

ויש סיבה לצרכן הממוצע לקנות כרטיס קול ייעודי אם כרטיס מובנה תומך ב-8 ערוצים ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2016, 13:03

אל תקנה כרטיס קול יעודי, זה כבר לא 1999 וזה לא sound blaster live! :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יולי 2016, 11:27

כרטיס קול יעודי איכותי (אפילו ב-200 שקל) מכיל מעבד דיגיטל-אנלוג יותר טוב שישפר את איכות הקול בהשוואה לרוב מה שתמצא בלוחות אם. אבל יש כמה דברים לקחת בחשבון:
1) אתה צריך להיות אודיופיל ולקנות ציוד מספיק טוב בשביל לשים לב להבדלים האלו מלכתחילה.
2) זה תקף רק לסאונד שמפוענח על כרטיס הקול עצמו - כלומר על בסיס חיבורים אנלוגיים. אם לעומת זאת תשתמש באוזניות/רמקולים שמשתמשים בחיבור הUSB או ביציאת הSPDIF האופטית/קואקסלית בשביל סראונד 5.1 *בסרטים*, זה אומר שהפיענוח עצמו בכלל לא מתבצע בכרטיס הקול אלא בחומרה היעודית שלך (רסיבר/אוזניות) ולא תזכה לשום הבדלים בפועל.
3) עם משחקים זה קצת יותר מסובך: אם אתה רוצה לקבל סראונד אמיתי ב5.1 דרך חיבור אופטי/קואקסלי, אתה צריך שכרטיס הקול שלך גם יתמוך במיקסינג דיגיטלי בזמן: כלומר פורמט Dolby Digital Live או DTS Connect. זה מעניין שהקונסולות מאז ימי האקסבוקס עושות את זה, אבל על הPC זה ממש לא סטנדרטי: יש מספר מצומצם של כרטיסי קול מובנים בלוח האם שתומכים בפורמטים האלו (חלקם רק דרך דרייברים מקוסטמים), והאמת היא שאפילו כרטיסי קול היעודיים לא בהכרח תומכים. יותר חשוב מזה, לא בכל כרטיסי הקול יש יציאת SPDIF מלכתחילה.

בשורה התחתונה אתה צריך לשאול את עצמך קודם כל באיזה חיבור תשתמש עבור האוזניות/רמקולים שלך, בהנחה והם בכלל תומכים בסראונד 5.1 ולא סתם אמולציה של סראונד על חיבור סטריאו:
- 3-4 חיבורים אנלוגיים: כרטיס קול יעודי יתן לך סאונד יותר איכותי בדרך כלל, אבל רק בהנחה והציוד שלך מספיק טוב בשביל לשמוע את ההבדלים.
- חיבור דיגיטלי (SPDIF): כל כרטיס קול יתן לך את אותה חוויה של סראונד אמיתי בהנחה והוא תומך בDDL או DTS Connect, אבל זה משהו שצריך לבדוק בקפדנות.
- חיבור USB: זה אומר ש"כרטיס הקול" הוא חלק מהחומרה החיצונית שאתה מחבר. אתה צריך לבדוק שהחומרה עצמה תומכת בפורמטים שהזכרתי, אחרת תקבל סתם אמולציה של סראונד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יולי 2016, 11:29

אנשים פה שוכחים, לכרטיסי מסך היום של הנווידה
וAMD, לפחות אלו שמיועדים למשחקים
יש כרטיס קול מובנה

אומנם לפחות ברוב המקרים, יש רק יציאת hdmi
אבל למי שיש מערכת מודרנית, כנראה יש כניסת hdmi

ככה שלא צריך לקנות כרטיס אודיו במיוחד
למי שאין כניסת hdmi, או שהמערכת לא מודרנית. או לחלופין
תקציבית, ולא תפיק סאונד איכותי בכל מקרה

לי לדוגמה יש ישנה איכותית, ואין לה hdmi, אז אני מחבר אותה
ליציאת אודיו של הטלוויזיה עצמה
אומנם לא סאראונד כי אין לי, אבל שומעים מצוין 2.1

בקיצור היום כרטיס אודיו יעודי, בעיקר עוזר בעוד
כניסות ויציאות
לא מכיר הרבה משחקים מודרנים, עם קיימים בכלל
שהאודיו דרך כרטיס המסך,פוגע באיכות

אבל יש אנשים שחיבים עוד כניסות ויציאות

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יולי 2016, 09:33

בשעה טובה הגיעו אלי כל החלקים למחשב החדש..עכשיו רק צריך להרכיב הכל..פעם ראשונה שאני ארכיב מחשב לבד,מקווה לא להסתבך יותר מדי (:
עשיתי כמה שינויים במפרט,בעיקר בגלל כל מיני דילים שווים שהיו חלקם באמזון וזה מה שיצא אם יש סיכוי קלוש שמישהו מעוניין לדעת 0:
6700K
ASUS rog hero alpha -הייתי זקוק ללוח עם צי'פ סאונד מספיק איכותי עבור ה-HD598 ומגבר לא היה ממש אופציה עקב מגבלת מקום..ברור לי שהתוצאה תהיה פחות טובה משימוש במגבר אבל הביקורות בהחלט משבחות את הלוח הזה ואת צ'יפ הסאונד שלו כדי איכותי.
MSI gtx 1080 twin forze (החלפתי את הכרטיס STRIX הקודם בעיקר בגלל שנאמר לי שה-MSI מאוד מאוד שקט)
G.skill trident z 32 gb 16x2 3200 mhz
samsung 950 pro pcie m2 - להערכתי הגזמתי לחלוטין עם ה-SSD הזה אבל המחיר היה ממש טוב ואני כן מייעד את המחשב הזה להחזיק לי כמה שנים טובות (ברורה לי התיישנות החומרה המהירה אבל חייתי עם זה עד עכשיו..מעריך שזה מה שאעשה גם הלאה)
EVGA SUPERNOVA 650W P2- הזמנתי את הספק הזה מאמזון לאחר שפשוט לא הצלחתי למצוא אותו באף חנות בארץ- הוא מאוד מאוד מאוד מומלץ באתרים שסיקרו אותו Jhonny guru למשל למי שמכיר והסיבה העיקרית שבחרתי בו היא כמובן שקט שקט שקט! יש לי אובססיה בנושא.
קירור למעבד- רכשתי את הCM 212X- קירור די בסיסי לפי אתרי ביקורות אבל מאוד שקט ובסך הכל הרבה יותר טוב מאיזה קירור סטוק של אינטל. לא מתכנן כרגע OC. צירפתי גם משחה טרמית של Arctic cooling- ה-MX4 הייתה הכי מומלצת לפי מה שקראתי.
בחרתי את המארז Fractal design define r5 blackout edition כי שוב..נחשב כמארז מאוד שקט.
הדבר היחיד שקצת פגע לי בכל נושא השקט הוא העובדה שבאופן לא חכם לקחתי כהארד דיסק את ה-WD BLACK 2TB שאפשר להגיד עליו הרבה דברים,אבל שקט הוא לא אחד מהם..מקווה שזה לא יציק יותר מדי.

מבחינת ציוד היקפי,החלפתי את הMX518 הזקן שלי(all the way מ-2005!) בlogitech g502 ואת הQCK המתקלף באחד חדש(מאוד מאוד ממליץ על הפד הזה אפילו אם לא מדובר בגיימינג,משפר מאוד את חווית השימוש בעכבר,לא משנה איזה כמעט) ואת המקלדת הג'נרית ב-CORSAIR K70 RGB BROWN- נושא המקלדות המכניות היה חדש לי לגמרי עד לא מזמן וניסיתי לפני כן את ה-Cherry mx red ולקח לי בערך 10 שניות להבין שאני לא אסתדר עם הסוויץ' הזה למרות שהוא מומלץ לגיימינג (הרבה יותר מדי רגיש בשבילי)הBrown בהחלט היה מה שחיפשתי. ואחרונות האוזניות Sennheiser hd598 se שמקווה מאוד לא להתאכזב מהן אחרי כמה שנים טובות עם HD201.

וזהו! תודה רבה לכל מי שקרא זו חפירה לא פשוטה אני יודע חח כל התהליך רכישות הזה לקח לי יותר מחצי שנה ועם קופת חיסכון קטנה שפתחתי לזה והפרשתי כל חודש קצת כסף לעניין..מקווה שאהיה מרוצה מהתוצאה הסופית. אם למישהו יש טיפים לגבי ההרכבה ואיך להימנע מכל מיני טעויות של מתחילים -מה שסביר להניח שיקרה לי :( אשמח לשמוע.

וכמעט שכחתי..בסוך בחרתי את הDELL U2715H- בינתיים חיברתי רק את הXbox one אליו ואין ספק שמבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה מדובר בשיפור עצום מהמסך סמסונג TN שלי מ-2008 אבל יחד עם זאת UPSCALE ל-1440P של משחקי 720-900P... לא מחזה יפה,גם אם טיפה פחות גרוע משחשבתי. חבל לי מאוד לוותר על 144HZ ועל GSYNC אבל המחיר פשוט לא היה משהו שיכלתי לעמוד בו אחרי כל ההוצאה על שאר החלקים פלוס כל בעיות ה-QA שדיווחו על האסוס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יולי 2016, 10:18

וואו :O אני חושב שהמחשב שלך יהיה הכי חזק בפורום במשך תקופה ארוכה מאוד. קנייה מטורפת. תתחדש ותהנה!
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 11 יולי 2016, 11:48

swym כתב:כרטיס קול יעודי איכותי (אפילו ב-200 שקל) מכיל מעבד דיגיטל-אנלוג יותר טוב שישפר את איכות הקול בהשוואה לרוב מה שתמצא בלוחות אם. אבל יש כמה דברים לקחת בחשבון:
1) אתה צריך להיות אודיופיל ולקנות ציוד מספיק טוב בשביל לשים לב להבדלים האלו מלכתחילה.
2) זה תקף רק לסאונד שמפוענח על כרטיס הקול עצמו - כלומר על בסיס חיבורים אנלוגיים. אם לעומת זאת תשתמש באוזניות/רמקולים שמשתמשים בחיבור הUSB או ביציאת הSPDIF האופטית/קואקסלית בשביל סראונד 5.1 *בסרטים*, זה אומר שהפיענוח עצמו בכלל לא מתבצע בכרטיס הקול אלא בחומרה היעודית שלך (רסיבר/אוזניות) ולא תזכה לשום הבדלים בפועל.
3) עם משחקים זה קצת יותר מסובך: אם אתה רוצה לקבל סראונד אמיתי ב5.1 דרך חיבור אופטי/קואקסלי, אתה צריך שכרטיס הקול שלך גם יתמוך במיקסינג דיגיטלי בזמן: כלומר פורמט Dolby Digital Live או DTS Connect. זה מעניין שהקונסולות מאז ימי האקסבוקס עושות את זה, אבל על הPC זה ממש לא סטנדרטי: יש מספר מצומצם של כרטיסי קול מובנים בלוח האם שתומכים בפורמטים האלו (חלקם רק דרך דרייברים מקוסטמים), והאמת היא שאפילו כרטיסי קול היעודיים לא בהכרח תומכים. יותר חשוב מזה, לא בכל כרטיסי הקול יש יציאת SPDIF מלכתחילה.

בשורה התחתונה אתה צריך לשאול את עצמך קודם כל באיזה חיבור תשתמש עבור האוזניות/רמקולים שלך, בהנחה והם בכלל תומכים בסראונד 5.1 ולא סתם אמולציה של סראונד על חיבור סטריאו:
- 3-4 חיבורים אנלוגיים: כרטיס קול יעודי יתן לך סאונד יותר איכותי בדרך כלל, אבל רק בהנחה והציוד שלך מספיק טוב בשביל לשמוע את ההבדלים.
- חיבור דיגיטלי (SPDIF): כל כרטיס קול יתן לך את אותה חוויה של סראונד אמיתי בהנחה והוא תומך בDDL או DTS Connect, אבל זה משהו שצריך לבדוק בקפדנות.
- חיבור USB: זה אומר ש"כרטיס הקול" הוא חלק מהחומרה החיצונית שאתה מחבר. אתה צריך לבדוק שהחומרה עצמה תומכת בפורמטים שהזכרתי, אחרת תקבל סתם אמולציה של סראונד.

תודה על ההסבר. ראיתי שיש אוזניות שבאות עם חיבור USB וגם חיבור 3.5 . עצם קיום ה-USB אומר שיש בהן כרטיס מובנה והן נחותות ביחס לאוזניות עם חיבור 3.5 בלבד, נכון ? ותסביר לי איך זה שהכרטיס המובנה שלי תומך ב-8 ערוצים (או ש"קודק" אומר שיש עניין של המרה וזה לא באמת ?) בזמן שהשאיפה היא לנצל 5.1, לא ?

תתחדש דוד פייג', תראה לנו את המוצר המוגמר בסוף :) .

מאיזה אמזון הזמנת ? ועם משלוח והכל זה עדיין היה יותר זול מקניה בארץ ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2016, 12:32

לא כל האוזניות USB אותו דבר, אלה שיש לי כרגע למשל מגיעות עם מעבד קול חיצוני שמתחבר בUSB ואז בקצה שלו יש שני ג'אקים של 3.5 (אחד מיקרופון, אחד סאונד) שהאוזניות מתחברות אליו.

תתחדש Uncle Pey'j, כמה נזק יצאת עם כל החלקים המטורפים האלה? אגב, אם אתה כבר עם SSD וכמות זיכרון כל כך גדולה, כדאי לך לכבות בחלונות את האופציה ל-hibernate, היא תופסת על הSSD כמות מקום כגודל הזיכרון (במקרה שלך 32GB) ואני משער שהאופציה לא מעניינת אותך במחשב שולחני ממילא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים